2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Prof yengem için sterilizasyon önemli değil çatır çatır iri bebek doğurmak önemli gerisi önemsiz kendi kendilerine de büyüyorlar no problem
Kız Müge anlı ne benim psikolojim kabul etmiyor ya iyi dayanıyorsun valla

Koca katili olabilirim bugün kızlar kb isminin yanına isim kattırmıyor ille tek olacakmış tartıştık yine
kb sizlere ömür bu arada sadece kendinin inadı üzerine koymuyoruz kv de sürekli oy kocamın ismi kurban olurum diyip duruyor sinirimi bozuyor başka torunu olmicakmış sadece erkeğe takmış durumda gerçekten sinir krizi geçiriyorum bi kerede daha soğudum

Aaa vefat mı etti Allah rahmet eylesin keşke yanına da bir isim koysan bizim erkek tarafı da hep kayınbaba ismiyle hitap ediyorlar yapacak bir şey yok hiç üzme kendini

Koca katili olabilirim bugün kızlar kb isminin yanına isim kattırmıyor ille tek olacakmış tartıştık yine

Aaa vefat mı etti Allah rahmet eylesin keşke yanına da bir isim koysan bizim erkek tarafı da hep kayınbaba ismiyle hitap ediyorlar yapacak bir şey yok hiç üzme kendini
Nedir bu kaynana kayınbaba ismi koyma merakı ya… noluyor koyunca yani… sinir oluyorum

Yengen kendini kedi zannediyor olabilir mi ajsjsjsj temizleyici salgı mı üretiyomuş
Kız öyle deme onun tükürüğü bile şifa
Nedir bu kaynana kayınbaba ismi koyma merakı ya… noluyor koyunca yani… sinir oluyorum
Napalım anam evlilik içi kaos çıkmaması adına yapacak bir şey çünkü zıtlaşmalar başlıyor, benim kavgaya bile enerjim yok
Yeterli olur heralde
Bence de olur ya koca pastörizasyonlar 19 saniyede yapılıyor emzikler hemen temizlenir bence

Çok sinir oldum kesinlikle ikinci isim olsa bile öyle hitap edilmeyecek gerçekten elim ayağım titriyor sinirden

Sen al o bilekliklerden ozaman bitane demekki gerçekten ihtiyaç oluyomuş bazen anladım şimdi bide çay demledim sanıp çay demliğe çay atmayan vardı senmiydin cesursavasci mıydı o
Aynen bendim canım diğer günde çayı demleyip altına su cekmemistim biraz makinenin dibi tutmus çayla ilgili sıkıntılarimiz var demek ki

Ev süpürmek işkence gibi artık çarşamba misafirim gelecek şimdiden başladım hazırlığa

Kaşık biberon ve emzikleri direkt kaynatıcaz mı yoksa kaynayan suyun içine mi atıcaz? Kaynatırsak erir gibi geliyo bana
Erimiyor merak etme kaynayan suya atıp bi 10 dk kaynatmıştım ben heralde
İsim hakkı anneye ait halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…