2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
gulumsebebek canım senin önerdiğin ebebeğin leke çıkarıcısı gerçekten çok iyiymiş, oğlumdan kalan kıyafetlerin sarı sandık lekelerini komple çıkarmış çok mutlu oldum teşekkürler önerin için

Aaaaa dogururken ıkınmayi zorlaştirdigini bilmiyordum.. şuan bile çok rahat kasabiliyorum koltuktan kalkarken vs bebegin şekli belli oluyo o yüzden dediğin gibi fazlaligim yok olması gereken kadar almışım kendimce

Sen tecrubelisin doğum yapacagimiz zaman hastaneyi mi arıyoruz?
Bu tarz durumlarda senin ilaç sorman vs gibi doktora ulasamazsak hastaneyi mi aramak gerekiyor bilmiyorum ki.. bakalım yarın ne diyecek 3 gündür niye yazamamis
Aman ha çocuğu kucağına alıyım çantayı koluna takiyim vs deme

Yengem direkt doktorunu aramış gece, o da hastaneye geç geliyorum ben de demiş biz de öyle yapcaz sanırım

Benimde bugün randevum vardı. 29+2 yiz 1.360 gr çıktı kilosu. Boyu için cm söylemedi ama boyu kilosu iyi haftasıyla uyumlu dedi ortalama aynı seninle benimde arada 3 günümüz var
Boyunu söylemiyor genelde drlar fl degeri 7 ile carpilinca ortalama bir değer çıkıyor

Boyunu söylemiyor genelde drlar fl degeri 7 ile carpilinca ortalama bir değer çıkıyor
Fl değerinde sadece hafta olarak yazıyo 29+4 gibi o değer yazmıyo öncekilerde hem ultrason kağıdında yazıyodu hemde kendide söylüyodu ortalama şu kadar cm diye. Sorduğumdada artık hafta olarak bakıyoruz cm olarak bakmıyoruz dedi

Aaaaa dogururken ıkınmayi zorlaştirdigini bilmiyordum.. şuan bile çok rahat kasabiliyorum koltuktan kalkarken vs bebegin şekli belli oluyo o yüzden dediğin gibi fazlaligim yok olması gereken kadar almışım kendimce
Ben de bilmiyordum son gittiğim doktor söyledi şöyle bi göbeğimi elledi senin hiç karın kasın yok yağ var ıkınman zor olur dedi gerçekten de kilom boyuma göre fazla değil ama vücudumda sıfır kas var hep öyle diyorlardı spor hocaları diyetisyenler vs. Kas ıkınırken bile lazımmış

O zaman haftasıyla uyumlu oluyor zaten hiç sıkıntı yok demek ki

Kizz spor yapmadın mı hiç Allah allah nasıl o kadar az kas olur

Ooo süper şimdi doktorun bana verdiği tel numarası işletme hesabı olarak geçiyor whatsappta eğer aradığımda o kadar kolay ulasabileceksem çok çok iyi
Sen yazdığında dr'a ulasiyorsan sıkıntı yok bence ben boş gebelik zamanı düşük yaparken akşam direkt aramıştım korkma kanaman çok artarsa gece nöbetçi Dr var gerekirse gelirim ben de demişti

Kızlar ya 31. Haftaya giriceğim az kaldı ve hala kusuyorum geçer geçer diyorum asla geçmiyor yemek yerken ağlayasım geliyor hevesli hevesli hazırlıyorum bir kaşık almam yetiyor. Artık boğazım mahvoldu kusmaktan ete asla tahammülüm yok eşim inanılmaz etçil doğumdan sonra geçer değil mi ya gerçekten bıktım artık vejeteryan mı oluyorum ben yoksa nolur bir yorum yapın doğumdan sonra etin lezzetini alır mıyım sizce eskisi gibi vegan olmaktan korkuyorum

Kizz spor yapmadın mı hiç Allah allah nasıl o kadar az kas olur
Yani çok nadiren yaptım reformer zumba pilates tarzı şeyler 4 ay yaptıysam yılın 8 ayı yapmadım yürüyüş yapıyorum ama o sayılmamış heralde bacaklarımda da hiç kas yok varislerim için gittiğim doktor demişti bu nasıl bacak diye genel olarak kas oranım düşük işte

Geçici süreç canım merak etme. Bazılarında belli gıdalarda karşı tiksinme oluyor. Az kaldı dayan. Ben de balıktan tiksindim çok da severdim. Kusma olayı da şans mıdır nedir anlamadım herkeste farklı ilerliyor.

Kızlar bugun tetenoz vuruldum ıkıncı dozunu ilk dozdan sonra da sırtımda bı bolge agrımıstı hıc tetonoza baglamamıstım şimdi gene aynı bolge agrımaya basladı ne alaka dıye dusunmuyor değilim canımı alıyor

Allah yardımcın olsun canım bende etten tıksınmıstım ılk uc ay sımdı yıyorum ama bı sıkıntı yok bence sende yersin

Merak etme,geçicek ,bazılarının 3.ayda,4.ayda bitiyor ama bazılarında da doğuma kadar devam ediyor..ama sonra eskisi gibi olucaksın...iki çocuk doğurmuş biri olarak tecrübe ile sabittir

Sen yazdığında dr'a ulasiyorsan sıkıntı yok bence ben boş gebelik zamanı düşük yaparken akşam direkt aramıştım korkma kanaman çok artarsa gece nöbetçi Dr var gerekirse gelirim ben de demişti
Bende doktora sabah yazıyorsam akşam geç saatte dönüş yapıyor akşam yazdığımda bekleme süresi kısa oluyo iyi oluyoooo çok iyi nobetci varsa
Bacagin ağrımaya başladığında birakma az kas tutsun ben zamanında çok spor yaptığım için şimdi ekmeğini yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…