2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaay o kadar beklemek istemiyom ben 39 falan olsun bari genlerdendir belki senin bebiş iri olunca Dr normal dogurtmak istediği için erken gelmesini istiyordur
Kesin ya iyi mi kötü mü bilemedim ama süreç normal gitsin isterdim erken kavusmakta istiyorum kavuşma anından korkuyorum kısır döngüye girdim

o kadar haklısın ki şimdiden başlıyimyoksa uykular haram oldu gençliğim bak talanda oldu zalım geceler diye ortada gezcem
Bakalım kimler grupta gece konuşmalarında online olacak

Korkutmuş gibi olmayım ama
Benim ilk kızım ilk 3 4 ay geceyi gündüzü karıştırdı, gece oturduk gündüz uyuduk

Aynısını bana dediler ilk bebekte 2 yıl boyunca gece uykusu görmedim
Ayy bana fenalık geliyo uyumak çok güzel bir şey yavrum uyu dinlen dicem sanırım el kadar bebege ahahha
Bakalım kimler grupta gece konuşmalarında online olacak

Korkutmuş gibi olmayım ama
Benim ilk kızım ilk 3 4 ay geceyi gündüzü karıştırdı, gece oturduk gündüz uyuduk
Gruptan gitmeyin dogurunca online olurum ben büyük ihtimal hepimiz aynı sorunu yasicaz sanırım

Ayy bana fenalık geliyo uyumak çok güzel bir şey yavrum uyu dinlen dicem sanırım el kadar bebege ahahha

Gruptan gitmeyin dogurunca online olurum ben büyük ihtimal hepimiz aynı sorunu yasicaz sanırım
Yok yok inşaAllah uyucak bizim yavrularımız mışıl mışıl
Uyumazsa da artık rezeneleri demleyip toplaşırız

Ben 2 hafta sonrası için korkuyorum mesela ama 4 hafta sonra falan olabilir
Peki nedenn

Yok yok inşaAllah uyucak bizim yavrularımız mışıl mışıl
Uyumazsa da artık rezeneleri demleyip toplaşırız
Hadi bakiyim sona doğru yaklaşıp bunları konuşacağımızi hiç dusunmezdim vay be.. yok hareketini hissettik hissetmedik, cinsiyeti ne acaba , nub teorisi vs derken konu nerelere geldi duygulandim

Peki nedenn

Hadi bakiyim sona doğru yaklaşıp bunları konuşacağımızi hiç dusunmezdim vay be.. yok hareketini hissettik hissetmedik, cinsiyeti ne acaba , nub teorisi vs derken konu nerelere geldi duygulandim
Henüz hazır hissetmiyorum bi izne çıksam mesela bu sefer evde sikilcam tamam artık gelsin Dicem bir de 37den sonra en azından biraz aktiflesmek istiyorum yuruyus vs direkt izne cikip doğurmak istemiyorum fazla da geciksin istemiyorum bebiş için zaten son haftaya kadar çalışıyorum 40-41de gelirse evde geçen 3-4 haftam boşuna gibi olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…