2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Allah affetsin dün bende istemsiz sesli bir şekilde ilk defa gegirdim kocam nasıl sevindi yarasıııınnn yapıyor deli ya bunlar şimdi o sesi duysa ne derdi acaba merak etmiyo da degilim
Ben liseye kadar geğirmeyi bilmiyordum lisede yurtta kalıyoruz kızlarla ben böyle cins cins bakıyorum onlara arkadaşım bir gününü ayırdı bana geğirmeyi öğretmek için

Ne verdi ilaç olarak benim de değiştirdi ama o ilaç beni ishal yapıyor mecbur kullancaksın yoksa damardan vercez dedi sabah akşam dedi bana da 2 hafta sonra tekrar bakacak bakalım inşallah artar
Benim de midemi çok bulandırıyor öncesinde ferrum kullanıyordum ama bir işe yaramamış, şimdi gynotardyferon verdi. 1 ay kullan yükselmezse damardan veririz dedi bana da

Ben liseye kadar geğirmeyi bilmiyordum lisede yurtta kalıyoruz kızlarla ben böyle cins cins bakıyorum onlara arkadaşım bir gününü ayırdı bana geğirmeyi öğretmek için
Oha öğrendin mi
Bu arada doktora gittiginde kaç haftaliktin tam merak ettim cankm gözünden kaçmış sanırım

Ahahhahahaha evet yeni açtım ama çok utandım nasıl oldu anlamadım çok güldü eşim
O bana hamilelikle birlikte yüklendi ya asla engel olamıyorum yemekten sonra eşimle aynı anda geğiriyoruz bazen sonra çak yapıyoruz birbirimize iyice utanma duygusu gitti

Eee benin doktor bana o zaman boşa laf yapıyor bende şuan 14 kilo aldım toplamda 4 kiloda bana kalsın çok isterim yani Eki Görüntüle 3394616 geçen böyle bir şey gordum
Doktorların esas derdi kiloyla birlikte gelen gebelik tansiyonu ve gebelik şekeri bence çokta stres yapmamak lazım ya kiloyu ama doktorlar baskı kurarak stresten uzak durun derken strese sokuyorlar

İnşallah ya bu gidişimde bebişim az kilo almışsa üzülürüm annesi 1.5 kilo aldı çünkü
Hayır canım almadım, geldiğinde yorumlar misiin ona göre alayım ben de:)
Emzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie bence
Ben yazın atlet giymiyorum ama Antalya epeyi sıcak oluyor o yüzden yaz için bralet tarzı bir şey alayım evde onu giyerim tişört de giymem dedim. Dışarıya çıkarken cup olmayınca göğüs duruşunu sevmiyorum o yüzden cup olsun demiştim
Benimde 28+0 1100 boyuda 35.7 kuzum boyları hemen hemen aynı hiç takılma
Yaa sen hep içimi rahatlatiyosun canım ben herkes uzun uzun yazınca boylari endiselenmistim :)
Cevap vermeme olayı çok sıkıntı ya arasan mi acaba benim dr'uma kızdığım dönem, ölçümleri atmıştım geçen hafta böyle dediniz bu hafta geri diyorsunuz diye asistanı cevap verecek dedi cevap bir iki gün gelmedi tamam dedim artık kesin değiştircem. Sonrasında mesaj atmıştı içimi rahatlattı o zaman söyledikleri her ne kadar kızmış olsam da. O şekilde devam etmeye karar vermiştim dediğin gibi kolay olmuyor Dr değiştirmek
Oof ya zamanı gelince gorcem o zaman

Onla geçmiş olsun canım en azından guzel sonuclar almışsın sana neden erken dopum riski gördü ki ben mi kaçırdım
Çok teşekkür ederim canım. Geçen haftanın mevzusu aslında. Acile gittim ağrıyla sonra doktorlar muayeneye çağırdılar suyun azalmış rahim ağzı kısalmış 1 ay inşallah dayanır gibi şeyler söylediler bende kendi doktoruma gittim ve sorun olmadığını böylelikle öğrenmiş oldum

