2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
senin galiba yenidoğanın eksikti öyle hatırlıyorum canım, eğer öyleyse değiştir istersen
Evet canım antalyada yasamasam hadi kalsın derdim de antalyada 3-6 ay uzun kollu bebek pişebilir belki... benim 0-3 eksik iade edicem birde kumaşı biraz sert diğer bebek kıyafetlerine göre

Canım bende anlamıyorum bu bebeklerden nelet bekliyorlar inan

Canım bende anlamıyorum bu bebeklerden nelet bekliyorlar inan
Sen boşver milleti ağzı olan konuşuyor ya. Ben 26 haftalık doğurdum emme refleksi tabiki yoktu doktor daha bu haftalarda o refleks olmaz son haftalara doğru gelişiyor demişti. Taburculuğa yakında emzik filan verip hızlandırdılar emme oluşumunu sonra ağızdan besleyip taburcu ettiler.
Vaktinde doğuran anneler bile süt bi yana dursun bebeğe memeyi tutturmakta zorlanıyorlar ilk başta. Vaktinde doğdu tamam refleks var ama o hissiyat olmadığından ilk bi kaç deneme zor oluyor haliyle.
Millet cidden ne bekliyor bu bebeklerden
Birliktelik yaşadın mı dün benim yasadiysam ertesi gün öyle oluyo sonra duzeliyo
yok geçen haftaydı o benimde birliktelikten sonra geliyor öyle ama bu sefer bişey yapmadım

Sağol canım valla bilmiyorum normalde acıkınca kendini kaybeden biriyim inşallah rezil olmadan çıkarım burdan eşim bırakıp gitti geri gel başım dönmeye başladı dedim psikolojik mi acaba
Dur daha erken ama ben 2 saatin sonunda kan verirken hemşireye dedim çabuk alın kanı hemen bişeyler yemem lazım, eşime de sinirlendim insan yanına çubuk kraker bişey getirir ne düşüncesizsin diye

Canım kocaman bunu 1 aylık bebek giyemez benim evde 3-6 ay tulum var aynı boyutta 62 cm 3-6 birde kumaş kalitesini beğenenedim böyle sert biraz yumus yumus değil
Ne olur ne olmaz büyük dursun dedim ben de,ben yıkadım ütülerim diğer tulumları gibi geldi bana ebebekten aldıklarım gibi. Tabii içine sinmediyse yolla sen geri

Ya canım benim senin içinde çok zor bir süreç olmuş belli ki
Burada bişeyler paylaşmasak kafayı yerdim heralde

Ya canım benim senin içinde çok zor bir süreç olmuş belli ki
Burada bişeyler paylaşmasak kafayı yerdim heralde
Süreç zordu da sonrası güzel oldu Allah’a şükür. Öyle böyle sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil herşey unutuluyor
Valla burası iyi oluyor herkes birbirini daha iyi anlıyor güzel destek oluyor
Benimde artık akıntılarım hep beyaz geliyor canım, normal heralde
Baya süt rengi beyaz dimi. Ay normalse sıkıntı yok vallahi bi an enfeksiyon filan mı diye düşündüm. Akıntım aşırı vardı hep ama su gibiydi şimdi renk değişince bi acaba da kalmıştım
Benim en başından beri beyaz geliyor
doktora hiç sordun mu neden beyazmış canım
Benim beyaz da geliyor su gibi de geliyor normal gelmişti bana
benimde aynı şuan ama dünden beri baya beyaz görünce bi sorayım size de dedim enfeksiyon filan olmasında. Önümüzdeki hafta kan idrar vercem bi son üniversite hastanesi kontrolüm sonra kescem orayı sadece kendi doktoruma gitcem inşallah

Yok hiç sormadım benim en başından beri öyleydi normal diye düşündüm

Bence normal enfeksiyon falan yoktur, doktorunu begendiysen zaten bence de boşver iki kontrolü, başlarda güzel kalp atışını duymak için ama şimdi nasıl olsa hareket edip ben buradayım diyorlar

Bence normal enfeksiyon falan yoktur, doktorunu begendiysen zaten bence de boşver iki kontrolü, başlarda güzel kalp atışını duymak için ama şimdi nasıl olsa hareket edip ben buradayım diyorlar
Yok ben ondan değil erken doğum hikayem varya eğer yine aynı durum olursa üniversite hastanesinde de kaydım olsun diye gidiyodum oranın kuvezi iyi.
Bu ay da gidersem önümüzdeki aya gerek kalmaz inşallah diye düşündüm

Maşallah 30lara geldin zaten en azından 7 hafta sabreder minnoş gerek kalmaz inşallah pozitif düşünelim hepimiz zamanında doguracagiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…