2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Resmen aynısı dediğin gibi o kadar sıkışık ki oralar, yemekte hemen patlıcak gibi oluyorum. Dün ağlıyodum doymadım ama yiyemiyorum diye
Ben doyup hemen acikiyorum eğer çok doyarsam sıkıntı büyük oturamiyorum kaburga batıyor, yatamiyorum yeni yemek yedim midem ağzıma geliyor

Uzucu ya ama allahtan mide yanması vs yasamiyorsun sanirim
Gobus hala yukarda dimi
Mide yanması arada hissediyorum ama ona alışığım refluden zaten
Evet bazılarinin göbeği hep yukarıda olabiliyormuş illa aşağıda bir goruntu olmak zorunda değilmiş bundan korkuyorum doğuma kadar kaburgalarim kırılacak çünkü

Senin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir ya he 1 metre dogurcam ben de

Aynıssıııı gerçekten. Demek ki bizim toplumda her kültürde ve aile yapısında var bu kıyas durumu.
Çalışan, meşguliyeti olan kadınların bu boş muhabbete vakti kalmıyor bence. Emeklilik sonrası oldu bizimkilerde
Teyzem yapıyor bana da. Gelinini anlatır durur hiç de tepki bile vermem sormam şöyle yapmış bunu böyle yapmış ..
onun yüzünden kuzenimi de bebeğini de görmek istemiyorum. Bir de başkasının bebeğinin her anını dakikasını yada büyüme şeklini ben gerçekten merak etmiyorum.

Evet bende duydum bebegin yerleşme konumuyla ilgili bence benim bugün çok az daha aşağıda gibi geldi eşimde sana öyle geliyo büyüyor ama dedi
Birde erkek bebisler kaburgalara dikkat et çok garip ya ben hiç öyle hissetmedim

Benim öne doğru sivriliyor göbegim artık aşağıya gitme gibi bir niyeti yok en başından beri kaburgalarima vuruyor ya çok kötü bir şey hissetmemen daha güzel

Benim öne doğru sivriliyor göbegim artık aşağıya gitme gibi bir niyeti yok en başından beri kaburgalarima vuruyor ya çok kötü bir şey hissetmemen daha güzel

Benimde öyle öne doğru gidiyo ama asagi doğru da eğim aliyo gibibencede hissetmemek daha güzel

Kız hiç sıkma canını doğumdan sonra gör bak neler neler denilecek benim annem bile çok alma diyor birde ilk bebek olunca insan hevesli oluyor içimde kalmasın diyor. 60 cm ne doğar doğmaz bir metre olmuş resmen bir o kadar da yerin altında var mıydı diye sorsaydın teyzene ben evlendikten sonra teyzelerimin arkamdan konuştuğunu duydum ondan dolayı teyzemlerle görüşmüyorum canım hem de bayağı kırıcı konuşmalar olmuş annem de bunları bildiği halde küsme diyor boşver teyze meyze de boş anam ben anneme bile en ufak bir problemimi söylesem tüm dünya duymuş oluyor herkes fikir sahibi oluyor ben de kendi otoritemi kendim kurdum artık kabuğuma çekildim yoksa işimiz zor hangi biriyle uğraşalım

Çok alma diyenlere sinir oluyorum onlar yüzünden dolabim bomboş kaldı

Ay bende o kremden var oğlum düşmüştü yüzünde iz kalmasın diye almıştık, açalı 10 ay falan oldu inşallah tarihi geçmez hem pahalı hem de devasa bi krem bitirmek imkansız zaten keşke küçük boy yapıp daha uygun fiyatlı olsa
Canım benim oğlum da 54 cm doğdu ama ben yenidoğanları 50 cm almışım ve giydirmişim şu an düşünüyorum acaba nasıl giydi diye bacaklarını dümdüz sopa gibi tutmuyor ya bebekler kıvrık olduğu için sıkıntı olmamış demek çok giyememişti onu hatırlıyorum ama ilk etapta giymişti
Senin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir ya he 1 metre dogurcam ben de
Arkadaşımın kızı 57 cm 4500 kiloydu gözümle gördüm gerçekten 1 aylık bebek gibiydi ama şu an 2.5 yaşında ve minyon. Belli olmuyor bu işler
Eki Görüntüle 3406079
Benimde öyle öne doğru gidiyo ama asagi doğru da eğim aliyo gibibencede hissetmemek daha güzel
Ay senin de benimki gibi aşağı aşağı gidiyor alttan çıkmasalar bari

