- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Öyle olmasın işte o çokİnşallah herşey gönlümüze göre olur
sıcakta kullanışsız oluyor
Tamda bugüne kadar yüzüklerimi takabiliyoken artık takamıyorum birden şiştim ödemlendim sanırım şu sıcak havaların etkisi çok. Ama doğumdan sonra normale dönüyor şimdi ayaklar şiş kilodan da etlendi. Şişlik ve kilo gidince eski haline dönüyor
mümkün değil
o 10 Mayıs 41 hafta bitimi işte
Nadir şekilde her yeri sertleşiyor genel olarak bir yerde toplanma seklindeBugün özellikle bende de oldu bu sürekli mesela bebek solda orda toplanıyor gibi yumru gibi oluyor orası ama sağ tarafa yumuşak oluyor sende de mi öyle yoksa karnın he ryeri mi sert
Vitamin takviyesi bebekte iriliğe sebep oluyorsa insanlar neden full takviye kullanıp 2bucuk 3 kilo doğuruyor? Bide hangi takviyeyi kullanıyorsan bize de söyle bizim bebekler de iri olsun böyle bi imkan varsa bizimle de paylaş paylaşımcı ol lütfen9 ay arayıp sormayan umursamayan kv eşime demiş ki o kadar vitamin takviyesi alırsanız tabiki bebek iri olur demişay gel de çıldırma eşim demiş doktor ne derse onu yaptık diye, zaten geçen bana demişti şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor biz yaptık sen yapma; doktor ne derse onu yaparım anne dedim. Birde geçenlerde tutturdu aşılar felç yapıyormuş yaptırma 9 aydır asla ne beni ne bebeği sormayan insan kalkıp böyle kötü kötü şeyler söylüyor; yani 11 yıl bu işi okumuş uzman olmuş birine mi güvenelim o zaman herkes kadın doğuma gitmeyi bıraksın tamamen instagramdan gördüğümüz şeyleri yapalım. Of yeminle bazen öyle bir raddeye geliyorum ki eşimi sevmeme rağmen neden evlendim ki diyorum. İşin tuhaf yanı bekarken dünya tatlısı bir insan bebeği duyunca nasıl böyle kinli oluyor anlamıyorum kendi torunun olduğu için bir maşallah de ya hemen ilaç kullanmış da iri olmuş da yok bilmem ne üf
valla öyle bende 80 takıyodum küçük dik bişeydi ilk çocuktan sonra aşırı yerlerde olmasada sarktı yani eski formunda olmadı hiçBenimde öyleydi canım 85 takıyordum hiç destekli takmadım. Ama maalesef ilk çocuktan sonra o taş gibilik gidiyor aşırı bozulmasa da bozuluyor2. De biraz daha gidiyor 3. De Allaha emanet
Masallah proftan daha bilgili millet boşuna okumuşAyy evlerden ırak bu ne felaket tellalı gibibir yengen iki kayınvaliden pek biliyorlar maşallah az okuyup doktor olsalarmış ya bu bilgileri boşa gitmesin
Kadının oğlu 125 kilo ve gelmiş benim 3 kiloluk oğluma ilaç yüzünden iri diyor, doktor bile babasına baktı genetik bu babasına çekmiş bazen ne kadar takviye versek de 2 kiloyu geçemiyoruz dedi ; ki ben gebeliğim boyunca demir ve d vitamini takviyesi aldım birde ağrılarım için magnezyum içiyordum; bu içtiklerini gördüğü için bebeğin kilosunu bunlara bağlıyor; kendi oğlu 125 kilo olduğu için kendi oğluna çekmiş demiyor direk bana suç atıyor ya bir maşallah bile demedi ultrason resmini aile grubuna attı eşim; oralı bile olmadıVitamin takviyesi bebekte iriliğe sebep oluyorsa insanlar neden full takviye kullanıp 2bucuk 3 kilo doğuruyor? Bide hangi takviyeyi kullanıyorsan bize de söyle bizim bebekler de iri olsun böyle bi imkan varsa bizimle de paylaş paylaşımcı ol lütfenhey Allahım bişey konuşuyorlarda ne dedikleri belli değil ya şey demesin yakında doktora gidip okadar para verme gerekli şeyleri alıp doğumu ben yaptırcam instagramda nasıl yapıldığını gördüm filan
