2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde oyle.resmen elimle aaagi itiyorum arada.kaburgamda devamli bir hareketlilik var ayaklari sag kaburgamda..tekmeler fena

Çok teşekkür ediyorum, bu gece daha rahat uyuyabileceğim. Fikirleriniz çok kıymetli inşallah bu haftalara sağlıkla gelir, ne günlerdi ama diyebilirim. Sağlıkla doğsun evlatlarımız. Son zamanlar da çok daha kolaylıkla geçsin sizlerin de, dualarım hepimizle

Doppler bebeğe giden kan akışını ölçüyor. Damarlardan birisi normalken diğerinden az kan gidiyordu bebeğe. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. 21-23. Hafta gibiydi detaylı ultrason. Orada Dr da kan sulandırıcıya başlatmış doktorun gerekeni yapmış zaten. Dopplerdeki direnc durumun aşırı sıkıntılı gelmedi bana kan sulandıricina devam edersin dedi. PLT olması lazım sınır 402yken benim 401 mi ne çıkmıştı

Ay benımde oyle oluyor sabah kalkınca biraz kuculuyor gıbı aksama gene davul gıbı bıldıgın gogus altıma ıtıyor kendını
Benim gün geçtikçe buyuyo bizim haftalara gel seninde öyle olacak bu haftada bu güncelleme geliyo
Bi gobuk update benden:) 34. Haftadan selamlar.
Ama çok tatlış da formundasin masallah
Senin gobuste yukarda golden-snitch sende gogus altında uyuşukluk var mi

Çok teşekkür ederim canım sen de sağlıkla al kucağına inşallah bu zamana kadar ne güzel sıkıntısız gelmişsin bebişin tutunmuş herşey yolunda, canını sıkma şu saatten sonra da birşey olmaz Allahın izniyle sen yemene içmene çok dikkat et ama ilk üç ay biraz sıkıntılı e zaten atlatmışsın o zamanı. Doktoruna güven hiç birşeyi takma kafana hamileliğini güzel geçir

Benim o çekime epey var öyleyse. Henüz 12deyim ben. Doktora güvenip devam edeceğim. Bu arada da perinatoloğa randevu almaya çalışacağım. Çok yardımcı oldunuz, çok teşekkürler

Kızlar göbek deliğimin etrafında kasılma gibi şeyler hissediyorum, bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum daha doğrusu. İlkinde de böyle olmuştu meğer erken doğum riski varmış onlar kasılmaymış ben bebek hareket ediyor sanıyormuşum. Böyle göbek deliğinde bir sertlik oluyor nefesim kesiliyor 1-2 dk sürüyor sonra geçiyor. 20 dk falan böyle sürdü şimdi yumuşadı. Nasıl ayırt edicez ya kızım da çok hareketli ve sanki kemikleri batıyo artık.

Dediklerinizi kulağıma küpe ettim bile bir bilen el ne iyi tutar dedikleriÇok şükür yeme içme, mide bulantısı problemlerim yok o konuda şanslıyım. Sanırım biraz rahat olmayı öğrenmem gerekiyor, öğreneceğim hızla :) çok sağolun, minnoşlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah

Bir kaç dakika felan olsa bana da bazen öyle oldu iki üç kere ama 20 dakika sürmüş bir daha girerse bir ılık duş almayı denesene canım vücudun rahatlar bence korkma hiç sonuçta o ağrı sırtına ve kasığına girmiyor bebek yer değiştiriyordur bende de öyle oluyor hiç korkutma kendini

İlkinde öyle bişey yaşayınca korku oluştu bende, şu an geçince rahatladım. Bir dahakine duş alayım canım mantıklı bir yerimde ağrı yoktu evet o yüzden kimseye söylemeden öylece bekledim eşime bile demedim bebişler büyüdükçe içeride değişik şeyler oluyor

Kızlar iyi akşamlar bişey danışıcam, yarın sağlık ocağında kan tahlili falan vericem.
Sabahları aç karnına içtiğim demir hapını içip mi gitmeliyim? İçmeden mi gitmeliyim? Birde 11 e aldım randevuyu inşallah aç karnına o saate kadar bayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…