- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben doyup hemen acikiyorum eğer çok doyarsam sıkıntı büyük oturamiyorum kaburga batıyor, yatamiyorum yeni yemek yedim midem ağzıma geliyorResmen aynısıdediğin gibi o kadar sıkışık ki oralar, yemekte hemen patlıcak gibi oluyorum. Dün ağlıyodum doymadım ama yiyemiyorum diye
Mide yanması arada hissediyorum ama ona alışığım refluden zatenUzucu ya ama allahtan mide yanması vs yasamiyorsun sanirim
Gobus hala yukarda dimi
Senin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir yaDün teyzemde bebeğin boyu konuşuldu bana sürekli kıyafet alma giyemicek zaten iri bebek olucak hepsi boşa gidecek diyip duruyolar napim bebek çıplak mı kalsın. Ben 55 cm doğmuşum teyzem ordan atlıyo benim kız da 60 cm doğdu seninkinin 50 doğmasına ihtimal yok diyo. 60 cm bana biraz şov gibi geldi ama bilemedim mümkün müdürbu kadarı da olumlu zorbalama gibi hissettiriyo bana, 50’den uzun doğmazsa sanki hayal kırıklığı olcakmış gibi kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Bi de ne zaman ultrason fotoğrafına baksalar yok burnu büyük yok hiçbi şeye benzemiyo e senin çocuğun 21 yaşında hala bi şeye benzemiyo ben bişi diyom mu Bu herbokologları susturamıcaz dimi, olumlu olumsuz her seye fikirleri var
Aynıssıııı gerçekten. Demek ki bizim toplumda her kültürde ve aile yapısında var bu kıyas durumu.Ben şu olayı yaşıyorum işte eşimin 2 yeğeni var kv sürekli onları anlatıp duruyo onda sunu yapmıştık bunu yapmıştık diye.. veya onu sever bunu yapmaz vs vs..
Zamanında ananem bana yapmıştı diğer torunlarını över anlatirdi beni de meğersem onlara anlatiyormus derken insan gıcık oluyor ve kuzeni de olsa sevmiyor iyi bir şeymiş gibi anlatıyorlar.. çocuğuma o yüzden bunları yasatmicam ben gebe kalmadan önce eşimle konuştum bu konuları.. şimdi bana anlatiyor hadi susuyorum ama çocuğuma yapamaz
Evet bende duydum bebegin yerleşme konumuyla ilgili benceMide yanması arada hissediyorum ama ona alışığım refluden zaten
Evet bazılarinin göbeği hep yukarıda olabiliyormuş illa aşağıda bir goruntu olmak zorunda değilmiş bundan korkuyorumdoğuma kadar kaburgalarim kırılacak çünkü
Benim öne doğru sivriliyor göbegim artık aşağıya gitme gibi bir niyeti yokEvet bende duydum bebegin yerleşme konumuyla ilgili bencebenim bugün çok az daha aşağıda gibi geldi eşimde sana öyle geliyo büyüyor ama dedi
Birde erkek bebisler kaburgalara dikkat etçok garip ya ben hiç öyle hissetmedim
Benim öne doğru sivriliyor göbegim artık aşağıya gitme gibi bir niyeti yoken başından beri kaburgalarima vuruyor ya çok kötü bir şey hissetmemen daha güzel
Kız hiç sıkma canını doğumdan sonra gör bak neler neler denilecekDün teyzemde bebeğin boyu konuşuldu bana sürekli kıyafet alma giyemicek zaten iri bebek olucak hepsi boşa gidecek diyip duruyolar napim bebek çıplak mı kalsın. Ben 55 cm doğmuşum teyzem ordan atlıyo benim kız da 60 cm doğdu seninkinin 50 doğmasına ihtimal yok diyo. 60 cm bana biraz şov gibi geldi ama bilemedim mümkün müdürbu kadarı da olumlu zorbalama gibi hissettiriyo bana, 50’den uzun doğmazsa sanki hayal kırıklığı olcakmış gibi kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Bi de ne zaman ultrason fotoğrafına baksalar yok burnu büyük yok hiçbi şeye benzemiyo e senin çocuğun 21 yaşında hala bi şeye benzemiyo ben bişi diyom mu Bu herbokologları susturamıcaz dimi, olumlu olumsuz her seye fikirleri var
