2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay her gittiğim yerde bebisimi de hayal ediyorum onunla da geliriz falan diye

Kızlar benim tiroid hormonum yüksek çıkmış doktor endokrine gidip ilaç almam gerektiğini söyledi tiroid guatr problemi yaşayan oldu mu aranızda? Geçen hafta gittiğimde de bu sonuç çıkmıştı ama sadece demir serumu verip yollamıştı ben değerlerin kırmızı olduğunu görünce bugün mesaj atıp tekrar bakmasını söyledim de öyle endokrine git dedi anlamıyorum her şeyi ben mi takip etmeliyim sinirlerim çok bozuldu boşuna mı özele gidiyorum zaten sürekli bi sıkıntı çıkmasından da sıkıldım hep bi ilaç serum bilmem ne ağrılarımdan zaten duramıyorum psikolojim bozuldu sanırım. Hamileliğini keyifle geçirenlere imreniyorum açıkçası.

Kızlar ya benim göbüşümün sol tarafı ağrıyor sonra geçiyor 2 3 gündür oluyor böyle bu neden olur bebişin hareketlerinde bir sorun yok ama
Canım benim de birkaç gündür sağ tarafım ağrıyor, bebişlerin pozisyonundan heralde

Ayy geldi mi ben de eşimin iş adresini verdim akşam getirir inşallah güle güle kullan

Cnm tsh t4 de bakiyorlar tsh 3 ün üstünde olmamasi gerekli . Ben her sabah aç karina 75 mg levitron kulaniyorum . Öyle 3 ün altinda tutuyorlar . Gebelikle birlikte yükselen yada düşen bi değer olduğu iÇin belki senin yeni yükselmeye başlamiştir . Çünkü gebe kalindiği gibi sürekli bakilan değerdir . Önceden yüksek olsaydi farkederlerdi diye düşünüyorum

Oo senin 10 10 artıyor benimde belki 100dür ama ben küçültüyorumdur doğum sonrasını
bende diyorum keşke hep böyle büyük kalda en azından 85 kalsa mutlu olurum.ilk aylar sütüm çok oluyor kafam kadar oluyor memişler 3 ay sonra 85 lerde seyrediyor

Gerçekten inanılmaz bir durum ya . Devlet olsa kendin uğraşırsın ama özele gidiyorsun sen mi doktora diyeceksin sonuç normal mi diye kendi mi diyecek ne anladım bu işten bu doktordan psikolojinin bozulması gayet normal öyle saçma şey mi olur ya en ufak bir şeyde kadının seninle ilgili takibini yapıp yönlendirilmesi gerekiyor. Biz nerden bilelim ki bilsek zaten doktora gitmeyiz erken bir vakit olsaydı kesinlikle doktorunu değiştirmeni önerirdim bu kadar ilgisizlik olamaz ya

Ay benim normalde 90, şuan kaç oldu, kim bilir daha kaç olacak aman Allahımmmm
Süt dolu olsun içi inşallah benim gögsü görenler normlade süt mü olur onda derlerdi hep aksine gögüs küçük süt çok oldu. Tanıdıgım birinin kocaman memileri vardı ama süt yoktu icraat önemli

Durduk yere sen dikkat etmesen çocuğun zekasını etkileyecek şu durum önemli tiroit bende sinir oldum şuan o doktora

bende diyorum keşke hep böyle büyük kalda en azından 85 kalsa mutlu olurum.ilk aylar sütüm çok oluyor kafam kadar oluyor memişler 3 ay sonra 85 lerde seyrediyor
Benim bebekten önce 90 bedendi 85 takınca füze gibi duruyordu dekolte giyince çok seksi duruyordu. Şimdi eski seksipaliteden eser kalmadı resmen doğumdan sonra umarım dizlerime gelmez

Doktorun kendisinin farketmemesi çok ilginç gerçekten, seninle doktordan yana yüzümüz gülmedi valla
Hepimizin sorunları var canım hiç sorunsuz geçirenler çok azdır, sıkma canını, ilaçla düzelir bir görüş bakalım doktorla

Benimde 4 5 aydan sonra geri 85e düşüyor hep ilk aylarda herkesin sanırm çok şişiyor süt çok üretiliyo.
Sonrasında göğüs terbiye oluyor deniyo ya artık bebeğin ihtiyacına göre ürüyor süt düzene biniyor

Benim bebekten önce 90 bedendi 85 takınca füze gibi duruyordu dekolte giyince çok seksi duruyordu. Şimdi eski seksipaliteden eser kalmadı resmen doğumdan sonra umarım dizlerime gelmez
Gelmez gelmez inşallah merak etme yine seksi seksi durur bi zaman sonra benimki eskiden küçük olduguniçin şuan seksi geliyor banada eşimede

Aynenn öyle canım biliyorum halamında böyleydi hiç emziremedi bebeğini, şimdi göğüslerimi gören ohh iyi emzirirsin diyor ama bu ayrımı bilmiyorlar sütümüz olsun inşallah büyük küçük hepimizin

Baştan olsaydı şu durumlar baştan değiştirirdin de artık Dr bulmak da zor sen bundan sonrası için kendin araştırıp takip edeceksin sanırım bu ilgisizlik çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…