- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Az kaldı artık kavuşmaya iyi olsunlar da bol bol Özlem gideririzAnladim canim
Benimde bu çarşamba randevu benimde bu vakitten sonra belki 2 haftaya bir düşer nst için o daçok şükür bende iyiyim ya meraktan ediyorum
Cevizin iç kabugunu suya at iki üç parça kaynasın iç canım ben içine balda katıyorum bazen bir iki damlada limon sıkıyorum. Hem astıma çok iyi geliyor hemde çok iyi balgam sökücüAyy canımm gerçekten deneyeceğim çünkü artık gerçekten bu yüzden de uykusuz kalmaktan yoruldum. Cumartesi günü doktoruma randevum var ona da danışacağım inşallah geçer gider
Ben de bugün ikinci dozu oldum benim de sırtım ağrıyo ama hiç aşıya bağlamamıştım benKızlar bugun tetenoz vuruldum ıkıncı dozunu ilk dozdan sonra da sırtımda bı bolge agrımıstı hıc tetonoza baglamamıstım şimdi gene aynı bolge agrımaya basladı ne alaka dıye dusunmuyor değilimcanımı alıyor
Yok canım diğer dozda da bır hafta aynı yer ağrıdı kürek kemiğim bugun tekrar vurmaya baslayınca asıdan oldugunu anladımBen de bugün ikinci dozu oldum benim de sırtım ağrıyo ama hiç aşıya bağlamamıştım benaşıdan önce ağrın olmuyor muydu?
Ayyy baya da var kıyafet diyordun iyi olmuş vallahi bende çok sevindim şimdi baya iş görüyor demekki leke çıkarıcıgulumsebebek canım senin önerdiğin ebebeğin leke çıkarıcısı gerçekten çok iyiymiş, oğlumdan kalan kıyafetlerin sarı sandık lekelerini komple çıkarmış çok mutlu oldum teşekkürler önerin için
valla ben ilkinde kendi doktorumu aramıştım doktor hastaneye geç geliyorum dedi hastanedeki ebeyle de kendi görüşmüş biz gittiğimizde bekliyorlardı doktor gelene kadar nts bağladılar filan. Tabi sonra doktor bu hastane bu haftadaki bebeğe bakamaz kuvezi yetersiz benim çocuğumda erken doğdu ben eşimi üniversite hastanesine götürdüm size orayı tavsiye ederim kabul etmezlerse başka kapsamlı bi özel hastanede kuvez ayarlıyorum ararsınız orda buluşuruz dedi. Üniversite hastaneleri sevk te kabul etmiyor ya kendi imkanlarımızla direk üniversite hastanesine gitmişiz gibi yaptık doğumda orda oldu.Sen tecrubelisin doğum yapacagimiz zaman hastaneyi mi arıyoruz?
Bu tarz durumlarda senin ilaç sorman vs gibi doktora ulasamazsak hastaneyi mi aramak gerekiyor bilmiyorum ki.. bakalım yarın ne diyecek 3 gündür niye yazamamis
Aman ha çocuğu kucağına alıyım çantayı koluna takiyim vs deme
Yarın 13:20. Yarın ola hayır ola Allahım son 2 ay kavga etmeden geleyim nolurHaber ver bize de
Yok canım doğumdan bi süre sonra geçiyor. Benim ilk gebelikte Antep fıstığına tiksinmem olmuştu. Nasılda severim normalde ama tiksindim eşin yerken o kabuğu açıyor ya çıt çıt sesi bile tiksindiriyordu beni eşimde farkedip bıraktı eve filan almadık uzunca bi süre. Doğumdan bi süre sonra geçti şimdi yine en sevdiğim şeylerden biriKızlar ya 31. Haftaya giriceğim az kaldı ve hala kusuyorum geçer geçer diyorum asla geçmiyor yemek yerken ağlayasım geliyorhevesli hevesli hazırlıyorum bir kaşık almam yetiyor. Artık boğazım mahvoldu kusmaktan ete asla tahammülüm yok eşim inanılmaz etçil doğumdan sonra geçer değil mi ya gerçekten bıktım artık vejeteryan mı oluyorum ben yoksa nolur bir yorum yapın doğumdan sonra etin lezzetini alır mıyım sizce eskisi gibi vegan olmaktan korkuyorum
Ben bı doktora gitmiştim böyle boş gebelik zamanı akşam almıştım randevuyu, randevu aldığım Dr'u ebeler acil çağırdı doğum vardı ama doktoru başka bir kadınmış. Adam koşarak gitti doğuma. Bir süre geçti koşarak geldi kadın doktor hemen doğumhaneye geçti. Kadının açılması epeyi olmuş nöbetçi Dr benim Rand aldığım Dr olduğu için kesi atmıştı sanırım kendi doktoru gelesiye kadar dogurttular kadını zatenAyyy baya da var kıyafet diyordun iyi olmuş vallahi bende çok sevindim şimdi baya iş görüyor demekki leke çıkarıcı
valla ben ilkinde kendi doktorumu aramıştım doktor hastaneye geç geliyorum dedi hastanedeki ebeyle de kendi görüşmüş biz gittiğimizde bekliyorlardı doktor gelene kadar nts bağladılar filan. Tabi sonra doktor bu hastane bu haftadaki bebeğe bakamaz kuvezi yetersiz benim çocuğumda erken doğdu ben eşimi üniversite hastanesine götürdüm size orayı tavsiye ederim kabul etmezlerse başka kapsamlı bi özel hastanede kuvez ayarlıyorum ararsınız orda buluşuruz dedi. Üniversite hastaneleri sevk te kabul etmiyor ya kendi imkanlarımızla direk üniversite hastanesine gitmişiz gibi yaptık doğumda orda oldu.
