2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kanguru erkek bebegin testislerine zarar verebiliyormus sling alcam o yüzden ben ama 2 seçenek arasında kaldım
İkisi arasında fark var mı ne farkı var varmadan detaylı bakmadım
Sling ben de alıcam canım alırsan link atar mısın? Kanguru var bende ama ilk etapta sling daha rahat olur gibi geldi

Sling ben de alıcam canım alırsan link atar mısın? Kanguru var bende ama ilk etapta sling daha rahat olur gibi geldi
Ben ilk kızımda sevi bebenin almıştım ama çok kullanamadım ya, bana çok gerekli gibi gelmiyor. İkinci kızımda evde olduğu halde hiç kullanmadım. Ama dışarı çıkarken kullanırım dersen onun için olabilir. Ben genelde bebek arabası kullandım ondan ihtiyaç duymadım

Neko nun sling i var bende. Arkadaş kullandı bir süre hatta, döndürdük aramızda.

Dalgadan kastın ne tam anlamadım yani bebiş başka tarafa kayıyor gibi bende ona dalgalanma dedim karnımın bı tarafı yüksek bı tarafı alçak oluyor ona diyorsan dalgalanması evet kasılma öyle oluyor kaburgama iyice bastırıyor öne egilmemi engelliyor falan çok net oluyor o kasılma olayı yani

Bı gittiğimde uzun oluyor bı gittiğimde kısa ben de anlamadım

Neko nun sling i var bende. Arkadaş kullandı bir süre hatta, döndürdük aramızda.
Tüylenme yaptı mı kumasi
Hah aynen bi tarafi yüksek bi tarafi alçak ben ona dalgalanma diyorum iyi bende yasiyormusum sevindim rahmim kendisini hazirliyo

İlk attığınızda indirimde olanda bebeğin ayaklarına dikkat edin. O duruşun yanlış olduğunu daha önce bi çok kişiden duymuştum. Bebeğin ayak ve kalça pozisyonu ikinci attığınızdaki gibi durmalı. Sanırım m durulu diyorlardı buna

Aaaa çok haklısınız şimdi baktim da nedense kapak fotosunda dediğiniz gibi yanlış pozisyon şekliyle koymuşlar.. alanların fotoğrafları baktım m şeklinde duruyo olması gereken gibi

Daha vardı ama yoruldum not almadım çok güzel verimli geçti doğum için genel olarak sakin kalmayı doğasına bırakmayı ve nefes kontrolü beden egzersizlerini öneriyorlar

Aaaa hep 39 sezaryen deniliyor gibiydi 38de başlamış artık sezaryen haftası çok teşekkür ederim canim keşke bende gelebilseydim çok güzelmiş ortamda
Hadi inşallah bakalım sakin kalabiliriz

Aaaa hep 39 sezaryen deniliyor gibiydi 38de başlamış artık sezaryen haftası çok teşekkür ederim canim keşke bende gelebilseydim çok güzelmiş ortamda
Hadi inşallah bakalım sakin kalabiliriz
38 de başlıyorum dedi Mustafa sağlam tabi anneyle bebeğin durumuna göre Gerçekten güzeldi otelde ikramlarda konuşmacılarda başarılıydı aslında her ay sonu varmışta bizim haberinimiz yokmuş

38 de başlıyorum dedi Mustafa sağlam tabi anneyle bebeğin durumuna göre Gerçekten güzeldi otelde ikramlarda konuşmacılarda başarılıydı aslında her ay sonu varmışta bizim haberinimiz yokmuş
Üzüldüm önümüzdeki aya doğurmuş olurum çünkü
Canım duruma göre ben ayın 6sindan daha önce doktora gidebilirim eğer gidersem randevuyu iptal edip almak istersen 9a alabilirsin şimdiden soyliyim önümüzdeki 3 4 gün sonra belli olur

Yok ya 10 iyi zaten uyuyamıyorum dinlenirim biraz daha ben önümüzdeki ay sonunu görürüm de sen görmezsin doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…