2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy inşallah girmez canım bu sefer yoksa caydanligi direkt kafasına yiyecek gibi
Oha ne acılar çekti kim bilir annen bende inanıyorum canım 42 hafta iyi bir şey olmamış sana kalıcı

Ya en basiti anneme dedim ki bizim yaklaşık ilk zamanlar kaç kıyafetimiz vardı ne kadar gidiyo bi günde falan hatırlamıyorum ki diyo geçen bi arkadaşıma sen tetanoz oldun mu dedim 3 sene önce doğum yapmış hatırlamıyorum ki diyo yani bence sormamak daha mantıklı durduk yere nasıl hatırlamaz diye de gıcık olmuyosun

Aaaa bunu hiç düşünmemiştim çok mantıklı kız, duruşlarından dolayı oluyor demek ki ben de üzülüyodum 50’yi geçerse aldıklarımı nasıl giyecek diye
Oha bebeğin bacağını ben biraz düzelmeye çalışırdım kundak yaparken ellemiyim hiç o zaman ahhahaha 0 tecrübe analık cocufumun başına bir şey gelmez umarım (daha bebek bakımı ile ilgili video izlicem korkmayin)

Erkek bebek bekleyen anneler hastane cikişi için isimli bişeyler yaptirdiniz mi ? Ben bulamiyorum. Anı kalsin diye bakiyorum ama içime sinmedi
Ben bu sayfadan bu sekilde bunu yaptirdim ama daha elime ulasmadi ben de birinin onermesiyel bu sayfaya yaptirdim goruntu olarak cok begendim kalitesi de iyi denmisti

@gulumsebebek Kocisi garip bi ruh haline girmişti aklıma tam o geldi aynı senin kocanda aynı davraniyo eee girceksin diye kaba konuştun mu doğuma o zaman ne diyo ahahah
Doğuma girmezsen hastaneye gelme zahmet etme dedim gülüyor paşam doğumda stres olurmuş dayanamazmış ben zaten her gün doğuruyorum

Valla eşimden başladım bende sülaleye devam edebilirim

Hahaha kesinlikle katılıyorum yardımcı olacaklarını umup tam tersi sinir olduğumuzla kalıyoruz

Nasıl kundak yapılacağını bile bilmiyorum video mu izlememiz gerekiyo link atarsın artık

Önceden canım sıkılıyodu da artık gülüyorum milletin hadsizliğine bi de 7 aydır al yeğenime şunu aldım içimden geldi dememiş bi zıbın bile almamış boş boş konuşuyo
Aynen hiç gerek yok dinlemeye hı de geç boşver
Ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz kafaları bu kadar erken aşağı inmese miydi acaba
Ayağıyla mi yapıyor kafasıyla mi yapıyor bilmiyorum bugün arabaya binerken hızlıca kendimi koltuğa bıraktım sanırım kaburgam bir acıdı ağlayacaktim o derece dışarıya çıkarken tuvalet olayı çok etkiliyor ya bu kaburga olayı çok sıkıntı

Ayyy benimkinin akıl vermekte üstüne yoktur. Dinleyene tabi. Bu hamileligimde bile sakın geçir hamileligini akıllı olur diyor kızını örnek veriyor hiç stres olmadı akıllı çocuk diyor onu strese sokan kaynanası yok demekki sakin geçirmiş

Hahahahaha kız ne güzel işte ilgileniyor seninle önemsiyor ki söylüyor maşallah 9 ay arayıp sormayan kayınvalidenin yanında seninki tam bir melek

Kızlar sürekli bunalıp duruyorum sizde de var mı bu sıkıntı.. en basiti pazara gitsem markete gitsem sinir oluyorum herkese evde de bunalıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…