2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya benim suyum sınırda doktor 38 39 haftaları beklemeyelim 37 de başlatırız doğumu dedi
İsteseler doktorlar aliyorlar demekki.zaman geçmiyor gibi geliyor bana . Sizede öyle mi

Ya benim tanidiğinim gebelikte çok kilo alinca suyu fazla cikmişti . Sen rahat ol hiç kilo almamişsin değerelerin iyi . Doktor dikkat et şekere der .
ayse vera suyunun fazla çıkması gebelik zehirlenmesi yapıyormuş bu yüzden aslında biraz tehlikeli karbonhidrat yeme bakalım biraz değişen bir şey olacak mı

Bu son haftalar gerçekten geçmiyor bencede 10 gün ara ile doktora gidiyorum ama sanki 1 ay bekliyor gibi hissediyorum.
Benim doktorum en son bana dediki ben sana gelme desem bile sen haftaya geleceksin benimde aktivite gibi bişey olmuş doktora gitmek şuan bi hafta geçti yarin ilaç yazdirmaya mi gitsem diye düşünüyorum :)

Oksaparın hamilelikte zararı yok ama ileride kemik erimesine sebep oluyor dedi Acıbadem’de gittiğim doktor. Ama varis de var bende sadece varisten dolayı bile oksapar kullananlar var o yüzden ben de riske atmak istemiyorum. İnşallah değerim düşmüş olur bu kez

Aay evet evet en azından nisana kadar işleri bitirirsem sonrası hep dinlenme gezme gibi olur bebek öncesi

Benim doktorum en son bana dediki ben sana gelme desem bile sen haftaya geleceksin benimde aktivite gibi bişey olmuş doktora gitmek şuan bi hafta geçti yarin ilaç yazdirmaya mi gitsem diye düşünüyorum :)
Vallaha en iyisi özlüyoruz sonuçta

Oksopar bende kulaniyorum :) benimkinde bıraktirmiyor. Aslinda bebekten çok anneyi koruyor dedi doktorum . Ama ilaç sonuçta elbet yan etkileri vardir

Oksopar bende kulaniyorum :) benimkinde bıraktirmiyor. Aslinda bebekten çok anneyi koruyor dedi doktorum . Ama ilaç sonuçta elbet yan etkileri vardir
Doğumda sıkıntı olur mu diye korkuyorum bir de, malum kanımız çok akıyor zor pıhtılaşıyor ilaçtan dolayı. Doktor sorun olmaz dedi ama sizinki bir şey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…