- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Nts den sonra bakıyorlar canım. Bana dün doktor artık hastanede 1 saat geçirecekmiş gibi işlerinizi ayarlayıp gelin önce nts gireceksin sonra yanıma geleceksin hem sonucuna bakcaz hem muayene etcez dedi. 14:20 ye randevu verdi 13:00 te nts de ol dedi. En az 20 dk sürüyor sanırım ama bazen bebek uyuyor oluyor tatlı ye yürüyüş yap gel filan diyorlar ya tekrar bağlıyorlar süre uzuyor. Benimde nts ücreti muayeneye dahil değilmiş +250 tl. Muayene ücretiyle birlikte 1750 tl olduNstden once bakar dimi ya onda da umudum yok amanst ucretliymis sanırım başka bir kadın için ücret aldıklarını duymuş esim
Aa sonrasında muayene olayını bilmiyordum öyle olursa çok güzel 2 haftada bir bebisleri görcezNts den sonra bakıyorlar canım. Bana dün doktor artık hastanede 1 saat geçirecekmiş gibi işlerinizi ayarlayıp gelin önce nts gireceksin sonra yanıma geleceksin hem sonucuna bakcaz hem muayene etcez dedi. 14:20 ye randevu verdi 13:00 te nts de ol dedi. En az 20 dk sürüyor sanırım ama bazen bebek uyuyor oluyor tatlı ye yürüyüş yap gel filan diyorlar ya tekrar bağlıyorlar süre uzuyor. Benimde nts ücreti muayeneye dahil değilmiş +250 tl. Muayene ücretiyle birlikte 1750 tl oldu
Evet artık yakın takipteyizAa sonrasında muayene olayını bilmiyordum öyle olursa çok güzel 2 haftada bir bebisleri görcezücreti ne kadar bilmiyorum ama bizimki de ucretliymis bugün benim bebiş çok hareketliydi Dr da dedi bebeğin şu an çok hareketli diye
Yaaaa bak görüyorsun maşallah yavrunun sağlığı yerinde boşa endiseleniyorsun bazenAay evet ben de çok sevindim canım içim rahatladı vallaaeşim ozellikle sordu boy kilo vs bir sıkıntı var mı gelisim konusunda diye. Her şeyi yolunda gelişimi konusunda dedi çok teşekkür ederim canımmmm
Net değil canım foto verdi ama zorlandı biraz yüzüne odaklanmayaEvet artık yakın takipteyizmaşallah canım yüzünü gördün mü net
26+3 üm,inşallah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.. pazartesi inşallah biraz moralim düzelir..sen kaç haftalıkken doğum gerçkeleşti...bebek ne kadar küvezde kaldı...Benim genetik pıhtılaşmam varmış canım bilmiyorduk aileden gelen durummuş. Bana doğumdan sonra rahim ağzı yetmezliği diyip gönderdiler bu doktorum test istedi 15 günde anca çıktı sonuç ve ciddi pıhtılaşma varmış. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden.
Aman canım eğer illaki sıkıntılı bi durum olacaksa ki olmasın inşallah ama en azından sen hazırlıklı ol bu duruma. Sonunda sağlıkla kucağına al da nasıl olursa olsun. 50 gram 100 gram farketmez yeterki kilo almaya devam etsin tamamen durmasın kilo alması. Nekadar kilo almaya devam ederse okadar iyi. Allahın izniyle pazartesi de güzel şeyler duyarsın da bi tık ferahlar için. Biliyorum şimdi haftasonu da geçmez sana dua et bizimde dualarımız seninle. Bebişine inan güven. Şuan kaç haftalıksın?
Oyy maşallah kocaman olmuş annesiGünaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladımnstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Hormonlardan heralde canım ben de rüyamda görüyorum ama normal hayatta hiç canım istemiyor eşimden kaçıyorumYa kızlar birde afedersiniz ama birşey dicem ben rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum sürekli birleriyle ilişkiye girdiğimi görüyorum ya bu neden oluyor böyle
Üzme kendini canım26+3 üm,inşallah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.. pazartesi inşallah biraz moralim düzelir..sen kaç haftalıkken doğum gerçkeleşti...bebek ne kadar küvezde kaldı...
