2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Dünürümüz bizi beğendi
Bu aralar beslenmeye dikkat edelim ya gerçekten o kadar etkiliyor ki, doktor bana lahana turşu mercimek nohut fasülye hep yasakladı gaz yapar diye. Az kaldı dayanalım

Ya çok tatlis benim atletlerim de böyle yarım kaliyor eşim dalga geçiyor kamyoncular gibi diye
Yemek yapınca ev iyi ısınıyor birde hep hareket olunca bende terliyorum tişört bile boğuyır beni atletler rahat oluyor ama artık hiç biri olmuyor memeleri kapatıyorlar sadece gerçekten beyaz Battal boy olsa tam kamyoncu gibiyiz

Ayy bende çikolata gömünce o aci tat oluyor mesela bu iki üç gündür bebek acayip hareketli . Hiç uyumuyor sanki :)sizde de var mi
Gece uyumuyor canım çok tatlı şeyler yiyorum bu aralar ondan olabilir mi diyorum. Sabah kalktıgımda biraz uyuyor. İnşallah dogunca da geceyi gündüzü karıştırmaz

Ev o kadar sıcak değil ama üzerimi degistirirken görüyor eşim hiçbiri kapatmıyor göbüşü

Ya gerçekten gelinini sağlam koruyor ya da kızı alana kadar laf dedirtmeyip gözümüzü mu boyuyor acaba
Deme öyle deme kalbim sızladı yapmaz benim dünürüm. Kızı olan kızınında birinin gelini olacagınıdüşünüp ona göre davranmalı gelinine demi yani O ozgeeeee1 cim

Yaaa buna bayıldım harbi dogru valla bence biz burayı 25 yıl sonra elden geçirelim hangi kaynanalar çekiştiriliyor
Benimki çok elit bir ailenin kızı, annesine çekeceği için benim dedikodumu yapmaz asla kendisi şu an anasını tepikliyor en son gazları vardı @Chen31

Dünürümüz bizi beğendi
Bu aralar beslenmeye dikkat edelim ya gerçekten o kadar etkiliyor ki, doktor bana lahana turşu mercimek nohut fasülye hep yasakladı gaz yapar diye. Az kaldı dayanalım
Ayy beğenmem miii damadım annesine çekerse çok yakışıklı olacak kesin

Biber dolması ve turşu yemiştim ben bi de yoğurt hepsi de gaz yapıcı
Benimki çok elit bir ailenin kızı, annesine çekeceği için benim dedikodumu yapmaz asla kendisi şu an anasını tepikliyor en son gazları vardı @Chen31
benim kızım kaynanasından ziyade benimle uğraşacak gibi duruyor daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…