2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İnşallah düzelmiştir ya evet benimki yakınmış sanırım dün aklıma takılınca tekrar sordum da umarım düzelir

Kızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)

iyi yapmissin canim surda aile olduk ha ben kizmisim ha kocan
Karma olcam sadece o da bir kere hiç olmak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum
Aynen canım vallahi azarımı yedim oturdum bak çünkü iyiliğimi düşünüyonuz biliyorum

Bende bikere olcam yeter. onuda olmak için oluyorum inşallah bizimde sıkıntısız geçer
ben ilk hamilelikte Sağlıkocağına yaptırmıştım ama doktor sağlıkocağından önce söylemişti zaten şu şu haftalarda aşını ol vs diye. Bu doktorumda aşı olmana gerek yok iki gebelik arası yakın 28. Haftada bi doz olsan yeter getir aşını ben burda yaparım dedi. Boğmaca sezonu değil ama istersen karma al aşıyı dedi

Böyle insanlarla çok samimi olmamak lazım ya bir de bir kez alışınca sürekli istemeye başlar

Ben bozsam kadına aynısından alırım birde gelip tekrar istemiş ya resmen yüzsüzlük ne insanlar var yaaa

Böyle insanlarla çok samimi olmamak lazım ya bir de bir kez alışınca sürekli istemeye başlar
Allah korusun ya hayır daha oturup kahve bile içmedik birbirimize gelip gitmedik sanki bozuksa aletin o çorbadan yapma dimi ben olsam isteyemem istemem de yapmam o çorbayı
Gerçekten her yerde nasıl böyle bir bela çekiyorum anlamıyorum ya

Günaydın kızlar ayyy mart ayı anneleri de doğurmaya başladı bize yaklaşıyor yaklaştıkça heyecanım bebisime kavuşma isteğim artıyor bir yanımda korkuyor ya bakamazsam diye(ilk gebeligim)
Ay evet ya bi gözümde onlarda bugün bi sezaryen vardı orda sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı başımıza. Vaktinde bizde sağlıkla kucağımıza alalım nisanda bizde başlarız doğurmaya ay çok heyecanlı süt kokulular geliyor kucağına alınca annelik otomatik yükleniyor bide iyi bakamazsam diye düşünen anneler gayet iyi bakıyor gayet iyi araştırıyor
ay böbreklerine üzüldüm nasıl su içmezsin normalde keşke bende ee o semptom olsa bol su içsem bukadar ödemlemezdim içiyorum ama damacanayla kanka olacak kadar değil

Ben bozsam kadına aynısından alırım birde gelip tekrar istemiş ya resmen yüzsüzlük ne insanlar var yaaa
Yok canım kendisininkini bozmuş daha 3 aylik evli benden istiyor makineyi.. makine bir geldi sıcak daha denemedim ama canım sıkıldı ister istemez bu duruma

Aynen öyle ya tanımazsın etmezsin bari bende yok de niye bozdum diyorsun

Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor bilmiyorum ama bende tek doz 28 de olcam canım. cesursavasci da 28 de olacak bu hafta onun. Madem haftaya kontrolün var doktoruna danış şimdi 26+ civarısın galiba vaktin var daha yani

Ay iki yüzlüler. Hem bok atıp hem gelip blender istiyor yüzsüz. Hadi apartmanda iki komşusunuz zaten bişey olsa birbirinize gideceksiniz tabi de o olaylar yaşanmasaydı normal karşılardım yani ama aşırı sinir bozucu üstüne bide o yağmurlu gecede yaşananları düşününce ben senin yerinde olsam blendere da vermezdim

Yirmilik dişlerim çıkıyor ve acıtıyor yaaa
Yirmilikler bi dönem benim kabusumdu hiç biri patlayamadı hep ameliyatını oldum en son emzirme döneminde çektirdim sağdım sütleri çöpe attım. ay şu hamileliktede şu diş problemleri çok zor ya Allah yardımcın olsun yirmilik daha da zor

Sağlık ocağındaki ebe tetanoz zamanı yazmıştı ben de doktorumun karma aşı olmami istedigini söyledim. Doktorundan reçete alırsan ben yapabilirim demişti. Ben de ilacı alınca ona yazdım, recetemle gidip yaptırdım ücret ödemedim iğne yaptığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…