Teşekkür ederim cnmYa benim tanidiğinim gebelikte çok kilo alinca suyu fazla cikmişti . Sen rahat ol hiç kilo almamişsin değerelerin iyi . Doktor dikkat et şekere der .
Benimki coraspirini 33 34 te birakacaz dedi. Oksopar devam dedi . Etrafimdaki herkes doğuma kadar kulandi bi sıkıntı cıkmadi .benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde bütün ilaclari biraktirdilar bi tek oksopari biraktirmadilar . Bütün doktorlar ortam karariydi. Şuan gastroenteroloji dahiliye kadin doğum üçünde oksopar devam diyor. Şuan onlara güvenmekten başka şansimiz yokDoğumda sıkıntı olur mu diye korkuyorum bir de, malum kanımız çok akıyor zor pıhtılaşıyor ilaçtan dolayı. Doktor sorun olmaz dedi ama sizinki bir şey dedi mi?
3 gündür yemiyorum. Ama bildiğin zor ayakta duruyorum. Hatta sabah 1 kilo vermişim 71 çıktı kilom. Ben de erken doğumdan korkuyorum. Ciğerleri gelişmeden doğarsa filan diye.ayse vera suyunun fazla çıkması gebelik zehirlenmesi yapıyormuş bu yüzden aslında biraz tehlikeli karbonhidrat yeme bakalım biraz değişen bir şey olacak mı
Bunlara ben baktım da benim dolabın tek kapaklı kısmının iç ölçüsüne uymuyor ancak 28cm olanından 1 tane koyabiliyorum 36.5 cm ikitane sığsa bende onlardan alacaktım. Geçen kızımın kıyafetlerini yine şu gözlü olan organizerler varya ona koydum göz yetmedi iki iki koydum gene yetmedi sadece zıbınlar. O gözlü organizerler kullanışsız geliyorDoğru seninde öyle bi sanssizligin oldu en kötü artık bi geldiğinde eşin eve yapmak zorunda kalacak
İyi yapmışsın canım sende benim taktik ilerleyebilirsin vaktin olursaEki Görüntüle 3399442 benim dolabın içi böyle olunca gerek duymadım ama eğer gerekli olursa şimdi yerleştirmeden bilemiyorum şu tarz alcamEki Görüntüle 3399444
Aaa kemik erimesi mi ben bilmiyordum. 2 gebelikte de kullandım, kullanıyorum hem de 9 ay 40 günOksaparın hamilelikte zararı yok ama ileride kemik erimesine sebep oluyor dedi Acıbadem’de gittiğim doktor. Ama varis de var bende sadece varisten dolayı bile oksapar kullananlar var o yüzden ben de riske atmak istemiyorum. İnşallah değerim düşmüş olur bu kez
Bende senin gibi yaptim . En son kendimi psikologlarda psikiyatrilerde buldum . Öyle yapma canım .güçten düşersin. Süreci düzgün atlat protein ağirlikli beslen . Diyetisyenle devam et. Korkular coğaldikca kaygilar başliyor. Allah’a emanet et kendini çocuğunu . Benimde çok zordu 78 le gebe kaldim 75 teyim şuan . Korkudan 73 lere düştüm . Hiç bişey giyemiyordum . Sürekli tansiyon şeker ölçüyordum . Sonra toparlanamadim . Gebeliğim zehir oldu .3 gündür yemiyorum. Ama bildiğin zor ayakta duruyorum. Hatta sabah 1 kilo vermişim 71 çıktı kilom. Ben de erken doğumdan korkuyorum. Ciğerleri gelişmeden doğarsa filan diye.
Benim normlade 75 minicikBenim mesela normalde 85 suanda 90 oldu emzirirken 95 oluyor ilk zamanlar
Sen normalde kaç takıyorsun
bence bu kadar kullanmayla kemik erimesi olmaz kuzum. inşallah düşer ama doktor bırak derse bırakırsınOksaparın hamilelikte zararı yok ama ileride kemik erimesine sebep oluyor dedi Acıbadem’de gittiğim doktor. Ama varis de var bende sadece varisten dolayı bile oksapar kullananlar var o yüzden ben de riske atmak istemiyorum. İnşallah değerim düşmüş olur bu kez
Ciger geliştirici vuruldum mu Canım eski mesajlarini hatırlamıyorum ama protein ye bol bol ağzına bir şeyler at3 gündür yemiyorum. Ama bildiğin zor ayakta duruyorum. Hatta sabah 1 kilo vermişim 71 çıktı kilom. Ben de erken doğumdan korkuyorum. Ciğerleri gelişmeden doğarsa filan diye.
