- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Yok canım öyle düşünme en azından spor yaparsın birde zaman hızlı geçiyor gibi sanki böyle hareket halinde olursun iyi olur .. az önce bi video izledim 3 4 kat elimizle belimizi destekleyerek merdiven çıkmak pelvis kaslarini guclendiriyormus .. çocuk doğmak istemezse doğmazmiz kanala hareketini kolaylastiriyormus ama işte sallıyorum 7ye çıktı mı bu kat sayısı risk artiyormus hani erken doğurma gibi günde 2 3 defa yapılması iyiymiş aklıma sen geldin senin evde merdiven olunca iyi spor oluyordur pelvis kasların içinHenüz hazır hissetmiyorumbi izne çıksam mesela bu sefer evde sikilcam tamam artık gelsin Dicem bir de 37den sonra en azından biraz aktiflesmek istiyorum yuruyus vs direkt izne cikip doğurmak istemiyorum fazla da geciksin istemiyorum bebiş için zaten son haftaya kadar çalışıyorum 40-41de gelirse evde geçen 3-4 haftam boşuna gibi olmuş oluyor
Evet üstüne bir de unutkanlık eklenince çok in cik gibi oluyorYok canım öyle düşünme en azından spor yaparsın birde zaman hızlı geçiyor gibi sanki böyle hareket halinde olursun iyi olur .. az önce bi video izledim 3 4 kat elimizle belimizi destekleyerek merdiven çıkmak pelvis kaslarini guclendiriyormus .. çocuk doğmak istemezse doğmazmiz kanala hareketini kolaylastiriyormus ama işte sallıyorum 7ye çıktı mı bu kat sayısı risk artiyormus hani erken doğurma gibi günde 2 3 defa yapılması iyiymiş aklıma sen geldin senin evde merdiven olunca iyi spor oluyordur pelvis kasların için
DemiPeki nedenn
Hadi bakiyimsona doğru yaklaşıp bunları konuşacağımızi hiç dusunmezdim vay be.. yok hareketini hissettik hissetmedik, cinsiyeti ne acaba , nub teorisi vs derken konu nerelere geldi duygulandim
O vakte kadar nasıl yanında tuttunben 2 sene uykusuz gezdim valla her gece 2 saatte bir emmeye kalkardı, emzirmeyi bırakınca deliksiz uyumaya başladı ama o da yanımda yatarsa. 6 sene de beraber yattık işte bu sene okula başlayınca ayırdım artık. Sonra da hamile oldum sardım başa
Demiaz kaldı şimdi yakında gazı var sütüm çoğalsın diye ne yapmalı, popisi pişik oldu vs vs vs muhabbetlerine geçiş yapıcaz
Çok iyi o zamanEvet üstüne bir de unutkanlık eklenince çok in cik gibi oluyorsürekli suyumu mutfakta unutuyorum şu ara özellikle in çık yapayım o zaman en azından doğuma hazırlık olsun 38-39 gibi doğsa diyorum da bakalım ne zaman gelmek isteyecek
Off tamamen düşündüğüm şeylerin aynısını yazmışsınHenüz hazır hissetmiyorumbi izne çıksam mesela bu sefer evde sikilcam tamam artık gelsin Dicem bir de 37den sonra en azından biraz aktiflesmek istiyorum yuruyus vs direkt izne cikip doğurmak istemiyorum fazla da geciksin istemiyorum bebiş için zaten son haftaya kadar çalışıyorum 40-41de gelirse evde geçen 3-4 haftam boşuna gibi olmuş oluyor
Ayrı yatırsam da gece 10 kez yanıma geliyordu ya da ben onun yanına gidiyordum uykum çok bölünüyordu en iyisi birlikte yatalım dedik. Bir süre yanımıza bir yatak daha attık üçümüz yattık sonra eşim adaya veda eden isim oldu birkaç sene ayrı yattıkO vakte kadar nasıl yanında tuttunözel hayatinizda zorlanma yaşamadın mi eşinle.. en çok korktuğum olay bu tam birini büyüttüm derken 0dan başlamak ama yaş farkıda seninki gibi olsun en az istiyorum hayırlısı
İnşallah herşey gönlümüze göre olurVallahi ne olduğu belli değilbirde nisan annelerine bakıyorum hep sezaryen olunca da böyle dusunduklerimizin tam tersi olacak gibi geliyo bazen
