Aay bilmiyorum ki ben azcik öne egileyim hemen bir kaburgalardan ittiriyor bir de orada nereye dokunuyorsa sinir mi var ne var bilmiyorum elektrik çarpıyor gibi oluyor kaburgamin kitladığını bile duydum yani gerçekten acayip bir baskı var orada çorap giymek zaten işkence egilemiyorum benim göbek hep böyle yukarıdan başladı ya hiç düşme falan yok arada bebisi aşağıda hissediyorum da yine de kaburgaya vurmaktan vaz geçmiyor en son ben dogurcam galiba
Bence doktorunu dinle canım zaten tansiyonun şu an yok sadece yatkınlığın var onu da beslenmeyle düzenleyebilirsin tuz kullanmazsın yoğun su tüket, yürüyüşlerini temiz havada yap. Progesterona devam et ne olur ne olmaz. 40 haftaya kadar kullanan bile var ben hala kullanıyorum. Kan sulandırıcı kullanmana gerek yok ki pıhtılaşma olmaz inşallah herşeyin normalmiş bak kullanınca da yan etkisini görmüşsün demekki gerek yok öyle bir ilaç almana. Canını sıkma su gibi geçiyor zaman doktorun ne derse onu dinle bence geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum, bu gece daha rahat uyuyabileceğim. Fikirleriniz çok kıymetli inşallah bu haftalara sağlıkla gelir, ne günlerdi ama diyebilirim. Sağlıkla doğsun evlatlarımız. Son zamanlar da çok daha kolaylıkla geçsin sizlerin de, dualarım hepimizle
Çok teşekkürler ne güzel atlatmışsınız o günleri, darısı başıma olsun. İçim rahatladı bir nebze de olsa. Bir de ilk gebeliğim bazı terimleri yeni yeni öğreniyorum, doppler nedir? 18-22 arası gönderdikleri detaylı ultrason dedikleri mi acaba? Ve hangi kan değerleri pıhtılaşma hakkında bilgi veriyor, hatırlayabiliyor musunuz ?
Doppler bebeğe giden kan akışını ölçüyor. Damarlardan birisi normalken diğerinden az kan gidiyordu bebeğe. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. 21-23. Hafta gibiydi detaylı ultrason. Orada Dr da kan sulandırıcıya başlatmış doktorun gerekeni yapmış zaten. Dopplerdeki direnc durumun aşırı sıkıntılı gelmedi bana kan sulandıricina devam edersin dedi. PLT olması lazım sınır 402yken benim 401 mi ne çıkmıştı
Çok teşekkür ediyorum, bu gece daha rahat uyuyabileceğim. Fikirleriniz çok kıymetli inşallah bu haftalara sağlıkla gelir, ne günlerdi ama diyebilirim. Sağlıkla doğsun evlatlarımız. Son zamanlar da çok daha kolaylıkla geçsin sizlerin de, dualarım hepimizle
Çok teşekkür ederim canım sen de sağlıkla al kucağına inşallah bu zamana kadar ne güzel sıkıntısız gelmişsin bebişin tutunmuş herşey yolunda, canını sıkma şu saatten sonra da birşey olmaz Allahın izniyle sen yemene içmene çok dikkat et ama ilk üç ay biraz sıkıntılı e zaten atlatmışsın o zamanı. Doktoruna güven hiç birşeyi takma kafana hamileliğini güzel geçir
Doppler bebeğe giden kan akışını ölçüyor. Damarlardan birisi normalken diğerinden az kan gidiyordu bebeğe. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. 21-23. Hafta gibiydi detaylı ultrason. Orada Dr da kan sulandırıcıya başlatmış doktorun gerekeni yapmış zaten. Dopplerdeki direnc durumun aşırı sıkıntılı gelmedi bana kan sulandıricina devam edersin dedi. PLT olması lazım sınır 402yken benim 401 mi ne çıkmışt
Doppler bebeğe giden kan akışını ölçüyor. Damarlardan birisi normalken diğerinden az kan gidiyordu bebeğe. Kan sulandırıcı kullandım bu yüzden. 21-23. Hafta gibiydi detaylı ultrason. Orada Dr da kan sulandırıcıya başlatmış doktorun gerekeni yapmış zaten. Dopplerdeki direnc durumun aşırı sıkıntılı gelmedi bana kan sulandıricina devam edersin dedi. PLT olması lazım sınır 402yken benim 401 mi ne çıkmıştı
Benim o çekime epey var öyleyse. Henüz 12deyim ben. Doktora güvenip devam edeceğim. Bu arada da perinatoloğa randevu almaya çalışacağım. Çok yardımcı oldunuz, çok teşekkürler
Kızlar göbek deliğimin etrafında kasılma gibi şeyler hissediyorum, bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum daha doğrusu. İlkinde de böyle olmuştu meğer erken doğum riski varmış onlar kasılmaymış ben bebek hareket ediyor sanıyormuşum. Böyle göbek deliğinde bir sertlik oluyor nefesim kesiliyor 1-2 dk sürüyor sonra geçiyor. 20 dk falan böyle sürdü şimdi yumuşadı. Nasıl ayırt edicez ya kızım da çok hareketli ve sanki kemikleri batıyo artık.
