2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tek umudum doğumdan sonra en azından kolay toparlanırim o da boşa giderse 2.gebelikte salarım valla
Amin canım
Bence kızmaz bende 1 kilo aldım onu da ben değil bebek almış seninde öyle olur

Seninki öne doğru ilerlemiş gibi, zayıf olduğun için belki de

Ay daha inmesin ya az daha yukarıda kalsınlar
Evet canım ya zayıflıktan ya tiple alakalı bende anlamadım ama hiç yukarda bebiş taşımadım üçüde kız üçünede karnımı gören erkek dedi

Canım senin bebiş haftada 250 gram almış son adetine göre de 9 haftan var hep 250 olarak gitse bugün 2 küsürdu senin kusurati hatırlayamadım 2kg diyelim, 9 haftada 4250 yapıyor benim bebiş 200 gram almış haftada, bu hesaba göre bu hafta 2 kilo oluyor 40. Haftada da 3600 bakalım hesaplar ne kadar tutacak senin bebek direkt abi olarak doğuyor

Tek umudum doğumdan sonra en azından kolay toparlanırim o da boşa giderse 2.gebelikte salarım valla
Amin canım
Bence kızmaz bende 1 kilo aldım onu da ben değil bebek almış seninde öyle olur
İlla ki faydası olur ya sarkmaz en azından göbüşün, hemen toparlanır benim baya bir sarkık kalmıştı 1 senede falan eski haline döndü yine sıfır sporla
Ay inşallah bakalım

Demeee uykularım kaçacak insan bebek gözüyle nasıl baksın 4250ye bildiğin çocuk ayy inşallah bana yaptığın değil kendine yaptığın hesap tutar yaa 4 kilo olursa yenidoganlarim da olmaz

Hahaha ciddi misin aay golden-snitch yoksa seeen deseydin valla tüm gün evdeydim
Birde telefonda bir şey yapıyor okuyor aşağıya kaydiriyo kendimi otobüsteki teyzeler gibi hissettim gizlice bakmaya çalışıyorum kadınlar kulübünde falan mı diye ahahhahahaah
Gerçekten öyle yapsam ne diyon be der miydi ki çok pis g.. olurdum

Demeee uykularım kaçacak insan bebek gözüyle nasıl baksın 4250ye bildiğin çocuk ayy inşallah bana yaptığın değil kendine yaptığın hesap tutar yaa 4 kilo olursa yenidoganlarim da olmaz
Okula yazdirirsiniz direkt aay şakası bı yana sağlıklı dogsunlar da minnoslar, belki 40'i beklemicek minnosun bı kaç hafta önce 3.5 kg vs doğacak hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsinler

Ya ahaahhahhaa cok güldüm yazsaydın kız buraya yanımda misin doğru söyle diye hiç evden çıkmadım bugün kontrolüm geçen ctesiydi

Olmaz valla kızlar bebek olsun istiyorsanız 3 kilo ideal. Benim görümcem dogum yapmıştı o zaman yeni evliydim 4 kilo dogmuştu bu ne böyle hiç yeni dogmuş bebege benzemiyor dedim kocamandı sonra allah bana al sana bebek dedi 34. Haftada 2500 kilo dogurdum gerçekten bebekti

Okula yazdirirsiniz direkt aay şakası bı yana sağlıklı dogsunlar da minnoslar, belki 40'i beklemicek minnosun bı kaç hafta önce 3.5 kg vs doğacak hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla gelsinler
Bugün bi arkadaşımla konuştum hemşire o şey dedi bana genelde 37 38.haftada sezaryene alıyorlar bakalım hayırlısı amin inşallah canim
Ya ahaahhahhaa cok güldüm yazsaydın kız buraya yanımda misin doğru söyle diye hiç evden çıkmadım bugün kontrolüm geçen ctesiydi
çok mantıklı bir dahakine öyle yaparım denk gelirse bu kadar benzerlik
Allah yüzüne gülmüş ya sana 5 kiloluk bebek verseydi napcaktin golden-snitch bak bana 4 kiloya okula yazdirirsin direkt diyo

Yinede verme ihtimali var mı acaba hiç 38 haftalık çocuk dogurmadım yinede kiloları iyiydi 36 da dogan 3250 dogdu 2 hafta daha dursa 4 dogarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…