- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Geçmiş olsun canımKızlar ya 31. Haftaya giriceğim az kaldı ve hala kusuyorum geçer geçer diyorum asla geçmiyor yemek yerken ağlayasım geliyorhevesli hevesli hazırlıyorum bir kaşık almam yetiyor. Artık boğazım mahvoldu kusmaktan ete asla tahammülüm yok eşim inanılmaz etçil doğumdan sonra geçer değil mi ya gerçekten bıktım artık vejeteryan mı oluyorum ben yoksa nolur bir yorum yapın doğumdan sonra etin lezzetini alır mıyım sizce eskisi gibi vegan olmaktan korkuyorum
Tek korkum doğumdan sonra da devam eder mi acaba diye eğer doğumdan sonra da devam ederse hayatım tamamen değişecek bir insanın beslenmesi tüm hayatını etkiliyor yaGeçmiş olsun canım
Bazı bünyeler öyle oluyormuş canım doğumda bile kusanlar varmış seninki tez zamanda geçer inşallahTek korkum doğumdan sonra da devam eder mi acaba diye eğer doğumdan sonra da devam ederse hayatım tamamen değişecek bir insanın beslenmesi tüm hayatını etkiliyor yatamamen vegan bir hayatı düşünemiyorum
Kişiden kişiye değişen bir şey oldugu icin en basiti annem etten tiksinmis kasap önünden bile gecemiyormus hala bak üstünden 25 26 sene geçti eti az yer ama işte senin vücudun bebisin doğunca eski düzene belkide devam edecek olumlu düşünTek korkum doğumdan sonra da devam eder mi acaba diye eğer doğumdan sonra da devam ederse hayatım tamamen değişecek bir insanın beslenmesi tüm hayatını etkiliyor yatamamen vegan bir hayatı düşünemiyorum
Kuru üzüm pekmezide portakal suyu ile karıştır iç canım yanında da kan hapıKan yapan yiyecekler nedir ya yiyen bilen var mıyine düşmüş kan değerim
Birisi bendim canım bu hafta kesildi çok şükür hafif yanma oluyor sabahları kalktıgımda cigerimde onun dışında rahatım. Ama bende hamilelikte alerji oldu galiba kaşıntı kremim var onu sürünce hırıltım da geçiyor ondan dolayı alerjik astım oldum diye düşünüyorumKızlar iyi geceler hırıltısı olan varmı, bir ara vardı birkaç arkadaşta geçti mi acaba. Benim hala devam ediyor hiç azalmadan, bildiğiniz ses geliyor ciğerlerimden gece kendi sesimden uyanıyorum rahatsız olup. Napıcam gerçekten artık çok sıkıldım.
Ay inşallah canım psikolojik olarak çok kötü bir durum gerçekten umarım düzelirKişiden kişiye değişen bir şey oldugu icin en basiti annem etten tiksinmis kasap önünden bile gecemiyormus hala bak üstünden 25 26 sene geçti eti az yer ama işte senin vücudun bebisin doğunca eski düzene belkide devam edecek olumlu düşün
Benim kızım boga burcu gayet iştahlı maşallah hiç yemek yedirmekte zorlanmadımBoğa burcu olurlarsa aşırı iştahlı oluyormuş
İnşallah geçer yaBazı bünyeler öyle oluyormuş canım doğumda bile kusanlar varmış seninki tez zamanda geçer inşallahet ve balık ben de yiyemiyorum tiksindim, sadece köfte olarak ya da lahmacun pide gibi kıyma olarak yiyebiliyorum. Kanımın düşmesini de ona bağladım ben, normalde haftada 2-3 et yerdim. Doğumdan sonra geçer bence merak etme
Bize verilen o whatsapptan doktorun yazdığı noyu arayınca Murat hoca açıyor 2 defa görüştük hep açtı direkOoo süper şimdi doktorun bana verdiği tel numarası işletme hesabı olarak geçiyor whatsappta eğer aradığımda o kadar kolay ulasabileceksem çok çok iyi
Süpermiş ben şey düşünüyordum insanlar durduk yere her şeyde arar hep tele bakmak zor olur diye bize sadece mesajlasmak için verildi aradigimda ulasamam sanıyordumBize verilen o whatsapptan doktorun yazdığı noyu arayınca Murat hoca açıyor 2 defa görüştük hep açtı direk
Acil olmadıkça kimse aramıyordur bence bende diş ağrısından ölüyordum o zaman aradım bi birde leke olmuştu o zaman ama açıyor arıyor mutlakaSüpermiş ben şey düşünüyordum insanlar durduk yere her şeyde arar hep tele bakmak zor olur diye bize sadece mesajlasmak için verildi aradigimda ulasamam sanıyordumteşekkür ederim canım sen naptin nasılsın ne zaman gidiyorsun kontrole
Hadi bıze de inşallahBenim kızım boga burcu gayet iştahlı maşallah hiç yemek yedirmekte zorlanmadım
Bişey mi yaptın peki kendiliğinden mi geçti, yani böyle nefes alırken içimden değişik sesler geliyor. Pekmez mi yesem sirke mi içsem naapsam ayy geçmiyorBirisi bendim canım bu hafta kesildi çok şükür hafif yanma oluyor sabahları kalktıgımda cigerimde onun dışında rahatım. Ama bende hamilelikte alerji oldu galiba kaşıntı kremim var onu sürünce hırıltım da geçiyor ondan dolayı alerjik astım oldum diye düşünüyorum
Benim ek olarak kaşımtımda çok oluyor canım doktorun yazdıgı kaşıntı ilacını kullandım oda alerji yüksekligini düşürdü ondan hırıltım kesildi diye düşünüyorum. Birde her gün sabah aç karnına cevizin iç kabugu var ya şekli cigere benziyor zaten 10 gün ondan içiyorum bir hafta ara veriyorumBişey mi yaptın peki kendiliğinden mi geçti, yani böyle nefes alırken içimden değişik sesler geliyor. Pekmez mi yesem sirke mi içsem naapsam ayy geçmiyor
Anladim canimAcil olmadıkça kimse aramıyordur bence bende diş ağrısından ölüyordum o zaman aradım bi birde leke olmuştu o zaman ama açıyor arıyor mutlakaHaftaya cumartesi randevumuz çok şükür iyi gidiyor hala aylık takipteyiz özlem dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyor
Teşekkür ederim mesajlarınızı yeni görüyorumErken doğum riskin yoksa korkma canım birşey olmaz inşaAllah. Arkdaşım 28 haftalık yapmıştı bi sıkıntı olmadı.
Teşekkür ederim mesajlarınızı yeni görüyorumBen 26. haftamda yaptım bir sıkıntı olmadı. Bide 34 veya 35 de yapacağım doktor onay verirse.
Ayy canımm gerçekten deneyeceğim çünkü artık gerçekten bu yüzden de uykusuz kalmaktan yoruldum. Cumartesi günü doktoruma randevum var ona da danışacağım inşallah geçer giderBenim ek olarak kaşımtımda çok oluyor canım doktorun yazdıgı kaşıntı ilacını kullandım oda alerji yüksekligini düşürdü ondan hırıltım kesildi diye düşünüyorum. Birde her gün sabah aç karnına cevizin iç kabugu var ya şekli cigere benziyor zaten 10 gün ondan içiyorum bir hafta ara veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?