2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar vajina kemiği ağrısı çeken var mı ya evi süpürsem bile ağrım oluyor doktora söylemiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti
Bende çok uzun zamandır var 18.hafta civarından beri sanırım benim doktorum da normal demişti

Canım biri gebelik yaşı bir diğeri de bebek yaşı olabilir yani sen 33 haftalıkken bebek 34 haftalık olabilir ben öyle tahmin ettim

Canım biri gebelik yaşı bir diğeri de bebek yaşı olabilir yani sen 33 haftalıkken bebek 34 haftalık olabilir ben öyle tahmin ettim
Olabilir canım ben 32.haftadayım bebek hep önde diyordu 33 gözükende o olabilir mantıklı
Haftaya kontrole gidip sorucam bakalım çok merak ettim

Kızlar vajina kemiği ağrısı çeken var mı ya evi süpürsem bile ağrım oluyor doktora söylemiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti
Ben varım kaç haftadır ara ara yokluyor bugün de yürüyüş yaparken oldu yemek yaparken oldu bir sıkıntı yoktu

Kızlar canım çok sıkkın ve arkadaşlarıma anneme de anlatmak istemiyorum, size söylemek istiyorum. Kayınbabamı aslında çok seviyorum, bana doktor gelin istediğini söyledi, eşime bekarken hep diyormuş tıp fakültesinin oralarda gez bir doktor bul diye ama bulamamış benden de razıymış ama doktor gönlünden geçiyormuş. Kendi oğlu da üniversiteye hazırlanıyor şimdiden çocuğu doktorum diye kaydetmiş tıp kazansın diye her türlü baskı yapıyorlar. İnanılmaz bir doktor aşkı var, ben de kendimi eksik hissediyorum eşimle biraz tartıştık tabi kayınbabama bir şey diyemedim ama çok üzüldüm. Doktor olmadığım için eksik mi görüyor beni ? Benim mesleğimi resmen aşağılamış oldu ama napabilirim istemeseydi. Canım çok sıkıldı ağlıyorum sürekli . Anneme söylesem iş büyüyecek arkadaşlara anlatsam dedikodum dönecek. İçime atacağım sanırım yapacak bir şey yok saygısızlık yapamam ayrıca o an söyledi bende cevap vermedim üzüldüm içten içe sadece. Şu saatten sonra da ne yapacağım ki… ilk defa kendimi aciz hissediyorum kızlar ve doktor olmadığım için

Senden razıysa neden böyle bişey söyleme gereği duyuyor hamile bi kadına bunlar söylenir mi en hassas dönem çok üzücü. Eşin seni sevmiş seninle evlenmiş daha neden eski şeyleri açıyor çok hadsizce olmuş bence canım

Sen kendini aciz ve eksik asla hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…