2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bebegin gelişimi bende kimi zaman 2 hafta kimi zaman 1 hafta önde çıkıyordu şimdi bu durum benim doğum zamanı mı etkiler mi acaba bilen var mı yada diğer gruplardan gören bu durumu
Canım bu benım ozel durumumla alakalı doktorum bana kılolu bebek istemiyorum kılolu bebek erken doğar gıbı bısey soyledı bebeği ne kadar içerde tutabilirsek o kadar iyi maksımum 2800 olması yeterli dedi

Canım bu benım ozel durumumla alakalı doktorum bana kılolu bebek istemiyorum kılolu bebek erken doğar gıbı bısey soyledı bebeği ne kadar içerde tutabilirsek o kadar iyi maksımum 2800 olması yeterli dedi
İlk defa duydum böyle bişey
Çevremde daha fazla kilo almasın bebek diye doğumu başlatmak isteyen doktorları çok duydum da böylesini ilk duydum

İlk defa duydum böyle bişey
Çevremde daha fazla kilo almasın bebek diye doğumu başlatmak isteyen doktorları çok duydum da böylesini ilk duydum
Canım benım serklajıö var bıde cıft rahımlıyım ya ozel durumumdan soylemıs olmalı dıye dusunuyorum

Evrt canım senin özel durumun vardı.. o zaman seninde normal beslenmen mi gerekiyor bebege ne kilo aldiran ne de aldirmayan seyler mi ? şimdi kasılmalar başlayınca ilgimi çekti benimde bu bebegin iriligiyle doğum zamanının acaba değişmesi gibi bir şey var mı diye çünkü bi tanıdığım bebeği iriydi 38.haftada dogurdu

Ay daha isteme filan da yok baya bildiğin çeyiz düzüyor ben gene nişanlı filan sandım
Eşim mi insallah diyorum anneci bi canavar annesine hıc laf soyletmıyor
inşallah bebekten sonra kendi çekirdek ailesi olduğunu algılar da anacığının etkisinden kurtulur
Sende paket almadın ozaman. Paket daha uyguna gelmiyor mu?
pakette sadece doğum bebeğin ilk kontrolleri ilk aşısı işitme testi var canım. Başka bişey yok testler benim kontroller hepsi ekstra ücretli. Benim hastanede kapsamlı paket yok

Belki serklajlı olduğun için kilolu bebek istemiyordur canım. Çok kilolu da iyi olmuyor gerçi mart annelerinde kadına 3 kilo demişler normal doğumla 4.200 doğurmuş haliyle zor doğum olduğundan bebek kuvezde

Benim bı tanıdığım da 37de doğurmuştu bebek iriydi nstde artık stresli çıkmıştı bebek sezeryan olmuştu direkt

Belki serklajlı olduğun için kilolu bebek istemiyordur canım. Çok kilolu da iyi olmuyor gerçi mart annelerinde kadına 3 kilo demişler normal doğumla 4.200 doğurmuş haliyle zor doğum olduğundan bebek kuvezde
Aay niye kuveze girmiş kilolu olsa ayrı dert zayıf olsa ayrı dert

Ee oha ama gram farki oynarda o nasıl iş kilo girmiş araya
Aay niye kuveze girmiş kilolu olsa ayrı dert zayıf olsa ayrı dert
valla bende çok şaşırdım bukadar oynamaz ki 3 kilo nere 4.200 nere yani baya fark ta var. Kanalda kalmış anladığım kadarıyla kilolu ya doğum zor olmuş oksijensiz kalınca kuveze almışlar direk inşallah sağlıkla çıkar

Çok kötü oldum ya inşallah beyninde sıkıntı yoktur bebegin

Klasik menapoz sonrası depresyon işte bazı kadınlarda büyük travma yapıyor gerçekten . Benim yengem de asla menapoza girdiğini kabul etmedi kayınvalidem de öyle doktor doktor geziyorlar asla kabul etmiyorlar
Anlıyorum onlarida ama garip duruyor yani bir yandan namazında bir yandan garip hareketler uyumsuz yani

kızlar size bir şey danışmak istiyorum.. Ben simdi doğumda belden iğne yapıldığında uyusmamaktan korkuyorum ve bunun acısını yaşamaktan korkuyorum sonuçta sezaryen olursa kesecek yani ve uyuşmayan doktorunda kestiğini duyuyorum.. acaba o durumda komple mi uyusam napsam bilmiyorum ama korkuyorum öyle bir şey olmasından..
Belden uyusup doğum yapan var mı aranızda

Yok daha istemeye gideceğiz macera yeni başlıyor

Aay tüh ya inşallah gerçekten o kadar farkı nasıl gorememisler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…