İnşallah gerek kalmaz canım. Ben aşağıdaki baskıdan dolayı çok zorlanıyorum hareketlerim çok kısıtlı hareket azaldığı için kilo alımım arttı ve şiştim yine de şükür bi aksilik yok şuanHaftaya cuma gidicem kuzum çok şükür tam 30 haftalık olduk ciger geliştirici igne yapacak inşallah yukarı çıkmıştır da gerek kalmaz sen nasılsın kuzum
Yok canım iğne ile ilgili bir şey söylemedi. Belki bi sonraki randevuda duruma göre karar verir. Bir ay sonraya gün verdiğine göre durumumuz iyi diye düşünüyorum aslında. İnşallah hiç gerek kalmaz. Sende servikste kısalma biraz açılmada vardı diye hatırlıyorum sanki canımBence normal canım sıkıntı yapma benimkide tam 28 haftalıkken gitmiştim 1210 gramdı boyuda 37 cm. Okudugum kadarıyla düzelmemiş plesenta o zaman benimkide aşagıdadır hala bakalım ne dicek sana igne önermedimi doktorun canım
28+2 de 1 kilo çıktı benim bebişte canım. Ölçümlerimiz arasında 5 gün var. Arada 100 gram fark var. 2 hafta geride değiller sanki canım. Evet kilolu değiller ama Bana normal geldi. Bizim doktor geride falan demediBen de bugün gittim kontrole . Bugüne kadar gittiğimde hep haftasına uygun çıkıyordu ama tek arter damar varmış kordonda gelişim geriliği olabilir demişti önceden. Bugün de 2 hafta geriden geliyor deyip perinatoloğa yönlendirdi moralim bozuldu benim de . 27+4 35 cm 900 gr. 34. Haftada ciğer geliştirici iğne 36da da doğum olabilir bu şekilde giderse dedi
Evet canım kısalma var açılma vardı ama bu sefer bişe demedi 32. Haftada igne yapalım dedi riske atmamak için demekki hala sorun devam ediyor birde aşırı akıntım oluyor bu aralar iç çamaşırım su gibi oluyorİnşallah gerek kalmaz canım. Ben aşağıdaki baskıdan dolayı çok zorlanıyorum hareketlerim çok kısıtlı hareket azaldığı için kilo alımım arttı ve şiştim yine de şükür bi aksilik yok şuan
Yok canım iğne ile ilgili bir şey söylemedi. Belki bi sonraki randevuda duruma göre karar verir. Bir ay sonraya gün verdiğine göre durumumuz iyi diye düşünüyorum aslında. İnşallah hiç gerek kalmaz. Sende servikste kısalma biraz açılmada vardı diye hatırlıyorum sanki canımbirde önceki doğumların da erken olmustu belki ondan dolayı riske armıyodur
28+2 de 1 kilo çıktı benim bebişte canım. Ölçümlerimiz arasında 5 gün var. Arada 100 gram fark var. 2 hafta geride değiller sanki canım. Evet kilolu değiller ama Bana normal geldi. Bizim doktor geride falan demedi
Aa bak hareketli olmak gerçekten kiloya etki ediyor olabilir . Dikkat edemediği halde hastane işleri koşturmasıyla onun bebişi de maşallah iyi almış.Evet bir şey yapmadım ekstra yürüyüş yaptım sadeceondan da olacağını sanmıyorum
Açilma olduktan sonra hemen mi doğum başliyor . Süreç nasil iletiliyor ?Evet canım kısalma var açılma vardı ama bu sefer bişe demedi 32. Haftada igne yapalım dedi riske atmamak için demekki hala sorun devam ediyor birde aşırı akıntım oluyor bu aralar iç çamaşırım su gibi oluyor
Aynen okuyunca benim de aklıma geldi direkt demek ki etkisi varAa bak hareketli olmak gerçekten kiloya etki ediyor olabilir . Dikkat edemediği halde hastane işleri koşturmasıyla onun bebişi de maşallah iyi almış.gulumsebebek bazılarımıza yeme içmenin etkisi bazımıza da hareketli olmak bebeğe fayda veriyodur bence olabilir
