Hahahah inşallah olmaz diyelimVajina çatırdaması mıben bunu okudum ya yarın yazarım bende de başladı diye doktora sor ilk kez duydum ben de.
Acaba kemikler esniyor mu ağırlık arttıkça ondan mı?
Benimde 28+0 1100 boyuda 35.7 kuzum boyları hemen hemen aynı hiç takılmaCanım 28+1ken 1288gram 35.35 cmdi benim bebiş de. Ultrason kağıdına göre kilosu öndeydi o yüzden kilo konusunda sıkıntı yapma bence. Ben de boy konusuna çok takilmistim ama kızlar ölçümlerin değişebileceğini doğduktan sonra boyunun hızli uzayabilecegini söylediler. Bence boya takılma ben de takilmamaya çalışıyorum. Kilosu da gayet iyi
Ben internetten baktığımda 39 cm olması gerekiyor falan diyordu o yüzden küçük mü kaldı diye düşündümBenimde 28+0 1100 boyuda 35.7 kuzum boyları hemen hemen aynı hiç takılma
Ay sesli güldüm Allah hayrını versinKimsenin vajinası çatırdamıyo mu ya
Her insanın boyu aynı değilki anne karnındaki bebeklerde öyle genetikten geliyor canım. Kimi bebek 48 49 cm doğar kimisi 53 54 cmBen internetten baktığımda 39 cm olması gerekiyor falan diyordu o yüzden küçük mü kaldı diye düşündüm
HahahahAy sesli güldüm Allah hayrını versinçatırdamıyor ama ağrım çok oluyor kemiğinde
Hiç dikkat etmedim aslında belkide geliyodur heryerim ağrıyo çıtlıyor. Senin için dinlicem eve gidince şimdi dışardayım dönerken ses geliyor mu diyeHahahaho ağrı bende de var çok uzun zamandır ama birinizden de kütür kütür ses gelse mutlu olucaktım böyle uzaylı gibi kaldım yanınızda
Benden gelmiyor nasıl bi ses o öyleHahahaho ağrı bende de var çok uzun zamandır ama birinizden de kütür kütür ses gelse mutlu olucaktım böyle uzaylı gibi kaldım yanınızda
Ayy tamam merakla bekliyorum hahahaHiç dikkat etmedim aslında belkide geliyodur heryerim ağrıyo çıtlıyor. Senin için dinlicem eve gidince şimdi dışardayım dönerken ses geliyor mu diye
Aaaaa ilk defa duydumKız hani kemiklerin çatırdar ya hani belini kütletirsin parmaklarını çıtlatırsın ayağa kalkınca dizden gelir bazen o ses bildin mi işte o yatakta sağa sola dönerken pelvisimden geliyo kütür kütürvajina çatırdaması koydum adını
Ne notu anlamadım ama sen rahatladiysan sıkıntı yok anne karnındaki boy gerçek boyunu vermiyormus dert etme birde madem kilosu az geldi sana göre o an doktora sormuyo musun doktor çünkü fazla derdiNotu için ne yapabiliriz canım yanlış alıntı yapmışım
Bak burda tarifini verdim ajsjsjsKız hani kemiklerin çatırdar ya hani belini kütletirsin parmaklarını çıtlatırsın ayağa kalkınca dizden gelir bazen o ses bildin mi işte o yatakta sağa sola dönerken pelvisimden geliyo kütür kütürvajina çatırdaması koydum adını
Benden o sesler geldiğinde kocam horul horul uyuyo olduğu için duymuyoAaaaa ilk defa duyduminşallah başıma gelmez kocam dalga gecer
Ne notu anlamadım ama sen rahatladiysan sıkıntı yok anne karnındaki boy gerçek boyunu vermiyormus dert etme birde madem kilosu az geldi sana göre o an doktora sormuyo musun doktor çünkü fazla derdi
Canım doğumu iyiyse dikisleri güzel atıyorsa bu saatten sonra değiştirmeTetanoz aşısını 3 gündür doktora msj atmama rağmen dönüş yapmadı onay verse on kere almıştım. En sonundagolden-snitch cesursavasci ikinizin vurulduğu aşıdan aldım. Ama aşırı ayarım kaçtı yarın gidip bi saydırcam doktora dönüş yapmıyorsunuz diye. Allahım son zamanlar doktorda değiştirmek istemiyorum ama nasıl olacak bu doktorun rahatlığıyla hiç bilmiyorum ya
