Valla bana kalırsa da öyle aman amann düşük değil. Ama yine de görün için rahat etsin. Bi tanıdığımın bebeğide 880- 900 lü çıktı kilosu. O da bizimle aynı günlerde. Öyle seyler söylememişler. Ölçümlerin hepsi de doğru değil zaten. Benim ilk çocuğun beklenen doğum kilosu 3200 dü ama bi doğdu 2850Bilmiyorum ki karın çevresi küçülmüş sanırım bir perinatolog görsün dedi 2 hafta geri kalmış 908 gr dedi mıral bozup gönderdiben de bakıyorum bazı tablolara falan geri değil 850 grama kadar normal olduğu yazıyor bu haftada
Oyu maşallah baya büyümüş kaç haftalık oldu bebiş canımGünaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladımnstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :
Bu ara beslenmeme de dikkat edemedim belki de ondandır . Hep tatlı hamur işi şeyler istedi canımValla bana kalırsa da öyle aman amann düşük değil. Ama yine de görün için rahat etsin. Bi tanıdığımın bebeğide 880- 900 lü çıktı kilosu. O da bizimle aynı günlerde. Öyle seyler söylememişler. Ölçümlerin hepsi de doğru değil zaten. Benim ilk çocuğun beklenen doğum kilosu 3200 dü ama bi doğdu 2850epeyde fark var ama sağlıklı olsunlar yeter. Beslenme durumun nasıl ? Bebeğe kilo aldıran yiceklerden tüketiyor musun
31+1 şu an canımOyu maşallah baya büyümüş kaç haftalık oldu bebiş canım
Naptın canım gece nasıl geçti şimdi nasılsınBenim de ağrım çok ateşimde çıktı
Nasıl yaniii ay çok sevindim boy atağa geçmişGünaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladımnstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
İlişki yasak mı canım yada normal mi cinsel hayatınız? Hormonlar devrede arada vuruyor o durum sanırım hele ilişki yasaksa hepten vuruyor normalde aramayız yasak ya tatlı geliyorYa kızlar birde afedersiniz ama birşey dicem ben rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum sürekli birleriyle ilişkiye girdiğimi görüyorum ya bu neden oluyor böyle
Aay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaaNaptın canım gece nasıl geçti şimdi nasılsın
Nasıl yaniii ay çok sevindim boy atağa geçmişkiloda 2 ye gidiyor Allahım kocaman oldulaaar. Vallahi nasıl sevindim anlatamam ya özellikle boyuna
Maşallah suphanallah çok sevindim vallahi canım boy konusunu baya sıkıntı yapıyordun atak yapmış resmen yaAay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaaeşim ozellikle sordu boy kilo vs bir sıkıntı var mı gelisim konusunda diye. Her şeyi yolunda gelişimi konusunda dedi çok teşekkür ederim canımmmm
Teşekkür ederim canım ,sağol,son kontrolden sonra 50 gr gibi bişey almış,sebeb olarak plesantanın erken yaşlanması dedi çaresi yada sebebi olan bişey yok dedi bilmiyorum bakalım pazartesi başka bir perinatologa gidicez inşallah o daha iyi şeyler söyler..senin ilk doğumunun erken olma sebebi neydi..Canım çok üzgünüm gruptaki herkes hep güzel haberlerle gelsin istiyorum dua ediyorum niye böyle olmuş ki daha önce böyle bişey söylemişmiydi doktorun son kontrolden bu yana kaç gram almış olduRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkutmadan yormadan gelsin bebişin herşey güzel olsun inşallah belki pazartesi Prof daha olumlu şeyler söyler dualarım seninle
Çok teşekkür ederim ,inşallah bakalım muhtemelen erken olucak ama 32 yi görebilseydim çok iyi olurduİnşalalh saglıkla kavuşırsun bebegine canım 30 haftayı görürsen sıkıntk yapma korkma en azından 7 aylık olmuş olur. Plesenta yaşlanması varsa büyük ihtimal dogumda erken olur kuzum. Ama olsun üzülme yeterki saglıklı olsun büyür gider ignenide olursun birazda küvezde kalır kavuşursun bebegine
Valla benim de bir içim rahatladi yaMaşallah suphanallah çok sevindim vallahi canım boy konusunu baya sıkıntı yapıyordun atak yapmış resmen yae niye 2 hafta sonra çağırdı 32 de çalışır yada çalışamaz raporu almıcan mı
Durumu gözlemleyecekmiş ona göre yapıcak iğneyi..Ciğer geliştirici yapacak mı
Benim genetik pıhtılaşmam varmış canım bilmiyorduk aileden gelen durummuş. Bana doğumdan sonra rahim ağzı yetmezliği diyip gönderdiler bu doktorum test istedi 15 günde anca çıktı sonuç ve ciddi pıhtılaşma varmış. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden.Teşekkür ederim canım ,sağol,son kontrolden sonra 50 gr gibi bişey almış,sebeb olarak plesantanın erken yaşlanması dedi çaresi yada sebebi olan bişey yok dedi bilmiyorum bakalım pazartesi başka bir perinatologa gidicez inşallah o daha iyi şeyler söyler..senin ilk doğumunun erken olma sebebi neydi..
Anladım doktoru görmene gerek kalmıcak gerçi insan gitmişken bi baktırayım moduna giriyor ama neyse artık kontroller sıklaştı zatenValla benim de bir içim rahatladi yaCuma günü gidip sekreterlikten alcam canım, nst için 2 hafta sonra dedi :)
Şeker ölçümünde o heyecanla gitmiştim sekreteri de geçen hafta kontrol oldu ya o yüzden bu hafta sadece şeker demişti hayal kırıklığı oldu bende deAnladım doktoru görmene gerek kalmıcak gerçi insan gitmişken bi baktırayım moduna giriyor ama neyse artık kontroller sıklaştı zaten
Hiç psikolojimi bebeği görcem diye hazırlamayayım diyorsun yaniŞeker ölçümünde o heyecanla gitmiştim sekreteri de geçen hafta kontrol oldu ya o yüzden bu hafta sadece şeker demişti hayal kırıklığı oldu bende deşimdi o yüzden cuma bakmayacagini biliyordum
Nstden once bakar dimi ya onda da umudum yok amaHiç psikolojimi bebeği görcem diye hazırlamayayım diyorsun yaniolsun 2 hafta sonra daha da büyümüş olarak görürsün daha iyi olur zaten senin nts muayene ücretine dahilmiymiş ayrı mı veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?