Benim de midemi çok bulandırıyor öncesinde ferrum kullanıyordum ama bir işe yaramamış, şimdi gynotardyferon verdi. 1 ay kullan yükselmezse damardan veririz dedi bana da
Hiç de ilaç kullanasım yok ya gynoferrosanol mu neydi ondan verdi bana da kocaman ilaç tadı da iğrmeç

Doktorların esas derdi kiloyla birlikte gelen gebelik tansiyonu ve gebelik şekeri bence çokta stres yapmamak lazım ya kiloyu ama doktorlar baskı kurarak stresten uzak durun derken strese sokuyorlar
O kadar haklısın ki
O bana hamilelikle birlikte yüklendi ya asla engel olamıyorum yemekten sonra eşimle aynı anda geğiriyoruz bazen sonra çak yapıyoruz birbirimize iyice utanma duygusu gitti
cok eglenceli bi iliski esimde beni utanmamam icin alistirmaya calisiyo rahatla diyo varsa sal gitsin icinde kanser olacagina disarda konser olsun diyo
Bende hickiriyorum bebek doydu yapıyoruz

Rahat kullanışlı varsa bildiğin paylaşır mısın canım ben de arıyorum ama sıkar mı emin olamadım.

Link paylaşamadım canım beceremedim .ama ben trendyoldan bunu aldım 3 lü çok uygun fiyatı tek olanlarıda var onlarda güzel.

PAR LINGERIE3LÜ EMZİRME ATLETİ SİYAH-BEYAZ-TEN​

Eşim gelecek hafta boyunca iş için yurtdışında olcakmış. Hem de çok gitmek istediğim bi Avrupa ülkesi hem kıskandım hem üzüldüm. Şimdi ben yokken annende kal dicek bi de dünkü muhabbeti de biliyosunuz oy içim şişti

Oof geçtiğimiz ay benim eşim de yurtdışı iş seyahatine gitmişti. Tüm düzenim evde diye annemlere evde olcam dedim o güne kadar ses çıkartmadilar eşim gitti direkt işini bitirince bizdesin demeye başladı hamilelikte araç kullanmayayim diye her gün babama serviscilik yaptirdi mesai çıkışı babam beni aldı annemlere gittim sabah kahvaltı yaptım bir süre orada çalıştım eve bıraktı. Arkadaşım gelecekti bı akşam pijamalarimi eve götürdüğümü görünce fal taşı oldu gözler nereye gidiyosun diye hiç rahat değilim kendi yatağımı istiyorum dedim 2-3 gün rahat olmayiver bu sefer durumun farklı diğer zamanlar kendin kal şimdi kalamazsin dedi Allah'ım o kadar zordu kiii evim de evim yatağım da yatağım dedim ne bahane ettiysem her şeyi es geçti arkadaşımın gelecegi gün yemek yapmam lazım evde olayım dedim yemeği de yaptı eve gitmiyim sırf bunun için diye şimdiden sabır diliyorum sana yani kendi odam kendi yatağım ama ben zorlandım yani

Çok iyi anlıyorum şu an seni benim de 2 yıl öncesine kadar odam yatağım olan ev sonuçta ama ben de hiç istemiyorum ya zaten kocamsızlık yeterince üzücek beni bi de düzenimden şaşıcam öffff

Link paylaşamadım canım beceremedim .ama ben trendyoldan bunu aldım 3 lü çok uygun fiyatı tek olanlarıda var onlarda güzel.

PAR LINGERIE3LÜ EMZİRME ATLETİ SİYAH-BEYAZ-TEN​

Benim favorilerdeymiş daha önce bakmışım. Alayım ben de bakayım

Çok zorda değilsen bence yalnız kal baktın çok zor oluyor arada git. Benim eşim de geçen ay gitti annem gelecek yanıma dedim kimseye de söylemedim evde kafa dinledim. O kadar iyi gelmişti ki bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…