Çok alma diyenlere sinir oluyorumKız hiç sıkma canını doğumdan sonra gör bak neler neler denilecekbenim annem bile çok alma diyor birde ilk bebek olunca insan hevesli oluyor içimde kalmasın diyor. 60 cm ne doğar doğmaz bir metre olmuş resmen bir o kadar da yerin altında var mıydı diye sorsaydın teyzene ben evlendikten sonra teyzelerimin arkamdan konuştuğunu duydum ondan dolayı teyzemlerle görüşmüyorum canım hem de bayağı kırıcı konuşmalar olmuş annem de bunları bildiği halde küsme diyor boşver teyze meyze de boş anam ben anneme bile en ufak bir problemimi söylesem tüm dünya duymuş oluyor herkes fikir sahibi oluyor ben de kendi otoritemi kendim kurdum artık kabuğuma çekildim yoksa işimiz zor hangi biriyle uğraşalım
Ay bende o kremden var oğlum düşmüştü yüzünde iz kalmasın diye almıştık, açalı 10 ay falan oldu inşallah tarihi geçmezBende unv hastanesinde doğum yaptım. Hiç bisi söylemediler. Bir süre sonra arkadaşım dedi. Aynı kremi kullandım. Pek iz yoktu, yapıştırma olunca pek iz olmuyormuş. Hamile kalıp gobus büyüyünce belli oldu bnm iz. Bu sefer inşallah unutmam kullanırım. Krem vardı bnde ev taşırken kaybettim galiba bulamadım. Aşırı pahalı bir krem ayrıca
Canım benim oğlum da 54 cm doğdu ama ben yenidoğanları 50 cm almışım ve giydirmişim şu an düşünüyorum acaba nasıl giydi diyeDün teyzemde bebeğin boyu konuşuldu bana sürekli kıyafet alma giyemicek zaten iri bebek olucak hepsi boşa gidecek diyip duruyolar napim bebek çıplak mı kalsın. Ben 55 cm doğmuşum teyzem ordan atlıyo benim kız da 60 cm doğdu seninkinin 50 doğmasına ihtimal yok diyo. 60 cm bana biraz şov gibi geldi ama bilemedim mümkün müdürbu kadarı da olumlu zorbalama gibi hissettiriyo bana, 50’den uzun doğmazsa sanki hayal kırıklığı olcakmış gibi kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Bi de ne zaman ultrason fotoğrafına baksalar yok burnu büyük yok hiçbi şeye benzemiyo e senin çocuğun 21 yaşında hala bi şeye benzemiyo ben bişi diyom mu Bu herbokologları susturamıcaz dimi, olumlu olumsuz her seye fikirleri var
Arkadaşımın kızı 57 cm 4500 kiloydu gözümle gördüm gerçekten 1 aylık bebek gibiydiSenin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir yahe 1 metre dogurcam ben de
Ay senin de benimki gibi aşağı aşağı gidiyor alttan çıkmasalar bariEki Görüntüle 3406079
Benimde öyle öne doğru gidiyo ama asagi doğru da eğim aliyo gibibencede hissetmemek daha güzel
Ayyyy 57 cm miAy bende o kremden var oğlum düşmüştü yüzünde iz kalmasın diye almıştık, açalı 10 ay falan oldu inşallah tarihi geçmezhem pahalı hem de devasa bi krem bitirmek imkansız zaten keşke küçük boy yapıp daha uygun fiyatlı olsa
Canım benim oğlum da 54 cm doğdu ama ben yenidoğanları 50 cm almışım ve giydirmişim şu an düşünüyorum acaba nasıl giydi diyebacaklarını dümdüz sopa gibi tutmuyor ya bebekler kıvrık olduğu için sıkıntı olmamış demek çok giyememişti onu hatırlıyorum ama ilk etapta giymişti
Arkadaşımın kızı 57 cm 4500 kiloydu gözümle gördüm gerçekten 1 aylık bebek gibiydiama şu an 2.5 yaşında ve minyon. Belli olmuyor bu işler
Ay senin de benimki gibi aşağı aşağı gidiyor alttan çıkmasalar bari
Bende bulamadım halaErkek bebek bekleyen anneler hastane cikişi için isimli bişeyler yaptirdiniz mi ? Ben bulamiyorum. Anı kalsin diye bakiyorum ama içime sinmedi
İstiyorsan yaptır canım içinde kalmasın. Ben inan ne annemlere ne kv lere göstermiyorum geliyor öyle görüyorlar. İlk bebegim degil artık kimsenin bişeye karışmasına müsade etmiyorum. İnsanı lohusa lohusa çileden çıkartıyorlar. Aç mı bu altımı pis sütün mü yetmiyor. Bu sefer banyosunu dahi tek yaptıracam kime ne sende canını sıkıp takılma canım. Ben ilk dogumumda isim belli oldugu halde isim bile degişti daha narkozdan ayıkmamışım eşim şu olsun mu dedi kv önerileri ama hepsinede istedigim ismi kattım ohhh olsunİyi yaptın canım, annem de ne alsam yapsam heves kırıyor ne gerek var modundaeski kafa olunca işte çok güzel olmuş seninki canım afiyet olsun