Yaaa resmen analikk işteYaaaa bak görüyorsun maşallah yavrunun sağlığı yerinde boşa endiseleniyorsun bazen
Aaay süper yazın evde giyerim dedim ben deEki Görüntüle 3395495 Eki Görüntüle 3395496 emzirme sutyeni geldi denedimaşırı aşırı rahat alın atlet tarzı düşünmeyenler alsın bir rahat.. sadece aski kısmı sutyen askilarina göre kalın ama evde sadece bununlada dolasilabilir sadece memenin ucunu belli ediyor nokta şeklinde diyim ama göğsü bir toparliyor hatta gogsumun büyüdüğünü fark ettim çok güzel durdu.. bence kesin al golden-snitch
Daha yerine yerleşmez yani kanala girmez canım o son haftalarda oluyor artık kanala giriyorlar diye biliyorum bu haftalarda anca başı aşağı dönüp doğum pozisyonu alıyor. Ozaman benim doktor doğru söylemiş aşağı dönünce yüzüne odaklanmak zor oluyorNet değil canım foto verdi ama zorlandı biraz yüzüne odaklanmayabebeğin kafası asagidaymis ama değişebilir daha dedi :) daha yerine tam geçmemiş yani
Evet canım çok güzel duruyo ya valla rengide bir tatlı ben çok beğendim birde bazen sutyensiz geziyorum göğsüm artık rahatsız ediyor bunu bir taktım sutyen yok gibi birde göğsü tutuyor çok güzelmiş.. yukarıdan açması da kolaymış zorlanmadim iyi ki zamanında gruba atmışsın bunuAaay süper yazın evde giyerim dedim ben de
Yasak değil aslında ama çok sık yapmıyoruzİlişki yasak mı canım yada normal mi cinsel hayatınız? Hormonlar devrede arada vuruyor o durum sanırım hele ilişki yasaksa hepten vuruyor normalde aramayız yasak ya tatlı geliyor
Haftan ciğer geliştirici yapmaya müsait canım tabi şimdi gelecek diye düşünme daha öyle yada böyle kilo alıyor haftaların ilerlicek kilo azar azar yükselecek.26+3 üm,inşallah moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte olmuyor.. pazartesi inşallah biraz moralim düzelir..sen kaç haftalıkken doğum gerçkeleşti...bebek ne kadar küvezde kaldı...
Bizde de durum tam olarak böyle yasak değil ama çok sık ta olmuyor ister istemez göbek tutuyor insanıYasak değil aslında ama çok sık yapmıyoruz
Ya benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorumBizde de durum tam olarak böyle yasak değil ama çok sık ta olmuyor ister istemez göbek tutuyor insanıama hormonlar devreye girince iş değişiyor ara ara vuruyor öyle neyseki yasak değilmiş hormonlar yükselince rüyalarda buluşacağına gerçekte buluş eşinle
Kızlar ben nst cekılıyorumya bebegın kalp atısını ıyıce yukarıda buldu gobek deliginin hızasında basını da daha yukarıda gösterdi daha karnımız tam buyumedıgi için karın yagları asağıda gıbı gosterıyor bence bebısler gayet yukarda hele benım bebıs yukarıdaysa sızınkı benımkındende yukarıda olmalı cunku tutunurken yukarı degıl ortaya tutunmustu birde çift rahım oluncaVururken yukarılarda hissediyorum ama benim göbüsum de böyle aşağıya doğru
Biz öyle yapalım yoksa böyle olmicakBizde de durum tam olarak böyle yasak değil ama çok sık ta olmuyor ister istemez göbek tutuyor insanıama hormonlar devreye girince iş değişiyor ara ara vuruyor öyle neyseki yasak değilmiş hormonlar yükselince rüyalarda buluşacağına gerçekte buluş eşinle
Seksilik mi o da neYa benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?