2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doğumda sıkıntı olur mu diye korkuyorum bir de, malum kanımız çok akıyor zor pıhtılaşıyor ilaçtan dolayı. Doktor sorun olmaz dedi ama sizinki bir şey dedi mi?
Benimki coraspirini 33 34 te birakacaz dedi. Oksopar devam dedi . Etrafimdaki herkes doğuma kadar kulandi bi sıkıntı cıkmadi .benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde bütün ilaclari biraktirdilar bi tek oksopari biraktirmadilar . Bütün doktorlar ortam karariydi. Şuan gastroenteroloji dahiliye kadin doğum üçünde oksopar devam diyor. Şuan onlara güvenmekten başka şansimiz yok

ayse vera suyunun fazla çıkması gebelik zehirlenmesi yapıyormuş bu yüzden aslında biraz tehlikeli karbonhidrat yeme bakalım biraz değişen bir şey olacak mı
3 gündür yemiyorum. Ama bildiğin zor ayakta duruyorum. Hatta sabah 1 kilo vermişim 71 çıktı kilom. Ben de erken doğumdan korkuyorum. Ciğerleri gelişmeden doğarsa filan diye.

Bunlara ben baktım da benim dolabın tek kapaklı kısmının iç ölçüsüne uymuyor ancak 28cm olanından 1 tane koyabiliyorum 36.5 cm ikitane sığsa bende onlardan alacaktım. Geçen kızımın kıyafetlerini yine şu gözlü olan organizerler varya ona koydum göz yetmedi iki iki koydum gene yetmedi sadece zıbınlar. O gözlü organizerler kullanışsız geliyor

Aaa kemik erimesi mi ben bilmiyordum. 2 gebelikte de kullandım, kullanıyorum hem de 9 ay 40 gün bu sefer 40 günü beklemeyeyim dağa erken bırakayım ilacı diyordum. Canım sıkıldı

3 gündür yemiyorum. Ama bildiğin zor ayakta duruyorum. Hatta sabah 1 kilo vermişim 71 çıktı kilom. Ben de erken doğumdan korkuyorum. Ciğerleri gelişmeden doğarsa filan diye.
Bende senin gibi yaptim . En son kendimi psikologlarda psikiyatrilerde buldum . Öyle yapma canım .güçten düşersin. Süreci düzgün atlat protein ağirlikli beslen . Diyetisyenle devam et. Korkular coğaldikca kaygilar başliyor. Allah’a emanet et kendini çocuğunu . Benimde çok zordu 78 le gebe kaldim 75 teyim şuan . Korkudan 73 lere düştüm . Hiç bişey giyemiyordum . Sürekli tansiyon şeker ölçüyordum . Sonra toparlanamadim . Gebeliğim zehir oldu .

bence bu kadar kullanmayla kemik erimesi olmaz kuzum. inşallah düşer ama doktor bırak derse bırakırsın

Ciger geliştirici vuruldum mu Canım eski mesajlarini hatırlamıyorum ama protein ye bol bol ağzına bir şeyler at

Birçok doktor hemfikirse demek ki doğru karar ben hep kadın doğumcuya gittim farklı bir branşa gitmedim ama işte acıbademdeki öyle dedi, diğer takipli olduğum doktorlardan üç tanesinden ikisi kullan dedi. Birisi muhafazakar bir doktor, oksaparın içinde de domuz jelatini varmış o yüzden kullanma demişti ama bilimsel olarak bir açıklama yapmadı yani en son doktor seçimimi yaptım böyle kafa karıştırıcı oluyor diye, devam ettiğim doktor kullan diyor onu dinleyeceğim mecburen.
Aaa kemik erimesi mi ben bilmiyordum. 2 gebelikte de kullandım, kullanıyorum hem de 9 ay 40 gün bu sefer 40 günü beklemeyeyim dağa erken bırakayım ilacı diyordum. Canım sıkıldı
Ben de ilk kez duydum çok kullanan var aslında ama ileriki yaşlarda öyle bir etkisi oluyormuş kalsiyuma dikkat ederiz artık napalım
bence bu kadar kullanmayla kemik erimesi olmaz kuzum. inşallah düşer ama doktor bırak derse bırakırsın
İnşallah canım ya zaten 2 ay kaldı şunun şurasında gerçi bırakmasam da çok sorun değil alıştım acılara

Bende böyle olucam diye korkuyorum.
Bebek için endişeleniyorum. Ama bu değerleri görünce bu kadar sıkmaya gerek yok. Ha bu arada normalde de sağlıklı beslenen biriyim. Hamurisi filan yemem haftasonu 1 gun simit o kadar. Tatlı da öyle canım düşkünlüğüm yok hiç.

Ikinci el alisverislerinizi hangi uygulamadan gerceklestiriyorsunuz?
Dolaptan alıyorum genelde. Ama komisyon çok arttı son zamanlarda maalesef. İşte uyguna denk gelirse dolap. ama Beşik felan aldım mesela onları görerek almak tercih ettiğim için sahibinden den aldım. Gidip gördüm aldım yani o şekilde.

Anladim canım dolaba direkt koysan da karisiyo o zaman ben hani olmadı direkt koyarım diye düşünüyordum

Ciger geliştirici vuruldum mu Canım eski mesajlarini hatırlamıyorum ama protein ye bol bol ağzına bir şeyler at
Yok vurulmadim. Evet protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı beslenmem. Zaten kendime kilo almadım bnce sağlıklı beslenmekten bebek iri oldu

Simit mesela bi tane yeme :) cok cikariyor şekeri . Ben simit yiyince siniri aşiyor. Bak şekerle ilgili listeler bu şekilde . Sen aç kaliyorsan porsyonlari büyüt .

Eklentiler

• D62D4770-6D62-4950-A275-9467E306F9A5.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 63FACEAC-30F9-4AA3-9745-D61C98F8136B.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar ya benim göbüşümün sol tarafı ağrıyor sonra geçiyor 2 3 gündür oluyor böyle bu neden olur bebişin hareketlerinde bir sorun yok ama

İsteseler doktorlar aliyorlar demekki.zaman geçmiyor gibi geliyor bana . Sizede öyle mi
Evet canım alabiliyolar ama 37 den aşağı inmezler. Bana erkek bebek olduğu için tamam 37 de alırız ama ozamanki duruma göre 36 da ciğer geliştirici yapabilirim dedi
Aay evet evet en azından nisana kadar işleri bitirirsem sonrası hep dinlenme gezme gibi olur bebek öncesi
son çocuksuz gezmeler
Oksopar bende kulaniyorum :) benimkinde bıraktirmiyor. Aslinda bebekten çok anneyi koruyor dedi doktorum . Ama ilaç sonuçta elbet yan etkileri vardir
bi oksaparlıda ben varım doğumdan sonra 15-20 gün daha kullanacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…