2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Garip ama iyi bir şey gibi sanki acı olmaz gibi geliyo kulağa
Ayy evet ya bakalım ne dicek

Bende Ağrı var ama dilimde acı bir tat yok kendini uzun süre aç mı bırakıyorsun acaba farkında olmadan. Ben yoğun çalışınca yemek yemeyi unutmuştum bir kaç kere o zaman bende de olmuştu dilim damağım kurudu

Ömrümü yedi bu göbüş benim selam olsun yukarda taşıyanlara

Eklentiler

• F87B63B1-73E1-4B0E-B08D-056460DAB7B1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 72
Yok canım hiç aç kalmıyorum aksine agzım tatlansın diye yemedigim şey kalmadı. Sanki ben hasta olacam bıgazımda yanma da var ateşlenecek gibi hissediyorum

Çok teşekkürler ne güzel atlatmışsınız o günleri, darısı başıma olsun. İçim rahatladı bir nebze de olsa. Bir de ilk gebeliğim bazı terimleri yeni yeni öğreniyorum, doppler nedir? 18-22 arası gönderdikleri detaylı ultrason dedikleri mi acaba? Ve hangi kan değerleri pıhtılaşma hakkında bilgi veriyor, hatırlayabiliyor musunuz ?

Bence doktorunu dinle canım zaten tansiyonun şu an yok sadece yatkınlığın var onu da beslenmeyle düzenleyebilirsin tuz kullanmazsın yoğun su tüket, yürüyüşlerini temiz havada yap. Progesterona devam et ne olur ne olmaz. 40 haftaya kadar kullanan bile var ben hala kullanıyorum. Kan sulandırıcı kullanmana gerek yok ki pıhtılaşma olmaz inşallah herşeyin normalmiş bak kullanınca da yan etkisini görmüşsün demekki gerek yok öyle bir ilaç almana. Canını sıkma su gibi geçiyor zaman doktorun ne derse onu dinle bence geçmiş olsun

Yok canım hiç aç kalmıyorum aksine agzım tatlansın diye yemedigim şey kalmadı. Sanki ben hasta olacam bıgazımda yanma da var ateşlenecek gibi hissediyorum
Aa evet olabilir sen hasta olmadan boğazını güzelce ılık şeylerle nemlendir hemen , nane limon zencefil ne bulursan yüklen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…