- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Arkadaşlar geçen gün kocasını öldürmek isteyenlere gülmüştüm ama haklılarmış kesinlikle camdan aşağı mı atsam zehirlesem mi arasıdayımbebeğin eşyalarını yıkadım ütülüyorum yıkanabilir tüm kumaşları yıkıyorum pusetidir yatak yastıklarıdır adam benlik bir şey yok dimi deyip arkadaşlarıyla bilgisayar oynuyor gerçekten imkanı olan baba olsun çünkü 0 efor doğuma da giremem ben kaldıramam diyor tam öldür beni diyor yani bu bebeyi ben kendime ve kendi aileme yapmışım eşimin ve ailesinin konuyla alakası yok sanırım
Valla ben hassas yıkamada renklileri beyazları koyu renklileri ayrı ayrı attım hiçbir şey olmadiKızlar bebeğin bütün eşyalarını aynı anda yıkasam bi şey olmaz dimi? Ağız mendillerini mesela ayrı yıkayacak biri vardı ben çoraptır kıyafettir mendildir hepsini atsam nolur ki
Evet 50 li küçük canım 100lü dolduruyor içini. Annen dogru demiş kuzum baklava alınıyor. Bizde alıyoruz tatlı gelenlere veriliyor malum ama buda ayrı bi50 li çok küçük olur canım ya, bende çikolata yaptırmak istiyorum da annem de ne o öyle baklava al diyor
Aa tamam canım farklı bir sebebi var sandımCanım ben ayrı yıkıcam sebebi de annem hazırladı onları kıyafetleri yikadiktan sonra elime geçti hepsi o yüzden ayrı yikayacagim :) ne olur ne olmaz diye çok renkli şeylerle beyazlari ayrı yikamistim sadece
Tamam canım sağolasın benimkilere de olmaz inşallahRenkleri aynıysa birşey olmaz, benim aldıklarım çoğunluk beyaz olunca pek bir şey olmadı canım
Ayy süper bugün yıkıcam hadi gazamız mübarek olsunValla ben hassas yıkamada renklileri beyazları koyu renklileri ayrı ayrı attım hiçbir şey olmadi
Benimki de dün bana yemek yapacak güya aynen şöyle : Patates doğuruyor o sırada benden bir şeyler istiyor. Salça... (Ben çıkarıp veriyorum), soğan nerde, marul nerde.. Sinir tepeme çıktı daha çok yoruldum.Arkadaşlar geçen gün kocasını öldürmek isteyenlere gülmüştüm ama haklılarmış kesinlikle camdan aşağı mı atsam zehirlesem mi arasıdayımbebeğin eşyalarını yıkadım ütülüyorum yıkanabilir tüm kumaşları yıkıyorum pusetidir yatak yastıklarıdır adam benlik bir şey yok dimi deyip arkadaşlarıyla bilgisayar oynuyor gerçekten imkanı olan baba olsun çünkü 0 efor doğuma da giremem ben kaldıramam diyor tam öldür beni diyor yani bu bebeyi ben kendime ve kendi aileme yapmışım eşimin ve ailesinin konuyla alakası yok sanırım
İyi yaptın canım, annem de ne alsam yapsam heves kırıyor ne gerek var modundaEvet 50 li küçük canım 100lü dolduruyor içini. Annen dogru demiş kuzum baklava alınıyor. Bizde alıyoruz tatlı gelenlere veriliyor malum ama buda ayrı bi
Güzel isimli olunca hatıra kalır şimdi modaben digerlerinde hiç bişe yapamadım bunda yapmak istedim
Ay sen sen ol sakın söz hakkı verdirtme yoksa varya tepene çıkıyorlar. Ben ilk gebeliğimden beridir kimsenin bana karışmasına müsade etmedim bundan sonra da kimse ne yardım etsin ne karışsın. Sen de kibar bir dille reddedersin veya yüzlerine evet evet dersin bildiğini okursun yoksa milyon kişi kendi tecrübesini anlatacak , ne gerek var o bebeğin annesi sensin en iyisini sen bilirsin ki Allah o bebeği sana nasip etmiş , onlar bilse onlara nasip eder boşver hiç kafanı da yormaBenimki de dün bana yemek yapacak güya aynen şöyle : Patates doğuruyor o sırada benden bir şeyler istiyor. Salça... (Ben çıkarıp veriyorum), soğan nerde, marul nerde.. Sinir tepeme çıktı daha çok yoruldum.
