- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Ayak üstü fırçaladın zaten daha ne kızcanEvet canım koyma sakın benim doktorum koy dedi de kaslari gevşetecek gibi bir şey mantıken koyma sen bende koymamistim eşim masaj yapmıştı yaglamisti geçmişti.. zaten bendeki ağrıdan ötürü sinirlerden yani bacağına vuruyordur ama çok kızdım sana iyi cesaret birde merdiven inmissin ya hiç mi aklına gelmedi o anneyse allahtan bir şey olmadı sadece ağrı var ama böyle yanımda olsan kızardım
benim ilk çocukta tüp bebek doktorum transfer sonrası mümkünse 3 gün duş alınmıcak sonraki günler çok sıcak olmamak kaydıyla duş alınabilir demişti damarları gevşettiği için. Yine her doktorun farklı konuştuğu bir konuya geldik vallahiBen bu sıcak su olayini doktoruma sordum. Çok sıcak suda duş alıyorum bir şey olur mu diye güldü hatta, sorun olmaz dedi. Eşim de abartı bı sıcak oluyor ama gerçekten çok sıcak suda duş alıyor dedi. Dr da ben de cok sıcak suyu severim tansiyonunun düşüp bayılma durumun olabilir onun haricinde problem olmaz demişti. Damarlar gevsiyor diye problem olur sanmıştım dedim. Varis gibi durumlara sebebiyet verebilir dedi. Bu yüzden çok üşüdügüm bı gunse ben sıcak suyla duş alıyorum çok şükür herhangi olumsuz bir şeyle karsilasmadim
Ben hep kansızdım küçükken hep kan şurupları kan iğneleri oluyordum işe yaramadı. Dışardan aldığım demiri midem sindiremiyormuş meğersem o yüzden zaman zaman kan serumu alıyorum alerji de yapmadıKizlar kan değerleri nasil yükseltilir
Benimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacakBnm kıza 2.5 yaşından bu yana anlatıyorum hep. Bebek var kucağıma alamam seni vs diye. Koltuğa oturuyorum öyle gel kucağıma diyorum. Hasta vs değilse ısrar etmiyor. Yatakta, koltukta vs bolca kucağıma alıp sarılıyorum. Yoksa ben de çok üzülüyorum
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartırBak bak daha bi de buzdolabı çekip itmiş ee başka ne yaptın konuştukça dökülüyosun senin belin ağrımasın da kimin ağrısın bacım
valla kendime getirdiniz beni ben hala laylaylom modunda gibiymişimHe yaa anlattıkça ben sinirleniyorum bir şey olacak bebeğe diyegulumsebebek
Saglam adamın bile ağrır beli valla
Ayak üstü fırçaladın zaten daha ne kızcanşaka bi yana haklısınız ya valla bazen düşüncesizlik ediyorum sonra da böyle çekiyorum artık daha da dikkatli olcam valla hala hafif hafif vuruyor ders oldu bu bana iyice aslında şu ağır kaldırma olayında Begonya2 den ders almamız gerekirdi de işte bazen akıl tutulması yaşıyorum
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle merak etme canımAy bende öyle dedim ilkinde ağrı bile olmadı buna giderken de rahattım ama ebe bilgilendirmişti ateş, ağrı olursa panik yapma diye. Yine de yaptım
Benimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacakBnm kıza 2.5 yaşından bu yana anlatıyorum hep. Bebek var kucağıma alamam seni vs diye. Koltuğa oturuyorum öyle gel kucağıma diyorum. Hasta vs değilse ısrar etmiyor. Yatakta, koltukta vs bolca kucağıma alıp sarılıyorum. Yoksa ben de çok üzülüyorum
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartırBak bak daha bi de buzdolabı çekip itmiş ee başka ne yaptın konuştukça dökülüyosun senin belin ağrımasın da kimin ağrısın bacım
sen 28 de yaptırmıcakmıydın nezaman gitcenOff nolur demeee bende yaptırmadım hala zamanım geldi şuan çok korktum kızlar yasayaniniz var mı
Ben karma olandan yaptırdım hiç bir şey olmadı sadece kolum morardı sanki kapıya falan vurmusum gibi hafif ağrı vardi onun haricinde bir şey olmadı canımOff nolur demeee bende yaptırmadım hala zamanım geldi şuan çok korktum kızlar yasayaniniz var mı
Biz biliyoruz onu napcanBenimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacak
