- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Sling ben de alıcam canım alırsan link atar mısın? Kanguru var bende ama ilk etapta sling daha rahat olur gibi geldi
Ben ilk kızımda sevi bebenin almıştım ama çok kullanamadım ya, bana çok gerekli gibi gelmiyor. İkinci kızımda evde olduğu halde hiç kullanmadım. Ama dışarı çıkarken kullanırım dersen onun için olabilir. Ben genelde bebek arabası kullandım ondan ihtiyaç duymadımSling ben de alıcam canım alırsan link atar mısın? Kanguru var bende ama ilk etapta sling daha rahat olur gibi geldi
Neko nun sling i var bende. Arkadaş kullandı bir süre hatta, döndürdük aramızda.Kanguru erkek bebegin testislerine zarar verebiliyormus sling alcam o yüzden ben ama 2 seçenek arasında kaldım
Genel Markalar Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl İkisi arasında fark var mı ne farkı var varmadan detaylı bakmadımilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dalgadan kastın ne tam anlamadımDemekki herkeste farklı oluyo o dalga bende kalıyor bi 20 saniye sonra rahatliyo garip bebek duruyo dediğin gibi diğer zamanlar zaten kırıp geçiyor dün eşime ilk defa denk geldi şok oldu nasıl güçlü vurdu diye diyorum ben neler cekiyorum her gece bi bilsenbu arada seminer inşallah güzel geçer ben gelemiyorum eşimden dolayı önemli yerleri azcık yazar misiniz Mavi070707
Mayıs'a geçersem kaburgalar sıkıntıya girer alın bu çocuğu artık derim herhalde3 Mayıs sen kesin nisanda doğurursun derken 41 leri görüyormuşsun
plansız 24.04 olursa bide ay hadi inşallah
hahahaha
Aay insallah canım benimMaşaAllah canımsağlıkla sıhhatle gelsin minik paşa tahminimce 3500 civarı olur oğluşun
Bı gittiğimde uzun oluyor bı gittiğimde kısa ben de anlamadımFarklı olarak işe gitmiyorum ondan mı acabaevde olduğum için yeterince yorulmuyorum da uykum gelmiyor olabilir mi bilemedim
Amin canım uyumadıkça iyice uykum kaçıyor gündüz uyusam da sersem gibi oluyorum saçma bir düzen oldu
Maşallah canım boyu da baya uzamış
Havalar ısındı artık çıkarım ben de, geçen hafta kar yağıyordu, heralde evde olmak yaramadı bana
İlaçlarım aynı aslında ama farklı olarak izne ayrıldım işte, evde olunca yeterince yorulmuyorum uykum gelmiyor diye düşündüm. İş temposunda bir şekilde uyuyordum.
Ah benim de öyle ya bugün baya yürüdük ama en son artık dedim kesin çıkacak alttan, karnımız da aşağıda bizim ya o da etkiliyor bence. Hep kasıklarda baskı oluyor ağrıyor.
Bana en son 3400 demişti doktor doğuma girmeden, 3715 doğdubileydim zorlamazdım hahah o yüzden ben daha fazla çıkacakmış gibi düşüncem bu sefer
Benim döndü canım hem de 26 ay emzirdimhiç sarkma falan olmadı çok şükür boyutları da eski haline döndü.
Tüylenme yaptı mı kumasiNeko nun sling i var bende. Arkadaş kullandı bir süre hatta, döndürdük aramızda.
