2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben 15 ile öğrenmiştim hamile olduğumu adete 6 gün kala, bence normal

Ay çok teşekkür ederim canım açıklman için Yukarı çıktığı gibi aşağı inme durumu da söz konusu mu acaba benim aylardır hep bebişin yüzünde. Bizimde bir kaç fotoğrafımız var yakalamaya çalışıyor hoca ama böyle tam net değil. Kordon da yüzündeydi son seferde doktor boş olması gereken yer kıvrım kıvrım kordon ve plesenta ile dolu dedi belki iki hafta sonra görürüz bu plesenta sanırım arkalara kaymaz artık değil mi?

Canım hoca sadece plesenta önde güzel görüntü alamıyoruz o yüzden dedi. Plesenta prevea fikri internet araştırmalarım sonucunda kafamda acaba olabilir mi olarak ortaya çıktı bizimde yan pozisyondan çıkıyor ama tam net değil

Ah bu ınternet

Ahh canım ah hiç yok sanki cok normal şeyler bunlar gene memlekete geldım gene laflar sözler ayrımcılıklar hıc kımsede bu kız hamıle yada zor zamanlar gecırıyor demedı tabı kendı aılem oyle değil herkes oturtma yatırma peşinde yedırme peşinde ama annemede bazı konularda cok kırılıyorum oncelığı ben değilim diye ama işte artık bayrama kadar gelmeyız mutluyum

Böyle zamanlarda can kurtaran gibi oluyor valla. Hem yüzgöz olmamış oluyoruz. Benimki de şimdiden mesafeli duruyor ailesinin hemen gelmesine

Benimki tek gelir ay aslında iyidir şimdi onlardayız sabah kalkmış sofrayı hazırlamış yazık utandım dediğime de
Kanmaaa bu numaralara
Bence önce hastanene sor canım çünkü bazı hastanelerin anlaşmış olduğu tek şitket oluyor onun dışında kiralanmasını kabul etmiyorlar benim hastanem öyle mesela
Benimkide öyle genel bi fiyat taraması yapmak istemistim
Ayyy inşallah sendroma girmez benimki sadece bu aralar girdi aşırı düşünceli dedim akışına bırak rahat ol
Ama sevindim eşinin böyle düşünmesine vicdansızlar kendilerini sevdiriyorlar
Çok güzeeel güle güle kullansın minnoşuuun
Amin canım inşallah teşekkür ederiizz
Bende düşünmüyorum ama şeyden oturu tam bebeğime kavuscam yanıma getircekler kameraya bak uyarısı çok çok gerici sinir olurum ben orda ona birde nişanimda da sürekli bi gözün bende olsun dedi fotoğrafçı çok böyle duygusuz oldu benim için düğünümde de hiç oralı bile olmadım doğal güzel fotoğraflar var ama ben o anın tadını çıkarmak isterim fotograflara 1 2 saniye bakicam o kadsr
Bu yüzden yenidogan fotoğraf çekimi düşünüyorum Hem kendimde bebisle o ara çektiririm ailecek güzel olur

Rica ederim canım benim benim rahmimin ağzının kapatıyordu yukarı çıktı dediği andan itibaren konumu aslında değişiyor hep ama yine önde bebeğimin karşısında ama sadecee bir kere yakalayamadı çocuk yastık niyetine mi kullandı bilmiyorum onun dışında yan profil görüyorum ben hep hiç böyle karşıdan göremedim hatta 30+4te gittiğimde karşıdan bakmaya çalıştı yok asla yüzünün yarısını eliyle kapatmış zaten diğer yarısı da yok plasentadan
Az plasentanin konumu değişiyor ama arkaya gideceğini pek sanmıyorum bu saatten sonra
Böyle zamanlarda can kurtaran gibi oluyor valla. Hem yüzgöz olmamış oluyoruz. Benimki de şimdiden mesafeli duruyor ailesinin hemen gelmesine
Kesinlikle cankm birde bizin dediğimizi unutmazlar ama oğulları desin bal kaymak oluyo unutuyorlar
Senden ötürü mü kendi mi kalabalığı gereksiz buluyor..
Birde benimkine şu da mantıklı geliyo mesela annem 10 gün baksa kendi annesigil 10 gün gelse 20 gün karda gözüyle bakıyor en azından gözüm arkada kalmaz diyo izni bitince ama bu seferde izni bitince kvlerle yalnız kalmış olcam ortalık karışık şekil veremedim o konuya

Kızlar doğumda refakatçı olarak kim bulunacak yanınızda kv niz hemen gelecek mi
Hemen gelsin ben istemiyorum kendimi rahat hissedemem.. rahat emziremem birde her şeye karışır kıyaslar sinir olurum ama annem bunu yapmaya çalışsa uyanırım annem benden alınmıyor zaten huyumu suyumu bildiği için ona göre davranır sende durumlar nasıl

Benimde plesantam önde detaylı ultrasonda demişti doktorum. Rahmin üstünde arka kısmında ve ön kısmında yerleşebiliyomuş. Bunlar doğuma engel değilmiş. Bir sorunda teşkil etmiyomuş. Previa rahmin alt kısmında yerleşmesi ve doğum kanalını kapatmasıymış. İkisi çok farklı şeyler dedi. Banada doktorum ilerleyen haftalarda görüntü almak zorlaşacak plesantan önde olduğu için dedi ki cidden yan bile görsek seviniyoruz genelde görüntü alamıyo doktor.

Minişlerimiz bizim için tam bir süpriz olacak ay sağlıklı olsunlar da keyifleri yerinde olsun da bizde bi kere gülerken yakaladık ama yüzünün tamamı yine yok dediğin gibi yan profilden parçaları tamamlıyoruz

Evet doktorumda böyle söylemişti internet kafamı allak bullak etmişti. Sizler de aynı şeyleri söyleyince yeniden netleştim çok teşekkür ederim internetten bakma huyuma yine ara vermem gerekiyor

Benim eşim kalacak. Eşimin ailesini hemen istemedim 1 hafta sonra gelecekler

Benim annem ve babam gelecek bide eşim olur kardeşim yok zaten :) eşimin ailesini hemen istemiyorum gaz çıkarmaya bile insan utanır :) ama kv doğum anında orda olmak istiyormuş ben istemiyorum dün artık o kadar sinirlendim ki annen mi doğurtacak beni dedim babam da hekim pansumanımı yapar ağrım olsa evde iğnemi yapar babama onun annesinden daha çok ihtiyacım var yani ve İstanbul da yaşıyorum annesi doğum zamanı gelse gidip havaalanından alacak 2 saat bizim hastaneye çok anlayışsızlar cidden babam bile bebeğin altını değiştirir benim çok istiyosan annenin yanına git dedim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…