2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aldı geldi garibim kaç yer gezmiş birde kutuyu bitirmemi bekledi bir ısırık aldım dünyası yıkıldı resmen

Ay kızlar rüya gördüm 32 de kontrolüm var kontrole gidiyorum bebek 2920 gram diyor. Ağlıyorum nasıl olur keşke şeker yüklemesi yaptırsaydım şeker mi var bende diye
Kız deli misin sen niye ağlıyorsun bak ordinaryüs yengem duymasın gayet sağlıklı ideal kilo bir erkek bebek için

Kızlar eşim şimdi de Altay isminde takıldı. Hasan Alp mi güzel Hasan Altay mı? Ben Hasan Ege istiyordum kesinlikle olmaz küpe takar nonoş olur diye kibar olmayan bir dille reddetti.
Aaa altay ismi de çok güzelmiş benim öyle arkadaşım vardı sarisindi ve zeki bi çocuktu
Kocan fbli mi

Allah allah inşallah çözümü bulursun canım.. Bende kafayı yemek üzereydim allahtan bugün uyuyabildim biraz
Şükür vallahi sevindim senin adına. Bence bende çözüm yok doğuruna kadar böyle devamke
Kızlar eşim şimdi de Altay isminde takıldı. Hasan Alp mi güzel Hasan Altay mı? Ben Hasan Ege istiyordum kesinlikle olmaz küpe takar nonoş olur diye kibar olmayan bir dille reddetti.
kız çocuk doğacak artık siz daha isim netleştirmediniz mi

Aldı geldi garibim kaç yer gezmiş birde kutuyu bitirmemi bekledi bir ısırık aldım dünyası yıkıldı resmen
Hahahaha buldum bugün de hakkıyla babalığımı yaptım derken bi ısırık alıp çekilmen onun o yüz ifadesi
Kız deli misin sen niye ağlıyorsun bak ordinaryüs yengem duymasın gayet sağlıklı ideal kilo bir erkek bebek için
32 de 3 kilo bebek nedir ya fil mi doğurcam ben ama senin ordinaryüs Prof yenge duysa bencede aaaa çok iyi der geçen kaynanam doğana kadar 2 kilo olur heralde dedi bilinç altım ona takıldı galiba

Şükür vallahi sevindim senin adına. Bence bende çözüm yok doğuruna kadar böyle devamke

kız çocuk doğacak artık siz daha isim netleştirmediniz mi
Hiç sorma anam çocuk doğunca artık kendi nüfusa gidip isim bulacak
Deli midir nedir ama gece gece yarım kilo tatlı yememi bekliyor biraz kırıldı ama oh olsun sinirlendi kendi yedi zaten bugün iyi susar o iftara kadar

O paketler zaten steril edilerek konuyor ustunde yazar hastanede calsyorm steril ediyoruz her seyi edilmeyende atılır zaten paketleri acmadan sterildir acildiktan sonra sterilligi bozulur acmadan tutabilirsiniz
Aa süpermiş o zaman, içim rahatladı teşekkürler

Kızlar kıyafetleri yıkadınız mı?
Daha dolabın gelmesine 1 ay var bekleyeyim mi yıkayayım mı ? Beklesem ya doğurursam diyorum beklemesem eşyaları ütüleyim oyuncak kutusuna kaldırıcam katlayıp ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Eşyalar rengarenk renkler geçer mi acaba?
Bizim olsa takmam da bebeğin renkler geçerse üzülürüm
Sadece hastane çantası eşyalarını mı yıkasam acaba?
Helppppp

Yaaa bu eşlerin bu isim konusunda tutarsızlığı şaka mııı benimki de artık beni yıldırdı. Tamam Allah aşkına bir isim seç o olsun çocuk çıkacak hala ismi yok dedim dün gece birgün onu beğeniyor heh tamam diyorum ertesi gün yokta şu daha iyi sanki diyor
Hasan Alp sanki daha iyii canım ama tabii karışmiym ben size daha kendi çocuğuna isim koymamış biri olarak

Siz hangi isimleri düşünüyorsunuz canım

Bugün tartıldım +15 ile yola devam 5 daha alsam Allahım 20 kilo korkunç ama dayanamıyorum hiç açlığa
Ben 11 kilo aldım doktorum tut boğazını sende bebekte fazla almışsınız dedi azarladı gerçekten yalan yok yiyorum ama fazladan kasıtları ne anlamıyorum kaç kilo olsun istiyorlar 31. Haftada 9 kilo mu ideal mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…