Hah aynen bi tarafi yüksek bi tarafi alçak ben ona dalgalanma diyorumDalgadan kastın ne tam anlamadımyani bebiş başka tarafa kayıyor gibi bende ona dalgalanma dedim karnımın bı tarafı yüksek bı tarafı alçak oluyor ona diyorsan dalgalanması evet kasılma öyle oluyor kaburgama iyice bastırıyor öne egilmemi engelliyor falan çok net oluyor o kasılma olayı yani
İlk attığınızda indirimde olanda bebeğin ayaklarına dikkat edin. O duruşun yanlış olduğunu daha önce bi çok kişiden duymuştum. Bebeğin ayak ve kalça pozisyonu ikinci attığınızdaki gibi durmalı. Sanırım m durulu diyorlardı bunaKanguru erkek bebegin testislerine zarar verebiliyormus sling alcam o yüzden ben ama 2 seçenek arasında kaldım
Genel Markalar Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Anakucağı Cepli Bebek Taşıma Şalı, Bebek Askısı Sling yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl İkisi arasında fark var mı ne farkı var varmadan detaylı bakmadımilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaaa çok haklısınız şimdi baktim da nedense kapak fotosunda dediğiniz gibi yanlış pozisyon şekliyle koymuşlar.. alanların fotoğrafları baktım m şeklinde duruyo olması gereken gibiİlk attığınızda indirimde olanda bebeğin ayaklarına dikkat edin. O duruşun yanlış olduğunu daha önce bi çok kişiden duymuştum. Bebeğin ayak ve kalça pozisyonu ikinci attığınızdaki gibi durmalı. Sanırım m durulu diyorlardı buna
Demekki herkeste farklı oluyo o dalga bende kalıyor bi 20 saniye sonra rahatliyo garip bebek duruyo dediğin gibi diğer zamanlar zaten kırıp geçiyor dün eşime ilk defa denk geldi şok oldu nasıl güçlü vurdu diye diyorum ben neler cekiyorum her gece bi bilsenbu arada seminer inşallah güzel geçer ben gelemiyorum eşimden dolayı önemli yerleri azcık yazar misiniz Mavi070707
Aaaa hep 39 sezaryen deniliyor gibiydi 38de başlamış artık sezaryen haftası çok teşekkür ederim canimEki Görüntüle 3409257 Eki Görüntüle 3409258 Eki Görüntüle 3409259
Daha vardı ama yoruldum not almadım çok güzel verimli geçti doğum için genel olarak sakin kalmayı doğasına bırakmayı ve nefes kontrolü beden egzersizlerini öneriyorlar
38 de başlıyorum dedi Mustafa sağlam tabi anneyle bebeğin durumuna göreAaaa hep 39 sezaryen deniliyor gibiydi 38de başlamış artık sezaryen haftası çok teşekkür ederim canimkeşke bende gelebilseydim çok güzelmiş ortamda
Hadi inşallah bakalım sakin kalabiliriz
Ayyy hem gelsin istiyorum hemde 36 haftayı bitirsin istiyorum bayramda gelirde doktorum şehir dışında olup gelemez diye korkuyorum ters zamana denk geldik galibaBayram şekeri geliyor anası
Dönüyor canım benimkiler küçücük kalmıştı normal haline göre biraz sünüyor sonra tıparlanıyor benimkiler çok küçük ondan da olabilir@Chen31Begonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
Üzüldüm önümüzdeki aya doğurmuş olurum çünkü38 de başlıyorum dedi Mustafa sağlam tabi anneyle bebeğin durumuna göreGerçekten güzeldi otelde ikramlarda konuşmacılarda başarılıydı aslında her ay sonu varmışta bizim haberinimiz yokmuş
Kız mayısa geçmen imkansız gibi bişe bence 36. Haftadasın 39 da normal dogum yapsan nisanın sonu olur bir iki günle yırtar gibisinMayıs'a geçersem kaburgalar sıkıntıya girer alın bu çocuğu artık derim herhalde
Yok ya 10 iyi zaten uyuyamıyorum dinlenirim biraz dahaÜzüldüm önümüzdeki aya doğurmuş olurum çünkü
Canım duruma göre ben ayın 6sindan daha önce doktora gidebilirim eğer gidersem randevuyu iptal edip almak istersen 9a alabilirsin şimdiden soyliyim önümüzdeki 3 4 gün sonra belli olur
Yok tüylenme olmadiTüylenme yaptı mı kumasi
Hah aynen bi tarafi yüksek bi tarafi alçak ben ona dalgalanma diyorumiyi bende yasiyormusum sevindim rahmim kendisini hazirliyo
10 Mayıs en geç dedi Dr bilemedim ben deKız mayısa geçmen imkansız gibi bişe bence 36. Haftadasın 39 da normal dogum yapsan nisanın sonu olur bir iki günle yırtar gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?