2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ilk çocukta bizde de bebek eşinde yaşlanma ve suda azalma vardı. Aradan çok uzun bi zaman geçtiği için tam olarak kaçıncı haftada bu teşhis konulmuştu hatırlamıyorum. Çok şükür bebeğim vaktinde doğmuştu kilosuna da 3200 denilmişti ama 2850 doğmuştu. İnşallah herşey yolunda gider sizin içinde. Perinatolog ne diyecek bakalım. Yaşlanma hangi boyutta o da önemli tabi

Benim Dr geri yukarı dönebilir dedi ama ya bir de hareketliydi epeydi kaymış fotoda burnu uzun ağzından 2 tane gibi

Maşallah maşallah darısı bu doğumuna da olsun inşallah canım senin gibi güzel doğum hikayemiz olsun inşallah hepimizin

Günaydııın
Randevudan çıktım kizlaar :)
Bebişim 1833 gram olmuş boyu 41cm dedi Dr ama fl değeri 6.08 ben 42 hesapladım nstye girmedim 2 hafta sonra çağırdı :)
Artık bebiş değil bir bebek olmuş resmen 3 leri yazmak da nasip olsun inşallah sağlıkla gelsin

Yasak değil aslında ama çok sık yapmıyoruz
Belki de rüyalar sana kocişine doğru gitmen içindir herhangi bi sıkıntı yoksa tabi bi de beni düşün rüya olayı var ama bize yasak ve lohusalıkla beraber nerden baksan 4 ay var 6 ay boyunca asker arkadaşı olcaz hahaha

Elele dormire almayı düşünüyorum ama kendi sitesinde 2600 ₺ iken Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde 4-5 bin bandında. Kendi sitesine de güvenip alamadım öyle kaldı gitti
Canım ben onun sitesini bulamıyorum ya müsait olunca bana linkini atar mısın googleden bulamadım siteyi

Ben evde sütyen takmiyorum sadece dışarı çıkarken takıyorum bunu da gümüş kapakla takarım düşünmüştüm çok iyi oldu

Benim bugün bebişin başı aşağıda dedi dr'um canım. Sanırım bacağı vuruyor yukarıya

Hahahahahaha sayesinde kızın kilo almış kız deme öyle kayınvalidene sende ona de ki evlendikten sonra oğlun sayemde kilo aldı de hahahahaha

Bende bugün seni etiketleyecektik kalp kalbe karşı nasılsın diyecektim benim de yukarıda canım hatta şimdi diyaframa mı çıktın naptın diyorum

Seksilik mi o da ne gecede 86 kere tuvalete kalkınca göbek benden önce gidince seksilik filan unuttum ben zaten daha yanaşırken dur önce ben bi tuvalete gideyim diyince heves kaçıyor hjgkjdj
Ayy çatlicam gülmekten bende dün aynaya bakarken kendimi oburiks gibi hissettim. Bi tek pijamam çizgisizdi geri kalan halimle Oburiksin kadın haliydim seksilik koşarak uzaklaşmış benden

Ya benim 1 aydır cinsel isteğim eskisi kadar değil dediğin gibi göbekten veya kendimi seksi hissetmiyorum sanırım bazen o yüzden bir şey beni tutuyor ama ne bilmiyorum
Bende tam tersi ya of hiç göbekten de utanmıyorum ay birde fakülteye sabah8-5 gidiyorum ev işi temizlik yemek çamaşır. Gece dinleneyim demiyorum ne ayıp bana ne sapıkmışım vücut ne hamilelik dinliyor ne yorgunluk

Seksilik mi o da ne gecede 86 kere tuvalete kalkınca göbek benden önce gidince seksilik filan unuttum ben zaten daha yanaşırken dur önce ben bi tuvalete gideyim diyince heves kaçıyor hjgkjdj
Ahahaaha ben dün dantellilerden giyeyim dedim aay hiç biri olmuyor altı başka üstü başka bir garip oldum üstüme ne olursa onu giydim seksi de olamiyoruz artık djdjffjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…