valla öyle bende 80 takıyodum küçük dik bişeydi ilk çocuktan sonra aşırı yerlerde olmasada sarktı yani eski formunda olmadı hiç
Gerçekten yorumları sinir bozucu canım kendinde suç arama, hamile olmasak da hormonlarımız böyle olmasa da insan sinir olur bence böyle olumsuz yorumlara. İri olması da kötü bir şey değil ayrıca, zayıf olsa bu sefer de yeterli beslenmedi ondan zayıf oldu derlerdi. İnsan memnuniyetsiz olunca illa kötü yorum yapacak bir şey buluyorKadının oğlu 125 kilo ve gelmiş benim 3 kiloluk oğluma ilaç yüzünden iri diyor, doktor bile babasına baktı genetik bu babasına çekmiş bazen ne kadar takviye versek de 2 kiloyu geçemiyoruz dedi ; ki ben gebeliğim boyunca demir ve d vitamini takviyesi aldım birde ağrılarım için magnezyum içiyordum; bu içtiklerini gördüğü için bebeğin kilosunu bunlara bağlıyor; kendi oğlu 125 kilo olduğu için kendi oğluna çekmiş demiyor direk bana suç atıyor ya bir maşallah bile demedi ultrason resmini aile grubuna attı eşim; oralı bile olmadı
İnsan bi döner kendi doğurduğuna bakar babası öyleyse çocuğu nasıl çıkacak genetik diye bişey var. Ay senin kv nazar değirdik iyi etliye sütlüye karışmıyo derken benim bile sinirlerimi hoplattı şimdi. Demek karışan konuşan kv olsa senin hiç rahatın olmucakmış bu kadından. Hastaneye uğrayıp bi hayırlı olsun desin ve gitsin şeytan görsün yüzünü sonraKadının oğlu 125 kilo ve gelmiş benim 3 kiloluk oğluma ilaç yüzünden iri diyor, doktor bile babasına baktı genetik bu babasına çekmiş bazen ne kadar takviye versek de 2 kiloyu geçemiyoruz dedi ; ki ben gebeliğim boyunca demir ve d vitamini takviyesi aldım birde ağrılarım için magnezyum içiyordum; bu içtiklerini gördüğü için bebeğin kilosunu bunlara bağlıyor; kendi oğlu 125 kilo olduğu için kendi oğluna çekmiş demiyor direk bana suç atıyor ya bir maşallah bile demedi ultrason resmini aile grubuna attı eşim; oralı bile olmadı
Evet ya hiç bebeği sormaz etmez ama felaket tellahlığına gelince böyle şeyler söylüyor , 9 aydır bir maşallah torunuma işte çok şükür torun geliyor demiyor sadece böyle işte şunu yapma felç olur şunu etme şu olur diye tehdit ediyor gebe birisi böyle korkutulur mu ya menapoza girdi diye anamızdan içtiğimiz sütü burnumuzdan getirdi yani tek menapoza giren o değil vallahi bıktım artık ya zaten ortalarda yok kırk yılda bir görüyoruz görünce de böyle hayal kırıklığı dolu konuşmalar; keşke hiç konuşmasa ; eskiden bebek yok gibi davranıyordu ne güzel. Şimdi başladı felç olur şu olur vs vs ne istiyor bu benle bebek ölelim kurtulsun bunu istiyorİnsan bi döner kendi doğurduğuna bakar babası öyleyse çocuğu nasıl çıkacak genetik diye bişey var. Ay senin kv nazar değirdik iyi etliye sütlüye karışmıyo derken benim bile sinirlerimi hoplattı şimdi. Demek karışan konuşan kv olsa senin hiç rahatın olmucakmış bu kadından. Hastaneye uğrayıp bi hayırlı olsun desin ve gitsin şeytan görsün yüzünü sonra
Kesinlikle canım Allahtan benim samimiyetim yok ben cevabını veriyorum çünkü susturuyorum ama eşim gerizekalı olduğu için; dün tutturmuş annem bebeği seviyor diyor bana; annesi olduğu için eşime de birler diyemiyorum zaten eşim olmasa böyle korkunç birine katlanmam yapacağımı bilirim de işte eşimin annesi. O da salak annem seviyor bebek için mutlu diyor; gel de bu salağa anlat bunlarıGerçekten yorumları sinir bozucu canım kendinde suç arama, hamile olmasak da hormonlarımız böyle olmasa da insan sinir olur bence böyle olumsuz yorumlara. İri olması da kötü bir şey değil ayrıca, zayıf olsa bu sefer de yeterli beslenmedi ondan zayıf oldu derlerdi. İnsan memnuniyetsiz olunca illa kötü yorum yapacak bir şey buluyor
