2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bana da iyi gelen tek şey Güneşli havada yalnız yürüyüş yapmak gerçekten insan görünce tüylerim dikeliyor sanki.
Benimde aynı gerçekten birde pazarda vs üstüme üstüme geliyorlar ya sinir olup durdum özellikle teyzeler sanki beleşe dağıtılıyor malzemeler gibi nasıl saldiriyorlar karnımı korumaktan bi hal oldum

Kızlar sürekli bunalıp duruyorum sizde de var mı bu sıkıntı.. en basiti pazara gitsem markete gitsem sinir oluyorum herkese evde de bunalıyorum..
Eveet var bugün pazara gittim herkese sinir oldum önümden miy miy yürüyen mi dersin sağına soluna bakmadan saçma sapan hareket eden mi dersin. Eşimle el ele tutusuyoruz o önümden gidiyor yer aciyor gibi kadının teki pazar arabasiyla aramıza dalmaya çalışıyor karnım burnumda bana yer vermiyor yer vermesini geçtim pazar arabanla aramiza niye giriyorsun az bı bekle

Aay kızlar kiminle konustuysam 37'de doğurmuş ya hiç etrafımda ben 38de doğurdum ben 40ta doğurdum diyen yok 37'ye 3 hafta kaldı ve ben hazır değilim gibi daha bebiş olayına
geçen ben de aynısını dedim eşim diyor bu kadar acele etme hazır olmakta kucağına alınca dersin oh iyi ki de gelmiş.

Off evet ya birde karnıma karnıma gelip carpacak gibi yapıyorlar kimi carpacak oluyo elimle kalkan yapmaktan sinir oldum.. en basiti biber alıcam sanki beleş veriyo pazarci bir üşüştüler eşime dedim gelsene benim karnımı arkadan da olsa korusun dedi ki benimde üstüme çıktılar ben aynısını yapsam bana sapk derlerdi dedim o an soyleseydin kızardım dedim saygı olsun bir şey kalmamış..gerçekten aradan geçme gibi derdi ney bu insanların bilmiyorum heralde ellerinden gelse ezip geçecekler.. Bende öyle önümdeki mıy miy gider bugün eşime dedim ben çok sinirnoldum artık dayanamıyorum bunaldım dedim çıktık pazardan

Kendini sev böyle düşünme fazlalık olan kiloları problem yapma onlar bebeğinin sana kattıkları bebek sağlıkla gelsin de gider o kilolar

Ben hiç bu halimle yüzümü çekmek istemiyorum patates gibiyim. Hatıra kalsın diye karnımı çekiyorm arada yeter

Burdan bi annemiz klozet kapağını kapat bi bacağını klozet kapağına koy demişti birde ayna koydum çok rahat oldu
Ben biraz korkuyorm ya daha erken gibi ne zaman yapmamız lazim 32 den sonra başlanilmali diye biliyorm ama ya o an bi sey olurda baslarsa

Ben biraz korkuyorm ya daha erken gibi ne zaman yapmamız lazim 32 den sonra başlanilmali diye biliyorm ama ya o an bi sey olurda baslarsa
Canım doktorun dediği zaman başla bana başla dediği için başladım yoksa çok kötü bir his bence ama rahat oluyo başta hiç olmayacakmış gibi geliyo ama oluyo başlamaz başlamaz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…