2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Nstden once bakar dimi ya onda da umudum yok ama nst ucretliymis sanırım başka bir kadın için ücret aldıklarını duymuş esim
Nts den sonra bakıyorlar canım. Bana dün doktor artık hastanede 1 saat geçirecekmiş gibi işlerinizi ayarlayıp gelin önce nts gireceksin sonra yanıma geleceksin hem sonucuna bakcaz hem muayene etcez dedi. 14:20 ye randevu verdi 13:00 te nts de ol dedi. En az 20 dk sürüyor sanırım ama bazen bebek uyuyor oluyor tatlı ye yürüyüş yap gel filan diyorlar ya tekrar bağlıyorlar süre uzuyor. Benimde nts ücreti muayeneye dahil değilmiş +250 tl. Muayene ücretiyle birlikte 1750 tl oldu

Aa sonrasında muayene olayını bilmiyordum öyle olursa çok güzel 2 haftada bir bebisleri görcez ücreti ne kadar bilmiyorum ama bizimki de ucretliymis bugün benim bebiş çok hareketliydi Dr da dedi bebeğin şu an çok hareketli diye

Evet artık yakın takipteyiz maşallah canım yüzünü gördün mü net

Aay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaa eşim ozellikle sordu boy kilo vs bir sıkıntı var mı gelisim konusunda diye. Her şeyi yolunda gelişimi konusunda dedi çok teşekkür ederim canımmmm
Yaaaa bak görüyorsun maşallah yavrunun sağlığı yerinde boşa endiseleniyorsun bazen

26+3 üm,inşallah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.. pazartesi inşallah biraz moralim düzelir..sen kaç haftalıkken doğum gerçkeleşti...bebek ne kadar küvezde kaldı...

Günaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladım nstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Oyy maşallah kocaman olmuş annesi
Ya kızlar birde afedersiniz ama birşey dicem ben rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum sürekli birleriyle ilişkiye girdiğimi görüyorum ya bu neden oluyor böyle
Hormonlardan heralde canım ben de rüyamda görüyorum ama normal hayatta hiç canım istemiyor eşimden kaçıyorum

26+3 üm,inşallah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.. pazartesi inşallah biraz moralim düzelir..sen kaç haftalıkken doğum gerçkeleşti...bebek ne kadar küvezde kaldı...
Üzme kendini canım inşallah yeterince geliştikten sonra doğar bebişin. Başka doktor görüşlerinin de faydası olacaktır

emzirme sutyeni geldi denedim aşırı aşırı rahat alın atlet tarzı düşünmeyenler alsın bir rahat.. sadece aski kısmı sutyen askilarina göre kalın ama evde sadece bununlada dolasilabilir sadece memenin ucunu belli ediyor nokta şeklinde diyim ama göğsü bir toparliyor hatta gogsumun büyüdüğünü fark ettim çok güzel durdu.. bence kesin al golden-snitch

Aaay süper yazın evde giyerim dedim ben de

Net değil canım foto verdi ama zorlandı biraz yüzüne odaklanmaya bebeğin kafası asagidaymis ama değişebilir daha dedi :) daha yerine tam geçmemiş yani
Daha yerine yerleşmez yani kanala girmez canım o son haftalarda oluyor artık kanala giriyorlar diye biliyorum bu haftalarda anca başı aşağı dönüp doğum pozisyonu alıyor. Ozaman benim doktor doğru söylemiş aşağı dönünce yüzüne odaklanmak zor oluyor

Aaay süper yazın evde giyerim dedim ben de
Evet canım çok güzel duruyo ya valla rengide bir tatlı ben çok beğendim birde bazen sutyensiz geziyorum göğsüm artık rahatsız ediyor bunu bir taktım sutyen yok gibi birde göğsü tutuyor çok güzelmiş.. yukarıdan açması da kolaymış zorlanmadim iyi ki zamanında gruba atmışsın bunu

Haftan ciğer geliştirici yapmaya müsait canım tabi şimdi gelecek diye düşünme daha öyle yada böyle kilo alıyor haftaların ilerlicek kilo azar azar yükselecek.
Ben 26+4 te doğurdum canım ciğer geliştirici yapıldı ama yetişmedi arka arkaya 3 gün vurulacaktım ikinci gün vurulduğumun gecesi doğurdum etki etmedi bi hafta daha karnımda dursaydı daha iyi olurdu. 90 gün kuvezde kaldı tam doldurdular haftasını. 940 gram doğdu ciğerlerin tam normale dönmesini bekledik biz.

Sende o durum planlı olacağı için ciğerler çabuk düzelir Allahın izniyle kilo beklersin onuda 2 kilo olunca çıkarıyorlar zaten yani 3 ay beklemeyebilirsin. Benimki kuvezden çıktığında 2600 dü.
Tabi bunlar afaki konuşmalar Rabbim inşallah vaktinde doğurmayı nasip etsin ama illa bi durum olacaksa da korkma daha doğmaz Allahın izniyle daha kilosunu toparlar duamız öyle yada böyle kilo almaya devam etmesi.

Yasak değil aslında ama çok sık yapmıyoruz
Bizde de durum tam olarak böyle yasak değil ama çok sık ta olmuyor ister istemez göbek tutuyor insanı ama hormonlar devreye girince iş değişiyor ara ara vuruyor öyle neyseki yasak değilmiş hormonlar yükselince rüyalarda buluşacağına gerçekte buluş eşinle

Ya benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorum

Vururken yukarılarda hissediyorum ama benim göbüsum de böyle aşağıya doğru
Kızlar ben nst cekılıyorumya bebegın kalp atısını ıyıce yukarıda buldu gobek deliginin hızasında basını da daha yukarıda gösterdi daha karnımız tam buyumedıgi için karın yagları asağıda gıbı gosterıyor bence bebısler gayet yukarda hele benım bebıs yukarıdaysa sızınkı benımkındende yukarıda olmalı cunku tutunurken yukarı degıl ortaya tutunmustu birde çift rahım olunca

Biz öyle yapalım yoksa böyle olmicak

Ya benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorum
Seksilik mi o da ne gecede 86 kere tuvalete kalkınca göbek benden önce gidince seksilik filan unuttum ben zaten daha yanaşırken dur önce ben bi tuvalete gideyim diyince heves kaçıyor hjgkjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…