Kızlar merhaba
Ben Eylül annesi olarak sizlerden fikir almaya geldim. Çok az kalmış sizin, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizlerin de su gibi akıp geçsin inşallah
Ailemde her iki tarafta da hipertansiyon olduğundan, benim de yüksek tansiyon yatkınlığım olduğundan, kilo da var tabi, doktorum Ecopirine başlattı. Hiç sorunum yoktu, her şey yolunda giderken; 10+5te ani çok şiddetli ağrısız kanama geçirdim. Ecopirini kesti ve Progestan hap ve iğne verdi. Bu arada çok şükür rahim içi kanama görmedi, bebeğim iyiydi.
Şuan 12+2 oldum, kanama o gün bitti ama hala kahverengi akıntı bitmiyor. Ancak doktorum yine de başla dedi. Bu arada plasenta önde olduğundan kanama olmuş ve yukarı çıkar zamanla dedi başka bir doktor da.
Tecrübelerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda? Kan sulandırıcı kullanmamak ta çok korkutuyor yüksek tansiyon ve pıhtılaşma olabilir diye. Bir yandan da o kanama yine olacak diye uykularım kaçıyor. Her hafta doktora atıyorum kendimi. Kan sulandırıcının negatif etkisini gören oldu mu? Ve bu kahverengi akıntılar hiç geçmeyecek mi ?