Günaydınnnn 1 kilo daha almışım toplamda 13 oldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bi yandan da mutfağa gidip yemek yemek istiyorum bebek almış olamaz dimi bu kiloyu
Günaydın anneler
Uyuyamama sıkıntımı çözdüm çok şükür..
Meğersem pamuklu yorgan ve uzun kollu uzun pijamalı üstüm beni çok bunaltiyormus.. kısa kollu uzun tshirt giyip uyudum sadece 2 kere kalkıp erken uyudum çok şükür isteyen uyumadan zorluk çeken birde böyle denesin
Günaydın canım. Uyuyamak kadar kötü birşey yok gerçekten. sorunun çözülmesine çok sevindim.
Benim 50 gündür bahar alerjim devam ediyor doktor desmont alerji ilacı verdi kullanabilirsin dedi sonra içime sinmedi bıraktım ama dayanılacak gibi değil burnum hep tıkalı yemek bile zor yiyorum ,burnumu silmekten hep yara oluyor. Tekrar başlıycam galiba ilaca.İnşallah ilacın bir zararı olmaz birde husursuz bacak sendromu ve ayaklarda yanma var. Benim hamilelik gerçekten çok çok zor geçiyor.Alerji ilacı kullanan başka kimse var mı grupta acaba.
Günaydınnnn 1 kilo daha almışım toplamda 13 oldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bi yandan da mutfağa gidip yemek yemek istiyorum bebek almış olamaz dimi bu kiloyu
Ben uzun zamandır terliyorum canım ense saç diplerim özellikle alerjiden hala cigerlerim tam kendine gelemedi ona baglamıştım terlememi ama artık normla galiba hasta olmayalımda dogum üzeri
Ben uzun zamandır terliyorum canım ense saç diplerim özellikle alerjiden hala cigerlerim tam kendine gelemedi ona baglamıştım terlememi ama artık normla galiba hasta olmayalımda dogum üzeri
Ben de uzun zamandır terliyorum dediğin gibi saç diplerim çok fena, koltuk altım kafam hep ter içinde kalıyor ki normalde hiç terleyen biri değilimdir. Çok rahatsız ediciymiş terlemek Hormonların etkisi demek
Eki Görüntüle 3402776
Sen misin beni evde bırakıp kankalarla ayrı takılmaya giden ben şimdi o kaymağı buldurtmaz mıyım sana eğer bulmadan gelirse bir güzel stresimi atarım son aylarım zaten
Günaydın anneler
Uyuyamama sıkıntımı çözdüm çok şükür..
Meğersem pamuklu yorgan ve uzun kollu uzun pijamalı üstüm beni çok bunaltiyormus.. kısa kollu uzun tshirt giyip uyudum sadece 2 kere kalkıp erken uyudum çok şükür isteyen uyumadan zorluk çeken birde böyle denesin
ben genel olarak zaten uzun kolluyla yatamam daralırım oldum olası. Hep kısa kollu askılı va yatarım yatakodasında petek kapalı battaniyeyle yatıyoruz ama gece yine milyon kere kalkıyorum
Ay kızlar rüya gördüm 32 de kontrolüm var kontrole gidiyorum bebek 2920 gram diyor. Ağlıyorum nasıl olur keşke şeker yüklemesi yaptırsaydım şeker mi var bende diye
Eşinin yerinde olsam otogara giderdim o saatte varsa orda vardır
gün içinde çok hareketliysen onu dinleyemiyor olabilirsin bende de durum aynı
ben genel olarak zaten uzun kolluyla yatamam daralırım oldum olası. Hep kısa kollu askılı va yatarım yatakodasında petek kapalı battaniyeyle yatıyoruz ama gece yine milyon kere kalkıyorum
O paketler zaten steril edilerek konuyor ustunde yazar hastanede calsyorm steril ediyoruz her seyi edilmeyende atılır zaten paketleri acmadan sterildir acildiktan sonra sterilligi bozulur acmadan tutabilirsiniz
Kızlar eşim şimdi de Altay isminde takıldı. Hasan Alp mi güzel Hasan Altay mı? Ben Hasan Ege istiyordum kesinlikle olmaz küpe takar nonoş olur diye kibar olmayan bir dille reddetti.