2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok canım öyle düşünme en azından spor yaparsın birde zaman hızlı geçiyor gibi sanki böyle hareket halinde olursun iyi olur .. az önce bi video izledim 3 4 kat elimizle belimizi destekleyerek merdiven çıkmak pelvis kaslarini guclendiriyormus .. çocuk doğmak istemezse doğmazmiz kanala hareketini kolaylastiriyormus ama işte sallıyorum 7ye çıktı mı bu kat sayısı risk artiyormus hani erken doğurma gibi günde 2 3 defa yapılması iyiymiş aklıma sen geldin senin evde merdiven olunca iyi spor oluyordur pelvis kasların için

Evet üstüne bir de unutkanlık eklenince çok in cik gibi oluyor sürekli suyumu mutfakta unutuyorum şu ara özellikle in çık yapayım o zaman en azından doğuma hazırlık olsun 38-39 gibi doğsa diyorum da bakalım ne zaman gelmek isteyecek

Off karşıma uyku ile ilgili videolar cikiyo atmadan buraya yapamiyorum I ImaginaryLife
ben 2 sene uykusuz gezdim valla her gece 2 saatte bir emmeye kalkardı, emzirmeyi bırakınca deliksiz uyumaya başladı ama o da yanımda yatarsa. 6 sene de beraber yattık işte bu sene okula başlayınca ayırdım artık. Sonra da hamile oldum sardım başa

Peki nedenn

Hadi bakiyim sona doğru yaklaşıp bunları konuşacağımızi hiç dusunmezdim vay be.. yok hareketini hissettik hissetmedik, cinsiyeti ne acaba , nub teorisi vs derken konu nerelere geldi duygulandim
Demi az kaldı şimdi yakında gazı var sütüm çoğalsın diye ne yapmalı, popisi pişik oldu vs vs vs muhabbetlerine geçiş yapıcaz

O vakte kadar nasıl yanında tuttun özel hayatinizda zorlanma yaşamadın mi eşinle.. en çok korktuğum olay bu tam birini büyüttüm derken 0dan başlamak ama yaş farkıda seninki gibi olsun en az istiyorum hayırlısı
Demi az kaldı şimdi yakında gazı var sütüm çoğalsın diye ne yapmalı, popisi pişik oldu vs vs vs muhabbetlerine geçiş yapıcaz
eridim
Çok iyi o zaman kolay gelsin

Off tamamen düşündüğüm şeylerin aynısını yazmışsın hem izne çıkayım birkaç hafta dinleneyim hazırlıklarımo bitiriym sporumu yapiym diyorum hemde boşuna haklarım bitmesin bebiş gelsin bari diyorum

Ayrı yatırsam da gece 10 kez yanıma geliyordu ya da ben onun yanına gidiyordum uykum çok bölünüyordu en iyisi birlikte yatalım dedik. Bir süre yanımıza bir yatak daha attık üçümüz yattık sonra eşim adaya veda eden isim oldu birkaç sene ayrı yattık eşim de zaten ayrı yatmaya pek hevesliymiş sorun olmadı hatta şimdi beraber yatarken garip geliyor hahahah ben de alışmışım oğlumla uyumaya. Eşim hiç temas sevmez arkasını döner uyur, ben de aksine sarmaş dolaş uyumayı severim oğlum da öyleydi koklaya koklaya uyurdum
Cinsel açıdan tabi biraz uzaklaşma olmadı değil, daha planlı olmak zorunda kaldık spontane gelişmedi öyle bir ortam olmadığı için

Yaş farkı konusunda ben de arka arkaya olsun isterdim 2-3 hadi bilemedin 4 yaş ama bir türlü cesaret edemedik. Hatta tek çocukta kalalım diye düşünüyorduk, benim oğlum bir de kolay bir bebek/çocuk olmadı çok hastalanırdı falan derken seneler geçti nasip böyleymiş. Bebek çok özledim ama burnuma bebek kokusu geliyordu hamilelik istediğim zamanlarda resmen canım çekiyordu. Ara vermenin etkisinden olsa gerek

