- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Bu eşlerde bizi evde yalnız bırakmama sıkıntısı varBenimde eşim gece de kalacak birilerini düşünüyor kimseyi istemiyorum dedim gündüz gelip gitsinler gece kendimiz bakarız ilk te değil sonuçta ilkte tek başımaydım ben gece gündüz. Aman kimse karışmasında gelmesin de istemem vallahi
İnstagramdan bakıyorum önümüzde ki ay içinde yaptırmam lazım yoksa yandıkkkAz kaldi ya ne yapcaz
Ay inşallah vallahi o dönem şu çocuğa dua et şu çocuk biraz büyüsün bilmem ne diyodu şimdi kızımı 1 saat dışarı çıkarıp getirince kızım hemen bana sarılıyor filan ana kuzusu işte çocuğu anasından nasıl ayırır insan bilmem ne diyorAbooo o kadar kötü mü olcaz demekk..iyi gözü korkmustur yapacağını sanmıyorum artık ahahah
Aynen ilk çocuk demedi acemi demedi prematüre çocukla bi başına napar demedi onun yüzünden kimse gelemedi. Kız anlatsam roman olur dedikleri cinsten yemin ediyorum yatağın bi kısmının yayları atmış çocuğu beslicem diye hep aynı yere oturmaktan. emme refleksi tam gelişmemiş durumda kuvezden yeni çıkmış kilo verse geri kuveze alacaklar ciğerler için hava veriyorum hiç durmadan kontrolleri var millet 15-20 dk maksimum besler ben 40 dk da 60 cc sütü zorla içiriyorum boynum omuzlarım kopuyor hep o günlerimi tek başına geçirdim ben akşam gelip yardım ediyordu gündüz yalnızdım. Şimdi bakma yine kimseye ihtiyacım yok ta kızım küçük tam ilgi zamanı yanımda biri olup onla ilgilense yaz dönemi ne bileyim bi parka götürse yeter derdindeyim yoksa kızım çok zor bi bebekti prematüre olduğundan, ben acemi anneydim o günleri atlattım şimdi illaki yaparım gibime geliyor. Ay bak gene aklıma geldi kuruldum adama ağzına kürekle vurasım varBu eşlerde bizi evde yalnız bırakmama sıkıntısı vardaha öncede yalnız kalmışsın zaten ne düşünüyorsa dimi
Önceden canım sıkılıyodu da artık gülüyorum milletin hadsizliğineİnsanın bı de kendi akrabalari yapınca bunu sende mi brutus diye daha çok sinirleniyosunher şeye kulak Tika ya ücretini veriyomus gibi yorum yapıyorlar. Param var alıyorum giyemezse ihtiyacı olana veririm de bişey derlerse ilerde aaa öyle mi demişim hamilelik hormonları işte de
Ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz kafaları bu kadar erken aşağı inmese miydi acabaBen doyup hemen acikiyorum eğer çok doyarsam sıkıntı büyük oturamiyorum kaburga batıyor, yatamiyorum yeni yemek yedim midem ağzıma geliyor
Yok canım 42’yi geçmiş haftası gününü fazlasıyla doldurmuşum babam ve cimri ailesi doğru düzgün doktora götürmemiş devlet hastanesinde normal doğuma zorlamışlar mosmor olmuş ölüyomuş vajinadan onlarca dikiş atılmış ona inanıyorum o yüzdenSenin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir yahe 1 metre dogurcam ben de
Neyse bakalım doğumdan sonra duruma göre alırız canım NapalımÇok alma diyenlere sinir oluyorumonlar yüzünden dolabim bomboş kaldı
Ay yuh ya ismine niye karışıyorlarsaİstiyorsan yaptır canım içinde kalmasın. Ben inan ne annemlere ne kv lere göstermiyorum geliyor öyle görüyorlar. İlk bebegim degil artık kimsenin bişeye karışmasına müsade etmiyorum. İnsanı lohusa lohusa çileden çıkartıyorlar. Aç mı bu altımı pis sütün mü yetmiyor. Bu sefer banyosunu dahi tek yaptıracam kime ne sende canını sıkıp takılma canım. Ben ilk dogumumda isim belli oldugu halde isim bile degişti daha narkozdan ayıkmamışım eşim şu olsun mu dedi kv önerileri ama hepsinede istedigim ismi kattım ohhh olsun
