2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım valla kimse sormuyor bıle evde durum nasıl temızlık falan fılan bıde benım tıtız oldugumu da bılıyorlardı hoş titizlik kalmadı 7 aydır detaylı temızlık yok hakikaten Begonya2 sen bılmıyorsan ben bittim

Kızlar bu arada anlayışlı eş çok önemli cidden.. Ben annemin yanında rahat ederim dedim. En basiti emzirirken dedim zaten duş vs zorlanırsam annem değil sen gelirsin dedim eşime böyle böyle anlatmıştım yaşayabileceğimiz olumlu/olumsuz süreci.. neyse sonra kvgil aradılar işte doğumdan önce gelecektik de doğumdan sonra geliriz artık ama hani bir şey olursa çağırın vs falan dediler eşimde bi doğsun da bakarız dedi kocam da kocammm modundayim

Aynen öyle biz söylesek ayıp olur diye düşünüyoruz ama onların düşünüp ailesini uyarması çok iyi oluyor darısı benimkinin başına ben de evde tek olmak istiyorum ama kayınvalidem gelirim felan dedi yüzüne karşı da gelme diyemedim kadının eşim de orda oturmuş telefon oynuyor bir daha lafı açılırsa eve dönerken birkaç gün sizde durup döneriz demeyi düşünüyorum inşallah alınmaz unutmuştum ne güzel sabah sabah kocama bilendim horul horul uyuyor bir de

Aman kız dur kocana bir şey yapma uyusun adam bence sen söyleme eşin söylesin öyle olunca hiçbir şey diyemiyorlar ve istediklerini yapamıyorlar.. ben gelmesin demedim eşime ama en azından ayaklaniyim öyle dedim.. Bi emzirmek isticem dedim sürekli o halde oda nasıl degistircem canım aciyacak vs diye anlatınca zaten aklına çok yattı çünkü kv benim eşiyle gelecek

Haklısın tabi senin zaten canın burnunda hepimiz biliyoruz bu aylara gelene kadar neler yaşadığını günlerce yattığını enfeksiyondan rahata eremediğini şimdi milleti gönülleme zamanı mı onlar seni gönüllesin

Benimki tek gelir ay aslında iyidir şimdi onlardayız sabah kalkmış sofrayı hazırlamış yazık utandım dediğime de

Kızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??
Bence önce hastanene sor canım çünkü bazı hastanelerin anlaşmış olduğu tek şitket oluyor onun dışında kiralanmasını kabul etmiyorlar benim hastanem öyle mesela

Doğru söylüyorsun anlayışlı eş çok önemli benim eşim de anlayışlıdır aslında ama ilk çocuğun eve geldiği ilk dönem sendroma girdi herif neyse sonra düzeldi de fabrika ayarlarına döndü. Daha geçen konuştuk gece gündüz biri mi kalsa dedi gece kime ihtiyacımız var incide bile gece gündüz tektim hadi şimdi gündüz ilk dönem baş edemem biri olur gece de sen varsın istemiyorum kimseyi dedim tamam dedi. Şimdide sen çok yoruldun çok ayakta kaldın bu aralar annene götüreyim biraz kal dinlen rahat et modunda inşallah yeni bi sendroma girmeden geçiririz o süreci bu sefer
Benimki tek gelir ay aslında iyidir şimdi onlardayız sabah kalkmış sofrayı hazırlamış yazık utandım dediğime de
hahahaha en ufak iyilik görünce benim kafanın değişme hızı

gerçekten ya iyiliğine çok iyidir cidden temizlik yemek her şeyi yapar ama insan rahat edemiyor işte

Kızlar selam birşey sormak istiyorum yumrutlama günümden beri kasik batması bel ağrısı çekiyordum en son adete 5-6 gün kala pembe leke gelince dayanamayıp test yaltim hem erken gebelik testi hem kaset test ikisinddede silik çizgi çıktı kan verdim ve beta HCG 36 ciktii normal dimi degeer

Kız sen bana üzül kız boşver onu onun görümceleri evine kadar temizliyor bebeğe halalık yapıyor valla bende ne kaynana ne görümce hiç biri yok bir annem gelecek o da garibim tek başına
Ay benim annem bile olmayacak ya tek başıma napıcam derdi sardı yavaştan. Gerçi kv gelir de o da bir iş yapmıyor. Gönlüme göre eve alacak yardımcı da bulamıyorum. O süreçte oğlum okula gitmeye devam edecek ödevleri olacak vs onunla da ilgilenecek birisi de lazım. Dua edin de karşıma iyi birisi çıksın günlük yemek temizlik yapsa biraz da oğlumla ilgilense yeter ben bebekle ilgilenirim zaten.
Eşimin izni 5 güncük. Sonrasında akşam 7 den önce gelmeyecek eve
Kızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??
Ben sadece kapı süsletirim diye düşündüm. Fiyat sordum 600 ₺ dedi sadece kapıya balonlar falan takıyor. Fotoğrafçı düşünmüyorum o halde savaştan çıkmış gibi olduğum için hiç halim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…