- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Hgb 9 ferritin 6 senin kaçI ImaginaryLife kan değerleriniz kac kizlar benimde yükselmiyor
Ya sevindim konuşmalarım rahatlatıyosaYaa sen hep içimi rahatlatiyosun canımben herkes uzun uzun yazınca boylari endiselenmistim :)
Benim kanımda 10 a düşmüşI ImaginaryLife kan değerleriniz kac kizlar benimde yükselmiyor
Aman boşver takılma ya ben halimden memnunum de geçKızlar dün lohusa pedi almak için ölçülerimi olctum 95 göğüs 95 gobus 100 kalca çıktı gerçekten gayet normal geliyo bana bilmiyorum şu kilo muhabbetinin doktorumun bana yapması çok saçma kafama taktım ya kesin gittiğimde diyecek çünkü diyetisyene gittin mi diye
Onun istediği gibi olsun istiyor bu tarz şeylerde sonra doğum sürecinde sıkıntı yaratır mı acabaAman boşver takılma ya ben halimden memnunum de geç
95 kg normal doğurdum hiçbirşey olmaz. Zaten boyuna görede iyi kilonOnun istediği gibi olsun istiyor bu tarz şeylerde sonra doğum sürecinde sıkıntı yaratır mı acaba
Göğüs kısmı cuplu mu yoksa normal atlet gibi mi canımLink paylaşamadım canım beceremedim .ama ben trendyoldan bunu aldım 3 lü çok uygun fiyatı tek olanlarıda var onlarda güzel.
PAR LINGERIE3LÜ EMZİRME ATLETİ SİYAH-BEYAZ-TEN
Yaa benim doktorum 1 kere bile kilomu ölçmedi, bi de böyle doktorlar var düşünKızlar dün lohusa pedi almak için ölçülerimi olctum 95 göğüs 95 gobus 100 kalca çıktı gerçekten gayet normal geliyo bana bilmiyorum şu kilo muhabbetinin doktorumun bana yapması çok saçma kafama taktım ya kesin gittiğimde diyecek çünkü diyetisyene gittin mi diye
Eşimin içine sinmez başımın etini yer ya annen gelsin ya sen git diyeÇok zorda değilsen bence yalnız kal baktın çok zor oluyor arada git. Benim eşim de geçen ay gitti annem gelecek yanıma dedim kimseye de söylemedim evde kafa dinledim. O kadar iyi gelmişti ki bana.
Bir doktorun hamile bir bayana kilodan bahsetmesi çok saçma ...hele senin hiç kilolu olmadığını düşünüyorumKızlar dün lohusa pedi almak için ölçülerimi olctum 95 göğüs 95 gobus 100 kalca çıktı gerçekten gayet normal geliyo bana bilmiyorum şu kilo muhabbetinin doktorumun bana yapması çok saçma kafama taktım ya kesin gittiğimde diyecek çünkü diyetisyene gittin mi diye
Oo canım ya bu devletın makınaları hep sıkıntıÇok teşekkür ederim canım. Geçen haftanın mevzusu aslında. Acile gittim ağrıyla sonra doktorlar muayeneye çağırdılar suyun azalmış rahim ağzı kısalmış 1 ay inşallah dayanır gibi şeyler söyledilerbende kendi doktoruma gittim ve sorun olmadığını böylelikle öğrenmiş oldum
Bencede yok değişik bende anlamadım heralde suanki algı iskelet gibi olmakBir doktorun hamile bir bayana kilodan bahsetmesi çok saçma ...hele senin hiç kilolu olmadığını düşünüyorum
Çok iyi yoksa gereksiz kuruntular yüklüyorYaa benim doktorum 1 kere bile kilomu ölçmedi, bi de böyle doktorlar var düşün
Sağol canım95 kg normal doğurdum hiçbirşey olmaz. Zaten boyuna görede iyi kilon
Hgb 9 ferritin 6 senin kaç
İlginçmiş valla bende olmadı daha olur mu bilmiyorum
Ben benim doktorun olduğu hastaneyi seviyorum baya 5 yıldızlı kompleks gibi. Sırf hastane için bu doktoru tercih etmiştim aslında güveniyorumda. Bi arkadaşım aynı hastanede başka bi doktor önerdi ama ona daha önce gidip tartışmıştım ben sevmedim o doktoru. Bu iyi ama fazla rahat 3 gün oldu be kardeşim bir dön yani msja. Dediğin gibi acil bişey olsa ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.Canım doğumu iyiyse dikisleri güzel atıyorsa bu saatten sonra değiştirmeveya gerçekten iyi biri varsa inandığın cevrenden duyduğun anca öyle değiştir ama işte insan da bilemiyor muayenesi o an verdiği bilgi iyiyse dayan
Doktora şikayet etmekte de haklısın bu konuda öyle bi hizmeti vermek zorunda çünkü başına önemli bir şey gelse dönüş yapmalı 3 gün nedir ya..
