2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu eşlerde bizi evde yalnız bırakmama sıkıntısı var daha öncede yalnız kalmışsın zaten ne düşünüyorsa dimi

Abooo o kadar kötü mü olcaz demekk.. iyi gözü korkmustur yapacağını sanmıyorum artık ahahah
Ay inşallah vallahi o dönem şu çocuğa dua et şu çocuk biraz büyüsün bilmem ne diyodu şimdi kızımı 1 saat dışarı çıkarıp getirince kızım hemen bana sarılıyor filan ana kuzusu işte çocuğu anasından nasıl ayırır insan bilmem ne diyor eh bi zahmet arkadaşım çocuk benim anasıyım ben ne sana ne başka birine güvenerek doğurmadım sen 2 sene boyunca hobilerine de gittin kaldın arkadaşlarınla da eğlendin ben bu çocukla keyfi olarak 2 saatten fazla ayrı kalmadım çocuk bana ait benim diyemiyorum da gülümsüyorum sadece umarım akıllanmıştır da sendroma girmez yine

Bu eşlerde bizi evde yalnız bırakmama sıkıntısı var daha öncede yalnız kalmışsın zaten ne düşünüyorsa dimi
Aynen ilk çocuk demedi acemi demedi prematüre çocukla bi başına napar demedi onun yüzünden kimse gelemedi. Kız anlatsam roman olur dedikleri cinsten yemin ediyorum yatağın bi kısmının yayları atmış çocuğu beslicem diye hep aynı yere oturmaktan. emme refleksi tam gelişmemiş durumda kuvezden yeni çıkmış kilo verse geri kuveze alacaklar ciğerler için hava veriyorum hiç durmadan kontrolleri var millet 15-20 dk maksimum besler ben 40 dk da 60 cc sütü zorla içiriyorum boynum omuzlarım kopuyor hep o günlerimi tek başına geçirdim ben akşam gelip yardım ediyordu gündüz yalnızdım. Şimdi bakma yine kimseye ihtiyacım yok ta kızım küçük tam ilgi zamanı yanımda biri olup onla ilgilense yaz dönemi ne bileyim bi parka götürse yeter derdindeyim yoksa kızım çok zor bi bebekti prematüre olduğundan, ben acemi anneydim o günleri atlattım şimdi illaki yaparım gibime geliyor. Ay bak gene aklıma geldi kuruldum adama ağzına kürekle vurasım var

Önceden canım sıkılıyodu da artık gülüyorum milletin hadsizliğine bi de 7 aydır al yeğenime şunu aldım içimden geldi dememiş bi zıbın bile almamış boş boş konuşuyo

Senin 55 cm dogman bile bana şuan sallama gibi geldi maksimum 53 duydum ben 55 bile fazlayken 60 nedir ya he 1 metre dogurcam ben de
Yok canım 42’yi geçmiş haftası gününü fazlasıyla doldurmuşum babam ve cimri ailesi doğru düzgün doktora götürmemiş devlet hastanesinde normal doğuma zorlamışlar mosmor olmuş ölüyomuş vajinadan onlarca dikiş atılmış ona inanıyorum o yüzden

Çok alma diyenlere sinir oluyorum onlar yüzünden dolabim bomboş kaldı
Neyse bakalım doğumdan sonra duruma göre alırız canım Napalım
Ay yuh ya ismine niye karışıyorlarsa benim de ilk bebek olmasa ben de banyosuna karıştırmam da işte ilk bebek diye sadece banyosuna yardım eder annem, kv zaten bebeği istemediği için çok umursamıyor Allahtan şanslıyım ben o yönden

Ayyy o kadar haklısın ki önceden her şeyi anlatayım danışayım kafasındaydım şimdi bakıyorum neyi kime danışcam karşımdakinin iyi bildiği ne malum baksana cahil cahil muhabbetler sürekli ben de kabuğumdayım valla hiiiç gereği yok

Aaaa bunu hiç düşünmemiştim çok mantıklı kız, duruşlarından dolayı oluyor demek ki ben de üzülüyodum 50’yi geçerse aldıklarımı nasıl giyecek diye

Bunun mavisini bende gördüm böyle bir şey erkek bebeğe çok mu süslü ?

Eklentiler

• 70B708D7-7730-4198-9774-627AE0CB47F0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 53

Eklentiler

• D8BB0E15-D23D-409E-826C-6F9A0EFC637D.webp
    33 KB · Görüntüleme: 48
  • 18C58561-B229-47A9-A342-DFEBBDF84611.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Valla bana kafası yanda gibi geliyor poposu sağ tarafımı şişirmiş durumda sol daha aşağıda tümsekli duruyor ama doktor dönmemiş dedi nerde bu çocuk bilmiyorum
Ben de ultrasonda yüzünün fotoğrafını alırken fark ettim sağ kasığıma bastırıyordu oralara gömülmüş ayaklar yukarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…