2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet aşağıya düşmüş bence herkesin yavaştan yavaş yavaş düşüyor
Bu beni niye korkuttu yahu
Vururken yukarılarda hissediyorum ama benim göbüsum de böyle aşağıya doğru
Genelde göbek deliği hizasında hissediyorum ben zaman zaman da bayaa aşağıda ayy indiler mi gerçekten
Benim de böyle duruyor sanki, aslında göğsümüze kadar çıkıyordu son ayda iniyordu, o çıkma aşamasına sonra mı geleceğiz acaba
Benimki çıkmıştı aslında bugün bi dikkatimi çekti böyle oluvermiş

Canım bebeğe kilo aldıran şeyler ye yemiyorsan eğer muz yoğurt vs ye.. cok üzüldüm inşallah düzelir bu durum.. plesantaya nar iyi geliyor ama kasılma yapmasın az ye istersen

Genelde göbek deliği hizasında hissediyorum ben zaman zaman da bayaa aşağıda ayy indiler mi gerçekten

Ben hep gobegimin sağında solunda ya da kaburgalarimda hissediyorum

Dualarım seninle canım inşallah sağ saglim kavusacaksin yavruna

İnşallah sağlıkla kavuşursun canım, dualarım seninle

Ana kucağına karar verdin mi canım ben seçemedim bir türlü
28 ile 32 hafta arasında yapılıyor canım eger 35. Haftada dogarsa küvez sorunu olmasın diye 36 haftalık dogarsa sıkıntı olmuyor zateb canım benimki 36 haftalık dogdu benimle beraber çıktı ve kilosuda 3250 gramdı gayet güzeldi

Ayyy senin o an eşini gördüğündeki şok durumunu gözümde canlandırdım da hahahjkjjdk eşinin durum daha kötüymüş yaa çocuk çıkana kadar durumu kontrol altında tutar ıkın şöyle yap böyle yap diye çocuk çıktıktan sonra senin bi tarafta içini temizlerlerken ona diğer tarafta serum takıyo olurlar

İnşallah benim de 36 ya kadar çıkar ,bana 4 haftaya kadar doğum olabilir dedi yani 30 da .. inşallah öyle olmaz...
İnşalalh saglıkla kavuşırsun bebegine canım 30 haftayı görürsen sıkıntk yapma korkma en azından 7 aylık olmuş olur. Plesenta yaşlanması varsa büyük ihtimal dogumda erken olur kuzum. Ama olsun üzülme yeterki saglıklı olsun büyür gider ignenide olursun birazda küvezde kalır kavuşursun bebegine

Canım çok üzgünüm gruptaki herkes hep güzel haberlerle gelsin istiyorum dua ediyorum niye böyle olmuş ki daha önce böyle bişey söylemişmiydi doktorun son kontrolden bu yana kaç gram almış oldu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkutmadan yormadan gelsin bebişin herşey güzel olsun inşallah belki pazartesi Prof daha olumlu şeyler söyler dualarım seninle

Hahahahaha valla tam olarak öyle ikimiz de tekerlikli sandalyede çıkarız oradan

Ben hep aşağıda hissediyorum tekmeleri ama doktor bugün göbek deliğiminde üstünde tuttu ultrasonu bence bu çocuklar bizi yanıltıyor

kızlar bebişinze alınacak listenizi paylaşır mısınız her şey çok karışık geliyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…