Bugün de inanılmaz nefret dolu uyandım eşim çok pis batıyor bana zaten bütün gece ailedeki herkesle kavga ettim kafamın içindebebekle ilgili herşeye karışıp yorum yapıyorlar diye.
Dünden beri çok pis doldurdum kendimi aynen asla tek kelime ettirmek istemiyorum eşimin de şimdiden önüne liste gibi koydum kuralları. Şuana kadar kimseden ses çıkmadı ama doğunca kimseye tahammülüm olmayacak kendimi biliyorum şimdiden kuruldumAy sen sen ol sakın söz hakkı verdirtme yoksa varya tepene çıkıyorlar. Ben ilk gebeliğimden beridir kimsenin bana karışmasına müsade etmedim bundan sonra da kimse ne yardım etsin ne karışsın. Sen de kibar bir dille reddedersin veya yüzlerine evet evet dersin bildiğini okursun yoksa milyon kişi kendi tecrübesini anlatacak , ne gerek var o bebeğin annesi sensin en iyisini sen bilirsin ki Allah o bebeği sana nasip etmiş , onlar bilse onlara nasip eder boşver hiç kafanı da yorma
Ben şu olayı yaşıyorum işte eşimin 2 yeğeni var kv sürekli onları anlatıp duruyo onda sunu yapmıştık bunu yapmıştık diye.. veya onu sever bunu yapmaz vs vs..Dünden beri çok pis doldurdum kendimi aynen asla tek kelime ettirmek istemiyorum eşimin de şimdiden önüne liste gibi koydum kuralları. Şuana kadar kimseden ses çıkmadı ama doğunca kimseye tahammülüm olmayacak kendimi biliyorum şimdiden kuruldum
Ben kaburgamdan citlama sesi duydum yaKaburgamız kalmamıştır….golden-snitch
Dik oturamıyorum hep bi uzanma ihtiyacı oluyo o kadar sıkışıyo ki kaburgam midem. Elimle ittiriyorum azıcık aşağı in çocuğum diyorum eşim kızıyo karışma çocuğa diyeBen kaburgamdan citlama sesi duydum yabebek öyle bir ittirdi ki bazen oradaki etleri sıkıyor döndürüyor sanki öyle bir his
Sizin mideniz nasıl dayanıyor bu duruma yada bagirsaklarBen kaburgamdan citlama sesi duydum yabebek öyle bir ittirdi ki bazen oradaki etleri sıkıyor döndürüyor sanki öyle bir his
Özellikle ağ tarafıma yapıyor benim solda çok hissetmiyorum ama çabuk doyuyorum midem küçüldü resmen sıkışmaktanSizin mideniz nasıl dayanıyor bu duruma yada bagirsaklar
Aay evet ben de elimi aradaki boşluğa koyuyorum ittiriyorumDik oturamıyorum hep bi uzanma ihtiyacı oluyo o kadar sıkışıyo ki kaburgam midem. Elimle ittiriyorum azıcık aşağı in çocuğum diyorum eşim kızıyo karışma çocuğa diye
Resmen aynısıAay evet ben de elimi aradaki boşluğa koyuyorum ittiriyorumgecen öyle bir ittirdi ki eşim çocuğu sinirlendirdin herhalde dedi ben de sinirlendim dedim gerçekten niye bu kadar ittiriyor anlamıyorum canım acıyor
Uzucu ya ama allahtan mide yanması vs yasamiyorsun sanirimÖzellikle ağ tarafıma yapıyor benim solda çok hissetmiyorum ama çabuk doyuyorum midem küçüldü resmen sıkışmaktan
İnsanın bı de kendi akrabalari yapınca bunu sende mi brutus diye daha çok sinirleniyosunDün teyzemde bebeğin boyu konuşuldu bana sürekli kıyafet alma giyemicek zaten iri bebek olucak hepsi boşa gidecek diyip duruyolar napim bebek çıplak mı kalsın. Ben 55 cm doğmuşum teyzem ordan atlıyo benim kız da 60 cm doğdu seninkinin 50 doğmasına ihtimal yok diyo. 60 cm bana biraz şov gibi geldi ama bilemedim mümkün müdürbu kadarı da olumlu zorbalama gibi hissettiriyo bana, 50’den uzun doğmazsa sanki hayal kırıklığı olcakmış gibi kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Bi de ne zaman ultrason fotoğrafına baksalar yok burnu büyük yok hiçbi şeye benzemiyo e senin çocuğun 21 yaşında hala bi şeye benzemiyo ben bişi diyom mu Bu herbokologları susturamıcaz dimi, olumlu olumsuz her seye fikirleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?