2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Teşekkür ederim canım

Hem fırçaya hem süngere neden gerek var, bilmediğim için soruyorum
Fırçayla biberonun içini yıkıyorsun daha küçüğüyle de biberonun emzik kısmını diyelim. Biberonun dışı kapak ağız kısmı vs şöyle güzelce temizlenmiyor fırçayla üstten sürtünce o yüzden biberonun içinin elim yetmicek kısmını fırçayla kalan yerleri süngerle yıkıyorum

Çok işimiz var he, doğurmasak mı içimizde kalamıyolar mı

Çok işimiz var he, doğurmasak mı içimizde kalamıyolar mı
Geçen aynı şeyi düşündüm böyle devam etsek olmuyor mu diye doğunca aşırı yoğun olcaz işimiz çok ilk dönem sık kontroller aman sarılığı yükseldi mi aman gaz oldu ne kullansam üşüdü mü terledi mi şunu yıkayım bunu temizleyim günde kaç çişli bez çıkıyor kakasını yaptı yapmadı doydu doymadı kontrol kontrol hiç durmadan kontrole götür getir yok ultrason çekimleri kalça çıkığı vs kontrolü aşılar uff

İzninle biraz ağlayıp geliyorum

Bugün kızıma Mozart dinlettim inanılmaz hareketlendi . Bugün biraz daha hareketleri durgundu o yüzden denemek istedim. Resmen döndüğünü hissettim
O sırada kızım yüzünden bebeğime günde 8 defa iki buçuk beş yedi buçuk on dinleten ben biraz vicdan azabına kapıldım şuan

Benim eşimin kuzeni o kadar işe kendini kaptırmıştı ki her emzirdiğinde not alıyordu kız telefonuna

Benim eşimin kuzeni o kadar işe kendini kaptırmıştı ki her emzirdiğinde not alıyordu kız telefonuna
Yaaa bide emzirme bilekliği var her emzirdiğinde çeviriyorsun filan ne gerek varki ya emzirip emzirmediğini unuturmu insan
Ben böyle konuştum ya kesin başıma gelir şimdi

Yaaa bide emzirme bilekliği var her emzirdiğinde çeviriyorsun filan ne gerek varki ya emzirip emzirmediğini unuturmu insan
Ay zaten hiç bir şeye yetişemiyoruz birde o mu eklenecek ya gerçekten insanlar da bir tuhaf iyi yetişiyorlar ya

Hahahaha çocuk bi doğuyormuş anne sen evde kal biz babamla meyhaneye gidiyoruz filan Arap Şükrü de fazla olmuş ya benim şarkı gene oynak bişey
Ay napim hastanede aşı odasında yalnızdım arkada çalsın dedim açtım valla sıkılınca da Avrupa yakası açıyorum arkada çalıyor bebiş ne olacak Allah bilir

Benim yengem emzik yere düşünce kendi önce emip kızına veriyordu, kendince sterilizasyon yöntemiydi, kızamıyordum zaten bir müddet sonra onu da bıraktı direk ağzına tıkıştırıyordu
Senin ordinaryüs Prof yenge doğum konusunda iktisat yapıp çocuk büyütme konusunda sınıfta kalmış galiba
Ay napim hastanede aşı odasında yalnızdım arkada çalsın dedim açtım valla sıkılınca da Avrupa yakası açıyorum arkada çalıyor bebiş ne olacak Allah bilir
bende sıkılınca telefondan Müge anlı açıp konuları dinliyorum senin Avrupa yakası gene iyiymiş benim Müge anlıyla senin Arap Şükrü kapışır

Ayy ben mutfağa 3 defa su almaya gidiyorum, her seferinde masama suyu getirmemis oluyorum o yüzden kendime guvenmiyorum unutabilirim geçen çay demlemek için su koymuştum unutmuşum eşim suyu kaynatmaya bırakmışsin dedi ne suyu dedim

Sen al o bilekliklerden ozaman bitane demekki gerçekten ihtiyaç oluyomuş bazen anladım şimdi bide çay demledim sanıp çay demliğe çay atmayan vardı senmiydin cesursavasci mıydı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…