2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla bana kalırsa da öyle aman amann düşük değil. Ama yine de görün için rahat etsin. Bi tanıdığımın bebeğide 880- 900 lü çıktı kilosu. O da bizimle aynı günlerde. Öyle seyler söylememişler. Ölçümlerin hepsi de doğru değil zaten. Benim ilk çocuğun beklenen doğum kilosu 3200 dü ama bi doğdu 2850 epeyde fark var ama sağlıklı olsunlar yeter. Beslenme durumun nasıl ? Bebeğe kilo aldıran yiceklerden tüketiyor musun

Günaydın kızlar ayy buraya ne yazsam derdim çözülüyor ahahhaha gece uzun bi zaman sonra ilk defa 3 kere kalktım o kadar güzel bi duyguymus ki bu kadar az kalkmak bebek pozisyon mu değiştiriyor acaba bi kaç gündür karnımın şekli değişik göbek deliğim karnımla düzgün dururken böyle içe doğru bal kabağı şekli gibi düşünün abartı değil ama hafiften bi çöküklük var.. birde benim bebeğimin kafası hep sağ taraftaydi orası aşağı gitmis biraz ve dün ilk defa ordan tekme hareketi aldım artık eli mi bacağı mi bilmiyorum..
Sizin gobus durumlari nasıl??? Var mı benim gibi böyle değişiklik fark eden şaka maka doğumuma 69 gün gözüküyor sat 4 agustostu

Bu ara beslenmeme de dikkat edemedim belki de ondandır . Hep tatlı hamur işi şeyler istedi canım kordonda tek arter olduğu için gerilediğini düşündü doktorum 2 hafta önce gittiğimde 835ti gayet iyi demişti çünkü bu gittiğimde 908 çıktı çok az almış

Benim de ağrım çok ateşimde çıktı
Naptın canım gece nasıl geçti şimdi nasılsın
Günaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladım nstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Nasıl yaniii ay çok sevindim boy atağa geçmiş kiloda 2 ye gidiyor Allahım kocaman oldulaaar. Vallahi nasıl sevindim anlatamam ya özellikle boyuna

Ya kızlar birde afedersiniz ama birşey dicem ben rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum sürekli birleriyle ilişkiye girdiğimi görüyorum ya bu neden oluyor böyle
İlişki yasak mı canım yada normal mi cinsel hayatınız? Hormonlar devrede arada vuruyor o durum sanırım hele ilişki yasaksa hepten vuruyor normalde aramayız yasak ya tatlı geliyor

Naptın canım gece nasıl geçti şimdi nasılsın

Nasıl yaniii ay çok sevindim boy atağa geçmiş kiloda 2 ye gidiyor Allahım kocaman oldulaaar. Vallahi nasıl sevindim anlatamam ya özellikle boyuna
Aay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaa eşim ozellikle sordu boy kilo vs bir sıkıntı var mı gelisim konusunda diye. Her şeyi yolunda gelişimi konusunda dedi çok teşekkür ederim canımmmm

Aay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaa eşim ozellikle sordu boy kilo vs bir sıkıntı var mı gelisim konusunda diye. Her şeyi yolunda gelişimi konusunda dedi çok teşekkür ederim canımmmm
Maşallah suphanallah çok sevindim vallahi canım boy konusunu baya sıkıntı yapıyordun atak yapmış resmen ya e niye 2 hafta sonra çağırdı 32 de çalışır yada çalışamaz raporu almıcan mı

Teşekkür ederim canım ,sağol,son kontrolden sonra 50 gr gibi bişey almış,sebeb olarak plesantanın erken yaşlanması dedi çaresi yada sebebi olan bişey yok dedi bilmiyorum bakalım pazartesi başka bir perinatologa gidicez inşallah o daha iyi şeyler söyler..senin ilk doğumunun erken olma sebebi neydi..

Çok teşekkür ederim ,inşallah bakalım muhtemelen erken olucak ama 32 yi görebilseydim çok iyi olurdu

Maşallah suphanallah çok sevindim vallahi canım boy konusunu baya sıkıntı yapıyordun atak yapmış resmen ya e niye 2 hafta sonra çağırdı 32 de çalışır yada çalışamaz raporu almıcan mı
Valla benim de bir içim rahatladi ya Cuma günü gidip sekreterlikten alcam canım, nst için 2 hafta sonra dedi :)

Benim genetik pıhtılaşmam varmış canım bilmiyorduk aileden gelen durummuş. Bana doğumdan sonra rahim ağzı yetmezliği diyip gönderdiler bu doktorum test istedi 15 günde anca çıktı sonuç ve ciddi pıhtılaşma varmış. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden.

Aman canım eğer illaki sıkıntılı bi durum olacaksa ki olmasın inşallah ama en azından sen hazırlıklı ol bu duruma. Sonunda sağlıkla kucağına al da nasıl olursa olsun. 50 gram 100 gram farketmez yeterki kilo almaya devam etsin tamamen durmasın kilo alması. Nekadar kilo almaya devam ederse okadar iyi. Allahın izniyle pazartesi de güzel şeyler duyarsın da bi tık ferahlar için. Biliyorum şimdi haftasonu da geçmez sana dua et bizimde dualarımız seninle. Bebişine inan güven. Şuan kaç haftalıksın?

Anladım doktoru görmene gerek kalmıcak gerçi insan gitmişken bi baktırayım moduna giriyor ama neyse artık kontroller sıklaştı zaten
Şeker ölçümünde o heyecanla gitmiştim sekreteri de geçen hafta kontrol oldu ya o yüzden bu hafta sadece şeker demişti hayal kırıklığı oldu bende de şimdi o yüzden cuma bakmayacagini biliyordum

Şeker ölçümünde o heyecanla gitmiştim sekreteri de geçen hafta kontrol oldu ya o yüzden bu hafta sadece şeker demişti hayal kırıklığı oldu bende de şimdi o yüzden cuma bakmayacagini biliyordum
Hiç psikolojimi bebeği görcem diye hazırlamayayım diyorsun yani olsun 2 hafta sonra daha da büyümüş olarak görürsün daha iyi olur zaten senin nts muayene ücretine dahilmiymiş ayrı mı veriliyor

Hiç psikolojimi bebeği görcem diye hazırlamayayım diyorsun yani olsun 2 hafta sonra daha da büyümüş olarak görürsün daha iyi olur zaten senin nts muayene ücretine dahilmiymiş ayrı mı veriliyor
Nstden once bakar dimi ya onda da umudum yok ama nst ucretliymis sanırım başka bir kadın için ücret aldıklarını duymuş esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…