Teşekkür ederim canım ,sağol,son kontrolden sonra 50 gr gibi bişey almış,sebeb olarak plesantanın erken yaşlanması dedi çaresi yada sebebi olan bişey yok dedi bilmiyorum bakalım pazartesi başka bir perinatologa gidicez inşallah o daha iyi şeyler söyler..senin ilk doğumunun erken olma sebebi neydi..
Canım ilk çocukta bizde de bebek eşinde yaşlanma ve suda azalma vardı. Aradan çok uzun bi zaman geçtiği için tam olarak kaçıncı haftada bu teşhis konulmuştu hatırlamıyorum. Çok şükür bebeğim vaktinde doğmuştu kilosuna da 3200 denilmişti ama 2850 doğmuştu. İnşallah herşey yolunda gider sizin içinde. Perinatolog ne diyecek bakalım. Yaşlanma hangi boyutta o da önemli tabi
Günaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladım nstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Daha yerine yerleşmez yani kanala girmez canım o son haftalarda oluyor artık kanala giriyorlar diye biliyorum bu haftalarda anca başı aşağı dönüp doğum pozisyonu alıyor. Ozaman benim doktor doğru söylemiş aşağı dönünce yüzüne odaklanmak zor oluyor
28 ile 32 hafta arasında yapılıyor canım eger 35. Haftada dogarsa küvez sorunu olmasın diye 36 haftalık dogarsa sıkıntı olmuyor zateb canım benimki 36 haftalık dogdu benimle beraber çıktı ve kilosuda 3250 gramdı gayet güzeldi
Günaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladım nstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Belki de rüyalar sana kocişine doğru gitmen içindir herhangi bi sıkıntı yoksa tabi bi de beni düşün rüya olayı var ama bize yasak ve lohusalıkla beraber nerden baksan 4 ay var 6 ay boyunca asker arkadaşı olcaz hahaha
Elele dormire almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 2600 ₺ iken Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde 4-5 bin bandında. Kendi sitesine de güvenip alamadım öyle kaldı gitti
Evet canım çok güzel duruyo ya valla rengide bir tatlı ben çok beğendim birde bazen sutyensiz geziyorum göğsüm artık rahatsız ediyor bunu bir taktım sutyen yok gibi birde göğsü tutuyor çok güzelmiş.. yukarıdan açması da kolaymış zorlanmadim iyi ki zamanında gruba atmışsın bunu
Kızlar ben nst cekılıyorumya bebegın kalp atısını ıyıce yukarıda buldu gobek deliginin hızasında basını da daha yukarıda gösterdi daha karnımız tam buyumedıgi için karın yagları asağıda gıbı gosterıyor bence bebısler gayet yukarda hele benım bebıs yukarıdaysa sızınkı benımkındende yukarıda olmalı cunku tutunurken yukarı degıl ortaya tutunmustu birde çift rahım olunca
Eyvah eyvah bizde de başlar doğumdan sonra o olaylar ah hatta ben başlayım kızım kilo almış dün farkettik kv döndü eh dönüp dolaşıp ağzına bişeyler veriyorum alsın tabi dedi şey gibi geldi o an bana sanki ben evde çocuğu aç bırakıyorum o doyuruyor sağolsun bak kiloda aldı sayesinde hajajsjsjsj bide çocuk bi hareket bişey yapıyor güzel bişey mesela nerden öğrendi ki diyor. Benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor
Seksilik mi o da ne gecede 86 kere tuvalete kalkınca göbek benden önce gidince seksilik filan unuttum ben zaten daha yanaşırken dur önce ben bi tuvalete gideyim diyince heves kaçıyor hjgkjdj
Kızlar ben nst cekılıyorumya bebegın kalp atısını ıyıce yukarıda buldu gobek deliginin hızasında basını da daha yukarıda gösterdi daha karnımız tam buyumedıgi için karın yagları asağıda gıbı gosterıyor bence bebısler gayet yukarda hele benım bebıs yukarıdaysa sızınkı benımkındende yukarıda olmalı cunku tutunurken yukarı degıl ortaya tutunmustu birde çift rahım olunca
Seksilik mi o da ne gecede 86 kere tuvalete kalkınca göbek benden önce gidince seksilik filan unuttum ben zaten daha yanaşırken dur önce ben bi tuvalete gideyim diyince heves kaçıyor hjgkjdj
Ayy çatlicam gülmekten bende dün aynaya bakarken kendimi oburiks gibi hissettim. Bi tek pijamam çizgisizdi geri kalan halimle Oburiksin kadın haliydim seksilik koşarak uzaklaşmış benden
Ya benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorum
Bende tam tersi ya of hiç göbekten de utanmıyorum ay birde fakülteye sabah8-5 gidiyorum ev işi temizlik yemek çamaşır. Gece dinleneyim demiyorum ne ayıp bana ne sapıkmışım vücut ne hamilelik dinliyor ne yorgunluk
Ahahaaha ben dün dantellilerden giyeyim dedim aay hiç biri olmuyor altı başka üstü başka bir garip oldum üstüme ne olursa onu giydim seksi de olamiyoruz artık djdjffjfjf