2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O kadar doktor meraklısıysa okuyup kendi olaymış 80 yaşındaki adam üniversite sınavına girip hukuk kazanmıştı bir ara. Benim de annem der sürekli neden doktor olmadın en zekileri sendik diye sanki kolaymış gibi halbuki ben mesleğimi seviyorum en azından okumuşsun elinde ne güzel mesleğin var kimseye muhtaç değilsin o şekilde düşün kendini de yetersiz hissetme yaşlı kafası doktor avukat olunca üst düzey bir şey olmuşsun gibioluyor gözlerinde takmana üzülmene bile değmez

Kızlar vajina kemiği ağrısı çeken var mı ya evi süpürsem bile ağrım oluyor doktora söylemiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti
ben yaklaşık 1.5 aydır çekiyorum onu acayip erken başladı sanırım bebek aşağıya yerleşmiş durumda tahminim yani. şimdi tekmelerle felan hepten ağrı yapıyor gece gündüz bazen gündüzleri ağrı ile kalkıyorum. bende sordum da rahim genişliyor felan demişti doktor. Bende çok önemsemedim ultrasonda da sıkıntılı bişey olsa çıkardı.

Bu bilgiyi senin bilmen komple hata zaten.. üzme kendini madem öyle kendi olsaydı okumanın yaşı yok

Gerçekten sinir bozucu olmuş bence bir dahakine bana böyle şeyler söylemeyin lütfen de ağlayıp kendini daha fazla üzme bazı insanlar böyle memnuniyetsiz oluyor sen değiştiremezsin onları

Evet ama işte sen karşı tarafı baban olarak görmek istiyorsun ve asla onlara karşı kin beslemedim hareketleri asla batmadı hep onları sevmeye çalıştım ve hiç saygısızlık yapmadım. Gerçekten de kendi baban gibi olmuyor benim babam beni o kadar çok seviyor ki böyle bir şeyi söylemeye kıyamaz yani eğer o gerçek babamsa kayınbaba evlat ayrımı yapmış oluyor. Ben kin tutmak istemiyorum ama zorla kin tutturuyorlar kızlar ya o kadar üzüldüm ki bu dediğine. Ay Allahtan iyi kötü bir mesleğim var beğenmeyip basit alsalar bile. Bir kadın olarak 33 haftadır işimi yapıyorum evimi idare ediyorum gayet işimde gücümde bir insanım. Bazen insanlar benim eksiğimi aramaya çalışıyor da bulamayınca böyle şeyler uyduruyor gibime geliyor. Sağolsunlar eksik de hissettiriyorlar ..

Bu bilgiyi senin bilmen komple hata zaten.. üzme kendini madem öyle kendi olsaydı okumanın yaşı yok
Peki ben bu bilgiyi napayım gerçekten doktor gelin istiyorsan almasaydın beni oğlunu vazgeçirseydin aradan bir yıl geçmiş olmuş bitmiş gelmiş bana istediği gelini tarif ediyor, git öyle bir gelin kendin bul kendin evlen yada git kendin oku içimden çok cevap veriyorum da dışımdan ufak bir tebessüm sadece …

Gerçekten sinir bozucu olmuş bence bir dahakine bana böyle şeyler söylemeyin lütfen de ağlayıp kendini daha fazla üzme bazı insanlar böyle memnuniyetsiz oluyor sen değiştiremezsin onları
Asla değiştiremem. Ben beni sevdiğini düşünüyordum demekki öyle değilmiş. En azından bilmiş oldum o konuşmasıyla , çünkü ben onu çok seviyordum hep dua ederdim ona kendi babam gibiydi..

