2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de bir düşüğüm oldu o zamanlar doktor beni çok korkuttu işte çift rahimlisin bebek erken doğabilir bir sürü risk vs vs.. bende ha bire forumlarda araştırıyordum benim gibi var mı en son kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı olmadı bebişin. Bu bebekte mizacı daha sakin bir doktor buldum herşeyi akışına bıraktım hiç araştırma yapmadım eğer Allah yazdıysa ben kendimi yırtsam da o bebek yaşayacak Allah’a teslim oldum tamamen. Çok şükür bu haftalara kadar geldik. Sende hiç araştırma kafana takma dolu dolu geçir bak ne güzel mide bulantın da yok. Ben daha bu sabah kahvaltıdan sonra istifra ettim çok şanslısın bence

Gaz sancın da olabilir canım bugün hiç gaz yapacak bir şey yedin mi

Benimde aynı canım aşırı hareketli kemikleri batıyor artık çok güçlendiler maşallah. Harekt ile kasılma çok farklı kasılam sancı oldugu zaman taş gibi olur karnın bebek bir tarafta sabit kalır sürekli yumuşadıysa korkma. Kasıma sürekli devam ederse sancı olursa zaten 10 dak bir lavabodan çıkamazsın yani bende böyle olmuştu canım

Erken git bence randevu saatinden önce niye geldin demezler bence ya o kadar vicdansız değillerdir11 e kadar nasıl aç kalacaksın bence iç ya nolacak daha demir midede sindirilecek de bağırsaktan kan dolaşıma geçecek de ohooo rahat bir 3 saati bulur içip git bence

İçmeden git eve gelince aç olacagin için o zaman içersin

Benim o çekime epey var öyleyse. Henüz 12deyim ben. Doktora güvenip devam edeceğim. Bu arada da perinatoloğa randevu almaya çalışacağım. Çok yardımcı oldunuz, çok teşekkürler
Evet randevu çok zor bulunuyor ben de 12. Haftamda almıştım 21. Hafta için. Ne demek umarım sağlıkla kavuşursunuz

Ben içip gittigimi hatırlıyorum ecz bana aç karna icmemi ve 2 saat süt ürünü tuketmememi söylemişti. Uzun süreli açlık olunca dr'uma söyledim. Demir hapini içince çok aç kalıyorum diye. Hayır iki saat bekleme ya aç karna içince yarım saat sonra yemek ye ya da yemeğinden 2 saat sonra iç demişti

Eki Görüntüle 3402765 Hafif bir gaz varmış gibi demi benimki sanki bir soda içsem geçer gibi ayva göbeğim var
Ayy ne tatlı olmuşsunnn
Ömrümü yedi bu göbüş benim selam olsun yukarda taşıyanlara
Senin göbüş yerçekimine meydan okuyor
Gaz sancın da olabilir canım bugün hiç gaz yapacak bir şey yedin mi
Ayy evet yedim aslında gazım da var belki ondandır
Bir an hiç geçmeyecek sandım ama geçti şükür inşallah bebek hareketidir dediğin gibi güçlendi minnoşlar ya karnım gerilmekten acıyor zaten. Yeni çatlaklar yükleniyor sanırım

Ayy evet erkenden gidicem aç kalamam vallahiii

Ayy ben 1 saati zor bekliyorum o ilacı içince, bende sorayım yarım saat olursa öyle yapayımm

Sağlık ocağındaki ebe kadına yazdım bakalımm o sabah ne derse öyle yaparımm, içipte tahlil sonucunu etkilemesin diye içmemek mantıklı geliyor bana
Banada öyle mantıklı geliyo birde bizim sağlık ocağında kan tahlili en geç 10.20de alınıyor sizde 11 de gitmen bile lüks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…