2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Vallahi bende yiyorum yalan yok ama artık yememem lazım farkındayım.
Tatlıya inanılmaz düştüm o bana çok kilo aldırdı. Birde hep süt muz ceviz gibi bebeğe kilo alldıran şeyleri ye ye dediler yedim bebekte haftasına göre önde, bende artık yememem lazım diyorum da sonraa off şu olsa ne güzel olur diyip yiyorum

Cevap vermezseniz ağlayarak derdimi çamaşır makinesine anlatacağım

Nutella sıkıntı bende de illa ucu kaçıyor amaaan hamileyim yiyeyim diyoruz bu yemenin birde vermeye çalışması olacak

Bence bu hafta sonu yıka ütüle bebişin dolabı gelene kadar kendi dolabında bir alan boşaltıp oraya yerleştir canım ben öyle yaptım. Kışlık giymediğim ceketlerin alanını boşalttım oraya yerleştirdim dolap gelene kadar en azından aradan çıksın dedim bir ay sonra ağırlaşırsın ben çok yoruldum o gün o kadar ütü yıka katla

Cevap vermezseniz ağlayarak derdimi çamaşır makinesine anlatacağım
yaa dur dur ağlamaa
Ben yıkamadım daha hiçbirşeyi vallahi o yüzden buna ben cevap vermiym dedim
Dolaplar kurulu kıyafetleri hazır sadece etiket kes yıka ütüle gözüme çok ağır geldiği için hiç başlayamıyorum aslında çalıştığım için vakit bulamıyorum yavaş yavaş haftasonları başlıycam.
Renk konusunda herkes çok uyardı pamuklu oldukları için dikkatli yıka birbirine bulaşmasın renkleri diye. Birkaç postada renklerine göre ayrı ayrı yıkıycam artık.

Mantıklı bir yerden başlamak lazım doğarsa telaş olmasından iyidir dimi benim dolapta olmaları.

O zaman renklere dikkat ederek karıştırmadan yıkamaya başlayayım fazla çalışması eşyaların bozulmasından iyidir

merhaba benim 30. haftam bitiyor hepsini yıkadım ütüledim kaldırdım ne olur ne olmaz diye. renklerini ayırarak 40 derece 600 devirde yıkadım

Mantıklı bir yerden başlamak lazım doğarsa telaş olmasından iyidir dimi benim dolapta olmaları.
Hem telaş olacak hem de emin ol bir iki haftaya o kadar ağırlaşacaksın ki iyi ki aradan çıkmış dersin. Ütü yapana kadar benim kolum koptu küçücükler detay istiyorlar etiketleri var renklerine göre ayırıp yıkaması var daha örtüleri müslinleri battaniyeleri yıkanacak bence ilk boş gününde yap canım

Doğana kadar 2 kilo ne kız kayınvalidene diyeydin balık mı yumurtlayacam erkek tosun bebek olacak 4 kilo hissediyorum doğana kadar deseydin

Ben 0-3 ay olan her şeyini yıkadım canım ütülemesen bile en kötü yıka hurca koy bence. Ben hastane valizine koyulacak şekilde düzenledim de. Geçen Rand gittiğimde bir kadın iki büklümdü ne olmuş kadın çok kötü görünüyor dedim eşim de sancısı varmış sanırım dedi. Ben nstye girdim ciktigimda, az önceki kadını doğuma aldılar eşi hastane çantasını almaya gitti dedi bir tirstim. Şu an ağız mendillerini yikamadim sadece ama en kötü takımının içinde önlük gibi bir şey var. Allah korusun acil bir şey olsa benim kıyafetler de bebişinkiler de hazır şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…