Hay Allah.. inşallah kalabildiği kadar uzun kalır minnoşun annesiyle. Açılma olması kısalma olması doktoru tedbir almaya mecbur bıraktırdı haliyle. iğne yapılacak olması iyi olur canım. Sağlıkla sıhhatle hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah.Evet canım kısalma var açılma vardı ama bu sefer bişe demedi 32. Haftada igne yapalım dedi riske atmamak için demekki hala sorun devam ediyor birde aşırı akıntım oluyor bu aralar iç çamaşırım su gibi oluyor
Yürüyüşe devam o zaman kuzum hiç aksatmaAynen okuyunca benim de aklıma geldi direkt demek ki etkisi varöğle araları 45 dakika felan yürüyordum yeme düzenim de hiç değişmemişti o etkiledi belki de
Aynen yürüyorum doğum kolay olsun diye yürüyordum en çok böyle etkisi de varmış demekYürüyüşe devam o zaman kuzum hiç aksatmaahh previa olmasaydı da bende deneseydim kim bilir belki benim minnoşta hareketle daha iyi beslenirdi Ama Sağlık olsun sizinkilerin aldığını oluyunca da mutlu oldum valla hepsi sıhhatli olsun yeterki
Geçen ay açılma var demişti ama ilaç kullandım canım faydası oldu demekki. Çünkü ilk bebegimde karnımdaki sertlik gece boyunca geçmemişti gitmiştim nst ye baglamışlardı bebekte sancı çıkmıştı rahimde 2 cm de açılma vardı doguma almışlardı.Açilma olduktan sonra hemen mi doğum başliyor . Süreç nasil iletiliyor ?
Yani ilaçlarla durdurabiliyorlar.Geçen ay açılma var demişti ama ilaç kullandım canım faydası oldu demekki. Çünkü ilk bebegimde karnımdaki sertlik gece boyunca geçmemişti gitmiştim nst ye baglamışlardı bebekte sancı çıkmıştı rahimde 2 cm de açılma vardı doguma almışlardı.
Oyşş o ayaklar yenirr yenir artık 7 aylık seninevet canım ekranda ilk defa gördüm bebişimi. Elini alnına koyup yüzünü kapatmıştı yoksa doktor bana renkli ultrason çıkartacaktı. Sağlık olsun 1 ay sonrasına gün vermesi beni de bi yandan mutlu etti demekki göze batan bi durum yok herşey yolunda şükür
Sinir stresten hep canım daha sakin kalmaya çalış konu eş olunca pek mümkün olmasada bebişini düşün daha çok minikler sağlıkla vaktinde gelsin inşallah geçmiş olsun canımBugün son 4 saattir şiddetli alt karın ağrısı bel ağrısı olunca bide bulantı ve soğuk soğuk terleme eşlik etti acile gittim nst ye soktular sancı çıktı ama düzensizmiş rahim ağzı kapalıymış çok şükür bugün tetenoz 2.dozu mu olmuştum ve eşime çok sinirlenmiştim sanırım ondan oldu28+3 1443 gram daha çok küçük doğması için
bencede canım bu yeme içme olayı kişiden kişiye değişiyor bencedeAa bak hareketli olmak gerçekten kiloya etki ediyor olabilir . Dikkat edemediği halde hastane işleri koşturmasıyla onun bebişi de maşallah iyi almış.gulumsebebek bazılarımıza yeme içmenin etkisi bazımıza da hareketli olmak bebeğe fayda veriyodur bence olabilir
ay ama ya baksanagulumsebebek gibi sende yüz gorumlugunu hazırlada git sizin bebisler giciklik yapip gostermiyorlar yuzlerini çok şükür canım inşallah hamileligin güzel ilerler boyle
Yani demekki henüz dogacak kadar sıkıntk yok. Nasıl ilk aylar kanama oldugu zaman progesteron veriyorlar şuanda öyle 1 aydır kullanıyorum onun faydası oldu canım.Yani ilaçlarla durdurabiliyorlar.