Aman neyse yat kalk dua et anlayışlı en azından eşin anamda anam demiyorEşim kv ile sıkıntilarimi sizin kadar bilip hakim olduğu için riske atmaz kendisini birde ben lohusa son gerginlik seviyeleri olunca kavga tartışma huzursuzluk olmasın diye kendi çağırmaz benim istediğimi yapar
Ahhahahq benim kv ve kp sana gonderiyim amin canım inşallah sende kv ellerinden şöyle yemekler yiyip hoşaf içersin insallah
bende bu sefer kullancam yapıştırma benimde ama iz var duruyor bu sefer kullanınca inşallah iz hafifler. Evet fazla pahalı ama hakkını veriyor ya arkadaşın sezaryen yerini görünce şok olmuştum hiç iz yok gibiydiBende unv hastanesinde doğum yaptım. Hiç bisi söylemediler. Bir süre sonra arkadaşım dedi. Aynı kremi kullandım. Pek iz yoktu, yapıştırma olunca pek iz olmuyormuş. Hamile kalıp gobus büyüyünce belli oldu bnm iz. Bu sefer inşallah unutmam kullanırım. Krem vardı bnde ev taşırken kaybettim galiba bulamadım. Aşırı pahalı bir krem ayrıca
ay benimki gene benlik bişey yok dimi diyip bi kenarda otursa öpüp başıma koyacaktım benimki bildiğin sendroma girdi doğumdan sonra herif bi değişik oldu ne kavgalar gürültüler ay ozaman boşanmadık ya şimdi ufak tartışmalar hiç gözüme gelmiyor bilegulumsebebek Kocisi garip bi ruh haline girmişti aklıma tam o geldi aynı senin kocanda aynı davraniyo eee girceksin diye kaba konuştun mu doğuma o zaman ne diyo ahahah
İri dogan bebekler bazen çok fazla gelişmiyor canım korkmaAyyyy 57 cm miinanamiyorum ya allahim öylede olmasın tövbe tövbe bi bebekligini görelim dimi çocuk olarak cikmasjn
Bu gidişle öyle olacak gibi alttan hadi ben çıkıyorum görüşürüz diyecek
Az kaldi ya ne yapcazBende bulamadım hala
Benimde eşim gece de kalacak birilerini düşünüyor kimseyi istemiyorum dedim gündüz gelip gitsinler gece kendimiz bakarız ilk te değil sonuçta ilkte tek başımaydım ben gece gündüz. Aman kimse karışmasında gelmesin de istemem vallahiDünden beri çok pis doldurdum kendimi aynen asla tek kelime ettirmek istemiyorum eşimin de şimdiden önüne liste gibi koydum kuralları. Şuana kadar kimseden ses çıkmadı ama doğunca kimseye tahammülüm olmayacak kendimi biliyorum şimdiden kuruldum
Esim iri doğup 1.ayin sonunda 9 kilo olmuş resmi olmasa asla inanmamİri dogan bebekler bazen çok fazla gelişmiyor canım korkma
Benim mideyle başım dertte okadar baskı yapıyor ki mideme dayanacak gibi değil aşağı ne zaman iner bilmiyorum dönmemiş bile dün doktora sordum yoo yukarda dönmemiş zaten dediDik oturamıyorum hep bi uzanma ihtiyacı oluyo o kadar sıkışıyo ki kaburgam midem. Elimle ittiriyorum azıcık aşağı in çocuğum diyorum eşim kızıyo karışma çocuğa diye
Abooo o kadar kötü mü olcaz demekk..Aman neyse yat kalk dua et anlayışlı en azından eşin anamda anam demiyor
bende bu sefer kullancam yapıştırma benimde ama iz var duruyor bu sefer kullanınca inşallah iz hafifler. Evet fazla pahalı ama hakkını veriyor ya arkadaşın sezaryen yerini görünce şok olmuştum hiç iz yok gibiydi
ay benimki gene benlik bişey yok dimi diyip bi kenarda otursa öpüp başıma koyacaktım benimki bildiğin sendroma girdi doğumdan sonra herif bi değişik oldu ne kavgalar gürültüler ay ozaman boşanmadık ya şimdi ufak tartışmalar hiç gözüme gelmiyor bilemasada duran çaydanlığı halının ortasına mı çarpmadım her yer çay oldu adamı yakasından tutup kapıya mı atmadım ay nasıl delirtmiş beni ya şimdi peşin peşin uyarıyorum bak ben lohusa sendromuna girebilirim sen durduğun yerde dur sendrom filan istemiyorum senden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?