2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayak üstü fırçaladın zaten daha ne kızcan şaka bi yana haklısınız ya valla bazen düşüncesizlik ediyorum sonra da böyle çekiyorum artık daha da dikkatli olcam valla hala hafif hafif vuruyor ders oldu bu bana iyice aslında şu ağır kaldırma olayında Begonya2 den ders almamız gerekirdi de işte bazen akıl tutulması yaşıyorum
benim ilk çocukta tüp bebek doktorum transfer sonrası mümkünse 3 gün duş alınmıcak sonraki günler çok sıcak olmamak kaydıyla duş alınabilir demişti damarları gevşettiği için. Yine her doktorun farklı konuştuğu bir konuya geldik vallahi

Benimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacak
Bak bak daha bi de buzdolabı çekip itmiş ee başka ne yaptın konuştukça dökülüyosun senin belin ağrımasın da kimin ağrısın bacım
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartır yok ama kendime söz verdim yapmıcam bundan sonra az kaldı zaten şurda son dönem burnumdan gelmesin
He yaa anlattıkça ben sinirleniyorum bir şey olacak bebeğe diye gulumsebebek
Saglam adamın bile ağrır beli valla
valla kendime getirdiniz beni ben hala laylaylom modunda gibiymişim sabaha bişeyim kalmaz inşallah sonrada bidaha böyle şeyler yapmam

Benimkide gelip gelip bacaklarıma sarılıyor kafasını koyuyor oturup öyle sarılıyorum genelde ama kucağıma aldığımda oluyo ya onu biraz kessem iyi olacak
Bak bak daha bi de buzdolabı çekip itmiş ee başka ne yaptın konuştukça dökülüyosun senin belin ağrımasın da kimin ağrısın bacım
Valla bunu kimse bilmiyor eşim duysa kıyameti kopartır yok ama kendime söz verdim yapmıcam bundan sonra az kaldı zaten şurda son dönem burnumdan gelmesin
Off nolur demeee bende yaptırmadım hala zamanım geldi şuan çok korktum kızlar yasayaniniz var mı
sen 28 de yaptırmıcakmıydın nezaman gitcen

Ben 3 yıl önce çalıştığım fabrikada yaptırdığım için tetenoz yaptırmadım bugun sağlık ocağına gidip olmayacağıma dair belge imzaladım kızlar

Biz biliyoruz onu napcan

Ama napiyim canım sende olmayacak işler yapiyorsun
Ben karma olandan yaptırdım hiç bir şey olmadı sadece kolum morardı sanki kapıya falan vurmusum gibi hafif ağrı vardi onun haricinde bir şey olmadı canım
Canım peki karma aşıyı nerde oldun saglikocaginda mi simdi ben ilk 22 veya 23.haftadaydim sanırım sorduğumda paralı ama hemen yaparız demişlerdi saglikocagi öyle mi oluyo
Şuan 28+4üm gitmem gerekiyor.. Bu hafta cumaya kadar olurum sanirim
Hayırrr yapmaahala inşallah diyo ya

Biz biliyoruz onu napcan
Sizden de azarımı yedim oturdum işte
inşallahı bişeyim kalmaz sabaha manasında dedim ya ha eşimden yemişim ha sizden yemişim siz daha güzel azarladınız
Bu hafta sen ol haftaya ben olcam nasipse aşımı karma mı vurdurcan doktor bana istersen karma al onu yapalım dedi

iyi yapmissin canim surda aile olduk ha ben kizmisim ha kocan
Karma olcam sadece o da bir kere hiç olmak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum

Aşınızı doktor mu yapıyo?? Bu karma olayını hiç bilmiyorum ben bu arada. Doktorumla tetanoza dair hiçbi şey konuşmadık. Geçen gittiğimde bu arada ben 20.haftada tetanoz oldum dedim, olabilirsin sorun yok sağlık ocağı takip ediyo onu onlar arar zaten dedi geçti. Ay boğucam bu kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…