- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Seni çok iyi anlıyorum aynı benim eşimHahaha dimi besleniyor yavrularımız diye mutlu oluyoruz
Ya ben bu konuyu hiç konuşmadan eşim böyle instagramda videolari falan görünce ben nasıl gircem doğuma ya modundaydiaslında yanımda olmak istiyor ben onu anladım çünkü ben daha girersin demeden o girme modundaydi ama eşim de bu konularda benden daha minnostur ya bayılır falan ben 3-4 tüp kan aldırıp eve yürüyerek gelirim eşim bir tüpte tansiyonu düşer bayılır Dogumda da beni bırakıp eşimin bayilmasiyla ilgilenebilirler
planlama 36 da doğumsa daha erken yaparlar. Ama benim şuan için bi terslik olmazsa planlama 37+2 için doğum. Doktor erkek bebek olduğu için 36 da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapabiliriz dedi yani gerekli olabiliyor canım36 da da mı ciğer geliştirici yapılıyor canım
Tok git tatlını da yolda ye hepsini peşin peşin yapmış ol bana doktor bebek durmuyor aç gel dediği için aç gidiyordumAllah seni napmasinben dediğin gibi yapıyım o zaman birde sabahın köründe randevu aldım doktorun iyiymiş iyiki tepkisine göre sende davranmissin
Elele dormire almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 2600 ₺ iken Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde 4-5 bin bandında. Kendi sitesine de güvenip alamadım öyle kaldı gittiAna kucağına karar verdin mi canım ben seçemedim bir türlü
Tamam canım dedigin gibi yapiyimTok git tatlını da yolda ye hepsini peşin peşin yapmış ol bana doktor bebek durmuyor aç gel dediği için aç gidiyordumama artık nts girerken tok gitcez sanırım
Ben gireceğini hic düşünmemiştim zatenSeni çok iyi anlıyorum aynı benim eşimiğne bile vurulamaz mecbur kalınca hemşireye baştan söyler ters tepki verirsem kusura bakmayın diye bence senin eşinde giremez ozaman boşver kapıda beklemeleri daha iyi az stres yaşasınlar
planlama 36 da doğumsa daha erken yaparlar. Ama benim şuan için bi terslik olmazsa planlama 37+2 için doğum. Doktor erkek bebek olduğu için 36 da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapabiliriz dedi yani gerekli olabiliyor canım
Bencede artık yüz görümlülüğü şart oldu bidahakine hazırlıklı gitcemTamam canım dedigin gibi yapiyimsende bir dahakine yüz gorumlugu ile git bari çocuk istiyo
Ben kendi sitesinde bir problem olacağını düşünmüyorum açıkçası canım. Dyson da kendi sitesinde 20k başka sitelerde 30kElele dormire almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 2600 ₺ iken Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde 4-5 bin bandında. Kendi sitesine de güvenip alamadım öyle kaldı gitti
Birkaç aydır bekliyorum ama yok inmiyor fiyat, alacağım sanırım canım sağolBen kendi sitesinde bir problem olacağını düşünmüyorum açıkçası canım. Dyson da kendi sitesinde 20k başka sitelerde 30kböyle şeyler için tüketici hakem heyeti var zaten. Eşim en basit şeyde bile dilekçe yazar tüketici hakem heyetine. Bu konularda mağdur olmadık hiç o yüzden. Pregonun yatağını aldık Hepsiburadadan. Bir ayağı kirikti, biz mi kurarken kırdık kırık mi geldi bilmiyoruz. Aynı şekilde yazdık hepsiburadadaki satıcıya prego halleti mesela tüm süreci kargo vs alınması gönderilmesi. Sen bence oradan al bir problem yasamazsin sonuçta Elelenin kendi sitesi
Benim de böyle duruyor sanki, aslında göğsümüze kadar çıkıyordu son ayda iniyordu, o çıkma aşamasına sonra mı geleceğiz acabaBenim karnım aşağı mı düşmüş bana mı öyle geliyo
Bi bakayım canım buna çok teşekkür ederim 2 kişi mi gittiniz sizCanım biz gittik Instagram linkibi bırakayım buraya. Çok memnun kaldık sahipleri
De gayet ilgililer güvenilirler yani
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ben de o taraflara bakıyorum da havuzu sıcak oluyor mu yazın ya onda da kararsız kaldımKalkan kaş tarafında bu arada attığım yer. Çok iyiydi yani bu sene taşınma işim
Olmasa kesin tatilimi gene orda değerlendirirdim herşeyi vardı havuzlu felan tam kafa dinlemelik ideal ben otel sevmiyorum pek kalabalık olması yorucu geliyor.
