2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bir de eds diye bir şey var serum kablosu gibi bizim hastanede var mıdır bilmiyorum ama onunla da oluyormuş süt gelmeyince aay benim de öyle halkası da koyulasti epeyi bazen sasiriyorum nasil yani diye
Benim koyulasali çok oldu birde genişledi bir tuhaf geliyor hani artık yeter modundayim
Videolarda gördüm sanırım o da mantıklı bi yöntem damlatmayla ugrasmiyorsun

Aralara sıkıştırıp işimi halledip hemde gezerim de diyorsun bende mağazadan aldım valla hatta 1600 filan
Ay kızlar 32+1 olduk ama hala hiçbirsey hazır değil 37 de doğum olacak
yalnız değilsin
37 de doğuma aliyorlar mi ben gecen sordum 38 den önce sezaryana koymuyolarmiş
benimde 37+2 de olacak nasipse. Doktor 38 demişti benim isteğim üzerine uygun olduğu taktirde 37+2 ye tamam dedi

Trendyoldan aldım eşim ben kurarım demişti ama asla vakit yok kp yine yatırdılar hastaneye evde durmuyoruz ki kurabilsin
Senin yaptığın mantıklıymış valla bi ütü hemen yerleştir iyi olur. bende kızımdan kalan beyaz zıbınlar filan vardı onları yıkadım ama ütüleyemedim diğer yeni aldıklarım zaten daha yıkanmadı. Katlanacak çamaşırları için dolap içine organizer aldın mı

Aslında benim için bi sıkıntı değil o bebek gelişimi iyi mi iyi bunu duymak yetiyor. Özelde doğurmak istememin sebebi erkek doktor veya hemşire girmesini istemediğim için

Haftaici sürekli otur otur olunca haftasonu çıkıp bir yurumezsem hem normal doguramicam hem de psikolojik olarak evde dur dur kafayı yicem diye korkuyorum o yüzden arada derede bulduğum her an iş yapıyorum

Elele den mesaj geldi bana kargoya verildi diye, sana da geldi mi

Benim 28+1 de 1420 gr dı doktor iri demişti ama bazı doktorlar zayıf bebek istiyor ondan olabilir bakalım seninki ne diyecek
Geldi.i canım bana da mesaj ama bugün gelmedi cuma günü kargoya verildi diye mesaj geldi bana belki ben bugün yarın teslim alabilirim

Azıcık kalmış
Nasipse 48 gün kaldı hem heyecanlıyım hem korkuyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah
Haftaici sürekli otur otur olunca haftasonu çıkıp bir yurumezsem hem normal doguramicam hem de psikolojik olarak evde dur dur kafayı yicem diye korkuyorum o yüzden arada derede bulduğum her an iş yapıyorum
evet ama haftaiçi full evde olunca insan haftasonu kaçmak istiyor dışarılara olsun valla iyi yapıyorsun hem tamamen ağırlaşmadan işlerin bitti sayılır hemde son haftalar daha çok gezip tadını çıkarırsın

Ikinci el alisverislerinizi hangi uygulamadan gerceklestiriyorsunuz?

Doğru seninde öyle bi sanssizligin oldu en kötü artık bi geldiğinde eşin eve yapmak zorunda kalacak
İyi yapmışsın canım sende benim taktik ilerleyebilirsin vaktin olursa benim dolabın içi böyle olunca gerek duymadım ama eğer gerekli olursa şimdi yerleştirmeden bilemiyorum şu tarz alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…