2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun canım

Tek korkum doğumdan sonra da devam eder mi acaba diye eğer doğumdan sonra da devam ederse hayatım tamamen değişecek bir insanın beslenmesi tüm hayatını etkiliyor ya tamamen vegan bir hayatı düşünemiyorum
Bazı bünyeler öyle oluyormuş canım doğumda bile kusanlar varmış seninki tez zamanda geçer inşallah et ve balık ben de yiyemiyorum tiksindim, sadece köfte olarak ya da lahmacun pide gibi kıyma olarak yiyebiliyorum. Kanımın düşmesini de ona bağladım ben, normalde haftada 2-3 et yerdim. Doğumdan sonra geçer bence merak etme

Tek korkum doğumdan sonra da devam eder mi acaba diye eğer doğumdan sonra da devam ederse hayatım tamamen değişecek bir insanın beslenmesi tüm hayatını etkiliyor ya tamamen vegan bir hayatı düşünemiyorum
Kişiden kişiye değişen bir şey oldugu icin en basiti annem etten tiksinmis kasap önünden bile gecemiyormus hala bak üstünden 25 26 sene geçti eti az yer ama işte senin vücudun bebisin doğunca eski düzene belkide devam edecek olumlu düşün

Kızlar iyi geceler hırıltısı olan varmı, bir ara vardı birkaç arkadaşta geçti mi acaba. Benim hala devam ediyor hiç azalmadan, bildiğiniz ses geliyor ciğerlerimden gece kendi sesimden uyanıyorum rahatsız olup. Napıcam gerçekten artık çok sıkıldım.

Birisi bendim canım bu hafta kesildi çok şükür hafif yanma oluyor sabahları kalktıgımda cigerimde onun dışında rahatım. Ama bende hamilelikte alerji oldu galiba kaşıntı kremim var onu sürünce hırıltım da geçiyor ondan dolayı alerjik astım oldum diye düşünüyorum

Ay inşallah canım psikolojik olarak çok kötü bir durum gerçekten umarım düzelir

İnşallah geçer ya senin demir de düşükmüş ya

Bize verilen o whatsapptan doktorun yazdığı noyu arayınca Murat hoca açıyor 2 defa görüştük hep açtı direk
Süpermiş ben şey düşünüyordum insanlar durduk yere her şeyde arar hep tele bakmak zor olur diye bize sadece mesajlasmak için verildi aradigimda ulasamam sanıyordum teşekkür ederim canım sen naptin nasılsın ne zaman gidiyorsun kontrole

Acil olmadıkça kimse aramıyordur bence bende diş ağrısından ölüyordum o zaman aradım bi birde leke olmuştu o zaman ama açıyor arıyor mutlaka Haftaya cumartesi randevumuz çok şükür iyi gidiyor hala aylık takipteyiz özlem dışında sıkıntı yok senin nasıl gidiyor

Bişey mi yaptın peki kendiliğinden mi geçti, yani böyle nefes alırken içimden değişik sesler geliyor. Pekmez mi yesem sirke mi içsem naapsam ayy geçmiyor

Bişey mi yaptın peki kendiliğinden mi geçti, yani böyle nefes alırken içimden değişik sesler geliyor. Pekmez mi yesem sirke mi içsem naapsam ayy geçmiyor
Benim ek olarak kaşımtımda çok oluyor canım doktorun yazdıgı kaşıntı ilacını kullandım oda alerji yüksekligini düşürdü ondan hırıltım kesildi diye düşünüyorum. Birde her gün sabah aç karnına cevizin iç kabugu var ya şekli cigere benziyor zaten 10 gün ondan içiyorum bir hafta ara veriyorum

Anladim canim
Benimde bu çarşamba randevu benimde bu vakitten sonra belki 2 haftaya bir düşer nst için o da çok şükür bende iyiyim ya meraktan ediyorum

Ayy canımm gerçekten deneyeceğim çünkü artık gerçekten bu yüzden de uykusuz kalmaktan yoruldum. Cumartesi günü doktoruma randevum var ona da danışacağım inşallah geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…