2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar dün lohusa pedi almak için ölçülerimi olctum 95 göğüs 95 gobus 100 kalca çıktı gerçekten gayet normal geliyo bana bilmiyorum şu kilo muhabbetinin doktorumun bana yapması çok saçma kafama taktım ya kesin gittiğimde diyecek çünkü diyetisyene gittin mi diye

Aman boşver takılma ya ben halimden memnunum de geç

Link paylaşamadım canım beceremedim .ama ben trendyoldan bunu aldım 3 lü çok uygun fiyatı tek olanlarıda var onlarda güzel.

PAR LINGERIE3LÜ EMZİRME ATLETİ SİYAH-BEYAZ-TEN​

Göğüs kısmı cuplu mu yoksa normal atlet gibi mi canım

Yaa benim doktorum 1 kere bile kilomu ölçmedi, bi de böyle doktorlar var düşün

Bir doktorun hamile bir bayana kilodan bahsetmesi çok saçma ...hele senin hiç kilolu olmadığını düşünüyorum

Oo canım ya bu devletın makınaları hep sıkıntı

Bir doktorun hamile bir bayana kilodan bahsetmesi çok saçma ...hele senin hiç kilolu olmadığını düşünüyorum
Bencede yok değişik bende anlamadım heralde suanki algı iskelet gibi olmak
Yaa benim doktorum 1 kere bile kilomu ölçmedi, bi de böyle doktorlar var düşün
Çok iyi yoksa gereksiz kuruntular yüklüyor
95 kg normal doğurdum hiçbirşey olmaz. Zaten boyuna görede iyi kilon
Sağol canım

Bak burda tarifini verdim ajsjsjs gulumsebebek
İlginçmiş valla bende olmadı daha olur mu bilmiyorum
Ben benim doktorun olduğu hastaneyi seviyorum baya 5 yıldızlı kompleks gibi. Sırf hastane için bu doktoru tercih etmiştim aslında güveniyorumda. Bi arkadaşım aynı hastanede başka bi doktor önerdi ama ona daha önce gidip tartışmıştım ben sevmedim o doktoru. Bu iyi ama fazla rahat 3 gün oldu be kardeşim bir dön yani msja. Dediğin gibi acil bişey olsa ne olacak diye düşünmeden edemiyorum.
Yok yarın vurulcam kendi doktorum vuracak hem muayene hem aşı olcam.

Yarın bi söyleneyim bakayım ne dicek zıtlaşırsak değiştiririm ben bu adamı kesin hatta baya giydirir çıkarım odasından ama zıtlaşmazsa hadi az kaldı diyip devam ederim bakalım napıcaz yarın

I ImaginaryLife kan değerleriniz kac kizlar benimde yükselmiyor
Hgb 10 ferritin de 10 dan daha düşüktü
Canım sen zayıftın zaten o yüzden çok kilo alsan da sorun olmaz. Normal doğumda kilolu olmak biraz sorun oluşturuyor göbek yağından dolayı ıkınmak zorlaşıyor, bir de kilolu olunca hareket etmek zor oluyor yürüyüş yapınca belin ağrıyor daha hareketsiz kalıyorsun vs doktor öyle açıklamıştı bana, ondan kiloyu sevmiyorlar. Senin için bence bişey demez ama 52 ydin sanırım demi başta? Boyuna göre 75 ile falan bitirsen ideal bence

Sabahlıklı şart mı ya normal pijama şeklimde olmaz mı ki onu bir daha ne zaman kullanırız ki
Ben tesettürlü olduğum için bana şart canım.
Bide nolur nolmaz bi sorun yaşayacağımızı sanmıyorım ama olur ya bi leke çıkar bişey olur. bi süre sonra yürütecekler çünkü mesela en basitinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…