2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Vajina çatırdaması mı ben bunu okudum ya yarın yazarım bende de başladı diye doktora sor ilk kez duydum ben de.
Acaba kemikler esniyor mu ağırlık arttıkça ondan mı?
Hahahah inşallah olmaz diyelim kemiklerime ağır geliyor olabilir dediğin gibi belki şu pelvik egzersizler işe yarar

Benimde 28+0 1100 boyuda 35.7 kuzum boyları hemen hemen aynı hiç takılma

Ben internetten baktığımda 39 cm olması gerekiyor falan diyordu o yüzden küçük mü kaldı diye düşündüm
Her insanın boyu aynı değilki anne karnındaki bebeklerde öyle genetikten geliyor canım. Kimi bebek 48 49 cm doğar kimisi 53 54 cm

Tetanoz aşısını 3 gündür doktora msj atmama rağmen dönüş yapmadı onay verse on kere almıştım. En sonunda golden-snitch cesursavasci ikinizin vurulduğu aşıdan aldım. Ama aşırı ayarım kaçtı yarın gidip bi saydırcam doktora dönüş yapmıyorsunuz diye. Allahım son zamanlar doktorda değiştirmek istemiyorum ama nasıl olacak bu doktorun rahatlığıyla hiç bilmiyorum ya

Hahahah o ağrı bende de var çok uzun zamandır ama birinizden de kütür kütür ses gelse mutlu olucaktım böyle uzaylı gibi kaldım yanınızda
Hiç dikkat etmedim aslında belkide geliyodur heryerim ağrıyo çıtlıyor. Senin için dinlicem eve gidince şimdi dışardayım dönerken ses geliyor mu diye

Aaaaa ilk defa duydum inşallah başıma gelmez kocam dalga gecer
Notu için ne yapabiliriz canım yanlış alıntı yapmışım
Ne notu anlamadım ama sen rahatladiysan sıkıntı yok anne karnındaki boy gerçek boyunu vermiyormus dert etme birde madem kilosu az geldi sana göre o an doktora sormuyo musun doktor çünkü fazla derdi

Bak burda tarifini verdim ajsjsjs gulumsebebek

Benden o sesler geldiğinde kocam horul horul uyuyo olduğu için duymuyo

Canım doğumu iyiyse dikisleri güzel atıyorsa bu saatten sonra değiştirme veya gerçekten iyi biri varsa inandığın cevrenden duyduğun anca öyle değiştir ama işte insan da bilemiyor muayenesi o an verdiği bilgi iyiyse dayan
Doktora şikayet etmekte de haklısın bu konuda öyle bi hizmeti vermek zorunda çünkü başına önemli bir şey gelse dönüş yapmalı 3 gün nedir ya..
Bu arada iyi yapmışsın canım golden-snitche doktor verdi banada ebe yazdı çok şükür de iyiyiz vuruldun mu peki?
Bu arada tetanoz aşısı iyiymiş bebegin hareketinde maşallah yavaşlama vs olmadı değişen bir şey yok

Kızlar korse yazılarınızı okudum da doğumdan sonra ne kadar kilo vermiş oluruz ortalama,bir kaç hafta içinde. Hangi kilomuza göre alınmalı korse
Valla beni baz alırsan ben hiç veremedim 78 ile doğuma girdim doğumda 5 kilo verdim sonra 2 sini geri aldım 75te 6 ay kaldım
Kullanıyorum ama hiç faydası yok öyle mi onu yapıp içeyim o zaman inşallah artar bu kez
Benim de kanım düşük çıktı canım besinlerle artırmak çok zormuş doktor ilacımı değiştirdi günde 2 keze çıkardı.
Merak etme doğumdan sonraki zorlukları bi yaşasın tövbe eder ben eşimi zorla ikna ettim oğlum 4 yaşındaydı ikna sürecine başladığımda 6 da ikna oldu 2 sene sürdü
Kızlar çok moralim bozduğu 28+5 izbebişim 35 cm 1200 gr bana az geldi ama nasıl sizce kilosu
Kilosu normal bence canım benim 1450 çıkmıştı doktor iri bebek olursa zor doğum olur tatlıyı hamur işini kes tamamen dedi mesela, bazı doktorlar kilolu bebek istemiyor. Boyu biraz kısa gibi ama o da genetiktir minyon doğacaktır belki, sonrasında değişir daha

Sabahlıklı 3 lü normal
Pijama şeklinde alan var mı ya? Bi tane öyle bişey almam lazım bi türlü bulamıyorum istediğim gibi saçma sapan modeller var.

Ne verdi ilaç olarak benim de değiştirdi ama o ilaç beni ishal yapıyor mecbur kullancaksın yoksa damardan vercez dedi sabah akşam dedi bana da 2 hafta sonra tekrar bakacak bakalım inşallah artar

Ayy ben de lohusalığımı görünce istemez diye düşündüm aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…