Lcw tulumu bende yok zibini var ama kalıbı küçük lcwnin
Sararma gibi leke varsa makinenin leke programı da çıkarıyor bekletmesine gerek yok denedim de@Nur5434
sıcakta kullanışsız oluyorİnşallah daha çok kalır canım da şöyle rahat rahat mincirirsinizbenimde karnım çok hareketli normalde bu kadar hareket etmezdi garip kanalı mı bulmaya calisiyo anlamadim ki
Eki Görüntüle 3409187
Hiç bundan kullandin mi benim evin içinde iş yaparken böyle bir şey kullanasim varda ilk 3 ay sonra işte disarda bebek arabasiyla uğraşmak istemezsek diye böyle bir şey alasım var kullanışlı mi acaba
Tamda bugüne kadar yüzüklerimi takabiliyoken artık takamıyorum birden şiştim ödemlendim sanırım şu sıcak havaların etkisi çok. Ama doğumdan sonra normale dönüyor şimdi ayaklar şiş kilodan da etlendi. Şişlik ve kilo gidince eski haline dönüyorKızlar yaa ayaklarım şişti ayakkabılar olmuyor doğumdan sonra eski numaramı giyebilecek miyim acaba aşırı moralim bozuldu nedense 34 haftalığım
mümkün değilI ImaginaryLifeBegonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
o 10 Mayıs 41 hafta bitimi işte10 Mayıs en geç dedi Dr bilemedim ben de
I ImaginaryLifeBegonya2 melegim can emzirme döneminden sonra göğüsler bebekten önceki haline dönüyor mu kızlar ?
Hadi inşallah senin teori tutsunFarklı olarak işe gitmiyorum ondan mı acabaevde olduğum için yeterince yorulmuyorum da uykum gelmiyor olabilir mi bilemedim
Amin canım uyumadıkça iyice uykum kaçıyor gündüz uyusam da sersem gibi oluyorum saçma bir düzen oldu
Maşallah canım boyu da baya uzamış
Havalar ısındı artık çıkarım ben de, geçen hafta kar yağıyordu, heralde evde olmak yaramadı bana
İlaçlarım aynı aslında ama farklı olarak izne ayrıldım işte, evde olunca yeterince yorulmuyorum uykum gelmiyor diye düşündüm. İş temposunda bir şekilde uyuyordum.
Ah benim de öyle ya bugün baya yürüdük ama en son artık dedim kesin çıkacak alttan, karnımız da aşağıda bizim ya o da etkiliyor bence. Hep kasıklarda baskı oluyor ağrıyor.
Bana en son 3400 demişti doktor doğuma girmeden, 3715 doğdubileydim zorlamazdım hahah o yüzden ben daha fazla çıkacakmış gibi düşüncem bu sefer
Benim döndü canım hem de 26 ay emzirdimhiç sarkma falan olmadı çok şükür boyutları da eski haline döndü.
Benim küçük değildi 90 beden takıyordum bebekten önce ama taş gibiydi dikti bayağı hatta desteksizdi benim sütyenlerim, hatta sütyen takmayı unutup çıktığım çok oluyordu sütyensiz olduğum belli olmuyordu, destekli sütyen takınca füze gibi duruyordu hiç takmazdım desteksiz sütyen falan. Şimdi bebekten dolayı bayağı dikliği gitti şekli bozuldu bebişten sonra düzelir mi bilmiyorumÇok üzgünüm taş gibi küçük memeliysen ve genetikte iyiyse çok deforme olmaz ama değilsen olur
Benimde öyleydi canım 85 takıyordum hiç destekli takmadım. Ama maalesef ilk çocuktan sonra o taş gibilik gidiyor aşırı bozulmasa da bozuluyorBenim küçük değildi 90 beden takıyordum bebekten önce ama taş gibiydi dikti bayağı hatta desteksizdi benim sütyenlerim, hatta sütyen takmayı unutup çıktığım çok oluyordu sütyensiz olduğum belli olmuyordu, destekli sütyen takınca füze gibi duruyordu hiç takmazdım desteksiz sütyen falan. Şimdi bebekten dolayı bayağı dikliği gitti şekli bozuldu bebişten sonra düzelir mi bilmiyorum
