- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Ben 15 ile öğrenmiştim hamile olduğumu adete 6 gün kala, bence normalKızlar selam birşey sormak istiyorum yumrutlama günümden beri kasik batması bel ağrısı çekiyordum en son adete 5-6 gün kala pembe leke gelince dayanamayıp test yaltim hem erken gebelik testi hem kaset test ikisinddede silik çizgi çıktı kan verdim ve beta HCG 36 ciktii normal dimi degeer
Ay çok teşekkür ederim canım açıklman içinCanım rahmin ağzını kapattı mı sıkıntı oluyor benim bebekte de tam bebegin yüzünün karşısında banada başta plasenta previa dendi ama benim rahim ağzımı full kapatıyordu sonra doktor yukarı çıkmış dedi ama dediğin şekilde bebegin yüzü net çıkmıyor bazen böyle görüyor gibi oluyorsun o an yakalıyor hemen bazende çok zorluyor bulanık bulanık oluyor.. ama normal doğuma engel değil bu yukarda diye geciyo
Canım hoca sadece plesenta önde güzel görüntü alamıyoruz o yüzden dedi. Plesenta prevea fikri internet araştırmalarım sonucunda kafamda acaba olabilir mi olarak ortaya çıktıCanım bence anlatamamış plesenta prevea rahım ağzına yakın yerde olması durumu ondekı kastı farklı bence bebeğin yuzunu plesentaya dondugu ıcın göremiyor benımkıde ıkı aydır plesantaya bakıyor hep yan profıl çıkıyor ayrıntılı ultrason yapan kişi demişti o pozısyonu sevdı demekkı
Bende biyerde okudum da hareketı sankı sabahtan beri az yada uyuyorYok canım olmadı bende ama oluyormuş canım normalmiş korkma öyle okumuştum bi yerde
Ah bu ınternetCanım hoca sadece plesenta önde güzel görüntü alamıyoruz o yüzden dedi. Plesenta prevea fikri internet araştırmalarım sonucunda kafamda acaba olabilir mi olarak ortaya çıktıbizimde yan pozisyondan çıkıyor ama tam net değil
Oh iyi bariBen 15 ile öğrenmiştim hamile olduğumu adete 6 gün kala, bence normal
Ahh canım ah hiç yok sanki cok normal şeyler bunlar gene memlekete geldım gene laflar sözler ayrımcılıklar hıc kımsede bu kız hamıle yada zor zamanlar gecırıyor demedı tabı kendı aılem oyle değil herkes oturtma yatırma peşinde yedırme peşinde ama annemede bazı konularda cok kırılıyorum oncelığı ben değilim diye ama işte artık bayrama kadar gelmeyız mutluyumHaklısın tabi senin zaten canın burnunda hepimiz biliyoruz bu aylara gelene kadar neler yaşadığını günlerce yattığını enfeksiyondan rahata eremediğini şimdi milleti gönülleme zamanı mı onlar seni gönüllesin
Böyle zamanlarda can kurtaran gibi oluyor valla. Hem yüzgöz olmamış oluyoruz. Benimki de şimdiden mesafeli duruyor ailesinin hemen gelmesineKızlar bu arada anlayışlı eş çok önemli cidden.. Ben annemin yanında rahat ederim dedim. En basiti emzirirken dedim zaten duş vs zorlanırsam annem değil sen gelirsin dedim eşime böyle böyle anlatmıştım yaşayabileceğimiz olumlu/olumsuz süreci.. neyse sonra kvgil aradılar işte doğumdan önce gelecektik de doğumdan sonra geliriz artık ama hani bir şey olursa çağırın vs falan dediler eşimde bi doğsun da bakarız dedikocam da kocammm modundayim
