2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Nst yi sorabildin mi bizim cumartesi görüş günü odaları görmek istiyorum ebeyle tanışmak istiyorum bebişi görünce hep unutuyorum bu sefer bakacağım inşallah
Benim anlamadığım kısımda burda başlıyor kimse mesela ödeme anında olsun doktorun asistanı olsun hiç bir şey demiyor doğum konusunda yani ebe ne ister ne yapar ya normalde onların benim peşimde koşması gerekirken gerçekten biz onların peşinde koşuyoruz işin saçma kısmı bekleme alanında sol tarafta birine bir şey sordum ben kan alma ile ilgili bir şey bildiği yoktu ben kime sorcam bunu... golden-snitch
Nst ücretini belki yarın bizzat yaşayarak gorcem canım yarın randevum var

Özelde nstler ücretli mi
Doğum paketleri içinde var diye biliyorum sizin paket değil mi canım?

Bir bilinmezlik var onu halletmemiz lazım ama doktor çok sakin içeri giriyorum sakinleştiriyor beni oda susleyecegim kısmet olursa onun içinde bakmak istiyorum ebe zaten çok önemli doğumun genelinde ebe yanında oluyor. Aaa ne güzel görüş günü yarın bak bakalım nst nasıl oluyor

Ben başından beri doğum paketi almadım canım çünkü doktor değiştirme sürecim oldu o yüzden..
Kesin ücretlidir adım atsan ücret
İşte bu yüzden normal muayneme devleti tercih ettim herşey ücretsiz keşke doğumda da bayan doktor tercih etme şansım olsaydı özele gitmezdim.
Beni özelde ne korkutuyor bide biliyor musun. Ufak bi durum olsa hemen sezeryana alma olayı çok duydum oda korkutuyor

Kimdi bu gece bizim grupta kv konusu bayadır geçmiyor diyen Çok şükür ben de şanslılardanım evlendik evleneli bir kez yatıya geldi 1 hafta sabahın köründe kalkardı biz işe gidicez diye kahvaltı hazırlardı temizlik çamaşır bulaşık yemek her şeyi yapardı sağolsun sen uzan kızım hamilesin der sürekli

söyleyemediklerini lohusa ayağına söylemek lazım aslında sonra da ay lohusaydım uykusuzdum denir

Evet ya niye bu var bilmiyorum boyle insanlar nasil isini hallediyor şaşırıyorum cunku ordaki calisan bazisi da garip ahahha En son doktorla kötü ayrıldım ben doktor beni geriyor sürekli iri bebek muhabbeti var kilo muhabbeti var inşallah yarın güzel geçer
Ahhahaha ben açtım oooo bu hayata vip gelenlerdensin o zaman
Sırf bu yüzden alanında en iyi doktorları topluyorlar bence vazgeçilmez olmak için kaç tane doktora gittim öncesinde hiçbiri bu rahatlık hissini vermemişti adam işini biliyor hastane de ona göre yoluyor bizi
Bencede canım doktor cok tecrübeli en basiti perinatoloji beni germisti durduk yere bu doktor bir şey yok dedi hastane işini biliyor gerçekten
Burda bak kaç haftadır bakıyorum dahiliye ve kadın doğumdan randevu bulamıyorum.. keşke küçük şehirde yaşasaydım diyorum her şey daha basit oluyordu..
golden-snitch Özele gidiyor bizim hastanede onun doktorunun ödülü var sanırım normal doğum yapma mi teşvik etme mi öyle bir şey bizimkiler normal doğumu destekliyor benim doktorum dahil ama dediğin gibi bazisi birde gece vakitte gelmemek için ugrasmamak için kesip alma derdinde

Aynen senden daha çok ilgi beklicek kv. İlgi delisi kadın.
Valla hiç bilmesende içgüdüsel bakıyorsun canım öyle böyle büyüyor ben kızımda eve çıktıktan ertesi günü başbaşa kalmıştım günlerce eşimin sendromu tuttu da zehir etti ilk dönemi bana. Evet zor oluyor ama bişekilde büyüyor işte. İnşallah annen gelir rahat edersin
ay senin kv benim hayalimdeki ya hem genç hissediyor hem baya hareketli hemde hiç bişeye karışmıyor daha ne olsun kadına bak biz kıçımızı kaldıramıyoruz o hoplaya zıplaya spor yapıyor maşallah valla ne diyelim

Aynen canım mesela @melegim can hiç unutmuyorum onu
Bu arada bu kasigima sancı yine az önce girdi geri gitti beni doktor nstye alır büyük ihtimal artık
Senin sıklaştı sanki biraz o durum ya dün bende bi battı gibi oldu bikez ama tekrarlamadı. Neyse zaten haftamız geldi öyle böyle nts girmeye başlıcaz yarın dimi senin kontrol doktora söyle bakalım nts isticekmi
3-4 gün takıldı öyle 3 günün sonunda ben doktora gittim hareketleri az ne olur ne olmaz diye doktora gittiğim günün akşamı başladı gene sert sert vurmaya beni korkutup doktora gitmemi bekliyomuş
İlla kendini göstermek istemiş ozaman o sonra hadi düzeleyim de strese girmesin demiş bende bekleyim bakalım ne zaman normale dönecek

Ayy belki zam gelmiştir belli mi olur her gittiğimde ben bi ara daha pahalı oduyordum marta geldik ya kesin zam gelmiştir bence bi bilemedim
Ben de hep sigortadan daha çok çekiliyor gibi hatırlıyorum 600 kusurse 800 çekiyorlar falan emin değilim ama senin yarindi sanki kontrol bilgilendirirsin bizi de :)

Aay evet biz de eşimle bı dahaki gidisimizde doğum ücreti vs fiyatları her şeyi bı konuşalım istedik, ben yengemden az çok biliyorum odayı. Kendim de kurtajda kaldım bı odada. Banyosu olan küçük bir oda öyle büyük bir beklentiniz olmasın

Evet evet benim dr'un bu konuda ödülü var ben de bu yüzden tercih ettim Begonya2 yengemin doğumu zorlu oldu, annem başka Dr olsa hadi sezeryan derdi direkt dedi ama dr'un yapabilirsin diye teşvik etti hep dedi. Bizim hastanede genelde normal yapmaya çalışıyor sanırım drlar

Ay vallahi en güzelini yapıyorsun sizinle uğraşacağıma bebeğimle uğraşırım mantığı çok iyi vallahi vallahi bana da lohusalıkta olacak gibi geliyor ama dur bakalım inşallah ağzının tadı kaçmadan eşin anlayışla ortalığı düzeltir de hiç gerek kalmaz öyle şeylere
ay ona neymiş acaba sanki ondan bişey isteyen var. Oğlunun çeyizinde de dyson airfreyer olmayıversin bi zahmet hiç demiyor torun geliyor diye de çeyiz derdinde

Maalesef öyle birde oğlan çocuğuna çeyiz yapıyor kız olsa tamam alsın da oğlana çeyiz yapan biz varız herhalde

Eğer tamamen ilk muayneden itibaren özele gitmiş olsam bende öyle bir hastane tercih ederdim öyle olması çok güzel.

Evet canım benim ne güzeldi sessiz sedasız işi yürütüyordum sorcam bakalım bence nst ister
Ben de hep sigortadan daha çok çekiliyor gibi hatırlıyorum 600 kusurse 800 çekiyorlar falan emin değilim ama senin yarindi sanki kontrol bilgilendirirsin bizi de :)
Tamam canım soyletim
Refakatci yeride güzelse iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…