Boşver kuzum ya hiç takılıp canını sıkma9 ay arayıp sormayan umursamayan kv eşime demiş ki o kadar vitamin takviyesi alırsanız tabiki bebek iri olur demişay gel de çıldırma eşim demiş doktor ne derse onu yaptık diye, zaten geçen bana demişti şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor biz yaptık sen yapma; doktor ne derse onu yaparım anne dedim. Birde geçenlerde tutturdu aşılar felç yapıyormuş yaptırma 9 aydır asla ne beni ne bebeği sormayan insan kalkıp böyle kötü kötü şeyler söylüyor; yani 11 yıl bu işi okumuş uzman olmuş birine mi güvenelim o zaman herkes kadın doğuma gitmeyi bıraksın tamamen instagramdan gördüğümüz şeyleri yapalım. Of yeminle bazen öyle bir raddeye geliyorum ki eşimi sevmeme rağmen neden evlendim ki diyorum. İşin tuhaf yanı bekarken dünya tatlısı bir insan bebeği duyunca nasıl böyle kinli oluyor anlamıyorum kendi torunun olduğu için bir maşallah de ya hemen ilaç kullanmış da iri olmuş da yok bilmem ne üf
Evet canım takılacak bir şey ama hormondan dolayı sanırım etkileniyorum veya yaptığı yorumları kötüye çekiyorum keşke böyle yapmasam bir tövbe mi edim vesvese mi bu düşündüklerim acabaBoşver kuzum ya hiç takılıp canını sıkma
Benimkiler küçük oldugu için yırtım deseneBenimde öyleydi canım 85 takıyordum hiç destekli takmadım. Ama maalesef ilk çocuktan sonra o taş gibilik gidiyor aşırı bozulmasa da bozuluyor2. De biraz daha gidiyor 3. De Allaha emanet
Bende ediyorum ama yok olmuyor hormonlardan mı bilmem ama bana hep batıyor lafları birde bu zamanda heleki son aylarımız zor geçiyor beden çok yorgun canımEvet canım takılacak bir şey ama hormondan dolayı sanırım etkileniyorum veya yaptığı yorumları kötüye çekiyorum keşke böyle yapmasam bir tövbe mi edim vesvese mi bu düşündüklerim acaba
Bugün özellikle bende de oldu bu sürekli mesela bebek solda orda toplanıyor gibi yumru gibi oluyor orası ama sağ tarafa yumuşak oluyor sende de mi öyle yoksa karnın he ryeri mi sertBebek semsert oluyor canım, karnımın bı yerinde toplanıyor. Direkt hissediliyor aslında karnimda taş var gibi bı his oluyor, sonra elimi koyunca da semsert olduğunu görüyorum bir de çıkıntı oluyor orası aslında çok net anlaşılan bişey garip bı his cunku
Kanala girmeye çalışıyordur belki artık yavaştanKızlar benim kasiklarimdaki ağrı devam ediyor şey olarak düşünüyorum artık bebeğin kafası aşağıda olduğu için zorluyor mu acaba
Ayy evlerden ırak bu ne felaket tellalı gibi9 ay arayıp sormayan umursamayan kv eşime demiş ki o kadar vitamin takviyesi alırsanız tabiki bebek iri olur demişay gel de çıldırma eşim demiş doktor ne derse onu yaptık diye, zaten geçen bana demişti şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor biz yaptık sen yapma; doktor ne derse onu yaparım anne dedim. Birde geçenlerde tutturdu aşılar felç yapıyormuş yaptırma 9 aydır asla ne beni ne bebeği sormayan insan kalkıp böyle kötü kötü şeyler söylüyor; yani 11 yıl bu işi okumuş uzman olmuş birine mi güvenelim o zaman herkes kadın doğuma gitmeyi bıraksın tamamen instagramdan gördüğümüz şeyleri yapalım. Of yeminle bazen öyle bir raddeye geliyorum ki eşimi sevmeme rağmen neden evlendim ki diyorum. İşin tuhaf yanı bekarken dünya tatlısı bir insan bebeği duyunca nasıl böyle kinli oluyor anlamıyorum kendi torunun olduğu için bir maşallah de ya hemen ilaç kullanmış da iri olmuş da yok bilmem ne üf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?