- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Benim anlamadığım kısımda burda başlıyor kimse mesela ödeme anında olsun doktorun asistanı olsun hiç bir şey demiyor doğum konusunda yani ebe ne ister ne yapar ya normalde onların benim peşimde koşması gerekirken gerçekten biz onların peşinde koşuyoruz işin saçma kısmı bekleme alanında sol tarafta birine bir şey sordum ben kan alma ile ilgili bir şey bildiği yoktu ben kime sorcam bunu...Nst yi sorabildin mi bizim cumartesi görüş günü odaları görmek istiyorum ebeyle tanışmak istiyorum bebişi görünce hep unutuyorum bu sefer bakacağım inşallah
Özelde nstler ücretli miBenim anlamadığım kısımda burda başlıyor kimse mesela ödeme anında olsun doktorun asistanı olsun hiç bir şey demiyor doğum konusunda yani ebe ne ister ne yapar ya normalde onların benim peşimde koşması gerekirken gerçekten biz onların peşinde koşuyoruz işin saçma kısmı bekleme alanında sol tarafta birine bir şey sordum ben kan alma ile ilgili bir şey bildiği yoktu ben kime sorcam bunu...golden-snitch
Nst ücretini belki yarın bizzat yaşayarak gorcem canımyarın randevum var
Bu tarz durumlarda soğutuyor insanı malesef ama işte mecburuzÖdeme almadan doğuma almıyor kadını tahlil parası doğum parası almadan almadılar sezeryana burda maalesef öyle bazı hastaneler ne güzel herşey dahil paket yapıyor
Ben başından beri doğum paketi almadım canım çünkü doktor değiştirme sürecim oldu o yüzden..Özelde nstler ücretli mi
Doğum paketleri içinde var diye biliyorum sizin paket değil mi canım?
Bir bilinmezlik var onu halletmemiz lazım ama doktor çok sakin içeri giriyorum sakinleştiriyor beniBenim anlamadığım kısımda burda başlıyor kimse mesela ödeme anında olsun doktorun asistanı olsun hiç bir şey demiyor doğum konusunda yani ebe ne ister ne yapar ya normalde onların benim peşimde koşması gerekirken gerçekten biz onların peşinde koşuyoruz işin saçma kısmı bekleme alanında sol tarafta birine bir şey sordum ben kan alma ile ilgili bir şey bildiği yoktu ben kime sorcam bunu...golden-snitch
İşte bu yüzden normal muayneme devleti tercih ettim herşey ücretsizBen başından beri doğum paketi almadım canım çünkü doktor değiştirme sürecim oldu o yüzden..
Kesin ücretlidir adım atsan ücret
Sırf bu yüzden alanında en iyi doktorları topluyorlar bence vazgeçilmez olmak için kaç tane doktora gittim öncesinde hiçbiri bu rahatlık hissini vermemişti adam işini biliyor hastane de ona göre yoluyor biziBu tarz durumlarda soğutuyor insanı malesef ama işte mecburuz
Ben lohusayken annem memlekete dönmüştü ilk kızımda. 30 günlük falanız.Kızım geceyi gündüzü karıştırmıştı ilk zamanlar gece oturuyoduk gündüz 3 e kadar uyuyorduk. İkindi vakti pat kapı çaldı yeni uyanmışım ev dağınık vs. Açtım kaynanam. Yemeğe gelmiş o an sinirlendim birden anne ben küçük bebekli insanım böyle çat kapı gelmeseydin bi haber etseydin keşke dedim. O an çaktırmadı alındığını seneler sonra pişirip önüme koydu, dedim kusura bakma anne lohusaydım kafam iyi değildi ozamanlar o günden beri bana çat kapı gelemez iyide oldu
Evet ya niye bu var bilmiyorum boyle insanlar nasil isini hallediyor şaşırıyorum cunku ordaki calisan bazisi da garip ahahha En son doktorla kötü ayrıldım ben doktor beni geriyorBir bilinmezlik var onu halletmemiz lazım ama doktor çok sakin içeri giriyorum sakinleştiriyor benioda susleyecegim kısmet olursa onun içinde bakmak istiyorum ebe zaten çok önemli doğumun genelinde ebe yanında oluyor. Aaa ne güzel görüş günü yarın bak bakalım nst nasıl oluyor
Ahhahaha ben açtımKimdi bu gece bizim grupta kv konusu bayadır geçmiyor diyenÇok şükür ben de şanslılardanım evlendik evleneli bir kez yatıya geldi 1 hafta sabahın köründe kalkardı biz işe gidicez diye kahvaltı hazırlardı temizlik çamaşır bulaşık yemek her şeyi yapardı sağolsun sen uzan kızım hamilesin der sürekli
Bencede canım doktor cok tecrübeli en basiti perinatoloji beni germisti durduk yere bu doktor bir şey yok dediSırf bu yüzden alanında en iyi doktorları topluyorlar bence vazgeçilmez olmak için kaç tane doktora gittim öncesinde hiçbiri bu rahatlık hissini vermemişti adam işini biliyor hastane de ona göre yoluyor bizi
Burda bak kaç haftadır bakıyorum dahiliye ve kadın doğumdan randevu bulamıyorum.. keşke küçük şehirde yaşasaydım diyorum her şey daha basit oluyordu..İşte bu yüzden normal muayneme devleti tercih ettim herşey ücretsizkeşke doğumda da bayan doktor tercih etme şansım olsaydı özele gitmezdim.