Benim eşim kalacak. Eşimin ailesini hemen istemedim 1 hafta sonra geleceklerKızlar doğumda refakatçı olarak kim bulunacak yanınızda kv niz hemen gelecek mi
Kanmaaa bu numaralaraBenimki tek gelir ay aslında iyidir şimdi onlardayız sabah kalkmış sofrayı hazırlamış yazık utandım dediğime de
Benimkide öyle genel bi fiyat taraması yapmak istemistimBence önce hastanene sor canım çünkü bazı hastanelerin anlaşmış olduğu tek şitket oluyor onun dışında kiralanmasını kabul etmiyorlar benim hastanem öyle mesela
Ayyy inşallah sendroma girmez benimki sadece bu aralar girdi aşırı düşünceli dedim akışına bırak rahat olDoğru söylüyorsun anlayışlı eş çok önemli benim eşim de anlayışlıdır aslında ama ilk çocuğun eve geldiği ilk dönem sendroma girdi herifneyse sonra düzeldi de fabrika ayarlarına döndü. Daha geçen konuştuk gece gündüz biri mi kalsa dedi gece kime ihtiyacımız var incide bile gece gündüz tektim hadi şimdi gündüz ilk dönem baş edemem biri olur gece de sen varsın istemiyorum kimseyi dedim tamam dedi. Şimdide sen çok yoruldun çok ayakta kaldın bu aralar annene götüreyim biraz kal dinlen rahat et modunda inşallah yeni bi sendroma girmeden geçiririz o süreci bu sefer
hahahaha en ufak iyilik görünce benim kafanın değişme hızı
Amin canım inşallah teşekkür ederiizzÇok güzeeel güle güle kullansın minnoşuuun
Bende düşünmüyorum ama şeyden oturu tam bebeğime kavuscam yanıma getircekler kameraya bak uyarısı çok çok gerici sinir olurum ben orda ona birdeAy benim annem bile olmayacak ya tek başıma napıcam derdi sardı yavaştan. Gerçi kv gelir de o da bir iş yapmıyor. Gönlüme göre eve alacak yardımcı da bulamıyorum. O süreçte oğlum okula gitmeye devam edecek ödevleri olacak vs onunla da ilgilenecek birisi de lazım. Dua edin de karşıma iyi birisi çıksıngünlük yemek temizlik yapsa biraz da oğlumla ilgilense yeter ben bebekle ilgilenirim zaten.
Eşimin izni 5 güncük. Sonrasında akşam 7 den önce gelmeyecek eve
Ben sadece kapı süsletirim diye düşündüm. Fiyat sordum 600 ₺ dedi sadece kapıya balonlar falan takıyor. Fotoğrafçı düşünmüyorum o halde savaştan çıkmış gibi olduğum için hiç halim olmuyor
Rica ederim canım benimAy çok teşekkür ederim canım açıklman içinYukarı çıktığı gibi aşağı inme durumu da söz konusu mu acaba benim aylardır hep bebişin yüzünde. Bizimde bir kaç fotoğrafımız var yakalamaya çalışıyor hoca ama böyle tam net değil. Kordon da yüzündeydi son seferde doktor boş olması gereken yer kıvrım kıvrım kordon ve plesenta ile dolu dedi belki iki hafta sonra görürüz bu plesenta sanırım arkalara kaymaz artık değil mi?