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartıryok ama kendime söz verdim yapmıcam bundan sonra az kaldı zaten şurda son dönem burnumdan gelmesin
sen 28 de yaptırmıcakmıydın nezaman gitcen
Ama napiyim canım sende olmayacak işler yapiyorsunAyak üstü fırçaladın zaten daha ne kızcanşaka bi yana haklısınız ya valla bazen düşüncesizlik ediyorum sonra da böyle çekiyorum artık daha da dikkatli olcam valla hala hafif hafif vuruyor ders oldu bu bana iyice aslında şu ağır kaldırma olayında Begonya2 den ders almamız gerekirdi de işte bazen akıl tutulması yaşıyorum
benim ilk çocukta tüp bebek doktorum transfer sonrası mümkünse 3 gün duş alınmıcak sonraki günler çok sıcak olmamak kaydıyla duş alınabilir demişti damarları gevşettiği için. Yine her doktorun farklı konuştuğu bir konuya geldik vallahi
Canım peki karma aşıyı nerde oldun saglikocaginda mi simdi ben ilk 22 veya 23.haftadaydim sanırım sorduğumda paralı ama hemen yaparız demişlerdi saglikocagi öyle mi oluyoBen karma olandan yaptırdım hiç bir şey olmadı sadece kolum morardı sanki kapıya falan vurmusum gibi hafif ağrı vardi onun haricinde bir şey olmadı canım
Şuan 28+4ümBenimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacak
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartıryok ama kendime söz verdim yapmıcam bundan sonra az kaldı zaten şurda son dönem burnumdan gelmesin
sen 28 de yaptırmıcakmıydın nezaman gitcen
Hayırrr yapmaaBenimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacak
valla kendime getirdiniz beni ben hala laylaylom modunda gibiymişimsabaha bişeyim kalmaz inşallah sonrada bidaha böyle şeyler yapmam
Ta üniversite zamanlarında olmuştum sürekli valiz taşımaktanKız senin fıtık ne zaman başladı
Sizden de azarımı yedim oturdum işteBiz biliyoruz onu napcan
inşallahı bişeyim kalmaz sabaha manasında dedim yaAma napiyim canım sende olmayacak işler yapiyorsun
Canım peki karma aşıyı nerde oldun saglikocaginda mi simdi ben ilk 22 veya 23.haftadaydim sanırım sorduğumda paralı ama hemen yaparız demişlerdi saglikocagi öyle mi oluyo
Şuan 28+4ümgitmem gerekiyor.. Bu hafta cumaya kadar olurum sanirim
Hayırrr yapmaahala inşallah diyo ya
Kaç kere cevaplıcaz kız bunuKızlar isme hala karar veremedik hangisi daha güzel sizce
Kaan
Yiğit Alp
Alperen
Bende hiç bi etkisi olmadı sadece 2 gün biraz kolumu kaldırınca bi ağırlık hissi oldu üstüne hiç yatmadım.Tetanoz sonrası siz de fena oldunuz mu? Kusma ve halsizlik var korkuyorum ateşim de çıkarsa of
Kız Alp kaanın yanındaydı yiğitin yanına attıkKaç kere cevaplıcaz kız bunu
Sizden de azarımı yedim oturdum işte
inşallahı bişeyim kalmaz sabaha manasında dedim yaha eşimden yemişim ha sizden yemişim siz daha güzel azarladınız
Bu hafta sen ol haftaya ben olcam nasipse aşımıkarma mı vurdurcan doktor bana istersen karma al onu yapalım dedi
Aşınızı doktor mu yapıyo?? Bu karma olayını hiç bilmiyorum ben bu arada. Doktorumla tetanoza dair hiçbi şey konuşmadık. Geçen gittiğimde bu arada ben 20.haftada tetanoz oldum dedim, olabilirsin sorun yok sağlık ocağı takip ediyo onu onlar arar zaten dedi geçti. Ay boğucam bu kadınıSizden de azarımı yedim oturdum işte
inşallahı bişeyim kalmaz sabaha manasında dedim yaha eşimden yemişim ha sizden yemişim siz daha güzel azarladınız
Bu hafta sen ol haftaya ben olcam nasipse aşımıkarma mı vurdurcan doktor bana istersen karma al onu yapalım dedi
Ben Alperen’den yana kullanıyorum hakkımıKız Alp kaanın yanındaydı yiğitin yanına attık
Yiğit alp dedin diye hatırlıyorum hatta anlamları ayni dememiş miydik kız sen mi karistiriyon ben miKız Alp kaanın yanındaydı yiğitin yanına attık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?