Canım sana şunu soyliyim benim karnımın şekli 2 gündür farklı bende inan çok merak ediyorum normalde sağdan ben kıpırdama almazdım bugün ordan baya vurduSinir stresten hep canım daha sakin kalmaya çalış konu eş olunca pek mümkün olmasada bebişini düşün daha çok minikler sağlıkla vaktinde gelsin inşallah geçmiş olsun canım
bencede canım bu yeme içme olayı kişiden kişiye değişiyor bencede
ay ama ya baksanamelegim can ile birlikte üçte üç olduk aynı pozisyondan görememişiz yüzünü sizinkileri merak ediyorum ben şimdi haftanızda ilerde ya güncel kontrolde durum ne olacak benim doktorun dediği gibi dönmüşlermi kafayı gömmüşler mi yada net görebilecekmisiniz
Haftan ilerde dönmeye başlamış olabilirCanım sana şunu soyliyim benim karnımın şekli 2 gündür farklı bende inan çok merak ediyorum normalde sağdan ben kıpırdama almazdım bugün ordan baya vurdudönüyor mu bilmiyorum
Bende bebişin çok hareketli olmasıyla alakası yok kuzum ben 3 haftadır hergün düzenli yürüyüş yaptım hemde baya baya ama beklediğimden azdıAa bak hareketli olmak gerçekten kiloya etki ediyor olabilir . Dikkat edemediği halde hastane işleri koşturmasıyla onun bebişi de maşallah iyi almış.gulumsebebek bazılarımıza yeme içmenin etkisi bazımıza da hareketli olmak bebeğe fayda veriyodur bence olabilir
Benim de ağrım çok ateşimde çıktıHaftan ilerde dönmeye başlamış olabilirnezaman kontrolün çarşambamıydı
Ay bu arada kolum yeni sızlamaya başladı tetanozdan sonra. Bide soldan vurdu aşıyı e bizde aylardır sola yatmaya alıştık şimdi senin yazdığın geldi aklıma sola da yatmak istemiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Bilmiyorum ki karın çevresi küçülmüş sanırım bir perinatolog görsün dedi 2 hafta geri kalmış 908 gr dedi mıral bozup gönderdiİnşallah gerek kalmaz canım. Ben aşağıdaki baskıdan dolayı çok zorlanıyorum hareketlerim çok kısıtlı hareket azaldığı için kilo alımım arttı ve şiştim yine de şükür bi aksilik yok şuan
Yok canım iğne ile ilgili bir şey söylemedi. Belki bi sonraki randevuda duruma göre karar verir. Bir ay sonraya gün verdiğine göre durumumuz iyi diye düşünüyorum aslında. İnşallah hiç gerek kalmaz. Sende servikste kısalma biraz açılmada vardı diye hatırlıyorum sanki canımbirde önceki doğumların da erken olmustu belki ondan dolayı riske armıyodur
28+2 de 1 kilo çıktı benim bebişte canım. Ölçümlerimiz arasında 5 gün var. Arada 100 gram fark var. 2 hafta geride değiller sanki canım. Evet kilolu değiller ama Bana normal geldi. Bizim doktor geride falan demedi
Şimdiki bebeler uyanık çıktı canımgulumsebebek gibi sende yüz gorumlugunu hazırlada git sizin bebisler giciklik yapip gostermiyorlar yuzlerini çok şükür canım inşallah hamileligin güzel ilerler boyle
Yani tabi işin sonunda genetiğin etkisi var Ama arkadaşların bebişlerine iyi gelmiş gibi hareketli olmakBende bebişin çok hareketli olmasıyla alakası yok kuzum ben 3 haftadır hergün düzenli yürüyüş yaptım hemde baya baya ama beklediğimden azdıbence genetikle ilgili birşey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?