Beni özelde ne korkutuyor bide biliyor musun. Ufak bi durum olsa hemen sezeryana alma olayı çok duydum oda korkutuyor
Aynen senden daha çok ilgi beklicek kv. İlgi delisi kadın.He ya zaten kocasını hadi suruklemese tansiyonu şekeri bilmem ne beni çıldırtır bu seferde eşim onu doktora götürüp durur bende ne anlarim o işten
Canım sen birde tecrübeli olunca iyilesene kadar annen en azından yardımcı olur sonra yine kendi başının çaresine bakıcı olmasa bile bakarsın ama ben ne bebek bakmayı biliyorum ne bir şey artık ne biliyim kendi annemde gelemezse kimseyi istemem
ay senin kv benim hayalimdeki yaBenimki ayak üstü gelip görür gider nenelik bana yakışmadı der giderona iki saat bile vermiyorum onun için o iki saatte kendimi tutmayı düşünüyorum ben şimdiden kafamda sildim kv lohusa gelin tartışmasını ay birde spor yaparken zıplamış belini sakatlamış çorap bile giyemiyor şu an anam artık yaşlandın kabul et ben bile zıplayarak spor yapmıyorum asla kabul etmiyor yaşlandığını ona torun getirdim, kuma getirselerdi ona daha az üzülürdü hahshdjdjdjd
Senin sıklaştı sanki biraz o durum ya dün bende bi battı gibi oldu bikez ama tekrarlamadı. Neyse zaten haftamız geldi öyle böyle nts girmeye başlıcaz yarın dimi senin kontrol doktora söyle bakalım nts isticekmiAynen canım mesela @melegim can hiç unutmuyorum onu
Bu arada bu kasigima sancı yine az önce girdi geri gitti beni doktor nstye alır büyük ihtimal artık
İlla kendini göstermek istemiş ozaman o sonra hadi düzeleyim de strese girmesin demiş3-4 gün takıldı öyle 3 günün sonunda ben doktora gittim hareketleri az ne olur ne olmaz diye doktora gittiğim günün akşamı başladı gene sert sert vurmaya beni korkutup doktora gitmemi bekliyomuş
Ben de hep sigortadan daha çok çekiliyor gibi hatırlıyorum 600 kusurse 800 çekiyorlar falan emin değilim ama senin yarindi sanki kontrol bilgilendirirsin bizi de :)Ayy belki zam gelmiştir belli mi olur her gittiğimde ben bi ara daha pahalı oduyordum marta geldik ya kesin zam gelmiştir bence bi bilemedim
Aay evet biz de eşimle bı dahaki gidisimizde doğum ücreti vs fiyatları her şeyi bı konuşalım istedik, ben yengemden az çok biliyorum odayı. Kendim de kurtajda kaldım bı odada. Banyosu olan küçük bir oda öyle büyük bir beklentiniz olmasınBenim anlamadığım kısımda burda başlıyor kimse mesela ödeme anında olsun doktorun asistanı olsun hiç bir şey demiyor doğum konusunda yani ebe ne ister ne yapar ya normalde onların benim peşimde koşması gerekirken gerçekten biz onların peşinde koşuyoruz işin saçma kısmı bekleme alanında sol tarafta birine bir şey sordum ben kan alma ile ilgili bir şey bildiği yoktu ben kime sorcam bunu...golden-snitch
Evet evet benim dr'un bu konuda ödülü var ben de bu yüzden tercih ettimEvet ya niye bu var bilmiyorum boyle insanlar nasil isini hallediyor şaşırıyorum cunku ordaki calisan bazisi da garip ahahha En son doktorla kötü ayrıldım ben doktor beni geriyorsürekli iri bebek muhabbeti var kilo muhabbeti var inşallah yarın güzel geçer
Ahhahaha ben açtımoooo bu hayata vip gelenlerdensin o zaman
Bencede canım doktor cok tecrübeli en basiti perinatoloji beni germisti durduk yere bu doktor bir şey yok dedihastane işini biliyor gerçekten
Burda bak kaç haftadır bakıyorum dahiliye ve kadın doğumdan randevu bulamıyorum.. keşke küçük şehirde yaşasaydım diyorum her şey daha basit oluyordu..
