2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Nutella sıkıntı bende de illa ucu kaçıyor amaaan hamileyim yiyeyim diyoruz bu yemenin birde vermeye çalışması olacak
Aay ben de fiskoya taktım. Normalde tatlı şeyleri severdim ama o bana aşırı şekerli gelirdi yemezdim. Şu an kaşık kaşık yiyorum bebişin gobusu 2 hafta gitmiş önden yemiş fiskolari

Sen antalyaya güvenme canım yıka
Ben yıkıyorum bugün renklilerini aticam gecenkileri utuleyip dolabına koycam.. dolabj gelene kadar kendi cekmecemde yer vardı oraya koymuştum bence hazırda olsun her şey son zamanlar onun telaşına düşme

Bence zayiflayalim istiyorlar başka açıklaması yok gerçekten 11ede fazla diyorsa 31.haftada çüş

Renk ayırıcı mendiller var, ben onları kullanıyorum çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. uzun dönem için iyi oluyor. 3 senedir kızımın kıyafetlerinde hep kullandım. 2 makine oğluşun kıyafetlerini yıkadım onlarda da kullandım.
En azından hastane çantasını hazırlayın fırsat bulunca.
ben de hazırlamadım, bir makine ütülendi diğeri ütülenmeyi bekliyor. sonra paketleyip hurca koyup valize yerleştiricem.

Sen kendi eksiklerini hallettin mi canım benim bir o kaldı ya hala alamadım (

Sende yika bak demedi deme bugünkü saglikocagi muhabbeti gibi olmasin

Biz de netleştirmedik, daha doğrusu ben netleştirmedim
Acele yok ya çocuk doğup büyüyene kadar yolu var başta zaten yatacak sürekli seslenmen gerekmicek o ara netleştirirsin artık
bende öyle yaptım hastane çantasının eşyalarını yıkadım ama daha çantayı hazırlamadım

Doğana kadar 2 kilo ne kız kayınvalidene diyeydin balık mı yumurtlayacam erkek tosun bebek olacak 4 kilo hissediyorum doğana kadar deseydin
Hahahah yüzüme yapay bi gülüş koyup inşallah dedim. Kızım kedi yavrusu gibi doğunca benden çok bi performans beklemiyor galiba

Benim Dr başta zaten kilolu hamile kaldım diye zorbalamisti hatırlarsınız şimdi de 2-3 günde bir anda 1,5 kilo aldım şansıma tam da Rand öncesi 10'a tamamlamış oldum korka korka 10 dedim olumsuz bir şey demedi. Bebise baktı biraz ileride gelişimi dedi sonra sıra gobusune geldi o da ileride olunca bundan sonra yediklerimize biraz dikkat edelim dedi önden gitmeye başlamış karın çevresi dedi Dr bitti şimdi eşim başladı yiyon hamur işlerini yiyon tatlıları bebiş babası gibi oldu şimdiden diye

Benimkide doktor kilosu önden gidiyor diyince hemen yapıştırıyor anası okadar yiyo bebişe de gitsin bi zahmet diye
Aay harbiden niye öyle bir yorum yapmış saçma sapan çok sinir oldum
randevuda 2 kiloyu görürsem kv senin teori tutmadı derim

Günaydınnnn 1 kilo daha almışım toplamda 13 oldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bi yandan da mutfağa gidip yemek yemek istiyorum bebek almış olamaz dimi bu kiloyu
Bebek almış olabilir canım
Ben yıkadım canım valizi hazırlıcam ütüleyip kenarda dursun nolur nolmaz

Yeni haftaların güncellemesi sanırım bendede var canım

Benimkide doktor kilosu önden gidiyor diyince hemen yapıştırıyor anası okadar yiyo bebişe de gitsin bi zahmet diye

randevuda 2 kiloyu görürsem kv senin teori tutmadı derim
Hahaha benimki başta çok zorbaladim diyip acıdı haline galiba shshssh ya bir de 10 kilo nereye gitti bilmiyorum göbeğim normal büyüklükte, hafif bacaklarım kilo aldı biraz da yüzüm sanırım o yüzden bişey demedi çok yayılmamisim diye
Randevun ne zamandı görürsün ya kv dediğine ne bakiyom

Kilo meselesi konuşulmuş bende oruç tuttuğum halde bu sabah tartıda +1 gördüm toplam 8 almış oldum 94 oldum 100 olmak istemiyorum

Hahahahaha dün böyle bi paylaşım gördüm çocuğa nasıl seslenicez ismi yok diyo kadın kocası da niye seslenelim ki diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…