2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Seni çok iyi anlıyorum aynı benim eşim iğne bile vurulamaz mecbur kalınca hemşireye baştan söyler ters tepki verirsem kusura bakmayın diye bence senin eşinde giremez ozaman boşver kapıda beklemeleri daha iyi az stres yaşasınlar
36 da da mı ciğer geliştirici yapılıyor canım
planlama 36 da doğumsa daha erken yaparlar. Ama benim şuan için bi terslik olmazsa planlama 37+2 için doğum. Doktor erkek bebek olduğu için 36 da her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapabiliriz dedi yani gerekli olabiliyor canım

Allah seni napmasin ben dediğin gibi yapıyım o zaman birde sabahın köründe randevu aldım doktorun iyiymiş iyiki tepkisine göre sende davranmissin
Tok git tatlını da yolda ye hepsini peşin peşin yapmış ol bana doktor bebek durmuyor aç gel dediği için aç gidiyordumama artık nts girerken tok gitcez sanırım

Ben gireceğini hic düşünmemiştim zaten ama o girme modunda olunca istemiyorum da demedim yani yanımda olsa bana güç verir gibi geliyor elimi tutar falan ama ben orada ikinip dururken orada mi olmalı onu da bilemedim bi gün elimi çok derin kestim, o kadar şok içinde kaldım ki o an acıyı hissedemedim bile parmağım şarıl şarıl kanıyor bir de bulaşık yikiyordum su gibi akıyor kan. Eşime seslendim koştu geldi hemen beni bir tur sakinleştirdi sonra elini şöyle tutman lazım böyle yap falan derken bir de ilk yardım yaptı kanı durdurması gazlı bez falan filan. Ben tabii şok içindeyim vay be diye en son parmağımın kenarında kalan kisimlari yikiyayim dedim gittim döndüğümde eşim yerde yatıyordu tabureye uzatmış ayaklarını havaya çok kötüyüm tansiyonum çok kötü diye parmağımı iyilestiresiye kadar kosusturuyordu olayın sıcağı geçince baygınlık moduna geçti belki doğumda da öyle olur

Elele dormire almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 2600 ₺ iken Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde 4-5 bin bandında. Kendi sitesine de güvenip alamadım öyle kaldı gitti
Ben kendi sitesinde bir problem olacağını düşünmüyorum açıkçası canım. Dyson da kendi sitesinde 20k başka sitelerde 30k böyle şeyler için tüketici hakem heyeti var zaten. Eşim en basit şeyde bile dilekçe yazar tüketici hakem heyetine. Bu konularda mağdur olmadık hiç o yüzden. Pregonun yatağını aldık Hepsiburadadan. Bir ayağı kirikti, biz mi kurarken kırdık kırık mi geldi bilmiyoruz. Aynı şekilde yazdık hepsiburadadaki satıcıya prego halleti mesela tüm süreci kargo vs alınması gönderilmesi. Sen bence oradan al bir problem yasamazsin sonuçta Elelenin kendi sitesi

Birkaç aydır bekliyorum ama yok inmiyor fiyat, alacağım sanırım canım sağol

Bi bakayım canım buna çok teşekkür ederim 2 kişi mi gittiniz siz

Ben de o taraflara bakıyorum da havuzu sıcak oluyor mu yazın ya onda da kararsız kaldım

Aa öyle mi hangisiydi sizin ablamlar annemler biz felan da gidebiliriz hala belirsizlik var bizde

Kizlar uykusuzluk problemi bende 23. Haftada başladi. Neler neler yapmadimki. Bütün doktorlari gezdim. Erken başladiği için kaygi bozukluğu başladi bende . Ağlama krizlerine giriyordum. 15 dk uyuyup saatlerce ayaktaydim. Artik pisikyatriye yönlendiriyordular.İlaç alip uyuyayim diye. Size tavsiyem uyku probleminiz olsa bile dinlenin. Uyumak iÇin kendinizi zorlamayin. Eğer ağrilariniz oluyorsa tüm vücütsa b12 değerinize baktirin. Demir ilacinizi ikiye cikarin. d vitamini kalsiyum tablet ve magnezyum alin.magnezyum çok rahatlatiriyor. Gece uyumadan önce kulanin . Nefes için burun bantlari buhar makinesi okyanus suyu kullanın . Nane yaği sicak suya koyun nefesinizi baş ağrinizi dindirecektir. Kendi yatağimi kulanamiyorum kanepeye geçtim. Kanepeden destek alarak sağ sol yapiyorum . Sirt ağrilari için yastiklarla belimi destekliyorum. Huzursuz bacak varis içinde gün içinde varis çorabi kulaniyorum.

İyi akşamlar kızlar ,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,hem şeker yüklemesi de yaptım,bebek geriden geliyor,karın bölgesi 3 hafta geriden geliyor dedi,suyu da azalmış, perinatologa yönlendirdi.Öğleden sonra perinatologa gittim,o da aynı şeyleri söyledi,26+2,yim ama bazı bölgeleri 25 haftalık ama karın bölgesi 23+2 görünüyor,suyu da azalmış,sebebi de plesantanın erken yaşlanmasıymış,yeteri kadar beslemiyormuş bebeği..doktor muhtemelen erken doğum olur dedi.kilosu da 650,çok az yani..1 kiloyu bulursak iyi olur dedi ben şok oldum.. pazartesi günü için profesör bir perinatologa randevü aldık bakalım ne diyecek..
Dualarınızı bekliyorum...

İnşallah kısa sürede kilosu artsın Birkaç doktora daha gidin

Ben de bugün gittim kontrole . Bugüne kadar gittiğimde hep haftasına uygun çıkıyordu ama tek arter damar varmış kordonda gelişim geriliği olabilir demişti önceden. Bugün de 2 hafta geriden geliyor deyip perinatoloğa yönlendirdi moralim bozuldu benim de . 27+4 35 cm 900 gr. 34. Haftada ciğer geliştirici iğne 36da da doğum olabilir bu şekilde giderse dedi

İnşallah benim de 36 ya kadar çıkar ,bana 4 haftaya kadar doğum olabilir dedi yani 30 da .. inşallah öyle olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…