Ay teşekkür ederim iyi yorum duymak iyi oldu kararsız kalmıştım güvenilir mi diyeBiz balayımızda oradan villa kiralamıştık bir sıkıntı yaşamadık.
Aa öyle mi hangisiydi sizin ablamlar annemler biz felan da gidebilirizGeçtiğimiz villa sepetinden ayarladık canım bizde villayı Kaşta tatilimizi yaptık, çok ta memnun kaldık.
Ben şahsım adına kendi kaldığım yeri öneririm ama bizim kaldığımız 4 ailelik büyük bir villaydı.
Evet eşimle gitmiştik. Ama rahat 4 kişi kalabilecek durumdaydı odalardaki yatak sayısı ve villa tipi olarak. Sanırım 5-6 kişilik olanı da var.Bi bakayım canım buna çok teşekkür ederim 2 kişi mi gittiniz siz
Yani olur muhtemelen biz kasımda gittiğimiz halde hava çok iyiydi mesela. Ve ayrıca odaya özel jakuzi havuzu vardı biraz büyükçe.Ben de o taraflara bakıyorum da havuzu sıcak oluyor mu yazın ya onda da kararsız kaldım
İnşallah kısa sürede kilosu artsınİyi akşamlar kızlar ,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,hem şeker yüklemesi de yaptım,bebek geriden geliyor,karın bölgesi 3 hafta geriden geliyor dedi,suyu da azalmış, perinatologa yönlendirdi.Öğleden sonra perinatologa gittim,o da aynı şeyleri söyledi,26+2,yim ama bazı bölgeleri 25 haftalık ama karın bölgesi 23+2 görünüyor,suyu da azalmış,sebebi de plesantanın erken yaşlanmasıymış,yeteri kadar beslemiyormuş bebeği..doktor muhtemelen erken doğum olur dedi.kilosu da 650,çok az yani..1 kiloyu bulursak iyi olur dedi ben şok oldum.. pazartesi günü için profesör bir perinatologa randevü aldık bakalım ne diyecek..
Dualarınızı bekliyorum...
Ben de bugün gittim kontrole . Bugüne kadar gittiğimde hep haftasına uygun çıkıyordu ama tek arter damar varmış kordonda gelişim geriliği olabilir demişti önceden. Bugün de 2 hafta geriden geliyor deyip perinatoloğa yönlendirdi moralim bozuldu benim de . 27+4 35 cm 900 gr. 34. Haftada ciğer geliştirici iğne 36da da doğum olabilir bu şekilde giderse dediİyi akşamlar kızlar ,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,hem şeker yüklemesi de yaptım,bebek geriden geliyor,karın bölgesi 3 hafta geriden geliyor dedi,suyu da azalmış, perinatologa yönlendirdi.Öğleden sonra perinatologa gittim,o da aynı şeyleri söyledi,26+2,yim ama bazı bölgeleri 25 haftalık ama karın bölgesi 23+2 görünüyor,suyu da azalmış,sebebi de plesantanın erken yaşlanmasıymış,yeteri kadar beslemiyormuş bebeği..doktor muhtemelen erken doğum olur dedi.kilosu da 650,çok az yani..1 kiloyu bulursak iyi olur dedi ben şok oldum.. pazartesi günü için profesör bir perinatologa randevü aldık bakalım ne diyecek..
Dualarınızı bekliyorum...
İnşallah benim de 36 ya kadar çıkar ,bana 4 haftaya kadar doğum olabilir dedi yani 30 da .. inşallah öyle olmaz...Ben de bugün gittim kontrole . Bugüne kadar gittiğimde hep haftasına uygun çıkıyordu ama tek arter damar varmış kordonda gelişim geriliği olabilir demişti önceden. Bugün de 2 hafta geriden geliyor deyip perinatoloğa yönlendirdi moralim bozuldu benim de . 27+4 35 cm 900 gr. 34. Haftada ciğer geliştirici iğne 36da da doğum olabilir bu şekilde giderse dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?