golden-snitch Özele gidiyor bizim hastanede onun doktorunun ödülü var sanırım normal doğum yapma mi teşvik etme mi öyle bir şey bizimkiler normal doğumu destekliyor benim doktorum dahil ama dediğin gibi bazisi birde gece vakitte gelmemek için ugrasmamak için kesip alma derdinde
Ay vallahi en güzelini yapıyorsun sizinle uğraşacağıma bebeğimle uğraşırım mantığı çok iyi vallahiCanım sabretmekten cok dusunmuyorum dusununce ıllakı sınırlenıyorum ıllakı tepkı gosterıyorum ama sımdı oncelıgım bebeğim hergun ona okuyorum konusuyorum daha cok bebeğimi düşünüyorum o etkılenmesin diye bebeğimin ihtiyacları daha bıtmedı onlarla ılgılenıyorum zaten her hafta nst haftaya doktorda randevum var ama dedıgın gıbı lohusalıkta patlayabılırım ınsallah patlarım da oh olsun derım
ay ona neymiş acaba sanki ondan bişey isteyen var. Oğlunun çeyizinde de dyson airfreyer olmayıversin bi zahmet hiç demiyor torun geliyor diye de çeyiz derdindeBu arada kv her zaman ki formunda özelde doğumun 30 bin olduğunu duyunca devletin suyu mu çıkmış orada da doğuyor çocuk devlette doğursun demiş Allah'tan eşim saçmalama anne doktorumuz orda ve bende devlet istemiyorum demiş ama kadın asla kendinden bir şey kaybetmiyor diğer oğlu evlenecek ona airfreyer dyson alacakmış yani tövbe tövbe diyerek geziyorum bir kaç gündür
Maalesef öyle birde oğlan çocuğuna çeyiz yapıyor kız olsa tamam alsın da oğlana çeyiz yapan biz varız herhaldeAy vallahi en güzelini yapıyorsun sizinle uğraşacağıma bebeğimle uğraşırım mantığı çok iyi vallahivallahi bana da lohusalıkta olacak gibi geliyor ama dur bakalım inşallah ağzının tadı kaçmadan eşin anlayışla ortalığı düzeltir de hiç gerek kalmaz öyle şeylere
ay ona neymiş acaba sanki ondan bişey isteyen var. Oğlunun çeyizinde de dyson airfreyer olmayıversin bi zahmet hiç demiyor torun geliyor diye de çeyiz derdinde
Burda bak kaç haftadır bakıyorum dahiliye ve kadın doğumdan randevu bulamıyorum.. keşke küçük şehirde yaşasaydım diyorum her şey daha basit oluyordu..
golden-snitch Özele gidiyor bizim hastanede onun doktorunun ödülü var sanırım normal doğum yapma mi teşvik etme mi öyle bir şey bizimkiler normal doğumu destekliyor benim doktorum dahil ama dediğin gibi bazisi birde gece vakitte gelmemek için ugrasmamak için kesip alma derdinde
Eğer tamamen ilk muayneden itibaren özele gitmiş olsam bende öyle bir hastane tercih ederdimEvet evet benim dr'un bu konuda ödülü var ben de bu yüzden tercih ettimBegonya2 yengemin doğumu zorlu oldu, annem başka Dr olsa hadi sezeryan derdi direkt dedi ama dr'un yapabilirsin diye teşvik etti hep dedi. Bizim hastanede genelde normal yapmaya çalışıyor sanırım drlar
Evet canım benim ne güzeldi sessiz sedasız işi yürütüyordum sorcam bakalım bence nst isterSenin sıklaştı sanki biraz o durum ya dün bende bi battı gibi oldu bikez ama tekrarlamadı. Neyse zaten haftamız geldi öyle böyle nts girmeye başlıcaz yarın dimi senin kontrol doktora söyle bakalım nts isticekmi
İlla kendini göstermek istemiş ozaman o sonra hadi düzeleyim de strese girmesin demişbende bekleyim bakalım ne zaman normale dönecek
Tamam canım soyletimBen de hep sigortadan daha çok çekiliyor gibi hatırlıyorum 600 kusurse 800 çekiyorlar falan emin değilim ama senin yarindi sanki kontrol bilgilendirirsin bizi de :)
Refakatci yeride güzelse iyiAay evet biz de eşimle bı dahaki gidisimizde doğum ücreti vs fiyatları her şeyi bı konuşalım istedik, ben yengemden az çok biliyorum odayı. Kendim de kurtajda kaldım bı odada. Banyosu olan küçük bir oda öyle büyük bir beklentiniz olmasın
AmaaaannnKız vallahi platin sarı yapacak nerden bildinvallahi gönül ister öyle olsun ama yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?