2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Oyşş o ayaklar yenirr yenir artık 7 aylık senin evet canım ekranda ilk defa gördüm bebişimi. Elini alnına koyup yüzünü kapatmıştı yoksa doktor bana renkli ultrason çıkartacaktı. Sağlık olsun 1 ay sonrasına gün vermesi beni de bi yandan mutlu etti demekki göze batan bi durum yok herşey yolunda şükür

Aminnn inşallah canım Ayy 36 ya ne kaldı ki 2 aycıkk

Ayy bizde de durum tam olarak öyleydi bugün elini yüzünden çekmiyor. Doktor, çocuk aslında olması gereken şekilde duruyor dar alanda böyle rahat ediyorlar ama biz illa resim alcaz diye keyfini bozuyoruz diyo
Aminnn inşallah canım Ayy 36 ya ne kaldı ki 2 aycıkk
Vallahi resmen 2 aycık bişey kaldı hepsi vaktinde sağlıkla gelsinler çok heyecanlı

Maşallah canım süper gayet iyi kilosu boyu. Hastane koşturmacası hep ne buldunsa onu yedin çok dikkat edemedin falan ama bebiş atak yapmış bak acaba çok hareketli olmanın etkisi mi oldu ki

Her an her yerde olabiliyolar galiba bi de hissettiğimiz tekme mi kolu mu sırtı mı kafası mı bilinmiyo ki şahsen ben anlayamıyorum
Valla onu bende anlamıyorum ama bugün doktorun dürtüp yüzüne baktığı yer göbek deliğimin sağ üst tarafıydı sende o taraftan poposunu dürt biraz dedi bana sanırım çarpraz duruyordu yani aslında hala makat gelişi duruyor dönmemiş. Doktorda o yüzden uğraştı bu hafta önemli sonra dönecek yüzünü gömecek hiç göremeyebiliriz diye. Oyüzden anladığım aşağıda hissettiğim tekmeler kuvvetle muhtemel ayakları
Maşallah canım süper gayet iyi kilosu boyu. Hastane koşturmacası hep ne buldunsa onu yedin çok dikkat edemedin falan ama bebiş atak yapmış bak acaba çok hareketli olmanın etkisi mi oldu ki
valla bilmiyorum ki canım cidden ne bulduysam yedim hiç dikkat edeyim aman avakadomu muzumu eksik tutmayım bol kabak çekirdeği yiyeyim filan diyemedim malum koşuşturmadan. Sağlıklı yürüyüş filan da yok vakitsizlikten. Ama hareket çok yani etkisi olmuşmudur bilmiyorum

Benimde tıkalı hep burnum ve miğde yanmaları başladı bilmiyorum ne yapacağım

Bugün son 4 saattir şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı olunca bide bulantı ve soğuk soğuk terleme eşlik etti acile gittim nst ye soktular sancı çıktı ama düzensizmiş rahim ağzı kapalıymış çok şükür bugün tetenoz 2.dozu mu olmuştum ve eşime çok sinirlenmiştim sanırım ondan oldu 28+3 1443 gram daha çok küçük doğması için

Rahim agzı kapalı ise korkma canım strese girme

Amin canım biz heveslendikçe yüzlerini kapatıyolar baksana

Amin canım biz heveslendikçe yüzlerini kapatıyolar baksana
Benimkide hep arkasını dönük 28. Haftada zoraki yarım gördük yüzünü kapatıyor prensesim

Eklentiler

• F799B793-9EC9-44FF-8DAA-665414058077.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 52
Rahim agzı kapalı ise korkma canım strese girme
O kadar ağladım ki bugün strese girdi vücudum şekerim yükseliyor hidronefrozum var stent takılabilir aşamadayım sürekli vajinal kanamalarım oluyor eşim bunu bile bile 1500 km öteye uzak 90 yaşında ki akrabasının taziyesine gidecem diye bilet almış beni tek bırakıp bulunduğum şehirde kimsem yok çok sinirlendim bu durumda bırakıp gidiyor olmasına

Benim aklıma o geldi kuzum. Hareketli olmanın belkide böyle bi faydası vardır. Maşallah minikkuşa

Çok yanlış yapmış eşin tek bırakılıpda gidilecek durumda degiliz artık heleki senin gibi durumda olan birisi çok haklısın canım ama üzme kendini stres erken doguma sebep oluyor bebegini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…