Ayyyy 57 cm mi inanamiyorum ya allahim öylede olmasın tövbe tövbe bi bebekligini görelim dimi çocuk olarak cikmasjn

Bu gidişle öyle olacak gibi alttan hadi ben çıkıyorum görüşürüz diyecek

İyi yaptın canım, annem de ne alsam yapsam heves kırıyor ne gerek var modunda eski kafa olunca işte çok güzel olmuş seninki canım afiyet olsun
İstiyorsan yaptır canım içinde kalmasın. Ben inan ne annemlere ne kv lere göstermiyorum geliyor öyle görüyorlar. İlk bebegim degil artık kimsenin bişeye karışmasına müsade etmiyorum. İnsanı lohusa lohusa çileden çıkartıyorlar. Aç mı bu altımı pis sütün mü yetmiyor. Bu sefer banyosunu dahi tek yaptıracam kime ne sende canını sıkıp takılma canım. Ben ilk dogumumda isim belli oldugu halde isim bile degişti daha narkozdan ayıkmamışım eşim şu olsun mu dedi kv önerileri ama hepsinede istedigim ismi kattım ohhh olsun

Aman neyse yat kalk dua et anlayışlı en azından eşin anamda anam demiyor
bende bu sefer kullancam yapıştırma benimde ama iz var duruyor bu sefer kullanınca inşallah iz hafifler. Evet fazla pahalı ama hakkını veriyor ya arkadaşın sezaryen yerini görünce şok olmuştum hiç iz yok gibiydi
gulumsebebek Kocisi garip bi ruh haline girmişti aklıma tam o geldi aynı senin kocanda aynı davraniyo eee girceksin diye kaba konuştun mu doğuma o zaman ne diyo ahahah
ay benimki gene benlik bişey yok dimi diyip bi kenarda otursa öpüp başıma koyacaktım benimki bildiğin sendroma girdi doğumdan sonra herif bi değişik oldu ne kavgalar gürültüler ay ozaman boşanmadık ya şimdi ufak tartışmalar hiç gözüme gelmiyor bile masada duran çaydanlığı halının ortasına mı çarpmadım her yer çay oldu adamı yakasından tutup kapıya mı atmadım ay nasıl delirtmiş beni ya şimdi peşin peşin uyarıyorum bak ben lohusa sendromuna girebilirim sen durduğun yerde dur sendrom filan istemiyorum senden diye

Ayyyy 57 cm mi inanamiyorum ya allahim öylede olmasın tövbe tövbe bi bebekligini görelim dimi çocuk olarak cikmasjn

Bu gidişle öyle olacak gibi alttan hadi ben çıkıyorum görüşürüz diyecek
İri dogan bebekler bazen çok fazla gelişmiyor canım korkma

Benimde eşim gece de kalacak birilerini düşünüyor kimseyi istemiyorum dedim gündüz gelip gitsinler gece kendimiz bakarız ilk te değil sonuçta ilkte tek başımaydım ben gece gündüz. Aman kimse karışmasında gelmesin de istemem vallahi

Dik oturamıyorum hep bi uzanma ihtiyacı oluyo o kadar sıkışıyo ki kaburgam midem. Elimle ittiriyorum azıcık aşağı in çocuğum diyorum eşim kızıyo karışma çocuğa diye
Benim mideyle başım dertte okadar baskı yapıyor ki mideme dayanacak gibi değil aşağı ne zaman iner bilmiyorum dönmemiş bile dün doktora sordum yoo yukarda dönmemiş zaten dedi

Abooo o kadar kötü mü olcaz demekk.. iyi gözü korkmustur yapacağını sanmıyorum artık ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…