Ayyy o kadar haklısın kiKız hiç sıkma canını doğumdan sonra gör bak neler neler denilecekbenim annem bile çok alma diyor birde ilk bebek olunca insan hevesli oluyor içimde kalmasın diyor. 60 cm ne doğar doğmaz bir metre olmuş resmen bir o kadar da yerin altında var mıydı diye sorsaydın teyzene ben evlendikten sonra teyzelerimin arkamdan konuştuğunu duydum ondan dolayı teyzemlerle görüşmüyorum canım hem de bayağı kırıcı konuşmalar olmuş annem de bunları bildiği halde küsme diyor boşver teyze meyze de boş anam ben anneme bile en ufak bir problemimi söylesem tüm dünya duymuş oluyor herkes fikir sahibi oluyor ben de kendi otoritemi kendim kurdum artık kabuğuma çekildim yoksa işimiz zor hangi biriyle uğraşalım
Aaaa bunu hiç düşünmemiştim çok mantıklı kız, duruşlarından dolayı oluyor demek kiAy bende o kremden var oğlum düşmüştü yüzünde iz kalmasın diye almıştık, açalı 10 ay falan oldu inşallah tarihi geçmezhem pahalı hem de devasa bi krem bitirmek imkansız zaten keşke küçük boy yapıp daha uygun fiyatlı olsa
Canım benim oğlum da 54 cm doğdu ama ben yenidoğanları 50 cm almışım ve giydirmişim şu an düşünüyorum acaba nasıl giydi diyebacaklarını dümdüz sopa gibi tutmuyor ya bebekler kıvrık olduğu için sıkıntı olmamış demek çok giyememişti onu hatırlıyorum ama ilk etapta giymişti
Arkadaşımın kızı 57 cm 4500 kiloydu gözümle gördüm gerçekten 1 aylık bebek gibiydiama şu an 2.5 yaşında ve minyon. Belli olmuyor bu işler
Ay senin de benimki gibi aşağı aşağı gidiyor alttan çıkmasalar bari
Z zaynfuruze ben belki böyle bi tulum yaptırıcam en sade bunu buldum fotoğraflı yorumlarda çok güzel görünüyorBende bulamadım hala
Kafası yukarda mı canım? Benimkinin kafası bayadır aşağıda ayaklarıyla mahvediyo midemiBenim mideyle başım dertte okadar baskı yapıyor ki mideme dayanacak gibi değil aşağı ne zaman iner bilmiyorum dönmemiş bile dün doktora sordum yoo yukarda dönmemiş zaten dedi
Bunun mavisini bende gördüm böyle bir şey erkek bebeğe çok mu süslü ?Z zaynfuruze ben belki böyle bi tulum yaptırıcam en sade bunu buldum fotoğraflı yorumlarda çok güzel görünüyor
Gizdizayn İsimli Nakış İşlemeli Biyeli Tulum Yenidoğan Hastane ÇıkışıFiyatı, Yorumları - Trendyol
Gizdizayn İsimli Nakış İşlemeli Biyeli Tulum Yenidoğan Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Müslin bakiyorum ama bilemedim sence ?İnstagramdan bakıyorum önümüzde ki ay içinde yaptırmam lazım yoksa yandıkkk
Benimki kontrolde her zaman başi aşağida ama bildiğin midemin altinda sanki durmadan midede bi yanma oluyor .Kafası yukarda mı canım? Benimkinin kafası bayadır aşağıda ayaklarıyla mahvediyo midemi
Valla bana kafası yanda gibi geliyor poposu sağ tarafımı şişirmiş durumda sol daha aşağıda tümsekli duruyor ama doktor dönmemiş dedi nerde bu çocuk bilmiyorumKafası yukarda mı canım? Benimkinin kafası bayadır aşağıda ayaklarıyla mahvediyo midemi
Yakası işlemeli olduğu için bilemedim canım diğer attığın daha güzel gibiBunun mavisini bende gördüm böyle bir şey erkek bebeğe çok mu süslü ?
Ayaklarla iyi tepiyolar biziBenimki kontrolde her zaman başi aşağida ama bildiğin midemin altinda sanki durmadan midede bi yanma oluyor .
Ben de ultrasonda yüzünün fotoğrafını alırken fark ettim sağ kasığıma bastırıyordu oralara gömülmüş ayaklar yukardaValla bana kafası yanda gibi geliyor poposu sağ tarafımı şişirmiş durumda sol daha aşağıda tümsekli duruyor ama doktor dönmemiş dedi nerde bu çocuk bilmiyorum
Hemde nasil. Ben baş aşağiya geçince eahatlariz demiştim ama sanki öyle bişey yokmuşAyaklarla iyi tepiyolar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?