Oyşş o ayaklar yenirr yenir artık 7 aylık seninEvet canım çok dikkat et çok güzel gidiyorsun maşallahçok şükür çok sevindim 1 ay sonrasına vermesine bir sıkıntı görse daha erkene verirdi aaa yüzünü ilk defa mı gördün
Bebis iyi çok şükür ama göbeğim hizli büyüyor bazen ayağını çıkartıyor avcumu koyduğumda temas bağımlısı mi olcan sen diye seviyorum günler öyle geçiyor çarşambada benim var bakalım nstye başlatacak mi
İlk sayfada liste var canım az çok kafanda oluşur bişeyler bi bak istersenkızlar bebişinze alınacak listenizi paylaşır mısınız her şey çok karışık geliyorrrr
Aminnn inşallah canımBenide bekle
İnşallah canım Allah büyüktür iyiyi düşün iyiyi çağır herşey güzel olsun inşallah36 da erken değil durumun belli olduğu için ciğer geliştirici yapar tedbiren kuvezsiz sorunsuz atlatırsın Allahın izniyle
Ayy bizde de durum tam olarak öyleydi bugün elini yüzünden çekmiyor. Doktor, çocuk aslında olması gereken şekilde duruyor dar alanda böyle rahat ediyorlar ama biz illa resim alcaz diye keyfini bozuyoruz diyoOyşş o ayaklar yenirr yenir artık 7 aylık seninevet canım ekranda ilk defa gördüm bebişimi. Elini alnına koyup yüzünü kapatmıştı yoksa doktor bana renkli ultrason çıkartacaktı. Sağlık olsun 1 ay sonrasına gün vermesi beni de bi yandan mutlu etti demekki göze batan bi durum yok herşey yolunda şükür
Vallahi resmen 2 aycık bişey kaldı hepsi vaktinde sağlıkla gelsinler çok heyecanlıAminnn inşallah canımAyy 36 ya ne kaldı ki 2 aycıkk
VİLLA SİMİRNA ÅEFTALİ Şuydu canım kaldığımız villa. Odaya bir bi jakuzi vardı su sıcaklığı da gayet iyiydi kasımda orayı kullandık mesela. Büyük havuz olamaz ama gene de jakuziye göre genişti.Adı meydi hatırlıyor musun
Her an her yerde olabiliyolar galibaBen hep aşağıda hissediyorum tekmeleri ama doktor bugün göbek deliğiminde üstünde tuttu ultrasonubence bu çocuklar bizi yanıltıyor
Ha doğruVİLLA SİMİRNA ÅEFTALİ Şuydu canım kaldığımız villa. Odaya bir bi jakuzi vardı su sıcaklığı da gayet iyiydi kasımda orayı kullandık mesela. Büyük havuz olamaz ama gene de jakuziye göre genişti.
Maşallah canım süperKızlar şükür bebiş iyi daha aşı konusuna geçemedik. Muayene oldum da elini yüzünden çekmiyor git tatlı ye gel güzel resim yakalayalım dedi indim tatlı yedim bekliyorum. Bi problem yok şükür. 1444 gram 38cm olmuş. Şuan 28+6 ama kaç haftayla uyumlu onu sorcam birazdan. Biyerde 29+2 biyerde 29+6 biyerde de 30+0 yazıyor bunların hangisi anlayamadım
Rica ederimHa doğruteşekkür ederim
Valla onu bende anlamıyorum ama bugün doktorun dürtüp yüzüne baktığı yer göbek deliğimin sağ üst tarafıydı sende o taraftan poposunu dürt biraz dedi bana sanırım çarpraz duruyordu yani aslında hala makat gelişi duruyor dönmemiş. Doktorda o yüzden uğraştı bu hafta önemli sonra dönecek yüzünü gömecek hiç göremeyebiliriz diye. Oyüzden anladığım aşağıda hissettiğim tekmeler kuvvetle muhtemel ayaklarıHer an her yerde olabiliyolar galibabi de hissettiğimiz tekme mi kolu mu sırtı mı kafası mı bilinmiyo ki şahsen ben anlayamıyorum
valla bilmiyorum ki canım cidden ne bulduysam yedim hiç dikkat edeyim aman avakadomu muzumu eksik tutmayım bol kabak çekirdeği yiyeyim filan diyemedim malum koşuşturmadan. Sağlıklı yürüyüş filan da yok vakitsizlikten. Ama hareket çok yani etkisi olmuşmudur bilmiyorumMaşallah canım süpergayet iyi kilosu boyu. Hastane koşturmacası hep ne buldunsa onu yedin çok dikkat edemedin falan ama bebiş atak yapmış bak acaba çok hareketli olmanın etkisi mi oldu ki
Benimde tıkalı hep burnum ve miğde yanmaları başladı bilmiyorum ne yapacağımBende aynıyım canım burnumdan asla nefes alamıyorum, burun etlerim de şişmiş zaten.
