2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben armuttan aldim pespese 3 tane temizlik.sonuncu kadini cok begendim
Simdi onla devam ediyoruz 2 haftada 1 aliyorum sizde deneyebilirsiz armuttan.

Kızlar şeker takibi yapıyorum diyet yapıyorum 28+5teyim bebeğim 2 hafta önde 1700 gram olmuş kilosu ama suyu iyiymiş morelim aşırı bozuldu

Canım ben böyle bi fırça seti almıştım içinde ince kalın hepsi var bide şu süngerlerden aldım 4lü. Arada çöpe atıp yenisini çıkardım iş gördü. Aslında banyo süngeri ama biberonları güzel yıkıyor yani çok pahalı şeylere gerek yok

Eklentiler

• IMG_9236.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9237.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 29
Fırçayı doğal olanlardan aldım, sungerim yoktu bunlara bakayım teşekkürler canım

Türkiyenin en büyük ormanı burda ağaçlık yerleri her yer Karadeniz'de zannederken ve bende inanamiyorum hem tatil turizm şehri olup nasıl bu kadar yağmur yağıp sehri felç etmesine.. ben yagmur yagdiginda hicbir yere cikmiyorum esime gitmem bi yere diyorum normalde hayatta korkmam severim ama alt gecitteki öleni duyduktan sonra tamamen zaten bitti yagmurlu havada gezme isi

Aay kızlar hayattaki şansım kadın tasiniyormus 3-4 hafta gelmeyebilirim o yüzden demiş eşim de tam tarih istemiş kadın da sizi mağdur etmek istemem tarih verip ama devam edelim derseniz 3-4 hafta sonra gelebilirim demiş bana zaten bu aralıkta lazım moralim çok bozulduuu

Kızlar şeker takibi yapıyorum diyet yapıyorum 28+5teyim bebeğim 2 hafta önde 1700 gram olmuş kilosu ama suyu iyiymiş morelim aşırı bozuldu
Bizim de 28+3 de 1500 civarıydı ikiside bende de şeker var doktorum kg için bişey demedi kg çok fark ediyor mu suları da iyiydi

Ayy nasıl şans bu ya

Aay yolda falan kalınır korkunç bir trafik sürekli kaza falan çıkılmaz valla, bebisler geldiğinde inşallah bitmiş olur bu yağmurlar yoksa sıkıntı

Regl olcakmış gibi ağrılar kasılma mı oluyor??
Doğum sancısı rahmin bir yumruk gibi kasılması ve daha sonra gevşemesiyle gerçekleşir. Düzenli kasılmalar sancı belirtileri arasında yer alır. Regl sancısından farklıdır. Doğumun erken evresinde sancılar 15-20 dakikada bir kısa süreyle gelebilir.

Artmazsa kesinlikle iste canım doğuma az kaldı ilaçlarla şu saatten sonra o kadar düşük değerin birden çıkması zor ya ferrum bile iyi gelmediyse vücuduna artık

Şansa bak

Hem fırçaya hem süngere neden gerek var, bilmediğim için soruyorum

Sadece su ile kaynatmıştım ben ama hazır su kullan, yoksa kireç lekesi oluyor ben Çeşme suyu ile yapmıştım kötü oldu sonra tekrar hazır su ile kaynattım.
Kaşık biberon ve emzikleri direkt kaynatıcaz mı yoksa kaynayan suyun içine mi atıcaz? Kaynatırsak erir gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…