- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Ben liseye kadar geğirmeyi bilmiyordum lisede yurtta kalıyoruz kızlarla ben böyle cins cins bakıyorum onlara arkadaşım bir gününü ayırdı bana geğirmeyi öğretmek içinAllah affetsin dün bende istemsiz sesli bir şekilde ilk defa gegirdim kocam nasıl sevindi yarasıııınnn yapıyor deli ya bunlarşimdi o sesi duysa ne derdi acaba merak etmiyo da degilim
Sabahlıklı şart mı ya normal pijama şeklimde olmaz mı ki onu bir daha ne zaman kullanırız kiSabahlıklı 3 lü normal
Pijama şeklinde alan var mı ya? Bi tane öyle bişey almam lazım bi türlü bulamıyorum istediğim gibi saçma sapan modeller var.
Benim de midemi çok bulandırıyorNe verdi ilaç olarak benim de değiştirdi ama o ilaç beni ishal yapıyormecbur kullancaksın yoksa damardan vercez dedi sabah akşam dedi bana da 2 hafta sonra tekrar bakacak bakalım inşallah artar
Ahahhahahaha evet yeni açtım ama çok utandım nasıl oldu anlamadım çok güldü eşimHahahahahgeğirme kilidini yeni mi açtın sen tam bi piremsessin ya
OhaBen liseye kadar geğirmeyi bilmiyordum lisede yurtta kalıyoruz kızlarla ben böyle cins cins bakıyorum onlara arkadaşım bir gününü ayırdı bana geğirmeyi öğretmek için
O bana hamilelikle birlikte yüklendi ya asla engel olamıyorum yemekten sonra eşimle aynı anda geğiriyoruz bazen sonra çak yapıyoruz birbirimize iyice utanma duygusu gittiAhahhahahaha evet yeni açtım ama çok utandım nasıl oldu anlamadım çok güldü eşim
Doktorların esas derdi kiloyla birlikte gelen gebelik tansiyonu ve gebelik şekeri benceEee benin doktor bana o zaman boşa laf yapıyor bende şuan 14 kilo aldım toplamda4 kiloda bana kalsın çok isterim yani Eki Görüntüle 3394616 geçen böyle bir şey gordum
İnşallah ya bu gidişimde bebişim az kilo almışsa üzülürümValla yiyoruz da inşallah bebişlere yarıyordur kendimize depolamayalım da
şimdi sizin ilk çocuk erkek ya asla durmuyor erkek çocukları filan diyorlar belki doğduktan sonra uğraşırken fikri bi tık değişirbenimki kız çocuk nazlı narin cilveli filan oğlanında öyle sakin mi sanıyo nedir benimkinin benden bu hamileliğimde çektiği biraz tartışınca gözyaşı silahını kullanmam ve aşermelerim onun haricinde kafa rahat ya üçüncüyü de ister beşinciyi de
Hayır canım almadım, geldiğinde yorumlar misiin ona göre alayım ben de:)Kızlar ben 2 3 hafta önce bedenimde destekli sutyen almıştım ama çok rahatsız oldum böyle evet çok güzel gosteriyo göğsü ama kullanım rahatlığı olarak 7 24 kullanabilecegim bir şey olmadı gibi geldigolden-snitch geçen senin buraya attığın emzirme sutyenini aldım bakalım o nasıl olacak.. Sen aldın mı onu başka bi ürün mü aldın
Ben yazın atlet giymiyorum amaEmzirme sütyeni almak yerine emzirme atleti bana daha mantıklı geliyor. Çünkü sütyen takacaksın üzerine birde atlet giyeceksin zaten. sütyen gibi duran emzirme atletleri var onlardan alınabilinie bence
Yaa sen hep içimi rahatlatiyosun canımBenimde 28+0 1100 boyuda 35.7 kuzum boyları hemen hemen aynı hiç takılma
Cevap vermeme olayı çok sıkıntı ya arasan mi acabaTetanoz aşısını 3 gündür doktora msj atmama rağmen dönüş yapmadı onay verse on kere almıştım. En sonundagolden-snitch cesursavasci ikinizin vurulduğu aşıdan aldım. Ama aşırı ayarım kaçtı yarın gidip bi saydırcam doktora dönüş yapmıyorsunuz diye. Allahım son zamanlar doktorda değiştirmek istemiyorum ama nasıl olacak bu doktorun rahatlığıyla hiç bilmiyorum ya
Oof ya zamanı gelince gorcem o zamanValla beni baz alırsan ben hiç veremedim78 ile doğuma girdim doğumda 5 kilo verdim sonra 2 sini geri aldım 75te 6 ay kaldım
Benim de kanım düşük çıktı canım besinlerle artırmak çok zormuş doktor ilacımı değiştirdi günde 2 keze çıkardı.
