- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
İnşallah düzelmiştir ya evet benimki yakınmış sanırım dün aklıma takılınca tekrar sordum da umarım düzelir23. Haftada gitmiştim canım henüz düzelmemişti. Haftaya salı tekrar gideceğim. Umarım düzelmiştir. Bebek büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali artıyormuş. Benimki tam kapatıyor maalesef. Ama seninki muhtemelen ya rahim ağzına yakındır ya da yarı kapatıyodur. Ki düzelme ihtimali daha yüksek. Ağır iş yapma, ağır kaldırma, kendini zorlama canım. İlerleyen haftalarında çıkmış olur. Doktorunla paylaşırsın durumu
Biz geceden sabaha karar değiştiriyoruz vallaYiğit Alp güzel bence.
Şu kız anaları da azıcık isim önerisinde bulunsa ne olur sanki.
Forumun en yaşlısıyım artık kafa yoramıyorum bu isimlere valla.
Aynen canım vallahi azarımı yedim oturdum bakiyi yapmissin canim surda aile olduk ha ben kizmisim ha kocan
Karma olcam sadece o da bir kerehiç olmak istemiyorum ama kendimi mecbur hissediyorum
ben ilk hamilelikte Sağlıkocağına yaptırmıştım ama doktor sağlıkocağından önce söylemişti zaten şu şu haftalarda aşını ol vs diye. Bu doktorumda aşı olmana gerek yok iki gebelik arası yakın 28. Haftada bi doz olsan yeter getir aşını ben burda yaparım dedi. Boğmaca sezonu değil ama istersen karma al aşıyı dediAşınızı doktor mu yapıyo?? Bu karma olayını hiç bilmiyorum ben bu arada. Doktorumla tetanoza dair hiçbi şey konuşmadık. Geçen gittiğimde bu arada ben 20.haftada tetanoz oldum dedim, olabilirsin sorun yok sağlık ocağı takip ediyo onu onlar arar zaten dedi geçti. Ay boğucam bu kadını
Böyle insanlarla çok samimi olmamak lazım ya bir de bir kez alışınca sürekli istemeye başlarKızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)
Bir doktora da soralım canım ama ben büyük ihtimalle çıkmam gibi ya ev daha rahatBunu ben de merak ediyorum cunku ramazan bayraminda bi seyler yapmak istyorum ama 34 haftalik falan oluyorm galiba sorun olur mu bilmyorum
Ben bozsam kadına aynısından alırım birde gelip tekrar istemiş ya resmen yüzsüzlük ne insanlar var yaaaKızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)
Biz almila koyacagız inşallah sağlıkla gelsinYiğit Alp güzel bence.
Şu kız anaları da azıcık isim önerisinde bulunsa ne olur sanki.
Forumun en yaşlısıyım artık kafa yoramıyorum bu isimlere valla.
Allah korusun yaBöyle insanlarla çok samimi olmamak lazım ya bir de bir kez alışınca sürekli istemeye başlar
Ay evet ya bi gözümde onlarda bugün bi sezaryen vardı orda sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı başımıza. Vaktinde bizde sağlıkla kucağımıza alalım nisanda bizde başlarız doğurmaya ay çok heyecanlı süt kokulular geliyor kucağına alınca annelik otomatik yükleniyor bide iyi bakamazsam diye düşünen anneler gayet iyi bakıyor gayet iyi araştırıyorGünaydın kızlarayyy mart ayı anneleri de doğurmaya başladı bize yaklaşıyor yaklaştıkça heyecanım bebisime kavuşma isteğim artıyor bir yanımda korkuyor ya bakamazsam diye(ilk gebeligim)
ay böbreklerine üzüldüm nasıl su içmezsin normaldeKızlar birde ben eskiden günde 1 bardak su bile içmezdim suyun tadı iğrenç gelirdi hani gün içinde çay kahve vs içiyorsam su ihtiyacım olmazdı ama son 2-3 aydır suyun tadı o kadar güzel geliyor ki içmeye doyamıyorum özellikle son 1 aydır utanmasam damacanayı yanımda gezdircemsizde de bu semptom görüldü mu
Yok canım kendisininkini bozmuş daha 3 aylik evli benden istiyor makineyi.. makine bir geldi sıcak daha denemedim ama canım sıkıldı ister istemez bu durumaBen bozsam kadına aynısından alırım birde gelip tekrar istemiş ya resmen yüzsüzlük ne insanlar var yaaa
Hee pardon şimdi anladımYok canım kendisininkini bozmuş daha 3 aylik evli benden istiyor makineyi.. makine bir geldi sıcak daha denemedim ama canım sıkıldı ister istemez bu duruma
Çok güzel bir isim benceKızlar günaydınn, Yağız ismi içime sindi bu aralar, nasıl sizce :)
Aynen öyle ya tanımazsın etmezsin bari bende yok de niye bozdum diyorsunAllah korusun yahayır daha oturup kahve bile içmedik birbirimize gelip gitmedik sanki bozuksa aletin o çorbadan yapma dimi ben olsam isteyemem istemem de yapmam o çorbayı
Gerçekten her yerde nasıl böyle bir bela çekiyorum anlamıyorum ya
Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor bilmiyorum ama bende tek doz 28 de olcam canım.Kızlarr birşey soracağım, normalde bugün hatta dün gidip tek doz tetanoz aşısı olmam gerekiyordu. Ama riskli gebelere doktorun imzalı izni olmadan yapılmadığa dair bir bilgi duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum zaten bir türlü içime sinmeyen bişeyler var (ilk cocukta 2 doz olmustum). Böyle birşey duydunuz mu hiç? Korkuyorum açıkçası . Kaçıncı haftaya kadar yapılıyor bu aşı
Ay iki yüzlüler. Hem bok atıp hem gelip blender istiyor yüzsüz. Hadi apartmanda iki komşusunuz zaten bişey olsa birbirinize gideceksiniz tabi de o olaylar yaşanmasaydı normal karşılardım yani ama aşırı sinir bozucu üstüne bide o yağmurlu gecede yaşananları düşününce ben senin yerinde olsam blendere da vermezdimKızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)
Yirmilikler bi dönem benim kabusumdu hiç biri patlayamadı hep ameliyatını oldum en son emzirme döneminde çektirdim sağdım sütleri çöpe attım. ay şu hamileliktede şu diş problemleri çok zor ya Allah yardımcın olsun yirmilik daha da zorYirmilik dişlerim çıkıyor ve acıtıyor yaaa
Sağlık ocağındaki ebe tetanoz zamanı yazmıştı ben de doktorumun karma aşı olmami istedigini söyledim. Doktorundan reçete alırsan ben yapabilirim demişti. Ben de ilacı alınca ona yazdım, recetemle gidip yaptırdım ücret ödemedim iğne yaptığı için.Ama napiyim canım sende olmayacak işler yapiyorsun
Canım peki karma aşıyı nerde oldun saglikocaginda mi simdi ben ilk 22 veya 23.haftadaydim sanırım sorduğumda paralı ama hemen yaparız demişlerdi saglikocagi öyle mi oluyo
Şuan 28+4ümgitmem gerekiyor.. Bu hafta cumaya kadar olurum sanirim
Hayırrr yapmaahala inşallah diyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?