Kesinlikle cankm birde bizin dediğimizi unutmazlar ama oğulları desin bal kaymak oluyo unutuyorlarBöyle zamanlarda can kurtaran gibi oluyor valla. Hem yüzgöz olmamış oluyoruz. Benimki de şimdiden mesafeli duruyor ailesinin hemen gelmesine
Hemen gelsin ben istemiyorum kendimi rahat hissedemem.. rahat emziremem birde her şeye karışır kıyaslar sinir olurum ama annem bunu yapmaya çalışsa uyanırım annem benden alınmıyor zaten huyumu suyumu bildiği için ona göre davranırKızlar doğumda refakatçı olarak kim bulunacak yanınızda kv niz hemen gelecek mi
Benimde plesantam önde detaylı ultrasonda demişti doktorum. Rahmin üstünde arka kısmında ve ön kısmında yerleşebiliyomuş. Bunlar doğuma engel değilmiş. Bir sorunda teşkil etmiyomuş. Previa rahmin alt kısmında yerleşmesi ve doğum kanalını kapatmasıymış. İkisi çok farklı şeyler dedi. Banada doktorum ilerleyen haftalarda görüntü almak zorlaşacak plesantan önde olduğu için dedi ki cidden yan bile görsek seviniyoruz genelde görüntü alamıyo doktor.Plesenta preveası olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Plesenta preveada plesenta bebeğin önünde mi oluyor? İnternetten araştırıyorum ama tam olarak bu soruma yanıt bulamadım. Bunu neden merak ediyorum çünkü doktorum 4 boyutlu gösterirken plesenta önde olduğu için net bir görüntü alamıyoruz diyor. Hatta detaylıca da anlattı. Buranın boş olması gerekiyordu normalde ama değil falan diye doblerdende gösterdi. Doğum için sorun olur mu dedim hayır sorun değil bu dedi. Benim de orda hiç aklıma plesenta prevea bu mu diye sormak aklıma gelmedi. Size sorayım arkadaşlar bu mu oluyor?
Ben organizasyon değilde fotoğrafçı istiyorum ya anı kalsın her şeyi diye.Kızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??
Bence uyuyordur annesiBende biyerde okudum da hareketı sankı sabahtan beri az yada uyuyor
Minişlerimiz bizim için tam bir süpriz olacakRica ederim canım benimbenim rahmimin ağzının kapatıyordu yukarı çıktı dediği andan itibaren konumu aslında değişiyor hep ama yine önde bebeğimin karşısında ama sadecee bir kere yakalayamadı çocuk yastık niyetine mi kullandı bilmiyorum onun dışında yan profil görüyorum ben hep hiç böyle karşıdan göremedim hatta 30+4te gittiğimde karşıdan bakmaya çalıştı yok asla yüzünün yarısını eliyle kapatmış zaten diğer yarısı da yok plasentadan
Az plasentanin konumu değişiyor ama arkaya gideceğini pek sanmıyorum bu saatten sonra
Evet doktorumda böyle söylemişti internet kafamı allak bullak etmişti. Sizler de aynı şeyleri söyleyince yeniden netleştim çok teşekkür ederimBenimde plesantam önde detaylı ultrasonda demişti doktorum. Rahmin üstünde arka kısmında ve ön kısmında yerleşebiliyomuş. Bunlar doğuma engel değilmiş. Bir sorunda teşkil etmiyomuş. Previa rahmin alt kısmında yerleşmesi ve doğum kanalını kapatmasıymış. İkisi çok farklı şeyler dedi. Banada doktorum ilerleyen haftalarda görüntü almak zorlaşacak plesantan önde olduğu için dedi ki cidden yan bile görsek seviniyoruz genelde görüntü alamıyo doktor.
Benim eşim kalacak. Eşimin ailesini hemen istemedim 1 hafta sonra gelecekler
Benim annem ve babam gelecek bide eşim olur kardeşim yok zaten :) eşimin ailesini hemen istemiyorum gaz çıkarmaya bile insan utanır :) ama kv doğum anında orda olmak istiyormuş ben istemiyorum dün artık o kadar sinirlendim ki annen mi doğurtacak beni dedim babam da hekim pansumanımı yapar ağrım olsa evde iğnemi yapar babama onun annesinden daha çok ihtiyacım var yani ve İstanbul da yaşıyorum annesi doğum zamanı gelse gidip havaalanından alacak 2 saat bizim hastaneye çok anlayışsızlar cidden babam bile bebeğin altını değiştirir benim çok istiyosan annenin yanına git dedim eşimeHemen gelsin ben istemiyorum kendimi rahat hissedemem.. rahat emziremem birde her şeye karışır kıyaslar sinir olurum ama annem bunu yapmaya çalışsa uyanırım annem benden alınmıyor zaten huyumu suyumu bildiği için ona göre davranırsende durumlar nasıl
Sende ayırt edemiyorsan biz yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?