Merak etme doğumdan sonraki zorlukları bi yaşasın tövbe ederben eşimi zorla ikna ettim oğlum 4 yaşındaydı ikna sürecine başladığımda 6 da ikna oldu 2 sene sürdü
Kilosu normal bence canım benim 1450 çıkmıştı doktor iri bebek olursa zor doğum olur tatlıyı hamur işini kes tamamen dedi mesela, bazı doktorlar kilolu bebek istemiyor. Boyu biraz kısa gibi ama o da genetiktir minyon doğacaktır belki, sonrasında değişir daha
Çok teşekkür ederim canım. Geçen haftanın mevzusu aslında. Acile gittim ağrıyla sonra doktorlar muayeneye çağırdılar suyun azalmış rahim ağzı kısalmış 1 ay inşallah dayanır gibi şeyler söyledilerOnla geçmiş olsun canım en azından guzel sonuclar almışsın sana neden erken dopum riski gördü ki ben mi kaçırdım
Hiç de ilaç kullanasım yok ya gynoferrosanol mu neydi ondan verdi bana da kocaman ilaç tadı da iğrmeçBenim de midemi çok bulandırıyoröncesinde ferrum kullanıyordum ama bir işe yaramamış, şimdi gynotardyferon verdi. 1 ay kullan yükselmezse damardan veririz dedi bana da
O kadar haklısın kiDoktorların esas derdi kiloyla birlikte gelen gebelik tansiyonu ve gebelik şekeri benceçokta stres yapmamak lazım ya kiloyu ama doktorlar baskı kurarak stresten uzak durun derken strese sokuyorlar
O bana hamilelikle birlikte yüklendi ya asla engel olamıyorum yemekten sonra eşimle aynı anda geğiriyoruz bazen sonra çak yapıyoruz birbirimize iyice utanma duygusu gitti
Ohaöğrendin mi
Bu arada doktora gittiginde kaç haftaliktin tam merak ettim cankm gözünden kaçmış sanırım
Hahahahaha cok sevdim konser lafınıO kadar haklısın ki
cok eglenceli bi iliski esimde beni utanmamam icin alistirmaya calisiyo rahatla diyo varsa sal gitsin icinde kanser olacagina disarda konser olsun diyo
Bende hickiriyorum bebek doydu yapıyoruz
Oof geçtiğimiz ay benim eşim de yurtdışı iş seyahatine gitmişti. Tüm düzenim evde diye annemlere evde olcam dedim o güne kadar ses çıkartmadilar eşim gitti direkt işini bitirince bizdesin demeye başladıEşim gelecek hafta boyunca iş için yurtdışında olcakmış. Hem de çok gitmek istediğim bi Avrupa ülkesihem kıskandım hem üzüldüm. Şimdi ben yokken annende kal dicek bi de dünkü muhabbeti de biliyosunuz oy içim şişti
Çok iyi anlıyorum şu an seniOof geçtiğimiz ay benim eşim de yurtdışı iş seyahatine gitmişti. Tüm düzenim evde diye annemlere evde olcam dedim o güne kadar ses çıkartmadilar eşim gitti direkt işini bitirince bizdesin demeye başladıhamilelikte araç kullanmayayim diye her gün babama serviscilik yaptirdi mesai çıkışı babam beni aldı annemlere gittim sabah kahvaltı yaptım bir süre orada çalıştım eve bıraktı. Arkadaşım gelecekti bı akşam pijamalarimi eve götürdüğümü görünce fal taşı oldu gözler nereye gidiyosun diye hiç rahat değilim kendi yatağımı istiyorum dedim 2-3 gün rahat olmayiver bu sefer durumun farklı diğer zamanlar kendin kal şimdi kalamazsin dedi Allah'ım o kadar zordu kiii evim de evim yatağım da yatağım dedim ne bahane ettiysem her şeyi es geçti arkadaşımın gelecegi gün yemek yapmam lazım evde olayım dedim yemeği de yaptı eve gitmiyim sırf bunun için diye şimdiden sabır diliyorum sana yani kendi odam kendi yatağım ama ben zorlandım yani
Allah yardımcın olsun bu süreçte zor bilirimÇok iyi anlıyorum şu an senibenim de 2 yıl öncesine kadar odam yatağım olan ev sonuçta ama ben de hiç istemiyorum ya zaten kocamsızlık yeterince üzücek beni bi de düzenimden şaşıcam öffff
Benim favorilerdeymiş daha önce bakmışım. Alayım ben de bakayımLink paylaşamadım canım beceremedim .ama ben trendyoldan bunu aldım 3 lü çok uygun fiyatı tek olanlarıda var onlarda güzel.
PAR LINGERIE3LÜ EMZİRME ATLETİ SİYAH-BEYAZ-TEN
Çok zorda değilsen bence yalnız kal baktın çok zor oluyor arada git. Benim eşim de geçen ay gitti annem gelecek yanıma dedim kimseye de söylemedim evde kafa dinledim. O kadar iyi gelmişti ki bana.Eşim gelecek hafta boyunca iş için yurtdışında olcakmış. Hem de çok gitmek istediğim bi Avrupa ülkesihem kıskandım hem üzüldüm. Şimdi ben yokken annende kal dicek bi de dünkü muhabbeti de biliyosunuz oy içim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?