Bu arada iyi yapmışsın canım golden-snitche doktor verdi banada ebe yazdı çok şükür de iyiyiz vuruldun mu peki?
Bu arada tetanoz aşısı iyiymiş bebegin hareketinde maşallah yavaşlama vs olmadı değişen bir şey yok
Yarın bi söyleneyim bakayım ne dicek zıtlaşırsak değiştiririm ben bu adamı kesinİnşallah ya bu gidişimde bebişim az kilo almışsa üzülürümannesi 1.5 kilo aldı çünkü
Hayır canım almadım, geldiğinde yorumlar misiin ona göre alayım ben de:)
Ben yazın atlet giymiyorum amaAntalya epeyi sıcak oluyor o yüzden yaz için bralet tarzı bir şey alayım evde onu giyerim tişört de giymem dedim. Dışarıya çıkarken cup olmayınca göğüs duruşunu sevmiyorum o yüzden cup olsun demiştim
Yaa sen hep içimi rahatlatiyosun canımben herkes uzun uzun yazınca boylari endiselenmistim :)
Cevap vermeme olayı çok sıkıntı ya arasan mi acababenim dr'uma kızdığım dönem, ölçümleri atmıştım geçen hafta böyle dediniz bu hafta geri diyorsunuz diye asistanı cevap verecek dedi cevap bir iki gün gelmedi tamam dedim artık kesin değiştircem. Sonrasında mesaj atmıştı içimi rahatlattı o zaman söyledikleri her ne kadar kızmış olsam da. O şekilde devam etmeye karar vermiştim dediğin gibi kolay olmuyor Dr değiştirmek
Oof ya zamanı gelince gorcem o zaman
Hgb 10 ferritin de 10 dan daha düşüktüI ImaginaryLife kan değerleriniz kac kizlar benimde yükselmiyor
Canım sen zayıftın zaten o yüzden çok kilo alsan da sorun olmaz. Normal doğumda kilolu olmak biraz sorun oluşturuyor göbek yağından dolayı ıkınmak zorlaşıyor, bir de kilolu olunca hareket etmek zor oluyor yürüyüş yapınca belin ağrıyor daha hareketsiz kalıyorsun vs doktor öyle açıklamıştı bana, ondan kiloyu sevmiyorlar. Senin için bence bişey demez ama 52 ydin sanırım demi başta? Boyuna göre 75 ile falan bitirsen ideal benceKızlar dün lohusa pedi almak için ölçülerimi olctum 95 göğüs 95 gobus 100 kalca çıktı gerçekten gayet normal geliyo bana bilmiyorum şu kilo muhabbetinin doktorumun bana yapması çok saçma kafama taktım ya kesin gittiğimde diyecek çünkü diyetisyene gittin mi diye
Ben tesettürlü olduğum için bana şart canım.Sabahlıklı şart mı ya normal pijama şeklimde olmaz mı ki onu bir daha ne zaman kullanırız ki
Öyleymiş gerçekten arkadaşımın bebeğine de 2400 demişler doğumdan önce çocuk 3700 doğmuş. Kiloyu tutturdular yine ama su, kısalık falan gerçekten durduk yere can sıktıOo canım ya bu devletın makınaları hep sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?