İnşallah herşey gönlümüze göre olur
sıcakta kullanışsız oluyor
Kızlar yaa ayaklarım şişti ayakkabılar olmuyor doğumdan sonra eski numaramı giyebilecek miyim acaba aşırı moralim bozuldu nedense 34 haftalığım
Tamda bugüne kadar yüzüklerimi takabiliyoken artık takamıyorum birden şiştim ödemlendim sanırım şu sıcak havaların etkisi çok. Ama doğumdan sonra normale dönüyor şimdi ayaklar şiş kilodan da etlendi. Şişlik ve kilo gidince eski haline dönüyor
I ImaginaryLife Begonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
mümkün değil
10 Mayıs en geç dedi Dr bilemedim ben de
o 10 Mayıs 41 hafta bitimi işte

Hadi inşallah senin teori tutsun

Çok üzgünüm taş gibi küçük memeliysen ve genetikte iyiyse çok deforme olmaz ama değilsen olur
Benim küçük değildi 90 beden takıyordum bebekten önce ama taş gibiydi dikti bayağı hatta desteksizdi benim sütyenlerim, hatta sütyen takmayı unutup çıktığım çok oluyordu sütyensiz olduğum belli olmuyordu, destekli sütyen takınca füze gibi duruyordu hiç takmazdım desteksiz sütyen falan. Şimdi bebekten dolayı bayağı dikliği gitti şekli bozuldu bebişten sonra düzelir mi bilmiyorum

9 ay arayıp sormayan umursamayan kv eşime demiş ki o kadar vitamin takviyesi alırsanız tabiki bebek iri olur demiş ay gel de çıldırma eşim demiş doktor ne derse onu yaptık diye, zaten geçen bana demişti şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor biz yaptık sen yapma; doktor ne derse onu yaparım anne dedim. Birde geçenlerde tutturdu aşılar felç yapıyormuş yaptırma 9 aydır asla ne beni ne bebeği sormayan insan kalkıp böyle kötü kötü şeyler söylüyor; yani 11 yıl bu işi okumuş uzman olmuş birine mi güvenelim o zaman herkes kadın doğuma gitmeyi bıraksın tamamen instagramdan gördüğümüz şeyleri yapalım. Of yeminle bazen öyle bir raddeye geliyorum ki eşimi sevmeme rağmen neden evlendim ki diyorum. İşin tuhaf yanı bekarken dünya tatlısı bir insan bebeği duyunca nasıl böyle kinli oluyor anlamıyorum kendi torunun olduğu için bir maşallah de ya hemen ilaç kullanmış da iri olmuş da yok bilmem ne üf

Benimde öyleydi canım 85 takıyordum hiç destekli takmadım. Ama maalesef ilk çocuktan sonra o taş gibilik gidiyor aşırı bozulmasa da bozuluyor 2. De biraz daha gidiyor 3. De Allaha emanet

Boşver kuzum ya hiç takılıp canını sıkma

Evet canım takılacak bir şey ama hormondan dolayı sanırım etkileniyorum veya yaptığı yorumları kötüye çekiyorum keşke böyle yapmasam bir tövbe mi edim vesvese mi bu düşündüklerim acaba
Bende ediyorum ama yok olmuyor hormonlardan mı bilmem ama bana hep batıyor lafları birde bu zamanda heleki son aylarımız zor geçiyor beden çok yorgun canım

Bugün özellikle bende de oldu bu sürekli mesela bebek solda orda toplanıyor gibi yumru gibi oluyor orası ama sağ tarafa yumuşak oluyor sende de mi öyle yoksa karnın he ryeri mi sert

Ayy evlerden ırak bu ne felaket tellalı gibi bir yengen iki kayınvaliden pek biliyorlar maşallah az okuyup doktor olsalarmış ya bu bilgileri boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…