Benim kaynananamda çok yorum yapar şöyle yap şöyle yapma vs, eskiler bildikleri doğrudur kafasında öyle düşün boşver ben he tamam diyip geçiyorum sonra yine bildiğimi yapıyorumEvet canım takılacak bir şey ama hormondan dolayı sanırım etkileniyorum veya yaptığı yorumları kötüye çekiyorum keşke böyle yapmasam bir tövbe mi edim vesvese mi bu düşündüklerim acaba
Ödemmi oluyorsun canımKızlar uyanınca ellerini açamayan var mı ne yapmam gerekiyo acaba bunun için
El açamamak değil ama belim kitleniyor resmen bi süre kalkamıyorum gün boyu belim ağrıyorKızlar uyanınca ellerini açamayan var mı ne yapmam gerekiyo acaba bunun için
Eminim senin kv bebeğin iyiliği için söylüyordur benimki bebeği istemediği için ben ne amaçla söylediğini biliyorum asla iyi niyetli değil. Doğum zamanı da gelecek zaten elli tane tehdit edecek korkutacak gidecek ben o kadar eminim ki şimdiden dua ediyorum inşallah gelmez hiç uğramaz bileBenim kaynananamda çok yorum yapar şöyle yap şöyle yapma vs, eskiler bildikleri doğrudur kafasında öyle düşün boşver ben he tamam diyip geçiyorum sonra yine bildiğimi yapıyorum
Ben sabah uyandigimda acip kapatamiyorm, cok aciyor. Ödemden bence cunku ayaklarima da ilk uyanıp tuvalete yururken basamiyorumKızlar uyanınca ellerini açamayan var mı ne yapmam gerekiyo acaba bunun için
Hiç ilaç kullanmayan ben buna bi tarafimla güldüm iri oğlusum selam gönderiyorKadının oğlu 125 kilo ve gelmiş benim 3 kiloluk oğluma ilaç yüzünden iri diyor, doktor bile babasına baktı genetik bu babasına çekmiş bazen ne kadar takviye versek de 2 kiloyu geçemiyoruz dedi ; ki ben gebeliğim boyunca demir ve d vitamini takviyesi aldım birde ağrılarım için magnezyum içiyordum; bu içtiklerini gördüğü için bebeğin kilosunu bunlara bağlıyor; kendi oğlu 125 kilo olduğu için kendi oğluna çekmiş demiyor direk bana suç atıyor ya bir maşallah bile demedi ultrason resmini aile grubuna attı eşim; oralı bile olmadı
Kurban olsun kız bu bizim masum bebeklerimize ; bu sefer yengem değil kız bu seferki ordinaryüsumuz kvHiç ilaç kullanmayan ben buna bi tarafimla güldüm prof yengene iri oğlusum selam gönderiyor
Hee sonradan düzelttim.. valla kurban olsunlar hele benim bebeği duysa şok geçirir kadın ilaçta kullanmadim..Kurban olsun kız bu bizim masum bebeklerimize ; bu sefer yengem değil kız bu seferki ordinaryüsumuz kv
Doğum yaklaştıkça daha şimdiden bebekte hata arıyor çok şükür oğlumun ilk yanlışını hatasını anne karnında buldu vallahi böyle kv bulunmazHee sonradan düzelttim.. valla kurban olsunlar hele benim bebeği duysa şok geçirir kadın ilaçta kullanmadim..
Senin kv ben hayrandım nazar mı değdi anlamadım yada benimki doğum yaklaştıkça bi ilgili oldu senjnkide tam tersi mi oldu acaba
Öyle deme üzülürüm, çöl şükür doğusunda bi hata mı doğru mu o zaman görürDoğum yaklaştıkça daha şimdiden bebekte hata arıyor çok şükür oğlumun ilk yanlışını hatasını anne karnında buldu vallahi böyle kv bulunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?