Birçok doktor hemfikirse demek ki doğru kararBenimki coraspirini 33 34 te birakacaz dedi. Oksopar devam dedi . Etrafimdaki herkes doğuma kadar kulandi bi sıkıntı cıkmadi .benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde bütün ilaclari biraktirdilar bi tek oksopari biraktirmadilar . Bütün doktorlar ortam karariydi. Şuan gastroenteroloji dahiliye kadin doğum üçünde oksopar devam diyor. Şuan onlara güvenmekten başka şansimiz yok
Ben de ilk kez duydum çok kullanan var aslında ama ileriki yaşlarda öyle bir etkisi oluyormuşAaa kemik erimesi mi ben bilmiyordum. 2 gebelikte de kullandım, kullanıyorum hem de 9 ay 40 günbu sefer 40 günü beklemeyeyim dağa erken bırakayım ilacı diyordum. Canım sıkıldı
İnşallah canım ya zaten 2 ay kaldı şunun şurasında gerçi bırakmasam da çok sorun değil alıştım acılarabence bu kadar kullanmayla kemik erimesi olmaz kuzum. inşallah düşer ama doktor bırak derse bırakırsın
Bende böyle olucam diye korkuyorum.Bende senin gibi yaptim . En son kendimi psikologlarda psikiyatrilerde buldum . Öyle yapma canım .güçten düşersin. Süreci düzgün atlat protein ağirlikli beslen . Diyetisyenle devam et. Korkular coğaldikca kaygilar başliyor. Allah’a emanet et kendini çocuğunu . Benimde çok zordu 78 le gebe kaldim 75 teyim şuan . Korkudan 73 lere düştüm . Hiç bişey giyemiyordum . Sürekli tansiyon şeker ölçüyordum . Sonra toparlanamadim . Gebeliğim zehir oldu .
Dolaptan alıyorum genelde. Ama komisyon çok arttı son zamanlarda maalesef. İşte uyguna denk gelirse dolap. ama Beşik felan aldım mesela onları görerek almak tercih ettiğim için sahibinden den aldım. Gidip gördüm aldım yani o şekilde.Ikinci el alisverislerinizi hangi uygulamadan gerceklestiriyorsunuz?
Anladim canım dolaba direkt koysan da karisiyo o zaman ben hani olmadı direkt koyarım diye düşünüyordumBunlara ben baktım da benim dolabın tek kapaklı kısmının iç ölçüsüne uymuyor ancak 28cm olanından 1 tane koyabiliyorum 36.5 cm ikitane sığsa bende onlardan alacaktım. Geçen kızımın kıyafetlerini yine şu gözlü olan organizerler varya ona koydum göz yetmedi iki iki koydum gene yetmedi sadece zıbınlar. O gözlü organizerler kullanışsız geliyor
Oo senin 10 10 artıyorBenim normlade 75 minicikşuan 85 dogum yaptıktan sonra 95 oluyor
Yok vurulmadim. Evet protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı beslenmem. Zaten kendime kilo almadım bnce sağlıklı beslenmekten bebek iri olduCiger geliştirici vuruldum mu Canım eski mesajlarini hatırlamıyorum ama protein ye bol bol ağzına bir şeyler at
Simit mesela bi tane yeme :) cok cikariyor şekeri . Ben simit yiyince siniri aşiyor. Bak şekerle ilgili listeler bu şekilde . Sen aç kaliyorsan porsyonlari büyüt .Bende böyle olucam diye korkuyorum.
Bebek için endişeleniyorum. Ama bu değerleri görünce bu kadar sıkmaya gerek yok. Ha bu arada normalde de sağlıklı beslenen biriyim. Hamurisi filan yemem haftasonu 1 gun simit o kadar. Tatlı da öyle canım düşkünlüğüm yok hiç.
Evet canım alabiliyolar ama 37 den aşağı inmezler. Bana erkek bebek olduğu için tamam 37 de alırız ama ozamanki duruma göre 36 da ciğer geliştirici yapabilirim dediİsteseler doktorlar aliyorlar demekki.zaman geçmiyor gibi geliyor bana . Sizede öyle mi
son çocuksuz gezmelerAay evet evet en azından nisana kadar işleri bitirirsem sonrası hep dinlenme gezme gibi olur bebek öncesi
bi oksaparlıda ben varımOksopar bende kulaniyorum :) benimkinde bıraktirmiyor. Aslinda bebekten çok anneyi koruyor dedi doktorum . Ama ilaç sonuçta elbet yan etkileri vardir
Evet karışıyo canım kıyafetler minik olduğundan zıbınlar filan birbirine giriyor yetişkin kıyafeti gibi durmuyor katladığın şekilde kalmıyorAnladim canım dolaba direkt koysan da karisiyo o zaman ben hani olmadı direkt koyarım diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?