2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy canımm gerçekten deneyeceğim çünkü artık gerçekten bu yüzden de uykusuz kalmaktan yoruldum. Cumartesi günü doktoruma randevum var ona da danışacağım inşallah geçer gider
Cevizin iç kabugunu suya at iki üç parça kaynasın iç canım ben içine balda katıyorum bazen bir iki damlada limon sıkıyorum. Hem astıma çok iyi geliyor hemde çok iyi balgam sökücü

Ben de bugün ikinci dozu oldum benim de sırtım ağrıyo ama hiç aşıya bağlamamıştım ben aşıdan önce ağrın olmuyor muydu?

Ben de bugün ikinci dozu oldum benim de sırtım ağrıyo ama hiç aşıya bağlamamıştım ben aşıdan önce ağrın olmuyor muydu?
Yok canım diğer dozda da bır hafta aynı yer ağrıdı kürek kemiğim bugun tekrar vurmaya baslayınca asıdan oldugunu anladım

Ayyy baya da var kıyafet diyordun iyi olmuş vallahi bende çok sevindim şimdi baya iş görüyor demekki leke çıkarıcı
valla ben ilkinde kendi doktorumu aramıştım doktor hastaneye geç geliyorum dedi hastanedeki ebeyle de kendi görüşmüş biz gittiğimizde bekliyorlardı doktor gelene kadar nts bağladılar filan. Tabi sonra doktor bu hastane bu haftadaki bebeğe bakamaz kuvezi yetersiz benim çocuğumda erken doğdu ben eşimi üniversite hastanesine götürdüm size orayı tavsiye ederim kabul etmezlerse başka kapsamlı bi özel hastanede kuvez ayarlıyorum ararsınız orda buluşuruz dedi. Üniversite hastaneleri sevk te kabul etmiyor ya kendi imkanlarımızla direk üniversite hastanesine gitmişiz gibi yaptık doğumda orda oldu.
Şimdi bu hamileliğimdeki doktorum başka. Kayınpederim doğum yapacağım hastanede ameliyat oldu. Doktorum geçen gece 11 de oralarda geziyordu yanında ebeyle. Muhtemelen acil doğuma geldi. Ama yarın sorcam size ulaşamazsak napcaz böyle durumda dönüş te yapmıyorsunuz diye. Normal şartlarda doktorla görüşüp hastanede buluşmamız gerekiyor da benim doktor nedense ulaşılması zor. Buda sinir bozucu.

Yok yok oralara girmem yapmam sinirle o bikere olur boyumun ölçüsünü aldım ordan

Yok canım doğumdan bi süre sonra geçiyor. Benim ilk gebelikte Antep fıstığına tiksinmem olmuştu. Nasılda severim normalde ama tiksindim eşin yerken o kabuğu açıyor ya çıt çıt sesi bile tiksindiriyordu beni eşimde farkedip bıraktı eve filan almadık uzunca bi süre. Doğumdan bi süre sonra geçti şimdi yine en sevdiğim şeylerden biri

Ben bı doktora gitmiştim böyle boş gebelik zamanı akşam almıştım randevuyu, randevu aldığım Dr'u ebeler acil çağırdı doğum vardı ama doktoru başka bir kadınmış. Adam koşarak gitti doğuma. Bir süre geçti koşarak geldi kadın doktor hemen doğumhaneye geçti. Kadının açılması epeyi olmuş nöbetçi Dr benim Rand aldığım Dr olduğu için kesi atmıştı sanırım kendi doktoru gelesiye kadar dogurttular kadını zaten

Kızlar yine bunun tıkalı ve uyuyamıyorum maalesef. Doktor alaejim için dismond alerji ilacını verdi iki gündür kullanıyorum burun tıkanıklığı geçmedi.Aranizda ilaç kullanan arkadaşlar vardı sanki sizin alerjiniz geçti mi

Ayyy oda kötü ya ne anladım ozaman sabit doktorda kalmaktan şansa başka doktor doğurtacaksa geçen gece geziyordu benim doktor kantinde sigara tüttürüyordu sonra ebe geldi birlikte çıktılar çağırmaya geldi muhtemelen eşimde aklına bişey takıldıysa sor diyor ozaman aşı da aklıma gelmemişti ne diyim selamunaleykum hocam beni de sen doğurtacaksın nasipse mi diyim dedim ay şimdi düşündüm de keşke msj attığım gün denk gelseymişiz ne cevap vermiyon sen bana diye bi carlasaydım hazır kıstırmışım tenhada

Bugün o zaman buyuk gün desene ya bu doktorlar ne zaman uyuyor evde nasıl vakit geciriyorlar çok merak ediyorum

Sen böyle yazdıkça bugün doktorla konusmani çok merak ediyorum ama tetanozu vurulduktan sonra ne diyeceksen de bari ahahha

Ağzından nefes alamıyor musun çok alerjik geçirdiğim dönemlerde ağzımdan nefes alarak hayatıma devam ediyordum malesef :/ birde burun bantları da iş görmez dimi

Günaydın canımm , günaydın güzel hamişler Bir süredir giremiyorum tanıdık biri vefat etmişti. Günler hızla geçmiş.
evet salı günü kontrolümüz vardı.
Maalesef Plasenta previa hala düzelmemiş. Bu güne kadar (28+2) düzelmediyse bundan sonra zor dedi doktor. 32. Haftaya Tekrar gün verildi. Serviks kapalı uzunluk 37 dedi . Bebeğim 1kilo olmuş.
Ben ekstra dikkat ederek beslenmiştim ama demekki bebekler olduğu gibi ilerliyor. Almak istedikleri gibi alıyolar kiloyu. Sen nasılsın dün müydü bugün müydü kontrolun bebiş nasıl?

28+2 de 1 kiloymuş bebeğim kızlar, sizinkiler kaçtı o haftalarda ?

Beslenmeme dikkat ettim, Erkek bebiş için açıkçası en az 1200 olmuştur diyordum. Normalde önemsemezdim de Previadan dolayı ne kadar alırsa o kadar iyi bizim için. Normal mi acaba

Ağzından nefes alamıyor musun çok alerjik geçirdiğim dönemlerde ağzımdan nefes alarak hayatıma devam ediyordum malesef :/ birde burun bantları da iş görmez dimi
ağzımdan nefes alıyorum zaten başka türlüsü yok.
İllet birşeymiş ağzın kuruyor kurudukça su iç tuvalete git ve sıfır uyku ile işe git.Hayatımı kabusa çevirdi resmen

ağzımdan nefes alıyorum zaten başka türlüsü yok.
İllet birşeymiş ağzın kuruyor kurudukça su iç tuvalete git ve sıfır uyku ile işe git.Hayatımı kabusa çevirdi resmen
Bende aynıyım canım burnumdan asla nefes alamıyorum, burun etlerim de şişmiş zaten.
Sağlık ocağındaki ebe kadın çok normal bu durum dedi çoğu gebe bırın tıkanıklığı sebebiyle uyuyamazmış. Hatta hamilelik rijiti diye birşey var belki duymuşsundur, hamileyken iyice tıkanıyorsun yani. Gece yatarken hep burun bandı kullanıyorum artık.
Bende burnum tıkalı olduğu için hep ağzımdan nefes alıyorum oda işte hırıltılarımı arttırıyor, herşey birbirine girdi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…