Sen misin beni evde bırakıp kankalarla ayrı takılmaya giden ben şimdi o kaymağı buldurtmaz mıyım sana eğer bulmadan gelirse bir güzel stresimi atarım son aylarım zaten
Çok teşekkür ederim canım sen de sağlıkla al kucağına inşallah bu zamana kadar ne güzel sıkıntısız gelmişsin bebişin tutunmuş herşey yolunda, canını sıkma şu saatten sonra da birşey olmaz Allahın izniyle sen yemene içmene çok dikkat et ama ilk üç ay biraz sıkıntılı e zaten atlatmışsın o zamanı. Doktoruna güven hiç birşeyi takma kafana hamileliğini güzel geçir
Dediklerinizi kulağıma küpe ettim bile bir bilen el ne iyi tutar dedikleriÇok şükür yeme içme, mide bulantısı problemlerim yok o konuda şanslıyım. Sanırım biraz rahat olmayı öğrenmem gerekiyor, öğreneceğim hızla :) çok sağolun, minnoşlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah
Kızlar göbek deliğimin etrafında kasılma gibi şeyler hissediyorum, bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum daha doğrusu. İlkinde de böyle olmuştu meğer erken doğum riski varmış onlar kasılmaymış ben bebek hareket ediyor sanıyormuşum. Böyle göbek deliğinde bir sertlik oluyor nefesim kesiliyor 1-2 dk sürüyor sonra geçiyor. 20 dk falan böyle sürdü şimdi yumuşadı. Nasıl ayırt edicez ya kızım da çok hareketli ve sanki kemikleri batıyo artık.
Bir kaç dakika felan olsa bana da bazen öyle oldu iki üç kere ama 20 dakika sürmüş bir daha girerse bir ılık duş almayı denesene canım vücudun rahatlar bence korkma hiç sonuçta o ağrı sırtına ve kasığına girmiyor bebek yer değiştiriyordur bende de öyle oluyor hiç korkutma kendini
Eki Görüntüle 3402776
Sen misin beni evde bırakıp kankalarla ayrı takılmaya giden ben şimdi o kaymağı buldurtmaz mıyım sana eğer bulmadan gelirse bir güzel stresimi atarım son aylarım zaten
Bir kaç dakika felan olsa bana da bazen öyle oldu iki üç kere ama 20 dakika sürmüş bir daha girerse bir ılık duş almayı denesene canım vücudun rahatlar bence korkma hiç sonuçta o ağrı sırtına ve kasığına girmiyor bebek yer değiştiriyordur bende de öyle oluyor hiç korkutma kendini
İlkinde öyle bişey yaşayınca korku oluştu bende, şu an geçince rahatladım. Bir dahakine duş alayım canım mantıklı bir yerimde ağrı yoktu evet o yüzden kimseye söylemeden öylece bekledim eşime bile demedim bebişler büyüdükçe içeride değişik şeyler oluyor
Kızlar iyi akşamlar bişey danışıcam, yarın sağlık ocağında kan tahlili falan vericem.
Sabahları aç karnına içtiğim demir hapını içip mi gitmeliyim? İçmeden mi gitmeliyim? Birde 11 e aldım randevuyu inşallah aç karnına o saate kadar bayılmam