2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet evet kafamdaki gibi çift çift giderim dur bunu bi düşüniyim

Organizer almış mıydınız onları yıkadınız mı nasıl yaptınız bozulma
Oluyor mu. ? Yani yıkanması gerek diye düşünüyorum ama nasıl olacak bilemedim

Ben depend aldım da sezeryan olursa önermiyorlar normal lohusa pedi de aldım artık hangisini kullanırsam dursun
Sezaryen doğum yaptım, dependle rahat ettim. Lohusa pedi filan kullanmadım. Kesik o kadar aşağıda oluyor ki istesende sıkıntı olmuyor.

Ben hala çekimde giymelik güzel lohusa takımı bulamadım uygun fiyatlı bulursanız bana da gönderin kendime hiçbir şey almadım. Bebeğin kıyafetlerini yıkamaya girişmedim. Daha küvet organizer hurç vs ıvır zıvır eksikler var alınacak ayrıca. 8.ayda olduğumu hatırlatın bana

Pijamaevi Bej Flore Exclusive Ãrme Sabahlıklı Kadın Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Dantelli süslü bişey bakmıyorsanız şu pijama takımın renkleri
Var ben bi takım bundan aldım. Bi takım da kısa kol. Ama tabi çekim için süslü dantelli şeyler daha çok tercih ediliyor sanırım.

Oda daha gelmediğinden aklıma gelmedi yıkamak başka yere kaldırmak bu haftasonu bende başlayayım yoksa sıkıntı olacak gibi

Miss Dünya Lissa Beyaz Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Canım bak ben bunu favorilemişim uygunmuş fiyatı ama ben bir çarşı tarafına bakmayı düşünüyorum görüp almak istiyorum . Şu sayfanınkiler çok şık duruyor ama bir bak istersen Lohusa Hamile Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol

Yıkamadım ben bozulur diye. Islak mendil ile silmeyi düşünüyorum
Ya dikim yerleri de çok iyi değildir atölyeler yani Allah bilir ne şartlar altında dikiliyor.
Şimdi bebeğin kıyafetlerini de oraya koymak mantıklı gelmedi bana da. Silmek de çok çözüm olmayabilir kısa 15 dk atsak ters çevirip fermuarlarınk nasıl olur acaba en fazla rengi solar diye düşünüyorum. .

Ahahah o sırada eşime güveniyorum zaten anlaşma yaptık her gün iki saat sadece kendime ayıracağım bakalım

Valiz için olan organizer mi onlarsa eğer ben yıkadım sorun olmadı ama diğer kalın olanı yıkamadım silcem mecbur

Benim aldığım fileli, filesi bozulabilir diye düşündüm. Ben kilitli poşetle koyacağım içine bebek kıyafetlerini zaten. Direkt temas etmeyeceği için sorun olmaz diye düşündüm

Ahahah o sırada eşime güveniyorum zaten anlaşma yaptık her gün iki saat sadece kendime ayıracağım bakalım
Bende öyle düşünüyodum ama burnunun dibinde bitiyorlar annesii bu ağlıyor açmı annesii bu çocuk kaka yapmış annesiii şu oyuncağı nerede oyun oynucaz biz. ya gidin oynucaksanız bulun oyuncağı yada doyurup verdik işte çocuğu eline bi hoplat zıplat pırt yapsın filan yokkk kucağında çocukla kıçında dolaşıyorlar insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…