2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Haftaya cuma gidicem kuzum çok şükür tam 30 haftalık olduk ciger geliştirici igne yapacak inşallah yukarı çıkmıştır da gerek kalmaz sen nasılsın kuzum
İnşallah gerek kalmaz canım. Ben aşağıdaki baskıdan dolayı çok zorlanıyorum hareketlerim çok kısıtlı hareket azaldığı için kilo alımım arttı ve şiştim yine de şükür bi aksilik yok şuan
Yok canım iğne ile ilgili bir şey söylemedi. Belki bi sonraki randevuda duruma göre karar verir. Bir ay sonraya gün verdiğine göre durumumuz iyi diye düşünüyorum aslında. İnşallah hiç gerek kalmaz. Sende servikste kısalma biraz açılmada vardı diye hatırlıyorum sanki canım birde önceki doğumların da erken olmustu belki ondan dolayı riske armıyodur
28+2 de 1 kilo çıktı benim bebişte canım. Ölçümlerimiz arasında 5 gün var. Arada 100 gram fark var. 2 hafta geride değiller sanki canım. Evet kilolu değiller ama Bana normal geldi. Bizim doktor geride falan demedi

Evet canım kısalma var açılma vardı ama bu sefer bişe demedi 32. Haftada igne yapalım dedi riske atmamak için demekki hala sorun devam ediyor birde aşırı akıntım oluyor bu aralar iç çamaşırım su gibi oluyor

Evet bir şey yapmadım ekstra yürüyüş yaptım sadece ondan da olacağını sanmıyorum
Aa bak hareketli olmak gerçekten kiloya etki ediyor olabilir . Dikkat edemediği halde hastane işleri koşturmasıyla onun bebişi de maşallah iyi almış. gulumsebebek bazılarımıza yeme içmenin etkisi bazımıza da hareketli olmak bebeğe fayda veriyodur bence olabilir

Açilma olduktan sonra hemen mi doğum başliyor . Süreç nasil iletiliyor ?

Aynen okuyunca benim de aklıma geldi direkt demek ki etkisi var öğle araları 45 dakika felan yürüyordum yeme düzenim de hiç değişmemişti o etkiledi belki de

Hay Allah.. inşallah kalabildiği kadar uzun kalır minnoşun annesiyle. Açılma olması kısalma olması doktoru tedbir almaya mecbur bıraktırdı haliyle. iğne yapılacak olması iyi olur canım. Sağlıkla sıhhatle hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin inşallah.

Aynen okuyunca benim de aklıma geldi direkt demek ki etkisi var öğle araları 45 dakika felan yürüyordum yeme düzenim de hiç değişmemişti o etkiledi belki de
Yürüyüşe devam o zaman kuzum hiç aksatma ahh previa olmasaydı da bende deneseydim kim bilir belki benim minnoşta hareketle daha iyi beslenirdi Ama Sağlık olsun sizinkilerin aldığını oluyunca da mutlu oldum valla hepsi sıhhatli olsun yeterki

Aynen yürüyorum doğum kolay olsun diye yürüyordum en çok böyle etkisi de varmış demek olsun önce sağlık şuan sağlıklı ya çok şükür zaten her bebeğin alacağı doğacağı max kilo belli ne kadar yürüsek de yesek de o yüzden en önemlisi sağlıklı olsun

Açilma olduktan sonra hemen mi doğum başliyor . Süreç nasil iletiliyor ?
Geçen ay açılma var demişti ama ilaç kullandım canım faydası oldu demekki. Çünkü ilk bebegimde karnımdaki sertlik gece boyunca geçmemişti gitmiştim nst ye baglamışlardı bebekte sancı çıkmıştı rahimde 2 cm de açılma vardı doguma almışlardı.

Yani ilaçlarla durdurabiliyorlar.

gulumsebebek gibi sende yüz gorumlugunu hazırlada git sizin bebisler giciklik yapip gostermiyorlar yuzleriniçok şükür canım inşallah hamileligin güzel ilerler boyle

Sinir stresten hep canım daha sakin kalmaya çalış konu eş olunca pek mümkün olmasada bebişini düşün daha çok minikler sağlıkla vaktinde gelsin inşallah geçmiş olsun canım
bencede canım bu yeme içme olayı kişiden kişiye değişiyor bencede
gulumsebebek gibi sende yüz gorumlugunu hazırlada git sizin bebisler giciklik yapip gostermiyorlar yuzleriniçok şükür canım inşallah hamileligin güzel ilerler boyle
ay ama ya baksana melegim can ile birlikte üçte üç olduk aynı pozisyondan görememişiz yüzünü sizinkileri merak ediyorum ben şimdi haftanızda ilerde ya güncel kontrolde durum ne olacak benim doktorun dediği gibi dönmüşlermi kafayı gömmüşler mi yada net görebilecekmisiniz

Canım sana şunu soyliyim benim karnımın şekli 2 gündür farklı bende inan çok merak ediyorum normalde sağdan ben kıpırdama almazdım bugün ordan baya vurdu dönüyor mu bilmiyorum

Canım sana şunu soyliyim benim karnımın şekli 2 gündür farklı bende inan çok merak ediyorum normalde sağdan ben kıpırdama almazdım bugün ordan baya vurdu dönüyor mu bilmiyorum
Haftan ilerde dönmeye başlamış olabilir nezaman kontrolün çarşambamıydı

Ay bu arada kolum yeni sızlamaya başladı tetanozdan sonra. Bide soldan vurdu aşıyı e bizde aylardır sola yatmaya alıştık şimdi senin yazdığın geldi aklıma sola da yatmak istemiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum

Bende bebişin çok hareketli olmasıyla alakası yok kuzum ben 3 haftadır hergün düzenli yürüyüş yaptım hemde baya baya ama beklediğimden azdı bence genetikle ilgili birşey bu

Benim de ağrım çok ateşimde çıktı

Bilmiyorum ki karın çevresi küçülmüş sanırım bir perinatolog görsün dedi 2 hafta geri kalmış 908 gr dedi mıral bozup gönderdiben de bakıyorum bazı tablolara falan geri değil 850 grama kadar normal olduğu yazıyor bu haftada

Bende bebişin çok hareketli olmasıyla alakası yok kuzum ben 3 haftadır hergün düzenli yürüyüş yaptım hemde baya baya ama beklediğimden azdı bence genetikle ilgili birşey bu
Yani tabi işin sonunda genetiğin etkisi var Ama arkadaşların bebişlerine iyi gelmiş gibi hareketli olmak Mesela seninkine yeme içmene dikkat edince bebiş kilo alıyordur belki, onlarınkine de ekstra hareketli olmak iyi geliyordur belki :) vücut hareketlenince metabolizma da hızlanıyor ya bi şekilde o mantıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…