2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim kayınvalidem zaten isteksiz olduğu için ben direk dedim benim annem kalacak diye kendisi dünden hazır hemen kendi dedi ben gelip napcam felan dedi ama senin kayınvalide istekliyse eğer söylemen bir tık zor olur

Amaaaannn ay o yaşta platin sarısı mı yapacak kız tövbe tövbe nasıl bir babaanne olcak hayal edemiyorum
Kuzum zaten platin röfleydi şimdi komple platin olacak şahtık şahbaz olduk yani kıyafetler almış leoparlı bir garip yani herhalde bunalıma girdi menopoza gireli 5 sene oldu ama etkileri devam ediyor

Bebegin gelişimi bende kimi zaman 2 hafta kimi zaman 1 hafta önde çıkıyordu şimdi bu durum benim doğum zamanı mı etkiler mi acaba bilen var mı yada diğer gruplardan gören bu durumu

Benim kayınvalidem zaten isteksiz olduğu için ben direk dedim benim annem kalacak diye kendisi dünden hazır hemen kendi dedi ben gelip napcam felan dedi ama senin kayınvalide istekliyse eğer söylemen bir tık zor olur
Senin kv iyi işte daha ne istiyorsun bak kızlara nasıl zorlanıyorlar işte acaba çok istekli mi yoksa gelmesi gerekiyor diye mi bu ayrımı bilmiyorum bunu bilsem ona göre söyleriz ya da söyleyemeyiz

Benim kv iki yorgan 4 yastık verdi oğluna çeyiz nerde dyson nerde tencere seti. Sanki kız çeyizi düzüyor
bana 40 bin dediler 32.haftada fiyat sabitleniyor bu ayın 23nde gidince fiyatı sabitletcem tabi yükselmediyse

Benim kv iki yorgan 4 yastık verdi oğluna çeyiz nerde dyson nerde tencere seti. Sanki kız çeyizi düzüyor

bana 40 bin dediler 32.haftada fiyat sabitleniyor bu ayın 23nde gidince fiyatı sabitletcem tabi yükselmediyse
Daha neler neler bizim oğlana gelinliği giydirip yollamalik yani çeyizi sağlam

Aaaa masa süs sığmaz mi yani
Valla benim kürtaj için kaldığım oda minicikti, yengemin doğum zamanı kaldığı kata çıktık diye hatırlıyorum, yengemin odası benimkinden de minikti. Benim kaldığım odaya belki bir ihtimal sığar ama emin değilim, yengemin kaldığı odada zaten ayak ucunda yeğenim vardı oda bitiyordu orada ama süsleme vs yapıyorlar ya hastanede öyle paketler falan var sanırım belki süsleme olunca büyük oda varsa oraya alirlar

Valla o kadar da minik olmasın ya bir masa süslemeler sığsın yani az para vermiyoruz

Eşimde oğlu ama kendini getirdi kv sırf garezi bana sinirlendirmeye çalışıyor kızda çakal bu durumu kullanıyor işte enayilik
Oooo ozaman güzel bi kazık yemesini ve kıçına baka baka sana gelmesini bizde senin gibi bekliyoruz kesin yaşanacak o durum ama zamanı hakkında fikrim yok inşallah çabuk olur da bizde duyar bi oh canıma değsin çekeriz

Çok sürmez yazarım size de kız mayısta gelin isteyin diyordu kp mayıs olmaz dedi haziran temmuzda bir gitsin de tanışmaya görsün herkes dünya kaç bucak sonra ağlayarak oğlunu arar zaten en çok yaptığı şey

Eşim mi insallah diyorum anneci bi canavar annesine hıc laf soyletmıyor

Kuzum zaten platin röfleydi şimdi komple platin olacak şahtık şahbaz olduk yani kıyafetler almış leoparlı bir garip yani herhalde bunalıma girdi menopoza gireli 5 sene oldu ama etkileri devam ediyor
Klasik menapoz sonrası depresyon işte bazı kadınlarda büyük travma yapıyor gerçekten . Benim yengem de asla menapoza girdiğini kabul etmedi kayınvalidem de öyle doktor doktor geziyorlar asla kabul etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…