Sağlık ocağındaki ebe kadın çok normal bu durum dedi çoğu gebe bırın tıkanıklığı sebebiyle uyuyamazmış. Hatta hamilelik rijiti diye birşey var belki duymuşsundur, hamileyken iyice tıkanıyorsun yani. Gece yatarken hep burun bandı kullanıyorum artık.
Bende burnum tıkalı olduğu için hep ağzımdan nefes alıyorum oda işte hırıltılarımı arttırıyor, herşey birbirine girdi yani.
Bende anlamıyorum hiç neresiylen vuruyo :)))Her an her yerde olabiliyolar galibabi de hissettiğimiz tekme mi kolu mu sırtı mı kafası mı bilinmiyo ki şahsen ben anlayamıyorum
Rahim agzı kapalı ise korkma canım strese girmeBugün son 4 saattir şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı olunca bide bulantı ve soğuk soğuk terleme eşlik etti acile gittim nst ye soktular sancı çıktı ama düzensizmiş rahim ağzı kapalıymış çok şükür bugün tetenoz 2.dozu mu olmuştum ve eşime çok sinirlenmiştim sanırım ondan oldu28+3 1443 gram daha çok küçük doğması için
Amin canımAyy bizde de durum tam olarak öyleydi bugün elini yüzünden çekmiyor. Doktor, çocuk aslında olması gereken şekilde duruyor dar alanda böyle rahat ediyorlar ama biz illa resim alcaz diye keyfini bozuyoruz diyo
Vallahi resmen 2 aycık bişey kaldı hepsi vaktinde sağlıkla gelsinler çok heyecanlı
Benimkide hep arkasını dönük 28. Haftada zoraki yarım gördük yüzünü kapatıyor prensesimAmin canımbiz heveslendikçe yüzlerini kapatıyolar baksana
O kadar ağladım ki bugün strese girdi vücudum şekerim yükseliyor hidronefrozum var stent takılabilir aşamadayım sürekli vajinal kanamalarım oluyor eşim bunu bile bile 1500 km öteye uzak 90 yaşında ki akrabasının taziyesine gidecem diye bilet almış beni tek bırakıp bulunduğum şehirde kimsem yok çok sinirlendim bu durumda bırakıp gidiyor olmasınaRahim agzı kapalı ise korkma canım strese girme
Benim aklıma o geldi kuzum. Hareketli olmanın belkide böyle bi faydası vardır. Maşallah minikkuşaValla onu bende anlamıyorum ama bugün doktorun dürtüp yüzüne baktığı yer göbek deliğimin sağ üst tarafıydı sende o taraftan poposunu dürt biraz dedi bana sanırım çarpraz duruyordu yani aslında hala makat gelişi duruyor dönmemiş. Doktorda o yüzden uğraştı bu hafta önemli sonra dönecek yüzünü gömecek hiç göremeyebiliriz diye. Oyüzden anladığım aşağıda hissettiğim tekmeler kuvvetle muhtemel ayakları
valla bilmiyorum ki canım cidden ne bulduysam yedim hiç dikkat edeyim aman avakadomu muzumu eksik tutmayım bol kabak çekirdeği yiyeyim filan diyemedim malum koşuşturmadan. Sağlıklı yürüyüş filan da yok vakitsizlikten. Ama hareket çok yani etkisi olmuşmudur bilmiyorum
Çok yanlış yapmış eşin tek bırakılıpda gidilecek durumda degiliz artık heleki senin gibi durumda olan birisi çok haklısın canım ama üzme kendini stres erken doguma sebep oluyor bebegini düşünO kadar ağladım ki bugün strese girdi vücudum şekerim yükseliyor hidronefrozum var stent takılabilir aşamadayım sürekli vajinal kanamalarım oluyor eşim bunu bile bile 1500 km öteye uzak 90 yaşında ki akrabasının taziyesine gidecem diye bilet almış beni tek bırakıp bulunduğum şehirde kimsem yok çok sinirlendim bu durumda bırakıp gidiyor olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?