2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yani her doktorun düşüncesi farklı işte dediğim gibi biraz muallak bence o yüzden başta da o şekilde söyledim. Tüp bebek olduğum için mesela direk başta uyarıyorlar bizi. Çok sıcak su ile duş almamalısınız diye mesela.
Ha belki başlangıç tutunma aşaması olduğu için olabilir ama işte yani işte her doktorum herşetde olduğu gibi bunda da var farklı bi düşüncesi açıkçası o yüzden ben cesaret edemiyorum şahsen

Off nolur demeee bende yaptırmadım hala zamanım geldi şuan çok korktum kızlar yasayaniniz var mı
Bu 2.doz ilkinde hiçbir şey olmadı ama bunda 1 saat önce mide bulantım başladı ve garip bir his oldu böyle ateş basması gibi bunaldım hala devam ediyor ateşimi kontrol ediyoruz sürekli.
Bu şekilde olanlar varmış arkadaşlarımda da olmuş,
korkulacak bir şey değil dedi doktoruma yazdım.
Aman ya zaten olmak istemiyordum Allah korusun aksi durum olur diye önlem olsun dedim

İkisinide çok rahat geçirdim çok şükür. Aklına aşı oldum acaba şöylemi olacak diye getirme psikolojikmen etkilenirsin canım
Sağol canim teşekkür ederim
Allah allah 1.de bir şey olmayıp.2.neden böyle yaptı acaba inşallah bir şey olmayacak en kısa zamanda gecer

İkinci de çok daha fazla ağrım oldu benimde. Kolum kalkmadı kaç gün ama ateş durumu olmamıştı. Geçmiş olsun stres panik yapmayın oda etkiler ateş durumunu.

İkinci de çok daha fazla ağrım oldu benimde. Kolum kalkmadı kaç gün ama ateş durumu olmamıştı. Geçmiş olsun stres panik yapmayın oda etkiler ateş durumunu.
Balkonda açık havada oturmak iyi geldi ateşim düştü baya . Boğulma hissi gibiydi garipti valla anlamadım Teşekkür ederim canım.

Arkadaşlar direct nebülizatör indirimde hepsiburada da. Ben indirim bekliyordum arkadaşlar tavsiye etmişti aldım

Teşekkür ederim tedirgin oldum biraz yarın gidecem neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…