Allah affetsin dün bende istemsiz sesli bir şekilde ilk defa gegirdim kocam nasıl sevindi yarasıııınnn yapıyor deli ya bunlarBenden o sesler geldiğinde kocam horul horul uyuyo olduğu için duymuyo
Valla beni baz alırsan ben hiç veremedimKızlar korse yazılarınızı okudum da doğumdan sonra ne kadar kilo vermiş oluruz ortalama,bir kaç hafta içinde. Hangi kilomuza göre alınmalı korse
Benim de kanım düşük çıktı canım besinlerle artırmak çok zormuş doktor ilacımı değiştirdi günde 2 keze çıkardı.Kullanıyorum ama hiç faydası yok öyle mi onu yapıp içeyim o zaman inşallah artar bu kez
Merak etme doğumdan sonraki zorlukları bi yaşasın tövbe ederErkolar kapatılsınhepsi aynı mı olur ya benimki de öyle mesela bişi alıyoruz bebişe ikinci de kullanır diyo bi muhabbet geçiyo kardeşine öğretir falan diyo bi tane çakasım geliyo suratına baktılar biz taşıyoz kahrını biz çekiyoz oh kolaymış çocuk yapma işi dediler bence korkunç bi üreme isteği içindeler
Kilosu normal bence canım benim 1450 çıkmıştı doktor iri bebek olursa zor doğum olur tatlıyı hamur işini kes tamamen dedi mesela, bazı doktorlar kilolu bebek istemiyor. Boyu biraz kısa gibi ama o da genetiktir minyon doğacaktır belki, sonrasında değişir dahaKızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
HahahahahAllah affetsin dün bende istemsiz sesli bir şekilde ilk defa gegirdim kocam nasıl sevindi yarasıııınnn yapıyor deli ya bunlarşimdi o sesi duysa ne derdi acaba merak etmiyo da degilim
Ne verdi ilaç olarak benim de değiştirdi ama o ilaç beni ishal yapıyorValla beni baz alırsan ben hiç veremedim78 ile doğuma girdim doğumda 5 kilo verdim sonra 2 sini geri aldım 75te 6 ay kaldım
Benim de kanım düşük çıktı canım besinlerle artırmak çok zormuş doktor ilacımı değiştirdi günde 2 keze çıkardı.
Merak etme doğumdan sonraki zorlukları bi yaşasın tövbe ederben eşimi zorla ikna ettim oğlum 4 yaşındaydı ikna sürecine başladığımda 6 da ikna oldu 2 sene sürdü
Kilosu normal bence canım benim 1450 çıkmıştı doktor iri bebek olursa zor doğum olur tatlıyı hamur işini kes tamamen dedi mesela, bazı doktorlar kilolu bebek istemiyor. Boyu biraz kısa gibi ama o da genetiktir minyon doğacaktır belki, sonrasında değişir daha
Ayy ben de lohusalığımı görünce istemez diye düşündüm aynenValla beni baz alırsan ben hiç veremedim78 ile doğuma girdim doğumda 5 kilo verdim sonra 2 sini geri aldım 75te 6 ay kaldım
Benim de kanım düşük çıktı canım besinlerle artırmak çok zormuş doktor ilacımı değiştirdi günde 2 keze çıkardı.
Merak etme doğumdan sonraki zorlukları bi yaşasın tövbe ederben eşimi zorla ikna ettim oğlum 4 yaşındaydı ikna sürecine başladığımda 6 da ikna oldu 2 sene sürdü
Kilosu normal bence canım benim 1450 çıkmıştı doktor iri bebek olursa zor doğum olur tatlıyı hamur işini kes tamamen dedi mesela, bazı doktorlar kilolu bebek istemiyor. Boyu biraz kısa gibi ama o da genetiktir minyon doğacaktır belki, sonrasında değişir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?