Evet benimde rahim ağzı boyutuna falan baktı normal dedi dönmüştü zaten benimkide ondan oluyor heralde

Ne gerek var canım boyle şeylere, ne saçma bir konudma olmuş. Herkes Dr olmak istemiyor sonuçta, çok istiyorsa kendisi olsaymis hiç canını sıkma canım ne güzel meslegin var daha ne istiyorlar hamile birine söylenir mi böyle şeyler, hiç kafana takma bence gereksiz bir konuşma yapmış

Bu tarz bi olay yaşadım kvden ötürü yani bilmemem gereken bir şeyi ki olmayan bir şey sanki olmuş gibi anlatıp birde duyurdu o an laf etmedim bir şey demedim ben direkt dinlemiyormus gibi yaptım sonra eşime söyledim eşim bi uyarı çekti bir daha anlatmadı öyle bir şey.. inan eşinde bitiyor her şey sen sakın ağzını açıp laf etme daha çok bu konuda üstüne gelir.. esinde o an kendi rahatsız olmuş gibi yansıtıp susturabilir..
Bu arada canım takacak bir şey yok evet sinir bozucu ama onun boş boğazligi

Ne münasebetle onun lafıyla kendini eksik hissedip üzülüyorsun.
Yeri geldiğinde söyle sen de kırıldığını. Yaptığı çok ayıp. Eşin de tepki göstersin babasına niye öyle söylüyorsun diye.
Ben olsam tartışırım. Takıntılı millet ya düzgün eş buldu diye mutlu da olmuyorlar. Bir de meslek çıktı
Sen doktor olsaydın başka şeye takardı belki de. Boşver içindekileri eşine kus ama

Ay ne baban gibi görcen Allah aşkına var senin baban işte o kp mesafe var arada hiç te baban gibi görme. Saygı başka tabi ona bişey diyemem ama kendi baban kırılacaksın diye asla böyle bişey söylemezdi sana.
Benim kp de yemek konusunda bikere laf etmişti bana pek yapmıyormuşum falan filanmış. Bende ozamanlar cevabını verip kapatmıştım konuyu. Sen yine iyi sabretmişsin ben olsam benden razıysan doktor gelin sevdan niye bitmedi derdim

Yani böyle bir isteği varsa bile bunu bir yıl sonra bana söylemesi gerçekten de kırıcı. Bir yıl sonra ne olmuş da o doktor geline ihtiyaç duymuş olabilir ki insanlar böyle kayınbabayı kaynanayı siliyorlar bende hep ayıplardım millet ne kadar kötü ya derdim ama gerçekten de hak ediyor bazıları. Ha ben silmem ama içimden çok çok kırıldım , düzelir mi bilmiyorum
eşime söyledim babam yaşlı işte beni de kırıyor boşver dedi. Benim yanımda kendi oğlunu çok aşağıladığı oldu. Bizzat kaç kere şahit oldum alay eder aşağılar ama eşim sesini hiç çıkarmaz. Şimdi bana da yapmaya başladı , evet yaşlı ama insan bu şekilde onlardan soğuyor. Eşimin sigara izmaritini balkonda görmüş aramış bir ton azarlamış kapatmış . Yani bu evli barklı çocuğu olacak yani sigara içeli 10 yıl oluyor yeni duyduğu bir şey de değil üstelik. Eşime de bir şey diyemiyorum aynısının bin beterini ona yapıyor hatta onun için üzülüyorum babasıyla hiç mutlu bir anısı yok
Doktor olsam başka bir eksiğimi bulurdu illaki dediğin gibi insanlar yeterki sende eksik bir şey bulsun, hemen buluyorlar eksiğini çünkü seni sevip benimsemiyorlar. Adam beni demekki sevip benimsememiş..
Evet canım çok gereksiz bir konuşmaydı ama iyi oldu bu konuşmayı yapması en azından ben onun bana karşı olan hislerini öğrenmiş oldum beni sevdiğini düşünüyordum, sevseydi böyle bir şeyi bir yıl sonra söylemezdi sonuçta artık olmuş bitmiş gitmiş. İlk başta deseydi doktor gelin istiyorum diye ben bunu bilseydim babanın gönlü yok evlenmeyelim derdim. Ay kızlar insanlar ne kadar kolay kalp kırıyorlar ya

Ayy ne gereksiz bir konuşma olmuş normal zamanda bile söylenmeyecek söz bir de hamile iken duymak zorunda kalmışsın sıkma canını boşver boşboğazlılığına ver eşin de seni haklı bulmuştur diye düşünüyorum

Eşim de yaşlılığına ver diyor da işte en azından bana karşı gerçek düşüncelerini duymuş oldum iyi oldu aslında söylediği. Bir yılda bir hata görmedi e napcak hata eksik bulamayınca kendisi eksikliğimi alnıma yapıştıracak adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…