Şimdi bu hamileliğimdeki doktorum başka. Kayınpederim doğum yapacağım hastanede ameliyat oldu. Doktorum geçen gece 11 de oralarda geziyordu yanında ebeyle. Muhtemelen acil doğuma geldi. Ama yarın sorcam size ulaşamazsak napcaz böyle durumda dönüş te yapmıyorsunuz diye. Normal şartlarda doktorla görüşüp hastanede buluşmamız gerekiyor da benim doktor nedense ulaşılması zor. Buda sinir bozucu.
Yok yok oralara girmem yapmam sinirle o bikere olur boyumun ölçüsünü aldım ordan
Ayyy oda kötü ya ne anladım ozaman sabit doktorda kalmaktan şansa başka doktor doğurtacaksaBen bı doktora gitmiştim böyle boş gebelik zamanı akşam almıştım randevuyu, randevu aldığım Dr'u ebeler acil çağırdı doğum vardı ama doktoru başka bir kadınmış. Adam koşarak gitti doğuma. Bir süre geçti koşarak geldi kadın doktor hemen doğumhaneye geçti. Kadının açılması epeyi olmuş nöbetçi Dr benim Rand aldığım Dr olduğu için kesi atmıştı sanırım kendi doktoru gelesiye kadar dogurttular kadını zaten
Bugün o zaman buyuk gün deseneAyyy baya da var kıyafet diyordun iyi olmuş vallahi bende çok sevindim şimdi baya iş görüyor demekki leke çıkarıcı
valla ben ilkinde kendi doktorumu aramıştım doktor hastaneye geç geliyorum dedi hastanedeki ebeyle de kendi görüşmüş biz gittiğimizde bekliyorlardı doktor gelene kadar nts bağladılar filan. Tabi sonra doktor bu hastane bu haftadaki bebeğe bakamaz kuvezi yetersiz benim çocuğumda erken doğdu ben eşimi üniversite hastanesine götürdüm size orayı tavsiye ederim kabul etmezlerse başka kapsamlı bi özel hastanede kuvez ayarlıyorum ararsınız orda buluşuruz dedi. Üniversite hastaneleri sevk te kabul etmiyor ya kendi imkanlarımızla direk üniversite hastanesine gitmişiz gibi yaptık doğumda orda oldu.
Şimdi bu hamileliğimdeki doktorum başka. Kayınpederim doğum yapacağım hastanede ameliyat oldu. Doktorum geçen gece 11 de oralarda geziyordu yanında ebeyle. Muhtemelen acil doğuma geldi. Ama yarın sorcam size ulaşamazsak napcaz böyle durumda dönüş te yapmıyorsunuz diye. Normal şartlarda doktorla görüşüp hastanede buluşmamız gerekiyor da benim doktor nedense ulaşılması zor. Buda sinir bozucu.
Yok yok oralara girmem yapmam sinirle o bikere olur boyumun ölçüsünü aldım ordan
Sen böyle yazdıkça bugün doktorla konusmani çok merak ediyorumAyyy oda kötü ya ne anladım ozaman sabit doktorda kalmaktan şansa başka doktor doğurtacaksageçen gece geziyordu benim doktor kantinde sigara tüttürüyordu sonra ebe geldi birlikte çıktılar çağırmaya geldi muhtemelen eşimde aklına bişey takıldıysa sor diyor ozaman aşı da aklıma gelmemişti ne diyim selamunaleykum hocam beni de sen doğurtacaksın nasipse mi diyim dedim ay şimdi düşündüm de keşke msj attığım gün denk gelseymişiz ne cevap vermiyon sen bana diye bi carlasaydım hazır kıstırmışım tenhada
Ağzından nefes alamıyor musun çok alerjik geçirdiğim dönemlerde ağzımdan nefes alarak hayatıma devam ediyordum malesef :/ birde burun bantları da iş görmez dimiKızlar yine bunun tıkalı ve uyuyamıyorum maalesef. Doktor alaejim için dismond alerji ilacını verdi iki gündür kullanıyorum burun tıkanıklığı geçmedi.Aranizda ilaç kullanan arkadaşlar vardı sanki sizin alerjiniz geçti mi
Günaydın canımm , günaydın güzel hamişlerYa yatarken çocuk sağda solda tekmeliyor uyuyunca ayaklar aşağıda baya oynuyor vuruyor insanın çişini getiriyor bende 3 kez kalktım az kalktım bu gece
genc-anne bugun galiba onunda kontrolü vardı. İkinizde güzel haberlerle gelin inşallah
ağzımdan nefes alıyorum zaten başka türlüsü yok.Ağzından nefes alamıyor musun çok alerjik geçirdiğim dönemlerde ağzımdan nefes alarak hayatıma devam ediyordum malesef :/ birde burun bantları da iş görmez dimi
Deneyeceğim canım çok sağolCevizin iç kabugunu suya at iki üç parça kaynasın iç canım ben içine balda katıyorum bazen bir iki damlada limon sıkıyorum. Hem astıma çok iyi geliyor hemde çok iyi balgam sökücü
Öyle yapayım bari artsın şu değer de ilaç kullanasım yok hiçKuru üzüm pekmezide portakal suyu ile karıştır iç canım yanında da kan hapı
Bende aynıyım canım burnumdan asla nefes alamıyorum, burun etlerim de şişmiş zaten.ağzımdan nefes alıyorum zaten başka türlüsü yok.
İllet birşeymiş ağzın kuruyor kurudukça su iç tuvalete git ve sıfır uyku ile işe git.Hayatımı kabusa çevirdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?